بازیای بوکا همیشه همینجوریه.
همونطور که گفتم سه لیگ برتر رده بندبه فیفا 4 نماینده و در اصل 3.5 نماینده در لیگ قهرمانان دارن که تیم چهارم در پلی آف میتونه صعود کنه و در سال 2001 یا 2002 آلمان 4 نماینده داشت
لیگ آلمان رو دست بالا میگیرم چون دست بالا هست درسته تو چند سال اخیر به خاطر بعضی از مشکلات نتونسته خوب نتیجه بگیره اما داره دوباره به دوران او جش برمی گرده وقطعا جزو لیگ های برتر جهان هست و فراموش نکن که از فصل 98 تا 2002 یعنی 5 سال پیاپی تیمهای آلمانی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان حضور داشتن و در سال 99 و 2001 بایرن مونیخ در فینال بود که در این سال قهرمان شد و در 2002 هم بایر لورکوزن ,که این نشان از قدرت لیگ آلمان داره و همونطور که لالیگای اسپانیا به خاطر عدم نتیجه گیری در این رده بندی از لیگ آرژانتین هم پایین تره پنجم بودن لیگ آلمان هم به همین خاطره.
لیگ هلند تو این رده بندی دهم هم نیست یعنی از لیگ اوکراین هم پایین تره اونوقت میگی لیگ هلند از لیگ آلمان بهتره؟
اگه سوم بودن آرژانتین رو قبول داری باید اینم قبول داشته باشی که لیگ هلند دهم هم نیست و از لیگ آلمان که چه عرض کنم از لیک اوکراین هم پایین تره.
اول اینکه لیگ هلند به مانند شما ادعای نداره
دوم اینکه امار این سایت همانطور که بارها گفته شد بر اساس نتایج اخیر لیگ ها بوده مگر نه با حضور 3 لیگ اول اروپا لیگ ارژانتین قابل مقایسه نیست .
سوم اینکه در مورد لیگ اینقدر بحث کردم که خسته شدم.
برای من لیگ ارژانتین، هلند جذاب تر از المان هست حال ممکنه این برای شما متفاوت باشه.
ای گفتی ! دیدی تیمشون گل می زنه از اون بالای استادیوم میان پایین میریزن رو این اهنا ! بعضی وقتا هم استادیوم رو اتیش میزنن ! خیلی باحالن ! بعد از گل انقدر شلوغ میشه که دوربین هم می لرزه !خیلی با تماشاگران ارژانتینی حال میکنم
اره پسر...
یکهو سرازیر میشند پایین نمی دونم چطور کشته نمیدند.
درسته که لیگ آرژانتین هم بازیهاش زیبا هست اما چه از نظر تبلیغاتی چه نظم برگزاری چه پوشش رسانه ای و همین طور قدرت تیمها و البته مقایسه سطح تمریناتی که در اروپا و آمریکای لاتین انجام میشه لالیگا و بوندسلیگا خیلی جذابتر و مهیجتر از لیگ آرژانتین هستن ضمن اینکه پرطرفدارترین تیمهای اروپا و جهان هم رئال مادرید و بارسلونا هستن طبق نظر سنجی سایت کیکر و بایرن مونیخ هم ششم هست ولی تیمهای آرژانتینی چقدر محیوبیت دارن؟اصلا چند نفر از شما اسم اسم یکی از بازیکنای بوکاجونیورز رو میدونه؟
و همینطور از لحاظ تماشاچی و نظم هم بوندسلیگا اوله
مارتین پالرمو رومن ریکلمه هوگو ایبارا لوکاس مارتین کاسترومن................
این چندتا رو برات گفتم تا بدونی ما به خاطر اسم قشنگ یه تیم هیچوقت طرفدارش نمی شیم
شما فقط کافیه بازی بایرن هوفنهایم ,و بازی وردربرمن دورتموند در این فصل رو نگاه کنید تا ببینید بوندسلیگا چقدر جذاب و پرهیجان و سطح بالاست.
پس بقیه بازی هاشون چی تیمهای بی خودی مثل اینتراخت - بیله فلد - کارلسروهه - دویسبورگ - مونشن گلادباخ و..... رو حساب نمی کنی مگه لیگشون همون 4 تا تیمه اگه به تک بازی باشه که لیگ خودمون آخر جذابیته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)