تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 339 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دکتر پرویز سیار: پنالتی استقلال سوخت/ زارع باید اخراج می‌شد

کارشناس داوری فوتبال کشور گفت: هافبک ملی پوش پرسپولیس به دلیل تکل خطرناکی که روی پای کرار جاسم در دربی زد، باید از زمین مسابقه اخراج می‌شد.
    پرویز سیار درباره قضاوت محسن ترکی در دربی ۷۱ به خبرنگار ورزشی برنا گفت: در دقیقه ۴ ضربه دست محمد نصرتی به صورت کرار جاسم برخورد کر. معتقدم این صحنه باید پنالتی اعلام می شد، اما ترکی به نظر رسید که آن را ندیده است.
    وی افزود: در دقیقه ۳۷ کمک داور دوم مسابقه به اشتباه آفساید فرهاد مجیدی را اعلام کر. در حالی که مهاجم استقلال نیم متر عقب تر از مدافعان حریف بود.
    سیار ادامه داد: اخطار دقیقه ۴۱ به کیانوش رحمتی به دلیل فاصله زیاد این بازیکن از دروازه خودی درست نبود، اما ترکی در دقیقه ۴۴ به درستی به خسروی حیدری کارت زرد نشان داد؛ زیرا او از موقعیت گل حریف جلوگیری کرد.
    این کارشناس داوری در مورد صحنه پنالتی پرسپولیس گفت: خطای پنالتی منتظری بر روی کریمی درست بود و ترکی هم تصمیم خوبی گرفت.
    سیار در پایان اظهار داشت: تکل دقیقه ۹۶ مازیار زارع روی پای کرار خشن بود و داور می توانست به او کارت زرد نشان بدهد و این بازیکن را اخراج کند. ترکی حتی اگر به طور مستقیم هم اخراج می کرد، من او را تحسین می کردم، اما فکر می کنم دوباره این صحنه را ندید

2. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من نمیدونم فنایی از کجا می فهمه پنالتی بود یا نه
    صحنه خیلی دوره و اصلآ مشخص نیست کی خورد کی زد
    نود در نود جام جم صحنه های داوری رو نشون میده ولی پنالتی نگرفته شده دقیقه 3 روی جاسم کرار اصلآ بررسی نشد:
    به نظرتون این پنالتی نبود؟؟؟؟ :
    کیفیت پایین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کیفیت بالا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mohammad59mm; 17-09-2011 at 18:34.

4. 2 کاربر از mohammad59mm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میداوودی: اگر دقت می کردیم افسانه جدیدی شکل می گرفت!

سایت گل - میلاد میداوودی در دومین بازی متوالی تیردروازه آزادی را ترکاند!
    میلاد که در دومین داربی با اختلاف یک سال کنار فرهاد مجیدی در خط حمله بازی می کرد با قدرت بالای کنترل توپ و شعور فوق العاده اش از ارکان برد آبی ها بود. میداوودی عقیده دارد استقلال کلاس بالای فوتبال خود را در دیدار با پرسپولیس نشان داد.
    می داوودی که در کری خوانی کم نمی اورد خطاب به پرسپولیسی ها گفت : اگر کمی دقت بیشتری به خرج می دادیم یک نتیجه عجیب شکل می گرفت تا دیگر پرسپولیسی ها تا این حد به نتیجه ۶ بر صفر سال ۵۲ اتکا نکند.
    میداوودی که غرق در شور و خوشحالی بود درنهایت تیمش را مدعی اول قهرمانی می داند. او گفت: با ارایه این بازی به خوبی نشان دادیم که مدعی اولی قهرمانی در فصل جاری هستیم. ‌باید این بازی های غرور آفرین را همچنان ادامه داده تا قهرمانی لیگ یازدهم را کسب کنیم.

پیام فتح‌الله‌زاده پس از پیروزی در داربی

به نقل از سایت باشگاه استقلال، علی فتح‌الله زاده ساعاتی پس از برد ۲ بر صفر استقلال در شهرآورد هفتاد و یکم برابر تیم پرسپولیس، در پیامی این موفقیت را به هواداران "صمیمی و پر انرژی" استقلال تقدیم کرد و از حمایت‌های "همیشگی و بی دریغ" آنان قدردانی کرد.
    در پیام سرپرست باشگاه استقلال آمده است: امیدوارم این پیروزی شیرین به کام هواداران استقلال نشسته باشد و آن را به عنوان پیشکشی از طرف مجموعه مسوولان باشگاه، کادر فنی و بازیکنان استقلال بپذیرند.
    فتح‌الله زاده با قدردانی از "محبت‌های همیشگی و بی پایان" هواداران گفت: سرمایه‌های واقعی باشگاه استقلال امروز پاداش حمایت‌های بی دریغ شان را گرفتند و امیدوارم این شادی در میان هواداران میلیونی استقلال در سراسر دنیا تداوم یابد.

اظهارنظر مشترک آبی‌ها پس از پیروزی در شهرآورد ۷۱

بازیکنان تیم استقلال پس از پیروزی مقال رقیب سنتی خود به اظهار نظر پرداختند.
    تیم استقلال در شهرآورد ۷۱ با ۲ گل پرسپولیس را شکست داد. نتیجه‌ای که بازیکنان استقلال تیمشان را شایسته‌ی به دست آوردن آن دانستند.
    فرهاد مجیدی: استقلال پتانسیل قهرمانی دارد
    کاپیتان استقلال پس از شهرآورد گفت: هر کسی دوست دارد در داربی گل بزند، من هم دوست داشتم اما همه برای پیروزی تلاش کردند. پرسپولیس هم خوب بازی کرد. این تیم بازیکنان بزرگی دارد ولی ما اگر هفته پیش برابر تراکتورسازی برنده می‌شدیم امروز بازی بهتری انجام می‌دادیم.تیم ما پتانسیل قهرمانی را دارد و ما سعی می‌کنیم در بازی‌های بعدی هم طوری بازی کنیم که برنده شویم و در نهایت به قهرمانی برسیم. معلوم نیست چه زمانی از فوتبال خداحافظی کنم، شاید هفته بعد، شاید هم چند سال دیگر.
    حنیف عمران زاده: می‌توانستیم ۵ بر صفر ببریم
    مدافع استقلال گفت: پس از پیروزی دو بر صفر برابر پرسپولیس با بیان اینکه استقلال بازی خوبی انجام داده است، اظهار کرد: هفته قبل با شکست برابر تراکتورسازی هواداران‌مان را ناراحت کرده بودیم که امروز با این پیروزی دوباره آن‌ها را خوشحال کردیم. ما می‌توانستیم حریف را ۵ بر صفر شکست دهیم، هرچند تیم ما امروز با ۸۰ درصد توانش بازی می‌کرد چرا که هنوز فریدون زندی را نداریم و منتظری هم با مصدومیت بازی می‌کرد. صحبت‌های فتح‌الله زاده و مربیان پس از شکست برابر تراکتور باعث شد روحیه‌مان بهتر شود و کری‌هایی که پرسپولیسی‌ها خواندند نیز انگیزه ما را برای پیروزی بیشتر کرد. ما توانسته‌ایم سه داربی پیاپی را ببریم و تلاش می‌کنیم چهارمین بازی را هم پیروز شویم. زیرکی علی آقا (کریمی) بود که باعث شد داور پنالتی بگیرد. عملکرد دفاع پرسپولیس خوب بود اما چه کسی می‌تواند فرهاد مجیدی را مهار کند؟
    خسرو حیدری: بهترین داربی برای استقلال بود
    هافبک استقلال پس از شهرآورد ۷۱ پایتخت اظهار کرد: استقلال واقعا در این دیدار خوب بازی کرد. بازی امروز یکی از بهترین داربی‌هایی بود که تاکنون استقلال انجام داده است. اگر بازی مساوی می شد نتیجه ناعادلانه بود و من با تمام احترامی که برای پرسپولیسی‌ها قائلم می‌گویم که پیروزی حق ما بود.
    پژمان منتظری: می توانستیم با اختلاف بیشتر ببریم
    مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: می‌توانستیم با گل‌های بیشتری پرسپولیس را شکست دهیم اما در طول بازی حریف نیز روی ما بسیار فشار آورد. به هر حال همین دو گلی که به ثمر رساندیم باعث خوشحالی هواداران‌مان شد. سعی می‌کنیم در بازی‌های آینده همین روند را ادامه دهیم و با پیروزی‌های پیاپی هواداران‌مان را شاد کنیم. به نظر من پنالتی نبود اما وقتی علی آقا می‌گوید پنالتی بوده است، پس حتما بوده است
    میلاد میداوودی: کم دقت بودم
    مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: قسمت نبوده است که من در گلزنی تیمم شریک باشم. البته کمی نیز کم‌دقتی خودم دلیل این اتفاق بود. ما می‌توانستیم گل‌های بیشتری به پرسپولیس بزنیم اما پرسپولیس نیز تیم ضعیفی نبود. ما کمی نیز در این بازی بدشانسی آوردیم.
    مجتبی جباری: مهم نیست بهترین بودم!
    بهترین بازیکن شهرآورد ۷۱ گفت: خدا را شکر که توانستیم از موقعیت‌هایمان استفاده کنیم و پرسپولیس را ببریم.
    تفاوت این بازی با دیدار هفته گذشته‌مان برابر تراکتورسازی این بود که در آن بازی روی ضربات ایستگاهی تمرکز نداشتیم و دروازه‌مان باز شد. این که من بهترین شدم اصلا مهم نیست، بلکه مهم دیدن خوشحالی هواداران‌مان بود که توانستیم این مسئله را ببینیم.
    آندرانیک تیموریان: سه امتیاز مهم بود
    هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: مهم ۳ امتیاز بازی بود که کسب کردیم. خدا را شکر می‌کنم که همه بازیکنان استقلال و پرسپولیس سالم از بازی خارج شدند. با این پیروزی به صدر جدول بازگشتیم و روحیه‌مان برای بازی هفته آینده برابر سایپا چند برابر شد.

تلفن همراه و تعطیلی تمرین، پاداش استقلالی‌ها

در حالی که پیش بینی می شد پس از پیروزی استقلال مقابل پرسپولیس علی فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال وعده پاداش ویژه ای به بازیکنان دهد وی صحبتی در مورد پاداش نکرد اما یکی از اسپانسرهای این تیم که نام آن پشت پیراهن این تیم حک شده به مسئولان این تیم پیغام داد به دلیل پیروزی در دربی به اعضای تیم نفری یک گوشی همراه اهدا می کند.
    روز گذشته تیم استقلال در دربی ۷۱ توانست با نتیجه ۲ بر صفر پرسپولیس را شکست دهد.
    * پرویز مظلومی سرمربی استقلال به دلیل پیروزی در دربی روز گذشته در رختکن به بازیکنان تیم اعلام کرد دو روز تمرینات آبی پوشان تعطیل است. تمرینات استقلال از دوشنبه پیگیری می شود.

bordobakht

6. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جنبه باخت و گل خوردن داشتن هم خوب چیزیه !
    آفرین به اونی که عکس رو شکار کرده ، با تشتک سازی قرچک بازی میکردیم از این کارا نمیکردن : دی

8. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آفرین به اونی که عکس رو شکار کرده ، با تشتک سازی قرچک بازی میکردیم از این کارا نمیکردن : دی

البته این عکس واسه اوله بازیه فکر دقیقه 7 بود و هنوز بازی 0_0 بود
    ولی کاملا مشخصه از عمد زده چون حتی بعد از اینکه زده میبینید که دست کرار رو هم گرفته
    چوب خدا صدا نداره که میگن یعنی این, نصرتی رو از استقلال کش رفتن حالا باید یکی فقط سوتی های نصرتی رو بشماره

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون از همه دوستان ، فقط یه سوال بود ...

داره خودمونی میشه mammuot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    درخشکی

پيش فرض

این پسره از همه پرسپولیسی هابیشترتلاش کرد.ولی حیف که لحظه پنالتی باعث شدکه وقت بازی گرفته بشه تمرکز پنالتی زن خراب بشه توپ روبزنه اوووت!
    درمورد اندوهم باید بگم بد نبود خوب دوید ولی بایدبیشتربازی کنه تاجابیفته!

12. این کاربر از mammuot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام آزادی به امپراطور شماره ۸، آسمان لیگ آبی تر از همیشه

