کلا به حرف های امور مشترکین نمیشه حساب کرد میگی نه دوباره زنگ بزن شاید اپراتور دیگش بگه نه شبانه رایگان داره. حالا قصه اینکه 3 ماهه یا 6 ماهه بگیری که شبانه رایگان داشته باشه که یک مکافاتی شده .
کلا به حرف های امور مشترکین نمیشه حساب کرد میگی نه دوباره زنگ بزن شاید اپراتور دیگش بگه نه شبانه رایگان داره. حالا قصه اینکه 3 ماهه یا 6 ماهه بگیری که شبانه رایگان داشته باشه که یک مکافاتی شده .
خودشونم نمیدونن داره یا نداره شما کلا بیا از مخابرات بیرون بورو ی شرکت دیگه بگیرمن که تموم شه این بعثت میر اسیا تک!
میخواستم دست به کار شم که دیدم شما گذاشتی ، دمت گرم !![]()
جالبه از ساعت 12:09 تا 4:49 رو 54 ساعت و 39 دقیقه حساب کردن....
قصد جسارت نباشه ولی من این عکس رو صرفا جهت اطلاع دوستمون بابک گذاشتم .
این همه توهین کردین ولی بنده نه تو کار فتوشاپ هستم نه دست کاری....حداکثر دانلودم رو عکس گرفتم و گذاشتم.
در رابطه با سرعت دانلودم هم از 12 تا 4 سرعت رو 125 هست و از 4 به بعد بین 135-140 .
من هم دل خوشی از مخابرات ندارم که بخوام جو بدم یا ....
دلیلی هم نداره که مثلا بخوام دروغ بگم ... واسه چی باید( خالی ببندم )
در ضمن یه سری توهین هایی کردین ولی ما در نظر نمیگیریم واسه اینکه از بحث اصلی خارج نشیم و تاپیک به هم نریزه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چرا نمیرین اینجا اعتراض کنید؟؟
کارتون شده شاررژ کنید بیاین اینجا به سرعت دانلود هم گیر دادن و ....
یکی از شماا رفت اینجا اعتراض کنه؟![]()
اینی که میگم واقعیته . واقعا خودشون هم نمیدونن . از اون طرف که وصل میکنن فقط خودشون خبر دارن . اینایی که واست ثبت نام میکنن هیچ نمیدونن خودشون . من بدجوری از این عوضی ها خوردم . الان دانلود شبانه ندارم در حالی که اولش گفتن داره و بعدا فهمیدم شش ماهه ها فقط دارن . یه قضیه دیگه هم هست که بعدا باید بگم .
دوستان به جایه اینکه اینجا الکی اعتراض کنید که صداتون به هیجا نمیرسه بیان تو فروم خود مخابرات پست بدید .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من طرح 5 نوروزی طلایی 6 ماهه گرفتم 135سرعت دانلود 250 و شبانه هم میخوام امشب امتحان کنم ببینم داره یا نه![]()
شما هنوز نرفتی خدمت مقدس سربازی؟والا چرا رفتیم ... 15 ساعت تا خاش رفتیم لباس دادن گفتن 20 روز مرخصیآره مگه قرار نبود بره خدمت !؟
الان من چه طرحی بگیرم که شبانه داشته باشه ؟ قیمتا چنده؟
آقا شما یه لطفی بکن با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تست بگیر بذار اینجا ببنم پینگش چجوریه !( اگه از سرورهای آمریکا تونستی بگیری خیلی بهتره.سرور Los Angeles )
.
اینم مال خودمه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)