========================
من با همین سیستم چند ماه بیش ایتیونز بودم...اما اون ایتیونز و ویندوز باک شد..این جدیده..اخه واسه چی باید باک شه...من که نمیخواستم باکش کنم...اقلا یه بیامی یه چیزی یه هشداری.....
========================
من با همین سیستم چند ماه بیش ایتیونز بودم...اما اون ایتیونز و ویندوز باک شد..این جدیده..اخه واسه چی باید باک شه...من که نمیخواستم باکش کنم...اقلا یه بیامی یه چیزی یه هشداری.....
دفعه بعدی که خاستی سینک کنی قبلش از همون قسمتی که تو پست قبل گفتم تیک sync app رو بردار بعد سینک کن
راستی برای فیلم ریختن تو av player که احتیاجی به سینک کردن نداره
چرا آخه؟
چرا تو همه فروشگاههای اینترنتی در مورد آیپد 32 wifi به داشتن gps اشاره کردن
من همین الان فهمیدم که فقط 3g ها میتونن gps داشته باشن.....
من خیلی به gps احتیاج داشتم....
هیچ کاری نمیشه کرد؟
کاره خاصی که نمیشه کرد
ولی برنامه هایی هستند که موقعیت تقریبی شما رو با استفاده از کالیبره کردن موقعیت جغرافیایی جاهایی که به وای قای متصل شدید حدث میزنند که البته چندان داخل ایران مفهومی نداره و داخل مسیر ها هم کاربردی نداره
این apptrackeram خودشو گیر اورده...اون لینک های قبلی کچان که برنامه رو ابلود می کردن مثل ربید شیر و مدیا شیر...الان این جدیدا مثل orion و singlefile گیر میکنن همش...
یعنی این دستگاه های gps مثل مارشال همشون با سیم کارت کار میکنند؟
![]()
خیر دوست گرامی
جی پی اس ربطی به سیمکارت نداره
بلکه در آیپد های تری جی و ۴جی سخت افزار مربوط به جی پی اس وجود داره ولی در آیپد های دیگه نه
عماد جان هم گفتن ، معنی اینکه فقط 3g یا 4g ها ، gps دارند این نیست که فقط با سیمکارت بشه موقعیت رو تشخیص داد
اگه با یه دستگاه 3g یا 4g توسط wifi به اینترنت متصل شید هم می تونید gps داشته باشیدکه عماد جان هم گفتن دلیلش به خاطر سیستم gps ای هست که تو 3g و 4g ها هست
دوستان عزیز یه لطفی بکنید که بگین چرا من با oplayer نمیتونم فولدر بندی کنم؟من مثلا میخام همه ی فیلمامو تو فولدر فیلم بریزم..اما نه با ایتیونز و نه با او بلیر نمیتونم اینکارو کنم....
سلام دستكاه من وقتي ميچرخونمش تغيير جهت نميده الان ٤ روزه...چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)