این بهترین تولد پرویز خان
    دقیقه ۵۶. سانتر بلند رضا نعلچگر از جناح راست. توپ درون محوطه هجده قدم، تعلل بهروز سلطانی. کمی مکث. کمی تردید. پرواز توپ به سوی محوطه جریمه. به سوی پرویز مظلومی. به سوی او و روی سر او. پرش کوتاه و تاریخی ترین گل زندگی اش. در این بعد از ظهر تب زده. برابر هزاران تماشاگر فرسوده.
    بیست و هشت سال از برتری یک بر صفر استقلال در دربی مهرماه ۱۳۶۲ می گذرد، روزی که آزادی یک صد و سی هزار نفر را در خود دید، پرتماشاگرترین دربی تاریخ. پرویز مظلومی در قامت مربیگری نیز یکی از موفق ترین مربیان دربی تهران بوده است. پرویزخان کم تر از دو سال است که به استقلال بازگشته و در این دو سال سه بار به مصاف سرخپوشان رفته است. سه بازی، سه برد، بدون گل خورده! جمعه تولد مظلومی بود و بازیکنانش با هتریک پیروزی در برابر پرسپولیس بهترین کادوی زندگی اش را به او هدیه دادند. مظلومی بهترین لحظات زندگی خود را مدیون این دربی است و هواداران استقلال هم بهترین لحظات خود را مدیون او. تولدت زیادی مبارک شد پرویز خان.
    زیدان آسیا
    کمربند میانی کهکشانی ها جمعه درخشان ترین ستاره ها را در خود داشت. آندرانیک تیموریان، کیا رحمتی، کرار جاسم و شاخص تر از همه این ها مجتبی جباری. هافبک های استقلال در اکثریت قریب به اتفاق جنگ های میانه میدان پیروز بودند. شوت های پرشمار، مانورهای تماشایی، برخوردهای بی محابا و پاس های بی نقص چهار مشخصه اصلی این چهار نفر در میدان جنگ هفتاد و یکم بودند. کیا رحمتی که در بازی قبل و در غیاب آندو تیموریان نتوانسته بود از پس فرزاد آشوبی و محمد ابراهیمی برآید با بازگشت زوج خود توانست کیفیت به مراتب بهتری را از خود نشان دهد. رحمتی در طراحی حملات سرعت و جسارت کارهای دفاعی را ندارد اما با حضور کرار و جباری این نقص وی در این بازی کم تر به چشم آمد. آندو تیموریان نیز که در بازی برابر فولاد به سبک قدیمی علیرضا نیکبخت سه کارته شد تا حضورش در دربی مسجل باشد نشان داد که چه مهره ارزشمندی در ترکیب آبی های پایتخت است. تیموریان در تک تک جنگ های میانه میدان از مازیار زارع، حسین بادامکی و محمد نوری چهره های مغلوبی ساخته بود و نشان داد که حضور یک بازیکن کارگر در کنار یه فانتزی باز متبحری همچون جباری تا چه حد می تواند در روند حرکتی تیمش موثر باشد. نفر سوم این خط پر مهره کرار جاسم بود. ستاره چند صد میلیونی استقلال که بمب اول این فصل فتح الله زاده در بازار نقل و انتقالات بود پس از چند هفته محرومیت در بازگشت خود به میادین چیز خاصی نشان نداده بود. کرار در دیدار برابر تراکتورسازی یک شکست خورده به تمام معنا بود اما درست در لحظه ای که کمتر کسی در رختکن قرمزها از بابت او و حرکاتش نگران بود به اوج بازگشت و خیلی ها را مقهور هنر خود کرد. کرار تا قبل از به ثمر رسیدن گل دوم استقلال توسط جباری شانس نخست کسب عنوان بهترین بازیکن زمین بود و نشان داد که قیاسش با کریمی حداقل در این دیدار چندان هم مع الفارغ نبوده است. و اما ستاره اول دربی هفتاد و یک که کسی نبود جز مجتبی جباری محبوب و محجوب. جباری یک بار دیگر ثابت کرد که بهترین پاسور لیگ است و اگر مصدوم نباشد می تواند قابل اتکاترین مهره آبی ها باشد. زیدان آسیا روی هر دو گل استقلال هوش و ذکاوت بالای خود را نشان داد و به نوعی به کیروش نشان داد که شایستگی حضور کامل در ترکیب تیم ملی را داراست.
    فرهاد مجیدی
    انتظارها خیلی زود به پایان رسید. مجیدی چهارمین گل خود به پرسپولیس را هم به ثمر رساند تا نامش در جدول بهترین گلزنان دربی بالاتر رود. کاپیتان محبوب آبی ها هر چند در اکثریت دقایق حضور کم فروغی در میدان داشت اما صرف حضورش و پیش زمینه ذهنی پرسپولیسی ها نسبت او تاثیرات غیر قابل انکاری در میدان داشت. حضور مجیدی در میدان محوریت خط دفاع پرسپولیس را به سمت او متمایل کرده بود و این موضوع باعث شده بود تا فضای بیشتری در اختیار کرار، میداوودی و حتی مجتبی جباری قرار بگیرد. مجیدی اکنون با ۷ هفت زده صدرنشین جدول گلزنان است و با آمادگی فعلی اش به نظر می رسد فاصله چندانی تا دفاع از عنوان بهترین بازیکنی خود در لیگ دهم نداشته باشد. نکته جالب در مورد کاپیتان آبی ها این است که مجیدی در پایان هفته هفتم رقابت ها به تنهایی بیش از امتیازهای پرسپولیس در جدول گل زده است.
    تنها در اوج
    کهکشانی ها در بازی روز جمعه دو بار گلزنی کردند، دو بار به تیر دروازه زدند و دو موقعیت مسلم گلزنی را از دست دادند. جمع این اعداد مساوی است با ۶ گلی که بهزادی، سلیمانی و کلانی در شهریور ۵۲ یعنی قریب به ۴۰ سال قبل به دروازه زنده یاد حجازی زده بودند. پرسپولیسی ها هنوز که هنوز است به ۶ گلی می نازند که خیلی هایشان نه فیلمش را دیده اند و نه حتی گلزنانشان را می شناسند! پرسپولیس با این شکست تا رتبه پانزدهم جدول پایین رفت و در سوی مقابل با شکست تراکتورسازی در برابر نفت تهران شیرینی برد استقلال بیش از پیش دلچسب تر شد و حالا در روزهایی که پرسپولیسی ها کم کم به یک تیم قعرنشین تبدبل می شوند آسمان لیگ آبی تر از همیشه در حسرت کهکشان مظلومی است.

bordobakht

14. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مظلومی: اگر مربی استقلال نباشم روزهای دربی می آیم و پرسپولیس را می برم!

پرویز مظلومی سرمربی استقلال اعلام کرد: امیدوارم برد مقابل پرسپولیس درنهایت به قهرمانی در لیگ برتر ختم شود.وی پس از برتری دو بر صفر مقابل پرسپولیس در نشست خبری اظهار داشت: بازی خوبی را انجام دادیم، خوشحالم با انجام بازی خوب و برتر به این نتیجه رسیدیم. من پیش از بازی با قاطعیت گفته بودم در این بازی پیروز می شویم چرا که به بازیکنان خودم شناخت داشتم و این حرف را زدم که بعد از بازی با تراکتورسازی به بازیکنان روحیه بدهم. او افزود: در این بازی برنامه هایمان به خوبی اجرا شد، شاید اگر یک مقدار دقت می کردیم می توانستیم گل های بیشتری بزنیم.سرمربی استقلال گفت: یکی از بهترین دربی ها را شاهد بودیم، پرسپولیس واقعا خوب بازی کرد. هر ۲ تیم سرعتی و هجومی بازی کردند.
    مظلومی عنوان کرد: در هر صورت ما یک راه طولانی در پیش داریم. امیدوارم این راه سرانجام به قهرمانی در لیگ برتر ختم شود.وی در مورد اینکه در دربی هت تریک کرد، اظهار داشت: در هر صورت دربی شرایط خاص خود را دارد. شرایط روحی و روانی در این بازی بسیار تاثیر گذار است. در یک هفته گذشته با بازیکنان در مورد پیروزی در این بازی صحبت کرده بودم. برخی می گفتند با این صحبت ها مظلومی به بازیکنان استرس وارد می کند اما خوشبختانه این طور نشد.وی در مورد سوالی مبنی بر اینکه آیا بدون مجیدی هم این بازی رامی بردید، عنوان کرد: بله. شما شاهد بودید که در نیمه دوم فرهاد مجیدی را از زمین بیرون کشیدیم و پس از آن به گل دوم دست یافتیم. و نشان دادیم که اگر بازیکنان کلیدی هم بیرون باشند می توانیم خوب بازی کنیم. شرایط ما در این بازی مانند شرایط دیدار با فولاد بود. چرا که همه بازیکنان را در اختیار داشتیم. سرمربی استقلال در پاسخ به سوال دیگری در مورد اینکه پرسپولیسی ها می گفتند اگر آنها پنالتی را گل می کردند، می توانستند نتیجه بهتری بگیرند، گفت: اصلا این طور نیست. چرا که اگر شوت جباری که به تیر دروازه برخورد کرد، به گل تبدیل می شد و یا حتی ضربه میداودی وارد دروازه می شد ما هم می توانستیم گل های بیشتری بزنیم.این شکلی از بازی بود آنها هم موقعیت داشتند و ما هم گل های زیادی را نزدیم.
    مظلومی گفت: پرسپولیسی ها در این بازی با توپ های هوایی می خواستند هافبک های ما را از بازی خارج کنند؛ اما راه نفوذ آنها را بستیم. این شکست چیزی از ارزش های آنها کم نمی کند و با شناختی که از استیلی دارم او مربی باهوشی است و در آینده جبران خواهد کرد.وی در مورد عملکرد داوری اظهار داشت: در مورد داوری صحبت نمی کنم ترکی کار خود را انجام داد و به آنها خسته نباشید می گویم. افتخار ما این است که دیگر داور خارجی نمی آوریم، گل های ما هیچ مشکلی نداشت و بر روی صحنه پنالتی پرسپولیس هم شاید حرفی باشد اما صحبتی نمی کنم.مظلومی در پاسخ به سوال در مورد اینکه چرا ولید علی در این دیدار بازی نکرد، گفت: ولید علی بازیکن خوبی است اما او ۱۸ روز در کنار تیم نبود. و این درست نیست که بازیکنی که مدت زمان زیادی با ما نبوده در این بازی حساس بازی کند.وی افزود: در تیم ما گذشت وجود دارد و امروز شاهد بودید که آرش برهانی در صحنه ای که می توانست خودش گل بزند به مجتبی جباری پاس داد.سرمربی استقلال در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا می توانستید پرسپولیس را ۶ تایی کنید یا خیر گفت: نه. ما می توانستیم گل های زیادی به این تیم بزنیم اما قضیه ۶ تایی به تاریخ پیوسته است. در بازی هر توپی به گل نمی رود. در هر صورت برد، برد است و من راضی هستم. مظلومی در مورد کنترل علی کریمی در بازی اظهار داشت: در این بازی تک تک بازیکنان حریف را زیر نظر داشتیم. کریمی بازیکن بسیار بزرگی است. او هر جا می رفت بازیکن ما وی را کنترل می کرد و دیگر احتیاج نبود یک نفر را برای کنترل او در نظر بگیریم. البته اگر دقت نمی کردیم این بازیکن می توانست دردسرساز شود. وی در پایان به مزاح به یکی از خبرنگاران گفت : اگر روزی مربی استقلال هم نباشم ، هنگام دربی می آیم و پرسپولیس را می برم.

مظلومی:دوست ندارم استیلی را اینگونه ببین

سرمربی تیم استقلال پس از سومین برد پیاپی برابر پرسپولیس گفت: هرگز دوست ندارم حمید استیلی را اینگونه ببینم.
    پرویز مظلومی موفق شد در کسوت سرمربیگری استقلال سومین پیروزی متوالی مقابل پرسپولیس را کسب کند و با این هت‌تریک کاری کند که تاکنون سابقه نداشته است.
    یک روز پس از برتری ۲ بر صفر استقلال برابر رقیب سنتی، خبرنگار ورزشی فارس سراغ این مربی رفت.
    متن گفت‌وگوی تفصیلی فارس با مظلومی را در زیر می‌خوانید:
    * بعد از برد در دربی دو روز تمرینات را تعطیل کردید...
    بچه‌ها شیرینی تولد ما را دادند و ما هم با این کار جبران کردیم. چون بازی با سایپا دوشنبه هفته آینده برگزار می‌شود و در این مدت بازیکنانم فشار بسیار زیادی را از لحاظ بدنی متحمل شدند به همین خاطر به آنها مرخصی دادم تا به خانواده‌هایشان برسند و به قولی زحمت آن‌ها را جبران کرده باشم.
    * ظاهرا بازیکنان می‌خواستند در رختکن برایتان جشن تولد بگیرند، درست است؟
    فرهاد مجیدی گفت می‌خواهیم چنین حرکتی انجام دهیم ولی از آنها خواستم ذهنشان را به بازی معطوف کنند. فرهاد مجیدی نیز در جریان بازی بهترین عملکرد را داشت. از تمامی بازیکنانم بخاطر بهترین کادویی که به من دادند تشکر می‌کنم.
    * پس از رسیدن به منزل اولین کسی که به شما تبریک گفت چه کسی بود؟
    واقعا سورپرایز شدم. ساعت ۱۱ به خانه رسیدم و دیدم در را باز نمی‌کنند وقتی به در کلید انداختم دیدم باز نمی‌شود و چراغ‌ها هم خاموش است. خلاصه به هر طریقی که بود وارد منزل شدم و دیدم چه جشنی برایم برپا کرده‌اند و خودم هم خبر نداشتم. آتش بازی و فشفشه، سورپرایزی بود که خانواده‌ام برای من در نظر گرفته بودند که شیرینی این پیروزی را دو چندان کرد. واقعا همسر و خانواده‌ام در طول دوران بازیگری و مربیگری کمک حال من بوده‌اند و خیلی از سختی‌ها را آنها تحمل کردند و گاهی غم و غصه مرا خوردند. می‌دانم که هیچ وقت نمی‌توانم این کارها را جبران کنم.
    * شب گذشته راحت خوابیدید؟
    پاهایم از قبل مال خودم نبود شاید باورتان نشود قرص و دارو مصرف کردم تا بخوابم و حتی مجبور شدم از قرص خواب‌آور استفاده کنم. پایم مرا خیلی اذیت می‌کند و باید در یک فرصت مناسب پایم را هم عمل کنم. دوستانی که در تمرینات و در کنار من هستند بخصوص ماساژورهای تیم خیلی زحمت می‌کشند که این درد کهنه زیاد اذیتم نکند.
    * سال گذشته که استقلال در دو بازی پرسپولیس را برد هواداران لقب "رفت و برگشت" را به شما دادند امسال چه باید بگویند؟
    (با خنده) شاید امسال بگویند "پرویز دوبله، سوبله!" البته من زیاد دل خوش این شعارها نیستم چون همین هواداران بر سر ما منت گذاشتند. این پیروزی ها به دست پرویز مظلومی و به تنهایی به دست نیامده و همه این مجموعه در این بردها سهیم هستند. هر کس نقشی ایفا کرده و در آخر می‌گویم که خدا بر سر ما منت گذاشت که این بردها را به دست آورده‌ایم.
    * گفته بودید تا ابد دربی‌ها را می‌بریم، منظورتان چه بود؟
    تا زمانی که من در استقلال هستم این اتفاق می‌افتد. بعد از بازی با تراکتورسازی در نشست خبری گفتم که دربی را می‌بریم. هر چند برخی از دوستان قبل از بازی با مصاحبه‌های خود استرس داده‌ بودند ولی آن مصاحبه‌ها نه تنها استرس نبود بلکه تحریکی بود برای بازیکنانم که پیروز شوند. آنها دیدند که مربی‌شان روحیه برد دارد و با همین انگیزه وارد زمین شده است. شاید باور نکنید اما اگر بخواهم از این بازی حرف بزنم یک کتاب باید بنویسید.
    * از شب گذشته تا به امروز برخی از این صحبت می‌کردند که استقلال می‌توانست ۶ گل سال ۵۲ را جبران کند. شما موافق این مسئله هستید؟
    فقط می‌‌توانم بگویم با اقتدار بردیم. روی تیم پرسپولیس خیلی فشار است و من دوست ندارم استیلی این گونه فشار را تحمل کند چون او مربی جوان و با دانشی است و در بازی با ذوب آهن خیلی خوب تیم‌اش را جمع کرد. به طرفداران دو تیم خسته نباشید می‌گویم ولی در این بازی می‌توانستیم با نتیجه خیلی بهتری ببریم. با این حال خدا را شکر می‌کنم که این نتیجه رقم خورد و همین مسئله جای شکر دارد. با این تفاسیر پرسپولیس در بازی برگشت هم باید با استرس مقابل استقلال بازی کند. تا آن زمان راه طولانی باقی مانده و من ترجیح می‌دهم یک هفته قبل از بازی برگشت در مورد آن مسابقه حرف بزنم.
    * اما طبیعی است که قبل از آن بازی هم در مورد شکست پرسپولیس صحبت کنیم.
    من همیشه به تیمم روحیه می‌دهم چون بازیکن به مربی خود نگاه می‌کند و اگر مربی احساس شکست داشته باشد روی بازیکن اثر می‌گذارد. نکته‌ای که باید به آن اشاره کنم این است که خوشحالی من چندین برابر شد وقتی که دیدم روحیه فداکاری، گذشت و رفاقت در تیمم موج می‌زند. بازیکنی که می‌توانست گل بزند از خود گذشتگی کرد و پاس داد. برهانی، جباری، مجیدی و حتی میداودی در این مسابقه کاملا گذشت کردند و نشان دادند که در اختیار تیم هستند و این مسئله برای من مهمتر از پیروزی در دربی بود.
    * با این پیروزی رکورددار شدید. درست است؟
    همینطور است. تا به حالا اتفاق نیفتاده که یک مربی سه دربی را پشت سر هم ببرد. البته ما نمی‌خواهیم جاودانه باشیم و تنها نگرانی من بخاطر مسائل مالی است. شاید باورتان نشود که آقای فتح‌اله زاده از ترسش نمی‌خواست به رختکن بیاید چون پاداش ۴ بازی قبل را نتوانسته بود پرداخت کند. شاید او حس می‌کرد اگر به رختکن بیاید بازیکنان پاداش می‌خواهند.
    باور کنید شرایط مالی ما خوب نیست و بارها شده نوبت پرداخت پول من رسیده ولی خودم خواسته‌ام که آن را به بازیکنان بدهند. چه کسی باور می‌کند که من ۸ ماه پول نگرفته باشم؟ حتی حقوق ماهانه و یا یک ریال هم دریافت نکرده‌ام ولی در جامعه مردم از ما انتظار دارند. همه فکر می‌کنند ما در آسایش کامل هستیم ولی از درون ما خبر ندارند. مقداری از قدیم پس‌انداز دارم که داریم از آنها خرج می‌کنیم. من می‌گویم بازیکن باید انگیزه داشته باشد ولی وقتی نمی‌توانیم چنین پول‌هایی بدهیم چرا دم از خصوصی‌ شدن می‌زنیم؟
    امیدوارم وزارت ورزش به وضعیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس رسیدگی کند چون بازیکنان ما با این نتایج خوب هنوز پاداشی نگرفته‌اند و باید انگیزه‌ای برای آنها وجود داشته باشد. هستند کسانی که در تیم استقلال حضور پیدا کرده‌اند ولی تیم های دیگر دو برابر به آنها می‌دادند. آنها به عشق این پیراهن آمدند و گذشت کردند
    * اما قبول دارید این روزها دست فتح‌الله زاده هم بسته است. شاید او باید از چند جبهه به قضایای مالی نگاه کند.
    صددرصد همین طور است. بارها گفته‌ام که از او تشکر می‌کنم چون تک و تنهاست و با دست خالی همه را نگه می‌دارد. گاهی اوقات پیش او می‌نشینم و می‌بینم که چند نفر به او زنگ می‌زنند و حتی از خیلی جاها قرض می‌کند که همه را راضی نگه دارد. از آقای عباسی وزیر محترم ورزش می‌خواهم که نگاهی ویژه به استقلال داشته باشد و از این همین ابتدا دست استقلال را بگیرد.
    * دیشب خودتان را جای حمید استیلی گذاشتید؟
    حتما این کار را کردم. شاید باور نکنید اما همسر من به دنبال استیلی بود تا با او تماس بگیریم و صحبت کنیم و بگوییم که اظهار ناراحتی نکند اما نتوانستیم تماس بگیریم. من هم دوست ندارم استیلی را در این شرایط ببینم.
    مربی بازنده همیشه تنهاست. در این جور مواقع همه خود را کنار می‌کشند و انتقادات سرازیر می‌شود. برای خود من هم این اتفاقات افتاده است. وقتی می‌بازیم همه اسم مظلومی را می‌آورند ولی این برایم جالب است که وقتی می‌بریم تمرینات یک طرف دیگر باعث برد شده است. در ایران اینگونه است ولی استیلی مربی جوانی است و جرات داشته که این تیم را با آن شرایط تحویل گرفته و من برایش آرزوی موفقیت می‌کنم.
    * به نظر شما استیلی می‌‌تواند تیمش را جمع کند؟
    همه باید به او کمک کند؛ از مدیر تا هوادار باید دست استیلی را بگیرند چون او به تنهایی نمی‌تواند. استیلی تیم خوبی دارد و اینگونه نیست که پرسپولیس ضعیف باشد. آنها چند نقطه ضعف دارند که می‌توانند برطرف کنند.
    * شکست تیم‌های علی دایی سخت‌تر بود یا شکست تیم استیلی؟
    شرایط بازی با بازی فرق می‌کند ولی ما در دو بازی پارسال، سخت پرسپولیس را شکست دادیم و در این بازی با اقتدار بردیم. فکر می‌کنم آن توپ جباری که به تیر دروازه برخورد کرد گل شد. البته من هنوز فیلم بازی را ندیدم ولی به مجموعه پرسپولیس خسته نباشید می‌گویم و از استقبال هواداران دو تیم تشکر می‌کنم.
    * گفته بودید که باخت بعد از دربی مثل زلزله می‌ماند آیا الان این شرایط برای پرسپولیس رخ داده؟
    منظورم این بود که همه چیز سر مربی خراب می‌شود. باخت در دربی نه تنها زلزله است بلکه مثل سونامی می‌ماند و از زلزله بدتر است.
    * هفته آینده با سایپا بازی دارید. فکر نمی‌کنید کارتان از امروز سخت‌تر شده است؟
    قبول دارم، چون سایپا تیم خوبی است و می‌دانم که بعد از دربی چه باخته باشی و چه پیروز باشی کار سخت است. به بازیکنانم هم گفته‌ام که تمام فکرشان به بازی‌های آینده باشد و تلاشم این است که آنها را از فکر این پیروزی را خارج کنم.

bordobakht

16. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

18. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •