تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 280 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این بابا از همون روزی که به امریکا گل زد و گریه کرد راهش را یاد گرفت
    شما از اول فصل نگاه کن چند تا بازی این اقا گریه کرده
    فصل قبل تو شاهین هم هر وقت گند میزد یک گریه میکرد مردم دلشون براش میسوخت ولش میکردن
    پس گریه و تحقیرشدن هوادار ها چی؟

از همه بدتر این اس ام اس هایی است که دوستان استقلالی بهم میدن
    یکیشون بهم اس ام اس داده نوشته
    امشب عزاست امشب لنگی پاره صاحب عزاست امشب

پس تحقیر ماها چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته خدا را شکر که استیلی با خواری و ذلت از پرسپولیس رفت اون کارایی که سال ها قبل کرد پشت تریبون مصلا هنوز یادمونه
    خدا خوب گذاشت تو کاسه اش

2. 7 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این بابا از همون روزی که به امریکا گل زد و گریه کرد راهش را یاد گرفت
    شما از اول فصل نگاه کن چند تا بازی این اقا گریه کرده
    فصل قبل تو شاهین هم هر وقت گند میزد یک گریه میکرد مردم دلشون براش میسوخت ولش میکردن
    پس گریه و تحقیرشدن هوادار ها چی؟

از همه بدتر این اس ام اس هایی است که دوستان استقلالی بهم میدن
    یکیشون بهم اس ام اس داده نوشته
    امشب عزاست امشب لنگی پاره صاحب عزاست امشب

پس تحقیر ماها چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البته خدا را شکر که استیلی با خواری و ذلت از پرسپولیس رفت اون کارایی که سال ها قبل کرد پشت تریبون مصلا هنوز یادمونه
    خدا خوب گذاشت تو کاسه اش

دوست عزیز زیاد جدی نگیر. من اهل فوتبال زیاد نیستم ولی میخام از حال وهوای تیمت توی این چند سال بگم که کاملا توسط دفتر ریاست جمهوری و تیمش هدایت میشه اول از طریق هدایتی کانال زدند(خوب میدونیم آقای هدایتی یه سپاهی بوده که الآن هم با همون رانتهای بانکی شبیه اختلاس اخیر این اسم و رسم و بهم زده) بعد تیمو دادن دست کاشانی (که بیوگرافی این آقا هم اظهر من الشمسه) و اون اتفاقهایی که هممون میدونیم بعد دیدند دایی داره بین مردم تبدیل به یه سمبل مبارزه و اعتراض میشه (فقط اگه اردبیل رفته باشی میفهمی من چی میگم) سریع مهره رو عوض کردن و رویانیان اومد امروزم استیلی رو استعفاش دادن تا همه اتفاقات رو تو سر اون بشکونن البته تو پرانتز بگم که حقشه.
    پس دعا کن که اینا با خواری و ذلت برن که احساسات مردم رو قربانی جاه طلبیهاشون میکنند!!!!!!

4. 9 کاربر از mamadak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

من که خوشحالم، اگر میبردیم درسته که میرفتیم برای آسیا و سومین جام ولی الان دیگه از دست استیلی راحت شدیم، پرسپولیس را نابود کرد ولی خوب بالاخره رفت.

6. 4 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13

دوست عزیز زیاد جدی نگیر. من اهل فوتبال زیاد نیستم ولی میخام از حال وهوای تیمت توی این چند سال بگم که کاملا توسط دفتر ریاست جمهوری و تیمش هدایت میشه اول از طریق هدایتی کانال زدند(خوب میدونیم آقای هدایتی یه سپاهی بوده که الآن هم با همون رانتهای بانکی شبیه اختلاس اخیر این اسم و رسم و بهم زده) بعد تیمو دادن دست کاشانی (که بیوگرافی این آقا هم اظهر من الشمسه) و اون اتفاقهایی که هممون میدونیم بعد دیدند دایی داره بین مردم تبدیل به یه سمبل مبارزه و اعتراض میشه (فقط اگه اردبیل رفته باشی میفهمی من چی میگم) سریع مهره رو عوض کردن و رویانیان اومد امروزم استیلی رو استعفاش دادن تا همه اتفاقات رو تو سر اون بشکونن البته تو پرانتز بگم که حقشه.
    پس دعا کن که اینا با خواری و ذلت برن که احساسات مردم رو قربانی جاه طلبیهاشون میکنند!!!!!!
    پست رو تائید کردم... منتها لطفا ادامه ندید این مباحث رو./
    On Topic plz
    مرسی

8. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه تنها بازی رو باختیم بلکه برای اولین بار تو برنامه تلویزیونی هم تعداد آرامون کمتر از حریف شد.
    متاسفم فقط همین.
    دوست عزیز شما توی این وضعیت فکر آمار SMS ها هستی؟!
    با همین چیزها مردم رو میذارن سر کار و کلی پول به جیب میزنن...من هنوز که هنوزه توی مسابقات SMS نود شرکت هم نکردم بعد شما ناراحت این برنامه ای؟!
    فعلا که زدن پرسپولیس رو نابود کردن...من کی بود گفتم پرسپولیس با امثال استیلی بجایی نمیرسه
    حالا این شد نتیجه اش...توی نود از استیلی انتقاد میشه بعد این آقا برای این که خودش رو خلاص کنه آویزون اعتقادات مذهبی میشه تا بحث به بی راهه بره و خودش رو خلاص کنه.
    همچین مربی نتیجه اش میشه همین...حالا هم که توی خبرها گفتن قراره پروین تا اطلاع ثانوی بشه جانشین استیلی (از گل بهتر غضنفر)
    این راهی که پرسپولیس داره میره به ناکجا آباده
    تا حالا اینقدر ناراحتی نکشیده بودم که سر این بازی کشیدم...مطمئن باشین اون اشک های استیلی دروغه...اشک واقعی رو هواداران ریختن نه این آقا.
    با این وضعیت فعلی هم آدم دیگه خجالت میکشه اظهار امیدواری بکنه...من که دیگه نمیدونم چی بگم

10. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

با حرفهای آقای mamadak موافقم 100% !

یه چیزی!

به نظرتون واقعا مشکل تیم از مربیه؟ الان کی میاد جای استیلی؟ به نظرتون راه به جایی میبره؟

12. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب ظاهرا پس از سریال تساوی های 1-1 ، این بار سریال شکست های پرسپولیس شروع شده ( با فاکتور از جام ولایت ) /

اما :

دیشب ساعت 12:15 دقیقه بامداد ، شبکه سه در غیاب برنامه هفت ، یک بازی قدیمی از پرسپولیس رو گذاشته بود : بازی آسیایی پرسپولیس برابر الهلال / و پروین هم سرمربی تیم بود ( و مصداق بازی "علی اصغری" رو میشد مشاهده کرد ) .

ترکیب پرسپولیس هم اینگونه بود :

عابدزاده

رهبری فرد - یونس باهنر - انصاریان

کاویانپور - استیلی - برزگر - خان محمدی - کریمی - جباری

پایان رافت

و 3-6-1 معروف سلطان علی پروین / و تیم مقابل هم با الدعایه ، سامی جابر ، نواف تمیات ، ریکاردو و ...

با اینکه بازیکنهایی مثل باهنر ، جباری ، برزگر ، رافت و حتی استیلی با کیفیت بالایی بازی نمیکردند و تیم به معنای واقعی کلمه با وجود بازیکنهایی مثل کریمی و کاویانپور و استیلی بازی مستقیم در دستور کارش بود ( به عبارت بهتر "بزن زیرش" ) ، اما حلقه ی گمشده ای که در تیم امروز پرسپولیس وجود نداره توی اونها وجود داشت و همین باعث شده بود تا به گونه ای بازی کنند که گویی دارند مهمترین بازیشون رو انجام میدن /

حالا از اون پرسپولیس ، استیلی سرمربی بود دیروز و کریمی در میانه ی میدان ، اما وجود این دو کافی نبود . خیلی ها میگن توی فوتبال امروز واژه ی تعصب دمده شده و دیگه خریداری نداره ، اما وقتی به سمبل تعصب کاتالانها یعنی کاپیتان کارلس پویول نگاه میکنیم ، یا به کاسیاس در مادرید ، توتی در رم و ... ، میبینیم که این واژه هنوز هم خریدار داره .

امثال محمد نوری ، رضا نورمحمدی ، غلامرضا رضایی ، هادی نوروزی و ... به نظرم هیچ وقت نمیتونند تعصبی که کریمی داره رو داشته باشند ، بنابراین جای تعجبی نمیمونه چنین پرسپولیس به شدت متوسطی رو شاهد باشیم .

من فکر میکنم مربی ای میتونه به این تیم کمک کنه که مثل استیلی "ملو" نباشه ، این دست بازیکنها رو باید تهییج کرد ( در کنار کار فنی ) ، بیشترین بازده از این دست بازیکنها رو مربیانی نظیر قلعه نویی( ودورتر از اون پروین) میتونن بدست بیارن /

14. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

بعد از اتفاقات دیروز و وضعیتی که تیم داره این خبر هم میتونه یه ضربه دیگه به پرسپولیس دم مرک توی این روزها وارد کنه:

خبر فوری و اختصاصی گل / علی کریمی به کمیته انضباطی احضار می شود
    سایت گل – در حالیکه عزیزمحمدی اعلام کرده که انتقاد کریمی از او منجر به خداحافظی اش نخواهد شد اما منابع خبری سایت گل خبر دادند که علی کریمی به کمیته انضباطی احضار خواهد شد و درگیری و حمله او به عزیزمحمدی باعث این احضار خواهد شد.

به گزارش سایت گل علی کریمی مصاحبه تندی علیه عزیزمحمدی انجام داده و البته عکس هایی هم منتشر شده که او را در حال حمله به عزیزمحمدی نشان می دهد که برخی کارکنان باشگاه پرسپولیس در حال جدا کردن او هستند.

جالب اینجاست که در زاویه حمله کریمی به عزیزمحمدی ، حسن زاده رئیس کمیته انضباطی ناظر انضباطی بازی مشغول یادداشت کردن برخی نکات بود. در صورت محرومیت احتمالی او مشکلات پرسپولیس با سرمربی موقت و یا سرمربی آینده اش دو چندان خواهد شد. شنیده شده کمیته انضباطی پرونده ویژه ای را برای تخلفات داربی باز کرده است.

کریمی رو هم نداشته باشیم کارمون زار شده حسابی.
    راستی برای بازی بعدی توی لیگ ۱۱ تا بازیکن داریم که بتونیم یه تیم بفرستیم توی میدون؟؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ممنون سروش جان ، چند خط آخر دقیقا حرف منم هست .

بالاخره این سریال هم تموم شد ! سریال کاشانی و استیلی !! همونطور که فکرش رو می کردم و شاید هم بدتر !

همه چیز رو ازمون گرفتن ! و جای تقدیر داره واقعا ! ..

17. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با حرفهای آقای mamadak موافقم 100% !

یه چیزی!

به نظرتون واقعا مشکل تیم از مربیه؟ الان کی میاد جای استیلی؟ به نظرتون راه به جایی میبره؟
    مشکل این تیم خیلی چیزاست

مگه استیلی اول فصل تایید نکرد خوب بازیکن گرفتن ؟ مگه تایید نکرد ؟ حالا مصاحبه ها و حرف ها رو ببینید .. همون حرف های کلیشه ای همیشگی که تا وقتی شرایط بحرانی پیش میاد همه میزنن ! فرقی هم نداره ، اگه استقلال باخته بود این حرف ها رو پرسپولیسی ها نمی زدن ، استقلالی ها میزدن که چرا زمین شیب داره ؟ چرا عزیز محمدی این شکلیه ؟

استیلی در حد پرسپولیس نبود . این رو خودش ثابت کرد ! اشتباهات بسیار زیادی داشت .. اون اوایل هرچند نظرم همین بود اما واقعا امیدوار بودم خلاف این رو ثابت کنه تا اسمش ماندگارتر بشه ...
    به هر حال تیم نیاز به سرمربی داره و هیچوقت نمیشه نقشش رو انکار کرد ( البته در شرایطی میشه انکار کرد ! زمانی که فقط اسمش سرمربی باشه و فقط تویه تیم های ایرانی اتفاق می افته ! )
    نقش سرمربی این نیست که ندونه کدوم ستارش رو از لیست خارج کنه ! باید متوجه تمام مسائل باشه . بارسلونا هم با بهترین ترکیبش اگه بازیکنانش از لحاظ روحی آماده نباشن نتیجه نمیگیره ! یه نمونه کوچیک .

برای خروج پرسپولیس از این شرایط به خیلی از فاکتورها نیاز هست . فراهم نشه موفقیت هاش کاملا مقطعی هست .
    امیدوارم از نیم فصل نهایت استفاده رو ببرن .

19. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •