تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 186 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اون ضربه آزادی که دخه آ آخر بازی گرفت عالی بود . انصافا روی هیچ کدوم از گلها هم مقصر نبود .
    ولی اینکه بازی 3-0 باخته رو برگردوندیم ، نشان از بزرگ بودن مربی داره !

2. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امروز مصادف میشه با 6 فبریه ( 17 بهمن ) که روز حادثه تلخ و وحشتناک سقوط حادثه ی هواپیمای یونایتد در مونیخ در سال 1958 بود. ساعت 3 و چهار دقیقه بعد از ظهر درحالی که هواپیمای یونایتد از بازی با ستاره سرخ بلگراد به خانه برمیگشت به علت نقص فنی مجبور به فرود اضظراری در مونیخ شد و.... برف و بدی هوا مانع فرود موفقیت آمیز هواپیمای یونایتد شد و پس از منحرف شدن و برخورد به حفاظ فرودگاه مونیخ هواپیما دچار آتش سوزی شد و لحظه ای تاریک در تاریخ باشگاه رقم خورد. ستاره های جوان یونایتد که در آن زمان از قویترین تیم های اروپا نام برده میشدند در آن حادثه تلخ و غمناک با زندگی وداع کردند...... 23 تن از اعضای تیم،کادر فنی و خبرنگاران در آن حادثه کشته شدند و نیمی از یونایتد در آن روز مرد.... از جمله قربانیان آن حادثه دانکن ادوارد بود که جوانی آینده دار و با استعدادی خیره کننده ستاره ی آن زمان یونایتد بود. بازی های زیبا و تکنیک بسیار بالایی که داشت زبان زد خاص و عام بود و همه از او به عنوان ستاره ی سالهای آتی انگلستان نام میبردند. سالهایی که هرگز برای او نیامدند.... از بازماندگان آن حادثه دردناک سر بابی چارلتون و سر مت باسبی را میتوان نام برد. سر بابی چارلتون که در راس تمام اسطوره های یونایتد قرار دارد و هنوز هم به عنوان یار همیشگی یونایتد باشگاه را همراهی میکند. سر بابی چارلتون خود میگوید: "هر روز به یاد آن حادثه و کشته شدن هم تیمی هایم گریه می کنم" . سر مت باسبی که یونایتد سیاه روز را دوباره ساخت و تنها 10 سال بعد با یونایتدی جدید و تازه متولد شده اروپا را فتح کرد و قهرمان اروپا شد. سه و چهار دقیقه ی بعد از ظهر 6 فبریه در مونیخ روز مرگ و تاریکی برای یونایتد بود . اما منچستر یونایتد زنده ماند و با چهره ای جدید با یاد اسطوره های آنروز سرشار از امید و زندگی اروپا را فتح کرد و تا امروز در قله ی فوتبال اروپ و جهانا پادشاهی میکند. روحشان شاد و یادشون گرامی باد

Last edited by hoomi_gta; 06-02-2012 at 16:27.

4. 10 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بازی با چلسی هم عجب بازی بوده. بازی 3-0 باخته و 3-3 کردیم. البته خوردن 3 گل اصلا جالب نیست کلا این فصل دفاعمون ضعیف کار کرده. من بازیو نتونستم ببینم ولی خلاصه بازی و دیدم. رونی نشون داد که رو پنالتی زدنش کار کرده. هر دو پنالتی و عالی زد. پنالتی دوم هم مشکوک بود داور یجورایی بهمون حال داد!! گل چیچا هم فوق العاده بود عجب پروازی کرد و عجب هدی زد ایول. باز داره برمیگرده به روزای خوبش. دخیا هم دقایق آخر نجاتمون داد. دو تا واکنش عالی داشت یکی ضربه ایستگاهی یکی هم آخرین شوت چلسی و فوق االعاده گرفت . کلا بزرگترین ضعفش یکی کرنر ها و سانتر هاست که خوب جاگیری نمی کنه یکی هم اینکه توپ ها را دو ضرب میگیره و اکثرا دفع می کنه و نمیتونه جمعشون کنه که خیلی خطرناکه.
    در کل حیف که بازیو نبردیم و 2 امتیاز از سیتی عقب افتادیم ولی خوب 3-0 و 3-3 کردن کار هر تیمی نیست!

6. 4 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

تساوي پرگل منچستريونايتد برابر چلسي

منچستريونايتد تا فاصله نيم‌ساعت مانده به پايان بازي سه گل عقب بود، اما نمايش عالي خاوير ارناندس و وين روني آنها را به تساوي رساند؛ هرچند آنها دو امتياز از منچسترسيتي عقب افتادند.

میزبان در فاصله تقریبا نیم‌ساعت مانده به پایان بازی با سه گل پیش بود، اما منچستری‌ها در نیمه دوم دست به یورشی گسترده زدند و یک امتیاز را در استمفورد بریج به دست آوردند. وین رونی دو پنالتی زد و تاثیرگذارترین بازیکن بود.

یونایتد در 9 بازی اخیر در لیگ برتر در استمفورد بریج پیروز نشده نشده بود. آنها با حضور وین رونی، اشلی یانگ و دنی ولبک ترکیبی تهاجمی داشتند.

در چلسی هم گری کیهیل برای اولین بار در ترکیب اصلی قرار می‌گرفت.

اولین گل بازی را جانی ایونز به اشتباه وارد دروازه یونایتد کرد. پاس دانیل استاریج با برخورد به پای داوید دخئا به جانی ایونز برخورد کرد و وارد دروازه شد.

این گل باعث شد دو تیم دست از احتیاط بردارند. هرچند یونایتد حملات بیشتری داشت اما چلسی در ثانیه 40 نیمه دوم به گل رسید. فرناندو تورس در سمت راست صاحب توپ شد و با سانتری دقیق توپ را به خوان ماتا سپرد و او هم از داخل محوطه جریمه با شوتی سنگین گل دوم را زد.

مردان ویلاش-بواش در دقیقه 50 گل سوم را هم زدند. ضربه آزاد خوان ماتا به داوید لوییز رسید و او از روی شانه ریو فردیناند گل سوم را زد. فردیناند روز خوبی نداشت، به ویژه که توهین‌های فراوانی از سوی طرفداران چلسی به او شد، چرا که جان تری و آنتون فردیناند، برادر ریو، جنگ لفظی شدیدی با هم دارند.

فرگوسن خاویر ارناندس را در دقیقه 53 به جای اشلی یانگ وارد میدان کرد. این تعویض اثرگذار بود چرا که ارناندس در دقیقه 58 با خطای استایرج در محوطه جریمه سرنگون شد و هوارد وب که دو موقعیت مشکوک به پنالتی را برای یونایتد نادیده گرفته بود این بار سوت زد و نقطه پنالتی را نشان داد. وین رونی توپ را به سمت بالا و راست دروازه زد و یونایتد امیدوار شد.

در دقیقه 69 بود که گل دوم هم به ثمر رسید. ولبک با پای برانیسلاو ایوانوویچ سرنگون شد. نقش ارناندس در این موقعیت هم پررنگ بود. پنالتی حاصل را دوباره وین رونی به گل تبدیل کرد.

چلسی دست به حمله زد و فرناندو تورس موقعیتی عالی را از دست داد. ده دقیقه بعد و در دقیقه 84 بود که آنها افسوس آن موقعیت را خوردند. روی حرکت آنتونیو والنسیا، دنی ولبک توپ را روی دروازه فرستاد و رونی به سمت دروازه ضربه زد، اما توپ را پتر چک برگشت داد. رایان گیگز توپ را به ارناندس سپرد و او هم با ضربه سر گل تساوی را زد.

در نهایت ضربه ایستگاهی خوان ماتا هم با واکنش عالی دخئا به گل تبدیل نشد و دو تیم به یک امتیاز بسنده کردند.

منچستریونایتد با 55 امتیاز در رده دوم است و چلسی با 43 امتیاز چهارم است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرگوسن از داوري انتقاد کرد

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد با انتقاد از عملکرد کمک داور ديدار تيمش مقابل چلسي گفت: گري کاهيل مي‌بايست از زمين اخراج مي‌شد.

تیم فوتبال منچستریونایتد یکشنبه شب در چارچوب هفته بیست و چهارم رقابت‌های لیگ برتر در حالیکه با نتیجه 3 بر صفر از چلسی در ورزشگاه استمفوردبریج عقب بود، بازی را به تساوی کشاند.

سرآلکس فرگوسن در پایان این دیدار به جای اینکه از کسب این یک امتیاز خارج از خانه خوشحال باشد گفت "گری کاهیل" می‌بایست به دلیل خطایی که روی "دنی ولبک" انجام داده از زمین اخراج می‌شد.

فرگوسن به جای اینکه از "هوارد وب" انتقاد کند، تیغ تیز انتقاد خود را متوجه کمک داور کرده است. وی گفت: حرکت کاهیل پشت محوطه جریمه روی ولبک اخراج داشت. این کمک داور طی دو سال گذشته دو بار در اولدترافورد علیه تیم ما پنالتی اعلام کرده است؛ یکی مقابل آرسنال و دیگری مقابل لیورپول. او این پنالتی‌ها را در حالی اعلام کرده که 40 متر از صحنه دور بوده حالا چطور این صحنه را ندیده است. من هوارد وب را سرزنش نمی‌کنم بلکه دستیارش را ملامت می‌کنم.

سرمربی منچستریونایتد تصریح کرد: یک بار دیگر هم مقابل همین کمک داور، پیراهن "اشلی یانگ" را کشیدند و او پرچم نزد. مانده‌ام چطور در اولدترافورد همه این پرچم‌ها را علیه تیم ما بالا می‌برد. نمی‌توانم این موضوع را درک کنم.

8. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

امروز مصادف میشه با 6 فبریه ( 17 بهمن ) که روز حادثه تلخ و وحشتناک سقوط حادثه ی هواپیمای یونایتد در مونیخ در سال 1958 بود. ساعت 3 و چهار دقیقه بعد از ظهر درحالی که هواپیمای یونایتد از بازی با ستاره سرخ بلگراد به خانه برمیگشت به علت نقص فنی مجبور به فرود اضظراری در مونیخ شد و.... برف و بدی هوا مانع فرود موفقیت آمیز هواپیمای یونایتد شد و پس از منحرف شدن و برخورد به حفاظ فرودگاه مونیخ هواپیما دچار آتش سوزی شد و لحظه ای تاریک در تاریخ باشگاه رقم خورد. ستاره های جوان یونایتد که در آن زمان از قویترین تیم های اروپا نام برده میشدند در آن حادثه تلخ و غمناک با زندگی وداع کردند...... 23 تن از اعضای تیم،کادر فنی و خبرنگاران در آن حادثه کشته شدند و نیمی از یونایتد در آن روز مرد.... از جمله قربانیان آن حادثه دانکن ادوارد بود که جوانی آینده دار و با استعدادی خیره کننده ستاره ی آن زمان یونایتد بود. بازی های زیبا و تکنیک بسیار بالایی که داشت زبان زد خاص و عام بود و همه از او به عنوان ستاره ی سالهای آتی انگلستان نام میبردند. سالهایی که هرگز برای او نیامدند.... از بازماندگان آن حادثه دردناک سر بابی چارلتون و سر مت باسبی را میتوان نام برد. سر بابی چارلتون که در راس تمام اسطوره های یونایتد قرار دارد و هنوز هم به عنوان یار همیشگی یونایتد باشگاه را همراهی میکند. سر بابی چارلتون خود میگوید: "هر روز به یاد آن حادثه و کشته شدن هم تیمی هایم گریه می کنم" . سر مت باسبی که یونایتد سیاه روز را دوباره ساخت و تنها 10 سال بعد با یونایتدی جدید و تازه متولد شده اروپا را فتح کرد و قهرمان اروپا شد. سه و چهار دقیقه ی بعد از ظهر 6 فبریه در مونیخ روز مرگ و تاریکی برای یونایتد بود . اما منچستر یونایتد زنده ماند و با چهره ای جدید با یاد اسطوره های آنروز سرشار از امید و زندگی اروپا را فتح کرد و تا امروز در قله ی فوتبال اروپ و جهانا پادشاهی میکند. روحشان شاد و یادشون گرامی باد

بهتون پیشنهاد میکنم فیلم United 2011 رو بگیرین و گریه کنین!
    ولی یک خبر خوش در این روز تلخ دارم
    فرگوسن بهترین مربی قرن اعلام شد.منبع:ورزش 3
    يست ده مربي برتر دنيا در قرن بيست و يکم

سرالکس فرگوسن مربي باتجربه و اسکاتلندي باشگاه منچستريونايتد در صدر ليست برترين مربيان قرن 21 قرار دارد.
    اين انتخاب از سوي فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال اعلام شده است. فرگوسن با یک امتیاز برتری نسبت به ونگر صدرنشین این لیست است و مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید در رده سوم قرار دارد.
    فابیو کاپلو که این روزها مربی تیم ملی انگلیس است در رده چهارم لیست قرار گرفته و مارسلو بیه لسا، مربی اتلتیک بیلبائو و لوئیس فلیپه اسکولاری برزیلی بهترین مربیان قرن 21 در آمریکای جنوبی هستند
    طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا که این خبر را بازتاب داده، بیسنته دل بوسکه سرمربی کنونی تیم ملی اسپانیا که با این تیم قهرمان جام جهانی 2010 شد در رده هفتم است و رافائل بنیتس، مربی سابق لیورپول در رده دهم این لیست قرار گرفته است.
    لیست ده مربی برتر دنیا در قرن بیست و یکم (2011- 2001) بدین ترتیب است:
    1- سرالکس فرگوسن (اسکاتلند) 166 امتیاز
    2- آرسن ونگر (فرانسه) 165 امتیاز
    3- ژوزه مورینیو ( پرتغال) 154 امتیاز
    4- فابیو کاپلو (ایتالیا) 134 امتیاز
    5- گاس هیدینک (هلند) 112 امتیاز
    6- کارلو آنچلوتی (ایتالیا) 108 امتیاز
    7- بیسنته دل بوسکه (اسپانیا) 104 امتیاز
    8- مارسلو بیه لسا (آرژآنتین) 101 امتیاز
    8- لوئیس فلیپه اسکولاری (برزیل )101 امتیاز
    10- رافائل بنیتس (اسپانیا) 97 امتیاز

10. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خلاصه بازی رو دیدم داور حداقل 1 و شاید 2 پنالتی دیگه رو برامون نگرفت. ولی خوب مساوی کردن با چلسی اونم تو زمین خودش کار بزرگی بود. دمشون گرم.
    فکر کنم از سال 2003 نتونستیم چلسی رو تو زمین خودش شکست بدیم. درسته؟
    ولی با این همه مصدوم بازی 3-0 باخته رو 3-3 کردن کم از برد نیست.
    دقایق اخر هم عکس العمل های دخیا عالی بود. امیدوارم دوباره به روزای اوج خودش برگرده.

12. 3 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

فکر کنم از سال 2003 نتونستیم چلسی رو تو زمین خودش شکست بدیم. درسته؟
    نه خیر کاملا اشتباس...فصل قبل تو CL تو استمفوربریج چلسی رو 2-1 شکست دادیم.....
    تو لیگ برتر پیروز نشدیم اما در کل تو رقابت های مختلف پیروز شدیم...به این امار های بیخود تکیه نکنیم....هیچ تیمی مقابل یونایتد ما رکورد نگه نمیداره.....

14. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

حمایت فرگوسن از کاپلو درمورد پس گرفتن بازوبند کاپیتانی انگلیس از جان تری

مربی شیاطین سرح معتقد است که مربی ایتالیایی این حق را دارد تا نظرش را در مورد کاپیتان تیمش ابراز کند

سایت گل- فابیو کاپلو اکنون از حمایت سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستریونایتد بهره مند است. این درحالی است که کاپلو اخیرا نارضایتی اش را درمورد تصمیم اتحادیه فوتبال انگلیس راجع به پس گرفتن بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس ابراز کرده است

روز جمعه بود که مسئولان اتحادیه فوتبال انگلیس، بازوبند کاپیتانی انگلیس را از جان تری پس گرفتند و دلیل آن، اتهام توهین نژادپرستانه مدافع چلسی به آنتون فردیناند، بازیکن کوئینزپارک رنجرز بود. بعد از برگزاری یک جلسه دادگاه، بررسی بیشتر این پرونده به بعد از رقابتهای یورو2012 موکول شده و خود تری همواره در صحبتهایش اعلام بیگناهی کرده است

سرالکس معتقد است که مربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس، در ابراز نظرش، کار اشتباهی نکرده و اعلام کرده که به نظر او مربی، مهمترین شخصیت در یک تیم فوتبال است

فرگوسن به اسکای سپورتس نیوز گفت:« هیچ ایرادی نیست که یک نظر دیگر را بشنویم. فکر می کنم که در روزهای آتی این اتفاق می افتد که مسئولان اتحادیه فوتبال انگلیس و کاپلو با هم به نظر واحدی خواهند رسید. چون کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس است و مهمترین فرد در این تیم.»

فرگوسن ادامه داد:« بدون شک مهمترین شخص در هرتیم، مربی است و هیچ ابهامی دراین ماجرا نیست.»

رونی: سوارس بایدمقابل تاتنهام اخراج می شد

ستاره انگلیسی معتقد است که بازیکن اروگوئه ای لیورپول باید به خاطر خطا برروی اسکات پارکر درنیمه دوم بازی دوشنبه شب از زمین مسابقه اخراج می شد

سایت گل- وین رونی، مهاجم باشگاه منچستریونایتد معتقد است که لوئیس سوارس، مهاجم اروگوئه ای لیورپول می بایست در جریان دوشنبه شب ورزشگاه آنفیلد میان دو تیم لیورپول و تاتنهام از زمین مسابقه اخراج می شد

دراین بازی، لوئیس سوارس برای اولین بار بعد از سپری کردن محرومیت 8 جلسه ای اش به خاطر توهین نژادپرستانه به پاتریس اورا، در ترکیب قرمزها قرار گرفت و دراین بازی که با تساوی بدون گل به پایان رسید، به خاطر خطا روی اسکات پارکر در نیمه دوم بازی، کارت زردی را از داور دریافت کرد
    ولی رونی معتقد است که سوارس می بایست از سوی مایکل اولیور، داور مسابقه اخراج می شد و درادامه از آمار انضباطی خودش به دفاع پرداخت

رونی در صفحه توئیترش نوشت:« اگر داور خطای سوارس را می دید، و می خواست به خاطر آن، او را جریمه کند، جریمه اش قطعا کارت قرمز بود. برای تمام کسانی که درمورد خشونت های من صحبت می کنند، باید بگویم که در رقابتهای این فصل لیگ برتر حتی یک کارت زرد هم نگرفته ام.»

رونی درادامه به رفتارنادرست یکی از هواداران لیورپول در مسخره کردن او در بازی اخیر دو تیم درجام حذفی اشاره کرد و گفت:« این بچه بیست ساله، دررقابتهای لیگ کجاست.»

علاوه بر وین رونی، گری نویل که به عنوان کارشناس اسکای سپورتس مشغول به کار است، در صحبتهایی اعلام کرد که سوارس باید از زمین مسابقه اخراج می شد.

البته کنی دالگلیش، مربی لیورپول در صحبتهایی نسبت به این انتقادات واکنش نشان داده و گفته:« چرا جواب رونی را در توئیتر نمی دهید؟ من درمورد آنچه آنها در صفحات توئیترشان قرار دادند، نظری ندارم؛ به ویژه وقتی اینها را ندیده ام. اگر گری نویل یا وین در این جایگاه بودند واز من این سوال را می پرسیدند، می توانستم پاسخ آن را بدهم ولی فکر نمی کنم بتوان دراین باره صحبت کرد.»

16. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

خوب میشی بابی!!!
    بابي چارلتون جراحي شد

سر بابي چارلتون به دليل بيماري تحت عمل جراحي قرار گرفت و نتوانست در مراسم لوريوس شرکت کند.
    بازيکن افسانه‌اي و 74 انگليسي که براي شرکت در مراسم ورزش لوريوس به لندن سفر کرده بود به دليل ابتلا به عارضه‌ي سنگ کيسه‌ي صفرا مبتلا شد و پس از انتقال به بيمارستان تحت عمل جراحي قرار گرفت.

مسئولان برگزاري اين مراسم با انتشار بيانيه‌اي اعلام کردند: سر بابي چارلتون نتوانست شخصا براي دريافت جايزه يک عمر افتخار مراسم لوريوس در لندن حاضر شود. وي روز يکشنبه احساس ناراحتي کرد و امروز براي يک جراحي کوچک بازگشت.

سرالکس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد درباره وضعيت چارلتون گفت: حال بابي خوب است، ولي احساس شد که او بايد به منچستر برگردد. او از اين که نتوانست در مراسم امروز حاضر شود خيلي ناراحت بود. من جايزه او را برايش به منچستر خواهم برد. مي‌دانم که از دريافت اين جايزه بسيار خوشحال خواهد شد.

فرگوسن ادامه داد: علاوه بر اين امشب ، يک شب تلخ براي بابي بود، چون پنجاه و چهارمين سالگرد فاجعه هوايي مونيخ است که در آن هشت نفر از بازيکنان جوانمان را از دست داديم. منچستريونايتد زندگي بابي است، او وقتي 15 ساله بود به باشگاه آمد و از آن زمان تاکنون در اين باشگاه بوده است. او يکي از سفيران منچستريونايتد است . در 25 سالي که هدايت اين تيم را برعهده داشته‌ام ، او هميشه از من حمايت کرده است. بدون حمايت او نمي توانستم به جايگاه امروز برسم.

ورزش3

18. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فن در سار: دخه‌آ بايد با اين فشارها کنار بيايد

اين ستاره هلندي در تابستان گذشته از دنياي فوتبال خداحافظي کرد و فرگوسن براي پر کردن جاي خالي او، داويد دخه آ را با انتقالي 21 ميليون يورويي به خدمت گرفت.

ادوین فن در سار، دروازه بان سابق منچستریونایتد، معتقد است داوید دخه آ، دروازه بان فعلی یونایتدها، باید شیوه کنار آمدن با فشارها را یاد بگیرد.
    دروازه بان اسپانیایی شیاطین سرخ از زمان حضور در الدترافورد به دلیل اشتباهاتش با انتقادهای زیادی روبرو شده اما فن در سار معتقد است دخه آ باید با انتظارات کنار بیاید.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همیشه حضور در یک باشگاه جدید و یک لیگ جدید، به ویژه لیگ انگلیس بسیار دشوار است. انتظارات در لیگ برتر بسیار بالاست و می تواند بسیار کار را دشوار کند.
    او باید با این فشارها کنار بیاید. یونایتدها پول زیادی برای خرید او پرداخت کرده اند و او باید آن را جبران کند."
    فن در سار همچنین اعلام کرد از تحت تاثیر نمایش های دروازه بان دیگر منچستریونایتد، آندرس لیندگارد، که در حال حاضر به دلیل مصدومیت قارد به همراهی تیمش نیست، قرار گرفته است.
    " من با آندرس صحبت کردم. او البته ناراحت است. او در زمانی که فوق العاده کار می کرد، دچار آسیب دیدگی شد."
    این ملی پوش سابق هلندی همچنین تاکید کرد که هیچ شانسی برای بازگشتش به میادین وجود ندارد اما از دیدن دوباره پل اسکولز در ترکیب منچستریونایتد متعجب نیست.
    " من چند اس ام اس از دوستانم داشتم که پرسیدند " تو می خواهی چه کار کنی؟" وئ در حال حاضر کاملا از شرایط راضی هستم و هیچ تردیدی در ذهنم نیست.
    من در تمرینات منچستریونایتد حضور پیدا کردم و اسکولز را دیدم که مشغول نگاه کردن به تمرینات بود. از او پرسیدم این شرایط را دوست داری؟ او گفت نه، دلم برای تمرین کردن تنگ شده.
    او هنوز در باشگاه بود و به عنوان کمک مربی تیم ذخیره کار می کرد و به همین دلیل بازگشت اندکی برایش راحت تر بود."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •