پس شما قبول دارید که این حرکتا تماما کنترل شده و نمایشی هست یا به قول شما بر اساس برنامه ریزیهای قبلی هست ؟؟؟؟ یا نه؟؟؟
پس شما قبول دارید که این حرکتا تماما کنترل شده و نمایشی هست یا به قول شما بر اساس برنامه ریزیهای قبلی هست ؟؟؟؟ یا نه؟؟؟
اینجا یه بار نوشتم نقل قول میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزیه بین حرفای هر 2 شما فیلم کامل نیست قانون هم داره اما توش خیلی چیزا نقش دارن
بستگی به محبوبیتی که یه کشتی گیر بین مردم و طرفدارا پیدا میکنه خیلی وقتا(اکثر وقتا) پیش اومده که مسئولان برگزاری تصمیم میگیرن که فلان ورزشکار تو فلان مسابقه برنده شه
یا فلان کشتی گیر شده چون مثلا با یه خانم خواننده یا مانکن دوست شده یا ازدواج کرده خیلی وقتا واسه تبلیغات بیشتر اونو میارن همش جلو دوربین که خانم هم بیاد بیشتر بیننده جذب شه
یا مثلا بعضی کشتی گیرا که پشتشون اسپانسرهای بیشتری هست خوب شانس بردشون بیشتره
و مسائل زیادی از این قبیل که آشنا هستید خودتون.....
ولی باز همش فیلم نیست مثلا یه مسابقات دیگه برگزار میشه IFL اون واقعا مبارزست(یکی از اسپانسراش هم Xbox360 هست) البته زیاد شبیه این کشتی ها نیست بیشتر مثل مسابقات رزمیه
همش نمایشی نیست مثلا وقتی با صندلی محکم طرف رو میزنه اونجا دیگه نمایشی وجود نداره!!!
دوست عزیز درست زدی به هدف ... همون چیزی که من گفتم ... اینا فقط مجریه کمپانیهای بزرگ هستن واسه جذب سرمایه و مشتری و .... حالا شما میگی همش نمایشی نیست ولی من میگم تمام ضربات کنترل شده هست بابا با این همه ضربه به سر طرف اگه مغزش از آهن هم بود لااقل یه ذره کج میشد ... ولی ماشا... اینا هر چی بیشتر ضربه به اونجاشون ( ت خ م ) میخوره قویتر میشن !!!!!... آقا دیگه اندام تناسلی که شوخی بدار نیست که !!! یا رو علنا لگد میزنه به اونجای طرف ... دو تا غلط رو زمین میزنه دوباره پا میشه شروع میکنه به زدن ... آخه اصلا با عقل جور در نمیاد ...
در مورد ورزشهای رزمی بله قبول دارم مبارزه واقعی هست ... مثل کاراته سبک کیوکوشین (به عنوان مثال)
این سوال همیشه برای من هم بوده !
خود من فکر میکنم بیشتر ضرباتشون کنترل شده هست و ضرباتشون فاقد قدرت لازم هست یکجورای هم را نوازش می کنند !
البته اینها ورزشکار هم هستند و طبیعتا بدن امادشون باعث میشه هر ضربه روشون تاثیر نذاره.
این احتمال هم هست قبل از مسابقه چیزی مصرف می کنند که درد و خونریزیشون به صفر برسه.
ااین مسابقات همچین هم بی خطر نیست من خیلی از مسابقاتشون را دیدم که اخر کار طرف را با برانکارد به بیرون بردند!
من وقتی 10 سالم بود میدونستم اینا فیلمه خجالت نمیکشن دوتا گودزیلا میرن تو رینگ همدیگه رو قلقلک میدن ؟یه مسابقه Ufc نگاه کنید تا ببینید اگه میخواستن واقعا بزنن چه بلایی سرشون میومد
به نظر منم همش فیلمه و هماهنگ شده و تمرین شده! بعضی وقتا زیادی خنده دار میشه بعضی حرکات این غول ها!
همون موقع هم به اون همه تماشاچی که تو سرو کله خودشون میزنن می خندم!
راستی یعنی این تماشاچی ها هم از قبل تمرین کردن؟:ی
دوست عزیز اگه دقت کرده باشی از 20 تا مسابقه یا حداقل از 10 تا مسابقه یکیشون اونجوری میشه ... اونم کاملا تصادفی پیش میاد ... مثلا اینا کاملا تمرین شده میزنن ... ولی خب بعضی مواقع هم پیش میاد که یه دفعه از کنترل خارج میشه ... که تا اونجایی که من دیدم خیلی به ندرت پیش میاد .......... من که یقین کامل دارم .... حالا شما رو نمیدونم
معلومه که فیلمه!!!
اگه میخواید زدن واقعی ببینید فقط بوکس امریکایی!
نام رخ داد : اسمکدان
تاریخ انجام : جمعه ، 7م نوامبر سال 2008
محل انجام : اورلاندو ، فلوریدا
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
هایلایت هایی از مسابقه ی کسکت مچ هفته ی قبل پخش میشه .
شاهد اینتروی اسمکدان هستیم .
به ورزشگاه میریم و جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن.
ام وی پی داخل رینگ هست و داره با موبایل صحبت میکنه . همه منتظر میمونن تا او کارش تموم شه . ام وی پی صحبتش تموم میشه ، میکروفون در دستش هست و میگه : " بدلیل شکست هایی که این چند وقته خوردم ، مورد تحقیر قرار گرفتم . کسایی مثل هاریکین هلمز من رو مسخره کردن . در صورت اینکه تو سه مسابقه ی آینده ی خودم نتونم یک مسابقه رو پیروز بشم ، باید مبلغ قابل توجهی از قراردادم رو به دابلیو دابلیو ای ببخشم. " ام وی پی قصد داره ادامه بده که آهنگ گریت کالی پخش میشه و او به همراه مترجمش رانجین سینگ وارد میشه. ام وی پی میگه : " شما اجازه ندارید که وسط وی آی پی لانج وارد بشید و برنامه رو قطع کنید. " راجین در جواب میگه : " دیگه نوبت کیس کم گریت کالی هست . " گریت کالی چند کلمه به زبان هندی میگه و سینگ در ترجمه میگه : " گریت کالی میگه که تو (ام وی پی) خیلی خسته کننده هستی . اگه میخوای چیز سرگرم کننده ای ببینی ، برو بیرون بشین و نگاه کن! " سپس رانجین مثل همیشه دو زن چاق رو میاره داخل رینگ . تا کالی یکی از اون ها رو ببوسه . رانجین یکی رو انتخاب میکنه و کالی هم بعد از کمی مکث اون زن رو میبوسه . بعد از اینکه دو زن از رینگ خارج شدن ، ام وی پی میپره داخل رینگ و دو فور آرم به پشت کالی میزنه و میره .
در اتاق جنرال منیجر ، ویکی گررو در کنار بیگ شو داره شوء رو تماشا میکنه . ویکی میگه : " شاید من در انتخاب اون غولی که قرار بود از بیزینس من دفاع کنه اشتباه کردم (به شوخی) !" بیگ شو ناراحت میشه و میره . ام وی پی وارد میشه . ویکی به او میگه : " کار هایی که گریت کالی میکنه خیلی جذاب تر از باخت های تو هست . تو فقط تا سروایور سریس فرصت داری تا پیروز بشی ، وگرنه باید بیشتر پول هایی گرفتی رو پس بدی . " ام وی پی در جواب میگه : " من وظیفم پیروزی هست و من برای امشب یه مسابقه میخوام . " ویکی گررو در جاب درخواست ام وی پی ، مسابقه ای بین او و گریت کالی برای امشب ترتیب میده.
بعد از کامرشال برمیگردیم .
مسابقه اول :: یونایتد استیتس چمپینشیپ مچ :: شلتن بنجامین © در برابر آر تروث
آر تروث با ورودی همیشگیش وارد میشه و مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . بعد از او قهرمان ایالات متحده ، شلتن بنجامین وارد میشه . مسابقه شروع میشه و بنجامین ساید هدلاک میکنه . چند رفت و برگشت ، آر تروث کونر میکنه و بک سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک.. . شلتن بلند میشه و پرس اسلم میزنه . سپس زانوی تروث رو به رینگ میکوبه . بک بریکر و سابمیشن هولد از شلتن . شلتن ، تروث رو ویپ میکنه به گوشه ی رینگ و بهش حمله میکنه اما تروث جاخالی میده و به شلتن کلوزلاین میزنه . دو کلوزلاین دیگه و سپس هیل کیک از تروث . کاور میکنه ، یک..دو.. . بنجامین بلند میشه و قصد داره پاوربامب بزنه اما تروث کونر میکنه و فورآرم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بعد از چند رفت و بر گشت تروث موفق میشه با یه کیک قوی ، شلتن رو از رینگ به بیرون پرت کنه. تروث در بیرون رینگ شلتن رو میزنه و او رو به رینگ برمیگردونه . تروث هم برمیگرده و میره بالای طناب ها ، دراپ کیک میزنه . بعد از کمی مکث کاور میکنه ، یک..دو.. . تروث میره برای اسلم اما شلتن کونر میکنه و خودش به بیرون میره . شلتن سریعا به رینگ برمیگرده و بطور ناگهانی پی درت رو روی تروث اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
در بک استیج ، جیمی ونگ ینگ دیده میشه که بنظر میرسه مصدومیت جزئی ای داره . ازکیل و دی براین کندریک میان و او رو به یه مسابقه دعوت میکنن . ینگ هم قبول میکنه .
مسابقه دوم :: جیمی ونگ ینگ در برابر ازکیل جکسن به همراه دی براین کندریک
کندریک و ازکیل وارد میشن و تماشاگرا این دو رو هو (بو) میکنن . ینگ هم وارد میشه . مسابقه شروع میشه و ینگ با استفاده از سرعتش چند مشت و دراپ کیک میزنه اما ازکیل فن بعدی رو شولدربلاک میکنه . ازکیل در گوشه ی رینگ ینگ رو میزنه و سپس او رو به وسط رینگ میاره . ازکیل او رو بالای شونه هاش میبره و اورا نیج اسلم رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
در بک استیج ، میشل مک کول داره خودش رو آماده میکنه . ایو تورس وارد میشه و از میشل میخواد بهش راه و روش تمرین کردن رو نشون بده . میشل میگه : " یعنی میخوای کشتی گیر بشی ؟ ببین ، من بهت یاد میدم . " بعد از چند کلمه صحبت ، میشل موضوع رو به ماریا میکشونه و میگه : " ماریا یه پلی بوی هست نه کشتی گیر. او در این کار (پلی بوی) هست که خوب کار میکنه . " ایو به میشل میگه که بهتره او با ماریا دوست باشه .
راء ریباند پخش میشه و چگونگی پیروزی کریس جریکو برابر باتیستا در استیل کیج مچ نشون داده میشه .
جف هاردی به اتاق ویکی گررو میره و میگه : " من فقط یه تایتل شات دیگه برابر تریپل ایچ میخوام . " ویکی گررو میگه : " این امکان پذیر نیست . تو دیگه فرصتی نداری و اون آدم فول العاده (اکستریم) نیستی . بهتره که بری و برای مسابقه ی تگ تیم ات آماده بشی . " جف هاردی عصبی میشه و میگه : " من بهت نشون میدم که فوق العاده هستم . "
به کنار رینگ میریم و جیم راس میگه تا دقایقی دیگه مسابقه ی تریپل ایچ و جف هاردی برابر میز و موریسن انجام خواهد شد .
مسابقه سوم :: جان موریسن و د میز در برابر جف هاردی و دابلیو دابلیو ای چمپین ، تریپل ایچ
تریپل ایچ و جف هاردی به ترتیب وارد میشن و هر دو مورد تشویق قرار میگیرن. بعد از اون ها ، میز و موریسن میان . موریسن و تریپل ایچ مسابقه رو شروع خواهند کرد . تریپل ایچ با لبخند به طرف موریسن میره ولی موریسن او رو به گوشه ی رینگ میفرسته و چند مشت میزنه . تریپل ایچ عصبانی میشه و یه کلوزلاین به موریسن میزنه . تریپل ایچ به موریسن سوپلکس میزنه و با هاردی تگ میشه . جف وارد میشه و چند کیک به موریسن میزنه . جف میره برای یه توییست آو فیت زود هنگام اما موفق نیست . میز هم به داخل رینگ میفته و جف به هر دوی اون ها یونیک دابل لگ دراپ میزنه . سپس میره بالای طناب ها و سوانتان بامب رو روی هر دو شون (در یک زمان) اجراء میکنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . برگشتیم و هاردی با میز درگیر هست . او بعد از یه ساید هدلاک ، میز رو به زمین میکوبه و کاور میکنه ، یک..دو.. . تریپل ایچ به هاردی میگه که برای تگ بیاد اما جف میخواد خودش این کار رو انجام بده . موریسن حواس داور و جف رو پرت میکنه و میز میاد و به جف اسپیر میزنه و باعث میشه جف بیفته بیرون رینگ . موریسن و میز چندین بار با هم تگ میشن و روی جف فنی رو اجراء میکنن . موریسن وارد میشه و به جف دابل گات باستر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جف چند کلوزلاین به موریسن میزنه . خودش رو کشون کشون به تریپل ایچ میرسونه اما تریپل ایچ حاضر به تگ شدن نیست . جف برمیگرده و با موریسن میجنگه . موریسن تگ میشه و میز وارد میشه . جف ادامه میده ویسپر اینده ویند رو روی میز اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . گوردباستر از جف . جف میره بالای طناب ها . اما جان موریسن میاد و حواس داور و جف رو پرت میکنه . تریپل ایچ دخالت میکنه و با موریسن درگیر میشه . داور اصلا حواسش نیست و در همین لحظه جف میره و با صندلی ضربه ای به میز میزنه . داور میبینه و مسابقه رو با دی کیو به نفع میز و موریسن خاتمه میده .
بعد از مسابقه ، جف داره همینطور با صندلی میز و موریسن رو میزنه . جف تا رمپ ورزشگاه موریسن رو دنبال میکنه . سپس به رینگ نگاه میکنه . د گیم بسیار عصبانی هست . او با زدن پدیگری به میز ، به جف هاردی پیغام میده . تریپل ایچ جف رو تهدید میکنه .
بک استیج ، ایو با کازلاو مصاحبه ای رو ترتیب داده . او از کازلاو درباره ی مسابقه اش با آندرتیکر (امشب) میپرسه . کازلاو میگه : " من آندرتیکر و تریپل ایچ رو شکست میدم و قهرمان میشم . "
جف بار دیگه به اتاق ویکی گررو میره و میگه : " آیا این کار من اکستریم بود ؟ " ویکی گررو قبول میکنه اما میگه که جف هنوز تایتل شاتی نخواهد گرفت .
آهنگ بیگ شو پخش میشه و او وارد میشه . تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . بیگ شو میگه : " چیزی هست که باید بگم . من برای آندرتیکر پیغامی دارم . آندرتیکر فکر میکنه که خیلی قدرت داره اما او از نظر من هیچ قدرتی نداره. من دو بار آندرتیکر رو شکست دادم (در کل) و سر او رو یکبار به گوشه ی رینگ کوبیدم تا خون از سرش بیرون بیاد . چون آندرتیکر از خون ساخته شده . من آندرتیکر رو به یه کسکت مچ در سروایور سریس چلنج میکنم. "
بعد از کامرشال برمیگردیم.
مسابقه چهارم :: ام وی پی در برابر گریت کالی و رانجین سینگ
ام وی پی وارد میشه . بعد از او شاهد ورود گریت کالی به همراه رانجین سینگ به رینگ هستیم . مسابقه آغاز میشه و ام وی پی از جثه ی کوچک تر خودش نسبت به کالی استفاده میکنه و چند ضربه به او میزنه . اما کالی کونر میکنه و هد چاپ میزنه . کالی با دو دست ، گلوی ام وی پی رو میگیره و بهش دابل هندد تری اسلم میزنه. کاور میکنه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، چهره ی هاریکین هلمز در گوشه ی تصویر پدیدار میشه و او بار دیگه ام وی پی رو مسخره میکنه.
مسابقه پنجم :: بریه بلا در برابر ویکتوریا به همراه ناتالیا
هر سه دیواس وارد میشن و ناتالیا از بیرون رینگ نظاره گر مسابقه هست . مسابقه آغاز میشه و ویکتوریا ساید هدلاک میکنه . بلا قصد داره در بره اما موفق نیست و ویکتوریا بار دیگه هدلاک میکنه . هد سیزرز از بلا اما ویکتوریا بلند میشه و کلوزلاین میزنه . ساید اسلم از ویکتوریا . کاور میکنه ، یک..دو.. . ویکتوریا میره برای استندینگ مونسالت اما بلا زانوش رو بالا میگیره . ویکتوریا پاوراسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اینساید کردل لاک از بلا و سپس او قفل رو به فلش پین برمیگردونه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، بریه بلا در گوشه ی رینگ هست و ویکتوریا و ناتالیا با عصبانیت به او حمله میکنن . سپس یه زن (ناشناخته) دیگه میاد و درگیر میشه . این زن بسیار شبیه بریه بلا هست . بله ، این دو خواهر هستن . بلا و خوهرش از دست ویکتوریا و ناتالیا در میرن و این دو تازه متوجه شدن . ویکتوریا و ناتالیا شوکه میشن . از مانیتور ورزشگاه پخش میشه که کارلیتو و پریمو کولون دارن شوء رو نگاه میکنن و پریمو بسیار هیجان زده هست .
ویدئویی از جان سینا پخش میشه .
مسابقه ششم :: ولادیمیر کازلاو در برابر آندرتیکر
ولادیمیر کازلاو وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . بعد از اینکه او آماده شد ، آهنگ آندرتیکر پخش میشه و آندرتیکر در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . تیکر وارد رینگ میشه و میریم برای کامرشال و برمیگردیم . مسابقه شروع میشه و دو اینترتینر با هم لاک آپ میشن . کازلاو ساید هدلاک میکنه و آندرتیکر او رو به طرف طناب ها میفرسته . در برگشت کازلاو شولدرتکل میکنه . آندرتیکر بلند میشه و با کازلاو درگیر میشه . اینبار آندرتیکر ساید هدلاک میکنه و کازلاو تیکر رو به طرف طناب ها میفرسته . در برگشت آندرتیکر شولدرتکل میکنه . آندرتیکر منتظر میمونه تا کازلاو بلند شه و سپس به او بوت میزنه . آندرتیکر کلوزلاین میزنه و کازلاو به بیرون رینگ پرت میشه . تیکر میره بیرون رینگ و کازلاو رو میزنه . او کازلاو رو میفرسته داخل رینگ و کله ی او رو به بیرون میکشه . تیکر میره از پله ها بالا میره و این ور طناب ها (رو به بیرون) وایمیسه . سپس به کازلاو لگ دراپ میزنه . کازلاو درد میکشه . کازلاو چند شولدرتکل میکنه اما آندرتیکر او رو ویپ میکنه به گوشه ی رینگ و سپس یه رانینگ کلوزلاین به کازلاو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چند مشت و کیک از کازلاو . سپس یه کیک به سینه ی تیکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کازلاو در گوشه ی رینگ تیکر رو میزنه . تیکر به بازی برمیگرده و چند مشت در گوشه ی رینگ به کازلاو میزنه . سپس میره برای یه هدبات اما بی فایده هست. کازلاو چند هدبات میزنه . تیکر کازلاو رو بلند میکنه و روی او اسنیک آیز رو اجراء میکنه . اما تاثیری نداره و کازلاو بلند میشه و به تیکر پاوراسلم میزنه . کازلاو خم میشه تا تیکر رو بلند کنه اما در این لحظه آندرتیکر کازلاو رو در دویلز تراینگل (گوگوپلاتا) گیر میندازه و کازلاو داره درد میکشه . کازلاو سعی داره خودش رو به طناب ها برسونه اما موفق نیست . در همین لحظه جف هاردی از راه میرسه و در حالی که صندلی در دست داره ، کازلاو رو میزنه و داور مسابقه رو با قانون دی کیو به نفع کازلاو به پایان میرسونه .
بعد از مسابقه ، حف هاردی یه ضربه با صندلی به آندرتیکر هم میزنه . آندرتیکر بلند میشه و با عصبانیت جف رو نگاه میکنه اما جف هاردی فرار میکنه . آندرتیکر میره بیرون رینگ و تا قسمت ورودی میره . در همین لحظه معرف اسمکدان ، کازلاو رو برنده اعلام میکنه . آندرتیکر با عصبانیت به رینگ برمیگرده و به کازلاو چوکسلم میزنه . تیکر حرکات همیشگیش رو بعد از مسابقه انجام میده .
------------------------------------------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)