من دوتای آخری از بازیها رو که گفتی چک کردم و یه تو ضیح اجمال در مورد هر دو بهت میدم شاید بدردت خورد:
اول با AVA شروع میکنم:
1-پینگ ava در eu server از 4.2.2.1 کمتر هست ولی اگه از zed2 بپرسی میگه که به صورت عجیبی تا 300 هم بدون مشکل میشه بازی کرد (البته zed2 خودش یه مدت با 1000 بازی می کرد
) ولی معمولا زیر 200 هستیم تا حداکثر 250 و من با همین پین جز 3 تا اولیها هستم(البته اگه تیم حریف خیلی خفن نیاشه
)
2-یه مدت هکر زیاد داشت مثل خودم ولی بعد این آبدیت تعداد هکرها به شکل خیییییییییییییییلی فاهشی کم شده و بازی به هرگونه هکی واکنش نشون می ده و از بازی شوت میشم بیرون(یه جور تنبیه قبل از بنه البته اگه بلیر ها report بدن
)
3-از سایت رسمی بخوای دانلود کنی دهنت سرویس میشه چون دانلودتر aeriagames بدر هیچی نمی خوره همونی که zed2 گذاشته بود بهترین انتخابه چون زیاد آبدیت نداری بری یه دوری بزنی بیای(یه 20-30 دقیقه ) تمومه.آبدیت رو باید با aeriagames launcher انجام بدی و بازی مستقل اجرا نمی شه.
و اما APB Reloaded :
این بازی در اصل ساخت ea بوده گرافیک خفنی داره و باید سیستم خف داشته باشی و ضمنا حجمش هم فکر کنم از ava بیشتر باشه و همچنین کلا سبکش هم فرق داره ava مثل cod هست ولی یکم باحال تر و apb مثلgta :sandanders کهاز جهاتی ضعیف شده واز جهاتی تقویت شده که یه گروه دزدن و یه گروه پلیس که هرجا دزدا میرن دزدی شما میرید جلوشون رو میگیرید بجز مشکلات که زیر مطرح میکنم بازی بدی نیست چون بعضی وقتا شما دیر میرسید دزا دارن با ماشین در میرن شما میرید دنباشون یکی میرونه شما از تو ماشین تیر میزنی و صحنه های خفنی ایجاد می کنید.ولی به من نچسپید الته من کلا از این سبک خوشم نمی آد.
1.شما مشکل پینگ ندارید چون اول بازی باید سور انتخاب کنبد و با پیدا کردن ip اونها در سایتهای دیگه چک کنید ببین کودم بهتره چون فقط یه حق انتخاب داریو بادا قابل تغیر نیست مشکل اصلی بازی پینگ نست سرعت هست چو باید شهر با اتم ها و لباسای زیادی رو دان کنه و خیلی ها رو شبیه هم نشون میده بد کمکم دان میکنه تشون ولی تنوع توساخت کارکتر و لباس و ماشین و تفنگه ها عالی یا بی سابقست حتی gta هم شاید بهش نرسه . نکته اینجاست اگه از اینترنت محدود یا سرعت کمتر 256 استفاده میکنید این بازی اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم چون مصرفش خیییییییییییییییییییییلی هست.
2.هکر من ندیدم ولی حرفه که بازی رو کلا خردین با تمام آیتمهاش زیاد داره ولی در مورد -- تو لول پایین من چیزی ندیدم ولی شاید باشه از بچه های تاپکش که لول بالا هستن بپرس.
3.من که این رو هم از سایت دیگه گرفتم به همون دلیل بدرد نخوری دانلودر خودشون ولی باید با launcher خودش ابدیت کنی منظورم gamefirst launcher هست.
امیدوارم که مفید برات بوده باشه.