تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 154 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به شخصه فکر میکردم که رقابت قهرمانی تا پایان فصل و بازی آخر ادامه داشته باشه ولی ...
    میلان خیلی محتاط بازی میکرد و از اول بازی هم این مسئله به خوبی خودش رو نشون داد و هافبکهای میلان فاصله زیادی با مهاجمین داشتن که باعث میشد در ضد حملات تیم سرعتش کم بشه.
    از طرف دیگه غیبت سیلوا و عدم استفاده از مکسس خط دفاعی رو متزلزل کرده بود. حضور بونرا هم در سمت چپ بدترین کار ممکن بود
    البته سه گل از 4 گل دقیقا روی اشتباهات فردی بازیکنان میلان به ثمر رسید
    گل اول که بونرا افساید رو پر کرد و از اون طرف تعلل نستا باعث شد میلان گل اول رو دریافت کنه
    از طرف دیگه اباته اونطوری پنالتی تقدیم اینتر کرد و گل چهارم هم که طبق معمول روی کند بودن بیش از حد املیا دریافت شد.

نکته جالب 4 تعویضی بود که بدلیل مصدومیت بازیکنان انجام شد...مخصوصا میلان که این مصدومیت ها و تعویض ها بدجوری دست الگری رو در پوست گردو گذاشت.

و نکته اخر این که از شبکه سه متنفرم
    هر بار از این شبکه بازی های میلان رو در دربی یا بازی های حساس نگاه کردم میلان تیم بازنده بوده

2. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازی دیشب خیلی بازی جالبی بود چهار تا تعویض اجباری دو تا گل بسیار زیبا یکی گل ابراهیموویچ و اون یکی گل فوق العاده مایکن که ارزش این رو داره که چندین بار دیده بشه!

کلا اینتر خیلی بهتر بازی کرد و مزد زحمات خودشون رو هم گرفتن طرفداران میلان هم که تا الان از اشتباهات داوری ناراضی بودن الان دیگه میتونن ادعا کنن که تو بازی دیشب اشتباهات یه جورایی به نفعشون بود مخصوصا مردود اعلام شدن گل اینتر!

ما تو بازی با کاتانیا توپمون از خط دروازه گذشت 2امتیازمون به اون صورت پرید -تو بازی با حریف اصلیمون یوونتوس بازی0-1جلو بودیم توپ سالی مونتاری که از خط گذشته بود به حساب نیاوردن تا 2امتیاز به اون صورت به ناحق ازمون کم بشه وگر نه کار به این روزا نمیکشید اگر اون 4امتیاز به ناحق ازمون کم نمیشد در صورت باخت دیشب باز هم شانس اول قهرمانی بودیم که با شاهکار داورا در این فصل برای میلان این جام از دست دادیم
    Last edited by clau; 07-05-2012 at 19:17.

4. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

و نکته اخر این که از شبکه سه متنفرم
    هر بار از این شبکه بازی های میلان رو در دربی یا بازی های حساس نگاه کردم میلان تیم بازنده بوده
    دقیقا شبکه سه برای بازی های یونایتد حداقل در این فصل همینطوری بوده! نحسه برای یه سری از تیم ها!
    البته برای اینتر خیلی بد نبوده ولی در کل هر موقع بازی یونایتد پخش مستقیم میشد، تن و بدنم می لرزید! : دی
    +
    به نظرم دیشب یه مقدار قدرت تمام کنندگی بازی کنان میلان پایین بود... من که از نیمه دوم دیدم، بعد 2-2 شدن بازی که میلان دقایقی نافرم رو بازی سوار بود، خیلی خوب توپ رو به جناحین منتقل می کردند، اما ضربات آخرشون رو با بی دقتی میزدن...

6. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ابراهيموويچ: مي‌خواهم در ميلان بمانم

زلاتان ابراهيموويچ بعد از ناکامي در رسيدن به قهرماني در رقابت هاي اين فصل سري آ، اعلام کرد در ميلان خواهد ماند.

ميلاني ها شب گذشته در ديدار مقابل اينتر 4-2 شکست خوردند تا يوونتوس با پيروزي 2-0 مقابل کالياري، بعد از 6 سال قهرماني در سري آ را جشن بگيرد.

زلاتان از اينکه تيمش نتوانست از عنوان قهرماني در رقابت هاي فصل گذشته دفاع کند، اظهار ناراحتي کرد اما تاکيد کرد که در اين باشگاه خواهد ماند.

او در گفتگو با آفتون بلادت گفت:" هنوز دو سال از قرارداد من باقي مانده و مي خواهم به آن احترام بگذارم.

از اينکه نتوانستيم قهرمان سري آ شويم، ناراحتم؛ آن هم در سالي که از نظر آماري بهترين فصل دوران بازي ام بود. اين فصل به هيچ جامي دست پيدا نکردم. اين اولين باري است که چنين اتفاقي براي من رخ مي دهد. مديران ميلان به من قول دادند که فصل بعد تيم قوي تري خواهيم داشت و من منتظر ببينم که چه اتفاقي رخ خواهد داد. من در مورد آينده ام ترديدي ندارم. من در ميلان بسيار خوشحال هستم و مي خواهم با اين تيم به قهرماني هاي بيشتري برسم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بازی یونتوس که یه جورایی برای ما یک بازی 6 امتیازی بود, پیروزی تو اون بازی شاید میتونست تکلیف
    لیگ رو خیلی زوتر از اینها معلوم کنه.
    +
    دیشب رفتار سزار و زلاتان زمان پنالتی واقعا جالب و دیدنی بود. واقعا بازیکنهای دو تیم تو فضای این دربی
    حل شده بودند. بدون هیچ ترسی همدیگرو درو میکردند و کنترل خیلی کمی روی عکس العمل های خودشون داشتند.
    فکر میکنم این دربی, مهیج ترین و زیباترین دربی اروپا, و شایدم جهان باشه. نگاهی به تاریخ و آمار بازی های این دو تیم
    میتونه گواه خوبی برای این مسئله باشه. بازی های این دو تیم همیشه آبستن انواع و اقسام اتفاقات فوتبالی و غیر
    فوتبالی بوده, هیچ وقت وابسته به جدول نبوده درست مثل امسال که اینتری که وضع خوبی تو لیگ نداشت تونست
    میلانی که تو کورس قهرمانی بود رو دابل کنه. من که دربی بزرگتر و بهتر از بازی رو نمیشناسم.
    +
    دیشب زلاتان و میلیتو یک کلاس آموزشی تمام عیار برای تمام مهاجمین کلاسیک دنیا بودند و شاید این مسئله رو گوشزد
    کردند که هنوز دوران اینگونه مهاجمین به پایان نرسیده. البته از پنالتی زدن این دو بازیکن هم نمیشه به راحتی نمیشه گذشت.
    پنالتی های دیشب یک از یک قشنگتر بودند.

10. 8 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دقیقا شبکه سه برای بازی های یونایتد حداقل در این فصل همینطوری بوده! نحسه برای یه سری از تیم ها!
    البته برای اینتر خیلی بد نبوده ولی در کل هر موقع بازی یونایتد پخش مستقیم میشد، تن و بدنم می لرزید! : دی
    +
    به نظرم دیشب یه مقدار قدرت تمام کنندگی بازی کنان میلان پایین بود... من که از نیمه دوم دیدم، بعد 2-2 شدن بازی که میلان دقایقی نافرم رو بازی سوار بود، خیلی خوب توپ رو به جناحین منتقل می کردند، اما ضربات آخرشون رو با بی دقتی میزدن...
    پس همدردیم حسین جان
    در مورد بازی هم بگم این دو مصدومیت بدموقع در نیمه اول کار رو برای الگری خیلی سخت کرد
    کلا دست الگری برای تغییر تاکتیک با توجه به مهره های نیمکت نشین سخت شد و کار خاصی برای تغییر شیوه بازی نمیتونست انجام بده.
    البته از بازی خوب اینتر هم نمیشه گذشت...مخصوصا میلیتو که همیشه جلوی میلان خوب بوده...حتی از زمانی که در جنوا بود خیلی خوب به میلان گل میزد.
    به هر حال بازی دیشب برای من یک تجربه مهم داشت و اون هم این بود که اگر هیچ کانالی به غیر از شبکه سه بازی میلان رو پخش نمیکرد باز هم نباید این بازی رو دنبال کنم.
    بریم برای نقل و انتقالات و ببینیم چی میشه...امیدوارم دوباره با پروژه ایکس سر کار نباشیم

12. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

تهديد گتوزو به ترک ميلان

هافبک قدرتي ميلان در اظهار نظري جالب گفت براي آنکه به او احساس زنده بودن دست بدهد، بايد فوتبال بازي کند.

رينو گتوزو در فصل جاري به دليل مشکل بينايي که برايش پيش آمد، مدت زيادي از ترکيب روسونري دور ماند. زماني هم که مشکل او برطرف شد، بازهم حضور زيادي در فهرست تيم نداشت. اين موضوع موجب موضع‌گيري اين هافبک کهنه کار شده است. وي تهديد کرده اگر قرار است فصل آينده نيز روي نيمکت بنشيند،‌ ميلان را ترک خواهد کرد.

جنارو گتوزو در اين خصوص گفت: با آدريانو گالياني در مورد آينده‌ام در ميلان صحبت خواهم کرد. اگر قرار است به ميدان نروم، ترجيح مي‌دهم در خانه بمانم و براي کودکانم پدري کنم. مهم‌ترين چيزي که فوتبال به من مي‌دهد، حس زنده بودن است. بندهاي قرارداد مسئله مهمي به شمار نمي‌آيند.

در حالي که اين بازيکن 34 ساله معتقد است مي‌تواند براي ميلان موثر باشد، در اظهار نظر ديگري اعلام کرده روسونري بايد ترکيب خود را جوان‌تر کند.

وي در اين مورد گفت: بيشتر بازيکنان ميلان پا به سن گذاشته‌اند که بايد فکري به حال آن‌ها کرد.

14. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باکایه ترائوره ( Bakaye Traore ) رسما اعلام کرد که فصل بعد در تیم میلان بازی میکنه و آماده امضای قرارداد با میلان است.
    این هافبک 27 ساله اهل کشور مالی در تیم نانسی فرانسه عضویت داره که در پست هافبک دفاعی و هافبک مرکزی بازی میکنه.
    ترائوره به غیر از میلان از طرف تیم هایی چون منچستر یونایتد - پاریس سن ژرمن و مارسی فرانسه پیشنهاد داشته که در نهایت با میلان به توافق رسیده.

16. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خیلی از بازیکنا این فصل دارن از تیم میلان میرن متئو فلامینی- سیدورف- اکوییلانی -وان بومل- نستا هم که به احتمال خیلی زیاد اخرین فصل بازیش بود برای میلان - بارسلونا به میلان پیشنهاد داده تیاگو سیلوا را با قيمت 27 ميليون يورو به علاوه سيدو کيتا، آدريانو يا ابراهيم آفلاي به میلان بده سیلوا رو بگیرهباید ببینیم این فصل کیا میگیرن فعلن که باکایه ترائوره و مونتولیوو قطعی شده فقط خوبیش اینه ترکیب تیم از نظر میانگین سنی واقعن پایین میاد

18. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ميلان به دنبال مدافع 10 ميليون يورويي

ميلان در تابستان با مدافع سيه چرده تورينو قرارداد امضا خواهد کرد، بازيکني که شايعات همواره او را به ميلان و جانشيني ساندرو نستا 36 ساله مربوط کرده است.

ميلان پس از شکست 4-2 مقابل اينتر و واگذاري اسکودتو به يوونتوس به فکر تزريق نيروي جواني به خط دفاع خود براي فصل آينده است.

ميلان نسبت به فصل گذشته در مقطع کنوني 8 گل بيشتر دريافت کرده است همچنين منقضي شدن قرارداد ماريو يپس و الساندرو نستا مدافعين 36 ساله ميلان و مشکلات فيليپه مکسس، مصدوميت اخير تياگو سيلوا بيش از پيش سران روسونري را انديشناک کرده است.

مدافع مرکزي تورينو که در اين ماه 24 ساله خواهد شد در اين فصل، نمايش بسيار تاثير گذاري را ارائه کرده است، به نحوي که خود را مورد توجه چزاره پراندلي جهت قرار گرفتن در ليست ايتاليا براي يورو 2012 قرار داده است. معلوم نيست رقم در خواستي تورينو چقدر باشد، اما گزارشات ارزش او را حدوداً 10 ميليون يورو تخمين مي زنند، البته گزارشاتي نيز اين مبلغ را دو برابر مي دانند.

اين مدافع خوش استيل اعلام کرده است که به خروج از تورين نزديک نيست، اين مدافع تا سال 2016 با تورينو قرارداد دارد. اوگبونا 23 ساله و 191 سانتي متري، از سال 2006 در تورينو عضويت دارد، تا کنون براي اين تيم بيش از 120 بار به ميدان رفته است.

او همچنين از سال 2011 به تيم ملي ايتاليا دعوت مي شود. علاوه بر آنجلو اوگبنا شايعات، فرانچسکو آچربي، داويده آستوري، آندراس گرنکويست، چزاره ناتالي، و دومنيکو کريشيتو را به خط دفاعي ميلان مرتبط کرده اند.

20. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •