پیداش کردم کوئست الانم اینه: The Legend of Red Eagle
من تو همون اولش که وادر غار میشم موندم... یه دریه بستس هیچ چی هم نیست بازش کنی جادوی راهنما هم به جای بی معنی اشاره میکنه... دوستان کسی رفته این رو؟ راهنمایی کنید لطفا
پیداش کردم کوئست الانم اینه: The Legend of Red Eagle
من تو همون اولش که وادر غار میشم موندم... یه دریه بستس هیچ چی هم نیست بازش کنی جادوی راهنما هم به جای بی معنی اشاره میکنه... دوستان کسی رفته این رو؟ راهنمایی کنید لطفا
از اینجا نتونستم دانلود کنم ولی با جست و جو تونستم اینو پیدا کنم:این یک باگ هست بچه ها راه درست کردنش رو چندین صفحه قبل گفته بودن. اینجا راه حلش رو نوشته:
اینو دانلود کردم ولی باز نمیشه و این ارور رو میده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
please set rigistry key hklm\.....\instalroot to point to the .net framework instal location
یکی از دوستان لطف کنه جواب بنده رو هم بده.ثواب داره به خدا!
به فرمانروای هر شهر میگن Jarl .
به طور مثال همون ابتدای بازی میرید پیش Jarl ـه WhitRun و بعدش ماموریت کشتن اولین اژدها رو بهتون میده...
دقیق تر توضیح بده یا یه عکس بزار...
این اسم رو از یکی از سایت های گیم فک برداشتم و اگه تو کوئست ها برید اسمش رو میبینید فعلا نمیتونم عکس بگیرم با سیستمم ویندوزم اکسپایر شده و...
من دارم عضو Companion ها میشم که می گن باید Werewolf بشم
توی بازی تاثیر منفی داره گرگینه بودن؟دردسر داره؟
کلا به چه چه چیز هایی؟
Vampire و Werewolf و؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین یک نوع Soul Gem از نوع Grand هست و باید با اسپل Soul Trap یک روح Grand داخل اون حبس کنید
این ستاره یک خوبی که داره اینه که بعد از استفاده تو Enchanting از بین نمیره و فقط خالی میشه که باید دوباره پرش کرد.
قبل از اینکه وارد غار بشی سمت راستت یک پله هست ( دقیق نمیدونم ) باید از اونجا Red Eagle Sword رو پیدا کنی ( یک شمشیر که Enchantـه قرمز داره ) ( داخل جسد ها رو هم بگرد )
وقتی پیدا کردی توی غار باید شمشیر رو بزاری توی اون سنگ وسط بعد در سنگی باز میشه
اگه لولتون بین 10-15 هست گرگنما بودن خوبه و قویه
ولی اگه لول بالا هستین اصلا به درد نمیخوره و بدون گرگنما بودن قوی تر هستید
تنها ضرری که داره اینکه از امتیاز های خوابیدن بهره نمیبرید
Vampire هم که کلا دردسره و هر شب باید خون یک نفر رو بخورید
Last edited by virus2009; 26-11-2011 at 12:01.
ای وای فکر کنم من گند زدم رفت... یه یارو دختره به اسم eola بهم گفت از گوشت یه مورده هه بخور منم خوردم بعد یه صدایی اومد گفت بهت حلقه قدرت میدم دستت باشه و مرده بخوری قوی میشه و....
الان من چی شدم؟
Last edited by M e i s a m; 26-11-2011 at 18:22.
من دقیقا همین رو دانلود کردم ولی فایل رو باز نمیکنه و اروری رو که بالا دادم میده:
please set rigistry key hklm\.....\instalroot to point to the .net framework instal location
کسی نمیتونه آپلود کنه ویدئو رو برام؟
___
درجواب دوستمون:توی Inn شهر Whiterun هستش زنه.
دوستانی که vampire میشن میتونن به همراه خودشون دستور بدن روی تخت بخوابه بعدش خونشو بخورند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)