سلام
من که منظورتون رو نفهمیدم! کسی میدونه؟
کسی میتونه راهنمایی کنه با گیم پد تو ویندوز سون چطوری میشه این نسخه رو بازی کرد
ممنونیم بچههای گل
سلام
من که منظورتون رو نفهمیدم! کسی میدونه؟
کسی میتونه راهنمایی کنه با گیم پد تو ویندوز سون چطوری میشه این نسخه رو بازی کرد
ممنونیم بچههای گل
منظور من نه، منظور اون بنده خدا رو، من فقط نقل قول کردم
مثلا میخواسته بگه که تو مدرن وار فقط باید کمپید و هیچکی به هیچکیه، اما تو بتلفیلد همه با هم هماهنگن و پشت همن
همینو با یه لحن طنز بیان کرده مثلا![]()
دوستان من کلا این مدلی اکشن بازی نمی کنم!! کال آف تنها بازی هست که از نسخه 1 تا این نسخه که میشه گفت 8 یا MW3 بازی کردم.
نمی دونم کسی اینجا هست که کال آف 1 رو بازی کرده یا نه![]()
یادش بخیر با گرافیک 32)
...
اما قبل از اومدن این دو بازی رقیب یعنی BF3 و MW3 کلی تبلیغات شد که کی و کدوم برنده این میدون میشن...
در ظاهر BF3 برنده شده اما به چه قیمت!!! گیم پلی نه چندان خاص اما با گرافیک بالا یا کشتن ایرانیا و مشهور شدن از طریق کشور ما (که این روزا تیتر خبرای شبکه های جهان هست)
اما کال آفی ها از خودشون مایه می ذاره... دفاع از نیویورک و کشورهای جهان در خیلی بازی ها دیده شده و همیشه هم ردپای روسی ها در حمله دیده میشه.
برای من که بعد از BO تا وقتی که BF3 اومد بازی اکشن نکرده بودم، گیم پلی BF3 جذاب بود، اما وقتی MW3 اومد پیش خودم گفتم بابا BF3 چیه دیگه! به این میگن اکشن... به این میگن هیجان...
به هر حال الآن دیگه سنمون قد نمی ده همه جور بازی رو امتحان کنیم اما به نظر من روون ترین و بهترین بازی اکشن در حال حاضر سری کال آف هست...
قربون همه کال آف بازا![]()
واقعا کهدوستان الان بصورت اتفاقی یه برنامه ای تیتراژ اغازینشو دیدم که اهنگ mw3 رو کپی برداری کرده بودن
شبکه ی 3 ایران ) خاک بر سر این جماعت که به همه چی ایراد میگیرن و انگ میچسبونن !! اما عرضه ی یه اهنگ ساختن رو ندارن و برا برنامه ی مذهبیشون اهنگ mw3 رو برداشتن گذاشتن با یکم تغییرات
+
دوستانی که تریلر e3 امسال این بازیو دیده باشن اخر تریلر یه اهنگی زیبا و حماسی میشنیدید !! حالا صبر کنید دفعه ی بعد که این برنامه ی کذائی
شروع شد خودتون موقع شروع شدن ببینید چه کپی برداری کردن !
! اسمش فکر کنم مصباح یا یه همچین چیزی بود
الانم در حال پخشه !!
واقعا که جای تاسف داره !! مثه اینکه برادران ارزشی حسابی حس mw گرفته بودشون
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 27-11-2011 at 22:45.
عزیزم نمیخوام بحث رو منحرف کنم به سمت bf3 .اما قبل از اومدن این دو بازی رقیب یعنی BF3 و MW3 کلی تبلیغات شد که کی و کدوم برنده این میدون میشن...
در ظاهر BF3 برنده شده اما به چه قیمت!!! گیم پلی نه چندان خاص اما با گرافیک بالا یا کشتن ایرانیا و مشهور شدن از طریق کشور ما (که این روزا تیتر خبرای شبکه های جهان هست)
اما کال آفی ها از خودشون مایه می ذاره... دفاع از نیویورک و کشورهای جهان در خیلی بازی ها دیده شده و همیشه هم ردپای روسی ها در حمله دیده میشه.
برای من که بعد از BO تا وقتی که BF3 اومد بازی اکشن نکرده بودم، گیم پلی BF3 جذاب بود، اما وقتی MW3 اومد پیش خودم گفتم بابا BF3 چیه دیگه! به این میگن اکشن... به این میگن هیجان...
به هر حال الآن دیگه سنمون قد نمی ده همه جور بازی رو امتحان کنیم اما به نظر من روون ترین و بهترین بازی اکشن در حال حاضر سری کال آف هست...
قربون همه کال آف بازا
و هر کسی نظر و عقیده ی خودشو داره.
ولی از نظر شما گیم پلی چه معنی میده؟
شاید گیم پلی رو به هیجان داشت نبازی نسبت میدین
اگه اینطوره در اشتباهید گیم پلی دقیقا چیزی بود که در bf3 خیلی بیشتر از mw3 بهش دقت شد هبود و همه حرکات و. انیمیشنها
روی اصول بود مثل دویدن، خشاب عوض کردن ، بالارفتن از نبردبان و ..
ببخشید اینو میگم ولی mw3 بیشتر شبیه به فیلم هندی بود تا واقعیت جنگ!!دشمنای بسیار زیاد که واقعا غیر طبیعیه.
در کل من طرفدار هر دو بازی بودم ولی bf3 رو بیشتر پسندیدم.![]()
آفرین ،فوقالعاده توصیف کردی...کاملا موافقم (با توضیح گیم پلی)
اینا عادتشونه سجاد جان شما خودتو ناراحت نکنواقعا که دوستان الان بصورت اتفاقی یه برنامه ای تیتراژ اغازینشو دیدم که اهنگ mw3 رو کپی برداری کرده بودن شبکه ی 3 ایران ) خاک بر سر این جماعت که به همه چی ایراد میگیرن و انگ میچسبونن !! اما عرضه ی یه اهنگ ساختن رو ندارن و برا برنامه ی مذهبیشون اهنگ mw3 رو برداشتن گذاشتن با یکم تغییرات
+
دوستانی که تریلر e3 امسال این بازیو دیده باشن اخر تریلر یه اهنگی زیبا و حماسی میشنیدید !! حالا صبر کنید دفعه ی بعد که این برنامه ی کذائی شروع شد خودتون موقع شروع شدن ببینید چه کپی برداری کردن !! اسمش فکر کنم مصباح یا یه همچین چیزی بود الانم در حال پخشه !!واقعا که جای تاسف داره !! مثه اینکه برادران ارزشی حسابی حس mw گرفته بودشون
از اهنگ فرار از زندان گرفته تا اهنگ gta iv زو من تو تلویزیون شنیدم
قبلا هم جای شما حسابی حرص خوردیم از بس اینا اینقدر حقیرن که اهنگ یه بازی رو کپی میکنن![]()
در کل mw3 بیشتر از bf3 بهم چسبید... موضوع و داستان یه طرف هست اینکه نتونی دست از بازی کردن بکشی یه چیز دیگه من بتلفیلد رو روی آسون ترین درجه سختی بازی کردم تا زود تموم بشه ببینم موضوع چیه خیلی می گفتن داستان داستان داستان خلاصه نمردیم و دیدیم که بلک بورن یه جماعت رو به کشتن داد اما خودش نمرد و و هرچی آدم بده بود یه تنه درو کرد اخرشم که دیدیم خدای جنگ شد و کلا همه رو یه تنه درو کرد والا پرایز هم توی کال آف می کشت اما همه چیز یه تنه نبود پس اگه کال آف فیلم هندی باشه باید اسم بتلفیلد رو هم بذاریم داستان یکه بزن معرکه که هیچ کس جلو دارش نیست البته من آدمی نیستم به این گیر بدم چون اکثر بازیها الان دیگه همینه شخصیت اول که ما کنترلش می کنیم همه کاره اس ولی خواستم بگم که دیگه داستان بتلفیلد تافته جدا بافته نیست یه توهم غربی هست تموم شد رفت! من نمی گم آمریکا بخواد علیه ایران جنگ زمینی راه بندازه موفق نمیشه اما اینو 100 درصد می گم با 7 - 8 تا کاماندو عمرا سوروایو بشن و بخوان قهرمان بازی دربیارن پس یه توهمی بیش نبود این از این که دیگه هی نگید بتلفیلد داستانش اینطوری بود اونطوری بود واقعی بود و ... مال کال آف هم که دیگه ادامه یه دنباله بود که شخصا قبول دارم ابکی بود دیگه بعد CoD 4 ادامه دادن این داستان خراب کردنش بود ولی خوب به هر شکل اینطوری کش اومد ولی چیزی که باعث شده من هنوزم کال آف می زنم جذابیتی هست که توی قسمت Special Ops و اونقسمت سوروایو داره خیلی خفن حال میده خیلی هم سریع و روان هست گرچه شکل آرکید داره موشن هاش ولی خوب از خیلی لحاظ قابل قبول تر هست برام و البته این رو بگم سوژه های خوبی توی کال آف هست می دونید بتلفیلد قبول دارم بازی خیلی خوبی هست ولی مشکلش سازنده و کسانی بود که روش کار کردن ببنید این بتلفیلد می تونست یک سری چیزهای پیدا کردنی بذاره توی مراحل ولی این کارو نکرده این شاید به نظر بی معنی باشه ولی این کار گیمر رو به چالش می کشونه که بره سوراخ سومبه ها رو بگرده و جاهای جالبی رو کشف کنه حتی این کار توی مولتی پلیر می تونه خیلی کمکش کنه ولی بتلفیلد همچین کاری نکرده یک چیز دیگه هم که باعث میشه خیلی نخوام بتلفیلد بازی کنم اینه که کاراکترهاش گیرایی لازم رو ندارن شما به هم تیمی هاتون نگاه کنید واقعا به بسکتبالیست بیشتر شبیه هست قیافه هاشون تا کاماندو و جنگجو ولی توی کال آف هم صدا ها هم قیافه ها گیرایی خاصی دارن من قبول دارم که کال اف بعد CoD 4 اونطور که باید مایه نذاشت ولی خوب این کال آف شماره هشت انصافا چیزی داده بیرون که دیگه مشکلات قبلی رو حسابی پاک کرد شما از فردا گیم نت ها و کلوپ ها رو ببینید دیگه همونایی که PES بازی می کردن توی کلوپ ها مطمئن باشید مود سوروایو Special Ops رو اسپلیت اسکرین خواهند زد رو ایکس باکس 360 دیگه اون زامبی کشی بلک آپس رو هم می ذارن کنار چون لذت واقعی سوروایو رو میشه با این بازی تجربه کرد نمی دونم تا چه حدی توی نخ Special Ops و مولتی پلیر بازی رفتید ولی اگه برید می بینید توی این قسمت چه قدر پیشرفته تدوین شده و چقدر گیمر پسند
راستی خیلی فک زدم یه باگ ناجور داره بازی به نظرم مثلا شما یه مرحله رو روی وترن تموم کنی اصلا مشخص نمیشه! یعنی اصلا جایی درج نمیشه که فلان مرحله روی چه دیفیکالتی کلیر شده! خیلی عجیب بود من دیروز Black Teusday رو روی وترن تموم کردم امشب هم مرحله بعد اون hunter killer رو منتظر بودم اچیومنت بگیرم دیدم نه هیچی نداد فکر می کنم باید استریک باشه یعنی بعد مرحله یک بلافاصله دو رو برم بدون اینکه مرحله رو انتخاب کنم باید ادامه بدم که این باگ بزرگی هست شما فکر کنید واسه تموم کردن بازی رو هاردند چقدر باید وقت صرف کنی! نمیتونی انتخابی مرحله ها رو بری این زیاد جالب نیست...
ارمین جان من با بیشتر حرفات مخالفمدر کل mw3 بیشتر از bf3 بهم چسبید... موضوع و داستان یه طرف هست اینکه نتونی دست از بازی کردن بکشی یه چیز دیگه من بتلفیلد رو روی آسون ترین درجه سختی بازی کردم تا زود تموم بشه ببینم موضوع چیه خیلی می گفتن داستان داستان داستان خلاصه نمردیم و دیدیم که بلک بورن یه جماعت رو به کشتن داد اما خودش نمرد و و هرچی آدم بده بود یه تنه درو کرد اخرشم که دیدیم خدای جنگ شد و کلا همه رو یه تنه درو کرد والا پرایز هم توی کال آف می کشت اما همه چیز یه تنه نبود پس اگه کال آف فیلم هندی باشه باید اسم بتلفیلد رو هم بذاریم داستان یکه بزن معرکه که هیچ کس جلو دارش نیست البته من آدمی نیستم به این گیر بدم چون اکثر بازیها الان دیگه همینه شخصیت اول که ما کنترلش می کنیم همه کاره اس ولی خواستم بگم که دیگه داستان بتلفیلد تافته جدا بافته نیست یه توهم غربی هست تموم شد رفت! من نمی گم آمریکا بخواد علیه ایران جنگ زمینی راه بندازه موفق نمیشه اما اینو 100 درصد می گم با 7 - 8 تا کاماندو عمرا سوروایو بشن و بخوان قهرمان بازی دربیارن پس یه توهمی بیش نبود این از این که دیگه هی نگید بتلفیلد داستانش اینطوری بود اونطوری بود واقعی بود و ... مال کال آف هم که دیگه ادامه یه دنباله بود که شخصا قبول دارم ابکی بود دیگه بعد CoD 4 ادامه دادن این داستان خراب کردنش بود ولی خوب به هر شکل اینطوری کش اومد ولی چیزی که باعث شده من هنوزم کال آف می زنم جذابیتی هست که توی قسمت Special Ops و اونقسمت سوروایو داره خیلی خفن حال میده خیلی هم سریع و روان هست گرچه شکل آرکید داره موشن هاش ولی خوب از خیلی لحاظ قابل قبول تر هست برام و البته این رو بگم سوژه های خوبی توی کال آف هست می دونید بتلفیلد قبول دارم بازی خیلی خوبی هست ولی مشکلش سازنده و کسانی بود که روش کار کردن ببنید این بتلفیلد می تونست یک سری چیزهای پیدا کردنی بذاره توی مراحل ولی این کارو نکرده این شاید به نظر بی معنی باشه ولی این کار گیمر رو به چالش می کشونه که بره سوراخ سومبه ها رو بگرده و جاهای جالبی رو کشف کنه حتی این کار توی مولتی پلیر می تونه خیلی کمکش کنه ولی بتلفیلد همچین کاری نکرده یک چیز دیگه هم که باعث میشه خیلی نخوام بتلفیلد بازی کنم اینه که کاراکترهاش گیرایی لازم رو ندارن شما به هم تیمی هاتون نگاه کنید واقعا به بسکتبالیست بیشتر شبیه هست قیافه هاشون تا کاماندو و جنگجو ولی توی کال آف هم صدا ها هم قیافه ها گیرایی خاصی دارن من قبول دارم که کال اف بعد CoD 4 اونطور که باید مایه نذاشت ولی خوب این کال آف شماره هشت انصافا چیزی داده بیرون که دیگه مشکلات قبلی رو حسابی پاک کرد شما از فردا گیم نت ها و کلوپ ها رو ببینید دیگه همونایی که PES بازی می کردن توی کلوپ ها مطمئن باشید مود سوروایو Special Ops رو اسپلیت اسکرین خواهند زد رو ایکس باکس 360 دیگه اون زامبی کشی بلک آپس رو هم می ذارن کنار چون لذت واقعی سوروایو رو میشه با این بازی تجربه کرد نمی دونم تا چه حدی توی نخ Special Ops و مولتی پلیر بازی رفتید ولی اگه برید می بینید توی این قسمت چه قدر پیشرفته تدوین شده و چقدر گیمر پسند
راستی خیلی فک زدم یه باگ ناجور داره بازی به نظرم مثلا شما یه مرحله رو روی وترن تموم کنی اصلا مشخص نمیشه! یعنی اصلا جایی درج نمیشه که فلان مرحله روی چه دیفیکالتی کلیر شده! خیلی عجیب بود من دیروز Black Teusday رو روی وترن تموم کردم امشب هم مرحله بعد اون hunter killer رو منتظر بودم اچیومنت بگیرم دیدم نه هیچی نداد فکر می کنم باید استریک باشه یعنی بعد مرحله یک بلافاصله دو رو برم بدون اینکه مرحله رو انتخاب کنم باید ادامه بدم که این باگ بزرگی هست شما فکر کنید واسه تموم کردن بازی رو هاردند چقدر باید وقت صرف کنی! نمیتونی انتخابی مرحله ها رو بری این زیاد جالب نیست...
البته من برای شما و همه احترام قاعلم ولی من خیلی خلاصه بگم که جنگ واقعی رو توی bf3 تجربه کردم نه mw3 .
از اونجایی که یوری به مکراو اونم قایمکی یه تیر بیشتر نمیزنه و مکراو برمیگرده و میکشتش معلومه که اصلا فیلم هندی نیست
و بعدشم مکراو وای میسه این پیرمرد 50 ساله به راحتی دارش میزنه
البت همن منکر این قضیه نمیشم صحنه اخر واقعا به دلم چسبید ولی حرف من چیز دیگه ایه
حرف من اینه که من کیفیت خوده بازی رو به صحنه های اکشن و جذابش نمیفروشم.
هر چی باشه شما خودت یه پا گیمری از لحاظ فنی واقعا به نظرت کدوم یک موفق تر بود؟
بتلفیلد توهم غربی بود درست ولی بنظرت کالاف سیاستهایی رو پشت این بازی نداره؟
حالا بر علیه ما نه بر علیه یه کشوره دیگه ولی چیزی که مشخصه سیاسی بودن همه ی این بازی هاست.
در مورد چیزهای پیدا کردنی هم سلیقه ای من خودم اصلا علاقه ای بهش ندارم چو نبازی رو از واقعیت درو میکنه.
از نظر من بازی fps باید بدون وقفه و استوپ بازی بشه که لذت بیشتری داشته باشه
راستی اینم در مورد فیلم هندی اضافه کنم که هر بازی اگه به این شکل باشه فیلم هندی به حساب نمیاد ولی نه سبک fps.
مثلا کرایسیس واقعا بازی جالبی بود و نمیشه گفت فیلم هندی بود.
شاد باشی![]()
Last edited by majid322; 27-11-2011 at 23:53.
کرایسیس اصلا داستان داشت که بخواد فیلم هندی باشه یا نباشه؟مثلا کرایسیس واقعا بازی جالبی بود و نمیشه گفت فیلم هندی بود.تو اصلا به کرایسیس میگی بازی؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)