تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 364 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یک سایت خوب برای دانلود دموهای سه بعدی و تست تلویزیون خودتون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستانی هم که لپ تاپ با قابلیت بلو ری دارن میتونن دیسک های خودشونو توسط اون لود کنن و بوسیله کابل ترجیحا 1.4 hdmi به تی وی متصل کنن . و کلیپ و یا فیلم رو به صورت 3 بعدی کامل ببینند و همینطور از طریق هارد دیسک که ساپورت ظرفیتی برمیگرده به مدل پخش دی وی دی و یا بلو ری - که در حال حاضر حداکثر ساپورت دستگاه آریانا با 4 ترابایت و دستگاه های دیگر از 1 الی 2 ترابایت رو ساپورت میکنند با توجه به مدل - دوستانی هم که ----- دارند میتونن با قابلیت دستگاه خود اگر سی سی کم و hd باشد با اتصال به cinema 3d از اچ دی و بعضی های سه بعدی مانند sky package لذت ببرند که در حال حاظر تعداد این کانال ها رو به افزایش هست . و همچنین گیرنده دیجیتال داخلی در تلویزیون های ال جی در حال حاظر از بهترین چیپ مربوط استفاده شده و قابلیت و حساسیت بسیار بالایی دارد و همچنین کیفیت تصویر بالایی به شما میدهد که با مقایسه ای ساده میتونید درصد گیرندگی و همچنین کیفیت تصویر رو با برند های دیگر مقایسه کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

دوستان قضیه این تبلیغ ال جی در مورد جشنواره نوروزی چیه ؟

کنترل جادویی - 7 تا عینک -اینترنت پرسرعت و مودم و همچنین کارت خرید پارسیان تا سقف 8 میلیون ریال !!!

نمایندگی شهر ما که همش میگه اینترنت نداره دیگه سقف کارت هم اگه تازه یه سینمای خانگی بخری 250 تومن شارژ میشه

تبلیغشو خودم از شبکه 3 دیدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام

دوستان قضیه این تبلیغ ال جی در مورد جشنواره نوروزی چیه ؟

کنترل جادویی - 7 تا عینک -اینترنت پرسرعت و مودم و همچنین کارت خرید پارسیان تا سقف 8 میلیون ریال !!!

نمایندگی شهر ما که همش میگه اینترنت نداره دیگه سقف کارت هم اگه تازه یه سینمای خانگی بخری 250 تومن شارژ میشه

تبلیغشو خودم از شبکه 3 دیدم

دوست عزیز این جشنواره همونطور که از اسمش پیداست برای سال نوروز سال 91 هست و البته اینم بگم همه جشنواره ها اعم از تابستانی . پاییزه و .... بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و همینطور ترغیب برای خرید که البته نظر شخصی من اینه که هدایا دلیل بر خرید یک محصول نباید باشد برای مشتری - ولی خب این هم یکی از روش های مرسوم بازار یابی هست . در این جشنواره هدایایی که گفتید تعلق میگیرد . البته کنترل برای مدل های 47 به بالا چون در جعبه اون قرار نداره . اینترنت و مودم هم که تا الان توسط شرکت شاتل تامین میشد با مودم های وایرلس 4 پورت زایکسل که الان مدتی است به دلیل تحریم متاسفانه موجودی انبار گلدیران جواب گو نیست و موقتا مودم های بدون وایرلس جایگزین شده در صورت رضایت مشتری . و این موضوع به خاطر سیاست های بد شرکت شاتل میباشد که بعدا توضیح خواهم داد - البته قرار هست به تازگی با موافقت گلدیران و ایرانسل از وایمکس ایرانسل برای مشترکان استفاده بشه که البته این مساله هم محدودیت های خودشو داره .

4. 2 کاربر از >Alireza-Metal< بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

البته اینم بگم کارتی که شما میفرمایید به مبلغ 8000000 ریال فقط منوط به مدل 75 اینچ میباشد به همراه خرید بلو ری یا دی وی دی پلیر . و در مدل های پایین تر از 600000 ریال شروع و تا 2000000 ریال تا مدل های 42 . مثلا در مدل های 55 اینچ فقط 6000000 ریال کارت هدیه ارایه میشود . در مورد 57000 47 اینچ که قبلا 7000000 ریال هدیه + تمامی هدایا بود دیگر به این صورت نمیباشد و در این مدل 2500000 ریال هدیه منهای اینترنت یکساله البته این هم فقط بدلیل بالا رفتن قیمت همه تی وی ها میباشد وهنوز ال جی افزایش قیمت نداشته و مجبورا هدایا رو محدود کرده است

6. این کاربر از >Alireza-Metal< بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

البته اینم بگم کارتی که شما میفرمایید به مبلغ 8000000 ریال فقط منوط به مدل 75 اینچ میباشد به همراه خرید بلو ری یا دی وی دی پلیر . و در مدل های پایین تر از 600000 ریال شروع و تا 2000000 ریال تا مدل های 42 . مثلا در مدل های 55 اینچ فقط 6000000 ریال کارت هدیه ارایه میشود . در مورد 57000 47 اینچ که قبلا 7000000 ریال هدیه + تمامی هدایا بود دیگر به این صورت نمیباشد و در این مدل 2500000 ریال هدیه منهای اینترنت یکساله البته این هم فقط بدلیل بالا رفتن قیمت همه تی وی ها میباشد وهنوز ال جی افزایش قیمت نداشته و مجبورا هدایا رو محدود کرده است
    ممنون از توضیحات
    البته اینم من اضافه کنم که مودم و اینترنت اینبار فقط مخصوص تلوزیونهای 55 و بالاتر هست و به 47 و 42 تعلق نمیگیره ، اونم با بلوری و دی وی دی پلیر نیست با یلوری پلیر سه بعدی و یا سینما خانگی هست
    با خرید هم زمان تلویزیون 3D, Smart TV و سینمای خانگی یا دستگاه پخش بلوری سه بعدی کارت هدیه دریافت نمایید.

زمان شرکت در جشنواره
    جشنواره نوروزی 91 ال جی از تاریخ 25 دی ماه به مدت محدود انجام می پذیرد.

توجه:
    - کارت هدیه بانک پارسیان در زمان نصب محصول توسط نماینده شرکت خدمات گلدیران به مشتری تحویل و پس از تاییدیه نصب ظرف مدت دو ماه فعال خواهد شد.
    - مبلغ کارت هدیه قابل دریافت از کلیه عابر بانکهای پارسیان و قابل استفاده در تمامی مراکز خرید می باشد.
    - لازم به ذکر است که کارت هدیه پارسیان منوط به خرید همزمان LED و هر مدل سینمای خانگی یا دستگاه پخش Blu-Ray سه بعدی طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می باشد.
    - لطفا در زمان نصب به برچسب هدایا بر روی جعبه توجه نمایید. در صورت مشاهده این برچسب هدایای شما (به جز مودم اینترنت) داخل جعبه می باشد.
    - در صورت عدم مشاهده برچسب هدایا بر روی جعبه تلویزیون لطفا با واحد ارسال هدایا به شماره تلفن 021-84733 تماس حاصل فرمایید.
    - از آنجاییکه مدت این جشنواره محدود می باشد هدایای ذکر شده تنها به مشتریانی تقدیم می گردد که ظرف مدت حداکثر دو هفته از خرید نسبت به نصب محصول اقدام نمایند.

8. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیگه چیزی ندارم اضافه کنم !

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستی دوست عزیز شما اگر برات امکانش هست یه آمار بگیر ببین این بلوری پلیر مدل BD670 کی میرسه براشون
    دوستان در جریان خرید و تعویض من هستن
    ولی متاسفانه الان که تلوزیونم رسید دستم مدل بلوری ای که میخواستم نبود و 660 رو گرفتم
    ولی چند روز پیش به گلدیران زنگ زده بودم و درخواست داده بودم برای 670
    امروز بهم زنگ زدن خودشون و گفتن احتمالا برای هفته بعد میرسه براشون
    ما فعلا منتظریم و بازم نصب نکردیم تا هفته بعد ببینیم چی میشه؟!
    ممنون میشم یه پیگیری بکنید

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------

من دیگه چیزی ندارم اضافه کنم !
    خیلی باحالی

=========================================

راستی اون مدت محدود هم که از 25 دی شروع شده تا اردیبهشت 91 هست
    من از زیر زبونه یه خانومی تو گلدیران کشیدم

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آخه این انصافه که مدل 47LW98000 با قیمت 3900000 تومن کارت هدیه اش با 47LW45000 که قیمتش 2050000 تومن است یکی باشه ؟!!

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آخه این انصافه که مدل 47LW98000 با قیمت 3900000 تومن کارت هدیه اش با 47LW45000 که قیمتش 2050000 تومن است یکی باشه ؟!!
    نهولی خوب چه میشه کرد
    خرفت بازیهای گلدیرانه دیگه

13. 2 کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نهولی خوب چه میشه کرد
    خرفت بازیهای گلدیرانه دیگه
    جون دادا نصب نکن اینم .
    بزار سال دیگه مدل های جدیدتر میاد سه بعدی بدون عینک !
    بابا خوب نصب کن حالا اون میگیری نصب میکنی دیگه @ چه دلی داری تو آخه پسر !

15. این کاربر از saeeiid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •