تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 160 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    این رو یه متخصص باید جواب بده ولی اگه سنتون بالای 34سال باشه طبیعیه
    برایمنم سواله . موهای منم به شدت دارن سفید میشن
    اتفاقایه تار مواز جلوی موهام تازه سفیدشده موهای وسط سرم خیلی سفیدن خیلی ناراحتم ولی خودمو زدم به بیخیالی ....اگه ژنتیکی باشه چرابقیه اعضای خانواده اینطور نیستن؟
    چرا انقد باسرعت دارن سفید میشن؟
    من موهای بی نهایت ضعیف و داغونی دارم سفیدشونم ازساقه موهام شروع میشه و کم رنگه بعد کامل سفید میشه بعضی وقتا هم یه موی کوتاه و سفید یهویی در میاد بلند میشن عین سیم ظرف شویی کلفتن .من که سنی ندارم 25سالمه دخترم هستم سوالم اینه که ممکنه سفیدی موهام بخاطر ضعیفی موها باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا جواب بدین.....
    سلام
    بنده برای خودم نپرسیدم
    بعد از 22 بهمن 57 عده ای از عوامل رژیم سابق اعدام شدند
    یکیشون اسمش آرش بود که در ساواک بود
    در روزنامه ی سپید و سیاه عکسش رو بعد از اعدام زده بود و عکسش در جلسه های دادگاه
    موهای سرش سفید شده بود
    نوشته بود آرش بعد شنیدن حکم اعدامش یک شبه موهاش سفید شد (از غصه و غم یا ترس و نگرانی یا چیز دیگه)
    به هر حال برای بنده سوال بود که مویی که سیاه روییده آیا میشه سفید بشه اون هم در یکی دو روز ؟
    بنده گمان میکنم این امکان نداره یعنی موی روییده تغییر سفید نمیشه بلکه همونطور که شما گفتین قسمتهائی که داره درمیاد , کم کم رنگدانه هاش کم میشه تا اینکه کلاً بدون رنگدانه میشه
    به نظرم آرش موهاش رو رنگ کرده بوده در جلسات دادگاه و شب قبل از اعدام موهاش رو شسته و رنگ موهاش از نوع موقت بوده که با شستن پاک میشه
    اما سفید شدن مو در دهه ی دوم زندگی غیرطبیعیه که به ژنتیک , تغذیه , آلودگی هوا و یا استفاده از دارو و یا مسائل روحی و روانی و اینها بستگی داره

بنده یک بچه ی 10 ساله رو دیدم که یک نخ موهاش سفید شده بود
    تحت فشار زیادی بود از طرف والدینش برای درس خواندن و شاگرد اول شدن یعنی دائم نگران و دلهره داشت که مبادا 19 بگیره دعواش کنند !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سوال دارم من دستم که مژه هام یا ابروهام بخوره میفتن میخواستم سوال کنم ایا در صورت افتادن یا ریزش مژه و ابرو دوباره رویش پیدا میکنه؟ و علتش چی میتونه باشه؟
    از بیماری های سیستمیک مثل تیروئید و کم خونی و و ... تا کمبود ویتامین و مواد معدنی و بیماری های قارچی و التهابی و حتی خود ایمنی

3. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Alireza-m313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام!یه سوالیه چند وقت ذهن منو مشغول کرده
    من حدودا از نه ماه پیش مو هام کم پشت شده البته خودمم نفهمیدم دیگران بهم گفتن
    تا شیش ماه بعدش فکر کنم ریزش مو داشتم (البته چیزی یادم نیست دقیقا)
    ولی الان دو سه ماهی میشه که موهام ریزش نداره بهطوری که شاید در روز 3یا 5تا تار بریزه اونم اگر خیلی شونه کنم و در حموم هم فکر نکنم بیشتر از 10 یا 15 تا تار بریزه !
    ولی همچنان موهام کم پشتن !البته روی سرم رو وقتی شونه میکنم اصلا معلوم نمیشه ولی در پشت دقیقا فرق سرم کم پشتیش معلوم میشه
    و یه چیز هم بگم مو هام به شدددددددت چربه و به شددددددددت شوره داره!باورتون نمیشه از بس من رفتم حموم موهام رو شستم تو زمستونی فک کنم 4 یا 5 باری سرما خوردم که البته الان هم سرما خورده هستم
    شامپو های ایرانی رو امتحان کردم نه تنها موهام رو خشک نکرده بلکه بدتر هم کرده!از شامپو های خارجی هم زیاد راضی نبودم!
    الان چند وقتیه تبلیغات شامپوی اناژن رو میبینم میخواستم ببینم راسته کسی استفاده کرده؟
    حالا من از شما برادران عزیز میخوام که :
    1.دلیلش چیه که من ریزش مو ندارم ولی هنوز مو هام کم پشته؟
    2.یه راهکاری یه چیزی بهم معرفی کنین از شر این چربی مو و سر خلاص شم(هر چی تو گوگل و اینترنت گشتم همشون بدرد نخور بود وچیزی پیدا نکردم p)
    3.این شامپوی اناژن چیه چه شکلیه الکیه راستکیه؟
    برادران عزیز کسی جواب سوال های منو نمیدونه؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام!یه سوالیه چند وقت ذهن منو مشغول کردهمن حدودا از نه ماه پیش مو هام کم پشت شده البته خودمم نفهمیدم دیگران بهم گفتنتا شیش ماه بعدش فکر کنم ریزش مو داشتم (البته چیزی یادم نیست دقیقا)ولی الان دو سه ماهی میشه که موهام ریزش نداره بهطوری که شاید در روز 3یا 5تا تار بریزه اونم اگر خیلی شونه کنم و در حموم هم فکر نکنم بیشتر از 10 یا 15 تا تار بریزه !ولی همچنان موهام کم پشتن !البته روی سرم رو وقتی شونه میکنم اصلا معلوم نمیشه ولی در پشت دقیقا فرق سرم کم پشتیش معلوم میشهو یه چیز هم بگم مو هام به شدددددددت چربه و به شددددددددت شوره داره!باورتون نمیشه از بس من رفتم حموم موهام رو شستم تو زمستونی فک کنم 4 یا 5 باری سرما خوردم که البته الان هم سرما خورده هستمشامپو های ایرانی رو امتحان کردم نه تنها موهام رو خشک نکرده بلکه بدتر هم کرده!از شامپو های خارجی هم زیاد راضی نبودم!الان چند وقتیه تبلیغات شامپوی اناژن رو میبینم میخواستم ببینم راسته کسی استفاده کرده؟حالا من از شما برادران عزیز میخوام که :1.دلیلش چیه که من ریزش مو ندارم ولی هنوز مو هام کم پشته؟
    2.یه راهکاری یه چیزی بهم معرفی کنین از شر این چربی مو و سر خلاص شم(هر چی تو گوگل و اینترنت گشتم همشون بدرد نخور بود وچیزی پیدا نکردم p)3.این شامپوی اناژن چیه چه شکلیه الکیه راستکیه؟
    سلام
    شما چاقید یا لاغر یا نرمال ؟
    اگر چاقید , اضافه وزنتون چقدره ؟
    سیگار و قلیون میکشید ؟ کم یا زیاد یا اصلا ؟
    لبنیات چقدر میخورید روزانه و هفتگی ؟ کم یا زیاد یا اصلا ؟
    شیرینی و بستنی و چقدر میخورید ؟
    روغن چقدر میخورید ؟ چه روغنی ؟
    چائی شیرین چقدر میخورید ؟
    گوشت قرمز زیاد میخورید ؟

رابطتون با میوه و سبزی چطوره ؟
    چیزهای چرب دیگه مثل روغن بادوم زمینی و ارده و گردو و اینها چی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saman1330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درود
    کلی تو نت گشتم واسه هزینه کاشت مو اما چیزی گیرم نیومد!!!
    من گوشه سرم خالی شده و میخاستم بدونم حدودن هزینه کاشت چفدر میشه(تقریبن زیاد خالی شده از گوشه ها)
    یه دکتر خوب با شرایط خوب
    سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

,سلام من 18 سالمه به مدت 4ماه از پریدنیزول 50 استفادده کردم اول موهام خیلی پر شده بود اما یک ماه بعداز قطع دارو بشدت ریز ش پیدا کرد حالا من چیکار کنم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود
    من شوره سرم رو با شامپو تالگومد از زیر مجموعه شامپوهای مای برطرف کردم ولی الان موی سرم به شدت چرب میشن یعنی فقط روز اول که سرمو میشورم چرب نیست و روز دوم به شدت چرب میشه
    اگه ممکنه شامپویی معرفی کنین که چربی رو حل کنه + شوره رو هم برطرف کنه
    ممنون

داره خودمونی میشه Katheryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    در مورد برادرم صحبت میکنم
    26 سالشه و توی این چند سال اخیر شدیدا جلوی سرش خالی شده و چند وقت دیگه مطمئنا جلوی سرش خالی خالی میشه
    البته خب قبلا موهای لخت و قشنگی داشت ولی به قول خودش که این چند سال اخیر استرس زیاد داشته نسبت به پدرم زودتر جلوی سرش خالی شده توی این سن

بعد اینکه میگه موهای سرش خیلی آزرده و حساس شدن ... و هر بار نیز که دست خیس میزنه به سرش کلی تار مو به دست هاش میچسبه
    میخوام بدونم که ایشون راه درمانی نداره ؟ قبلا البته ماینوکسیدیل و فیناستراید استفاده میکرده که البته باز خیلی وقته دیگه مصرف نداره
    بفرمایید چی مصرف بکنه الان و بعد اینکه این موهایی که از سر میریزه که بالا مشخص کردم آیا دیگه از دست میره و از تعدد تارهای مو کم میشه ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

درود
    من شوره سرم رو با شامپو تالگومد از زیر مجموعه شامپوهای مای برطرف کردم ولی الان موی سرم به شدت چرب میشن یعنی فقط روز اول که سرمو میشورم چرب نیست و روز دوم به شدت چرب میشه
    اگه ممکنه شامپویی معرفی کنین که چربی رو حل کنه + شوره رو هم برطرف کنه
    ممنون
    سلام
    اینجوری که تعریف میکنید معلومه مثل خودم هستید
    از شامپوهای دارو خونه استفاده نکنید نه تنها چربی رو از بین میبرن بلکه بیشتر هم میکنن البته شاید روز اول خوب باشه ولی از روز دوم دوباره سر چرب میشه
    من خودم از دوتا محصول نتیجه گرفتم
    یکی صابون گیاهی رزماری
    یکی هم شامپوی آناژن فک کنم تو رادیو تبلیغ میکنن

هر دو تا هم شوره و هم چربی سرمو بردن نهایت تا یه 5 روزی راحتی

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    شما چاقید یا لاغر یا نرمال ؟
    اگر چاقید , اضافه وزنتون چقدره ؟
    سیگار و قلیون میکشید ؟ کم یا زیاد یا اصلا ؟
    لبنیات چقدر میخورید روزانه و هفتگی ؟ کم یا زیاد یا اصلا ؟
    شیرینی و بستنی و چقدر میخورید ؟
    روغن چقدر میخورید ؟ چه روغنی ؟
    چائی شیرین چقدر میخورید ؟
    گوشت قرمز زیاد میخورید ؟

رابطتون با میوه و سبزی چطوره ؟
    چیزهای چرب دیگه مثل روغن بادوم زمینی و ارده و گردو و اینها چی ؟
    سلام
    یه چیزی بین لاغر و نرمال

اصلا
    کم
    کم
    نه
    هر صبح
    نه میشه بگی زیاد نه کم متوسط

رابطه ام با میوه و سبزی هم خوب نیست
    بادوم زمینی و ..اینا هم اصلا نمیخورم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •