اگه میشه یکی قیمت الان کل لپ تاپ این سری رو بگه
[]rafigh124[] عزیز
منم میخوام 6080 بگیرم بهترین توی این سری 6080
برو لینک زیر قیمتهای فروشنده های متفاوت هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hhrt; 24-07-2011 at 21:34.
منم به جمع 6090 پیوستم !!!
امروز خریدم
همه چی عالیه بجز چندتا چیز
1 - جای انگشت روش میمونه خیلیی
2 - کیفیت صفحه نمایش معمولیه
فعلا همینا.
.
چندتا سوال داشتم :
1 - توی Screen Resolution > Advanced Setting > Adapter چیزی به اسم ATI 6770 ندیدم !! یعنی نصب نشده درایورش ؟ فقط Intel رو زده !
2 - برای فعال کردن WebCam باید درایورش صب بشه ؟
3 - میشه یه پاتیشن دیگه درست کنم یعنی از C: یه پارتیشن بگیرم ؟ اگه میشه بهترین راهش چیه؟ چون شنیدم مشکل پیدا کردن بعضی ها
4 - میخوام ویندوز آلتیمیت روش بریزم ، ارزش داره مویندوز خودش که روشه یا نه ؟آخه جنگولک بازی زیاد روش داره خوشم نمیاد بعدم اینکه آلتیمیت نیست ،بعد از نصب چه چیزایی رو از دست میدم؟
5 - چیکارا اولش بجز ریکاوری باید انجام بدم ؟
Last edited by mohsenking; 24-07-2011 at 23:01.
سلام .
خوشحالم که لپ تاپت دوباره راه افتاد.
عزیز این شماره گذاری که کردی گزینه 2 درست میشه نه 1
1 که یه سواله و جواب نیست.
معلومه اعصابتو ریختن بچه ها به هم .نه؟
به هر حال شوخی بود . ولی خوشحال شدم لپ تاپت راه افتاد.
موفق باشی.
سلام،
مرسی
اِ، راست میگیا 2 درست بودهولی این ...... هم درسته بود
نه رفیق، بچه ها کارشون درسته
چون میگن شاهنامه آخرش خوشه من همیشه همون اول میرم آخرشو میخونم به وسطاش کاری ندارم![]()
Last edited by mapooli; 25-07-2011 at 10:23.
خوب اول تبریک به خاطر این انتخاب عالی....
دوست عزیز شما باید روی صفحه کلیک راست کنید و از طریق configure swithable graphics گزینه high performance رو انتخاب کنید ...
به عبارت دیگه سوییچ کنید به گرافیک اختصاصی ...
بعد می تونین 6770 رو تو قسمت adapter ببینین....
برای فعال کردن وب کم باید برنامه cyberlink youcam نصب کنید...
اگر که می خواین فقط دو تا درایو داشته باشین می تونین از طریق disk management درایو C رو تا مقداری که می خواین که shrink کنین و بقیه حجم اون رو تبدیل به درایو دوم کنین....
اما اگه می خواین کل هارد پارتیشن کنین برنامه ها و راه های مختلفی وجود داره که با توجه به توانایی که تو کار با این برنامه ها دارین می تونین بهترین انتخاب و کنین....
اگر هم بلد نیستن سعی کنین از طریق منوی کلاسیک نصب ویندوز پارتیشن کنین چون ممکن کل ویندوز و فولدر بسیاری از درایور ها رو پاک کنین...
ببینید نسخه ultimate در بسیاری از امکانات و ویژگی ها تفاوت های زیاذی با نسخه home داره و بسیار بهتر هست...
سعی کنین 7 64-bit sp1 رو نصب کنین....
این رو هم یادتون باشه حتما فولدر swsetup تو درایو C که محتوی تمام درایورها و اپلیکیشن ها مورد نیاز سیستم هست جایی ذخیره کنین ....
ریکاوری گرفتیتن می تونین هر کاری دوس داشتین باهاش انجام بدین و مساله ای نیست....
جواب سوالامو یکم ور رفتم بهش رسیدم دوست عزیز
فقط اینکه وقتی از شرینک خودش برای پارتیشن بندی استفاده کردم بهم اجازه نداد زیاد از C: بردارم یعنی نمیذاشت C کمتر از 498 گیگ بشه
من دوست ندارم درایو C انقد باشه میخوام نهایتا 50 گیگ باشه
با پارتیشن مجیک میشه اینکارو کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟
من بیشتر از BitLocker ویندوز آلتیمیت میخوام استفاده کنم
آلتیمیت دیگه چه مزیت هایی داره؟
shrink تو نصف کردن درابو محدودیت داره و نمی تونید درایو رو به تکه ها مختلف تبدیل کنید...
نرم افزار برای پارتیشن خبلی زباد اما مهم ابن که چقدر می تونین باهاش درست کار کنین...
سعی کنین Date Guidance برنامه مورد نظر دقیق بخونین بعد تصمیم به این کار بگیرین در غیر این صورت ممکن کل هارد دچار مشکل بشه....
Bitlocker در نسخه home و ultimate فرقی نمی کنه و دلیل ارتقای ویندوز نمی تونه فقط این باشه....
ببینید دوست عزیزدر بسیاری از feature ها تفاوت دارن...
نیاز به گفتن همه تفاوت ها نیست...
فقط این رو بگم که پشتیبانی و امکانات گسترده در شبکه و بک آپ و پردازش بسیار بهتر بخشی از اون هست....
پس حتما وبندوز رو ارتقا بدین....
دوستان در برنامه speed fan دمای قسمتی از کامپیوتر به نام ambient نوشته شده
منظور کدام قسمت کامپیوتر هست ؟
به دلیل وجود تکنولوژی cool sense سنسوری درون دستگاه وجود داره که علاوه بر اندازه گیری دمای درون سیستم می تونه دمای محیط روی هم اندازه گیری کنه....
عدد جلوی Ambient دمای محیط رو نشون می ده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)