تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 227 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

چرا اشلی تو واسه من نیس ؟
    آخه بعضیا میگن تو همون اول بازی پیداش میشه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

چرا اشلی تو واسه من نیس ؟
    آخه بعضیا میگن تو همون اول بازی پیداش میشه ...
    بستگی داره...تو نسخه 1 یه جا یا اشلی به انتخاب تو میمیره یا کایدن ...که اگه با اون تصمیم سیو رو تو 2 و از 2 به 3 انتقال داده باشی اینجا نتیجشو میبینی...
    اگر بدون ایمپرت سیو بری اولش ازت میپرسه که کدموشونو از دست دادی...هر کدومو بزنی اونیکی زنده میمونه..
    اگرم فقط 2 رو بازی کنی خودش پیش فرض اشلی رو زنده نگه میداره
    Last edited by Steps-Rap; 19-03-2012 at 19:58.

3. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب بچه ها بیخیال شخصیت شدم با سیو شخصیت پیش فرض قسمت دوم رفتم تا اون پچ از راه برسه
    امروز یک ساعتی نشستم با بازی ور رفتم
    یک چیزی
    این بازی قرار بود قبل از مس افکت یک بیاد گرافیکش که کلا اوت بود صد رحمت به قسمت اولش که فضاش با اینکه مرده بود اما رنگ بندی و نورپردازیش زیباش ادم رو شیفتش میکرد که بازیش کنه دو رو که اصلا حرفش رو نزن همینجور که بازی میکردی دهنت باز بود با خودت میگفتی قسمت بعدیش چه عجوبه ی میشه تو زمینه گرافیک حالا که اومده انسانها ترسناکتر از موجودات اورگانیک بنظر میاند
    دو بار خواستم اندرسون رو بکشم احساس کردم زامبیه می خواد بهم حمله کنه
    تکستنچر ها که کلا اشغال بودن یک چیزی ازش ندیدم فعلا تا مریخ رفتم ببینم جلوتر چه میشه کرد
    اگه میشه یک چندتا اسکرین شات بزارید شاید من توهم زدم بازی رو این شکلی می بینم
    در ضمن
    توهین نشه این اشلی هم انگار یکی مشت حواله کرده تو صورتش دکوراسیونش رو بهم زده
    شفرد چطور شناختش نمیدونم اما من که جا خوردم
    خدایش حیف اون صورت قسمت اول نبود که جراحی پلاستیکش کردن
    چرا یک نظر سنجی راه نمیندازید ببینم با کدوم چهره بیشتر قبولش دارید
    من که دو قسمت قبل
    کاملا درست میگی دوست من...جز گرافیک چهره ها کل گرافیک و تکستچر ها نسبت به نسخه های قبلیش کاملا افت کرده....کاش با همون موتور قبلی میساختن نه با موتوره به اصطلاح جدیدشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من از همه بیشتر از نور چراغ ها (کلا نور) بدم میومد
    از وقتی بتلفیلد 3 اومده مد شده همه نور چراغ هارو کشیده درست کنند
    Last edited by ALI&SOAP; 19-03-2012 at 21:55.

6. این کاربر از ALI&SOAP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jericho-sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا یکی لطفا بهم بگه چرا میگن پایان بازی بد بودش؟ واسه من که فوق العاده بود؟ واسه شما چی بود که ناراحتین؟ البطه منظوری ندارم فقط میخوام بدونم

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مرسی ، ولی باید چه کار کنیم؟!
      محتوای مخفی: 1 
    من گفتم که باید فایل ها آپلود بشه ، تالی به آدمیرالشون گفت که عقب نشینی کنن ، ولی اون قبول نکرد و همشون مردن .. اگه هم فایل رو آپلود نمی کردم geth ها می مردن... برای این که هر دو رو داشته باش ، باید چه کار می کردم؟!

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله ولی پیشنهاد میکنم طرف quarian ها رو بگیری و فایل ها رو اپلود نکنی
    من که هر دو گروه رو نگه داشتم فقط
      محتوای مخفی:  
    لیجن

میمیره

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

به بایوور زیاد دوست ندارن گیر بدن ، یقه ی EA رو چسبیدن ؛
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دو تو پست اخرم (# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در مورد بازی صحبت کردم و با این پست هم تمومش میکنم...

کیفیت ماموریت های فرعی... برعکس بازی قبلی که ماموریت های فرعی باکیفیتی رو به نمایش گذاشت, اینجا حدودا 15 ماموریت فرعی داریم که همگی روشی یکسان دارن. اینکه منتظر باشیم تا یه منظومه باز بشه تا بریم توش و یه سیاره رو اسکن کنیم و آرتیفکت مربوطه رو برداریم و برسونیم به صاحبش... کم کاری شده تو این قسمت.

پایان بازی... وای چه پایانی!

اصلا فکرشو نمی کردم پایان این حماسه اینقدر به کام طرفدرارن این سری - یکیش خودم - بازی تلخ بشه ولی شد... این بازی متاسفانه تصمیمات بازیکن, تصمیماتی که قرار بود پایان بازی رو بسازن, رو به کنار زد. من حدودا 100 و خورده ایی ساعت برای این سه گانه وقت گذاشتم... چی شد این تصمیماتی که گرفتیم در طول این سه گانه... آدم رغبت نمیکنه این بازی رو از نو بره. پایانها تماما نا امید کننده و غیر منطقی هستن. این همه مدت که گیم زدم همچین پایانی رو ندیده بودم.

محتوای مخفی: پایان داستان 
    تیم سازنده گفته بودش: بازی پایان هاش زیاده. متفاوتن پایان ها. قابل فهمن و و و و... همه حرفا چاخانی بیش نبود. بازی قبلی سرنوشت تک تک اعضا رو به نمایش میذاشت ولی اینجا چی؟... وقتی هاربینگر داره همه چی رو درو میکنه و یارام هم اشلی و ایدی بودن, باید تو اون پایان ها ببینم که نرماندی زده به چاک و اشلی و ایدی ازش پیاده میشن؟... بسی جای شکایت داره.

شما تو کدوم بازی دیدین که مشاهده پایان اصلی یه بازی - تو اینجا فقط نفس کشیدن شپرد - وابسته باشه به انجام بخش چند نفره؟ البته اسمشو میزارم پایان به ظاهر اصلی... نابودی مس ریلی ها و مرگ شپرد چیزی بودن که در هر سه پایان دیده می شد و نشون دادن نفس کشیدن شپرد هم کاملا بی معنی بود. جالبه وقتی بازی تموم میشه با توجه به کشته شدن شپرد آخرین سیوی رو هم که می بینم سیو مونده به شروع ماموریت اخره. تو بازی قبل پیشرفت داشتیم اینجا پسرفت...
    نمره من به بازی اول این سری بود 9.0 از 10.
    نمره بازی دوم هم بود 9.5.
    اما نمره من به این بازی شد: 8.5

11. 5 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

من گفتم که باید فایل ها آپلود بشه ، تالی به آدمیرالشون گفت که عقب نشینی کنن ، ولی اون قبول نکرد و همشون مردن .. اگه هم فایل رو آپلود نمی کردم geth ها می مردن... برای این که هر دو رو داشته باش ، باید چه کار می کردم؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Steps-Rap; 19-03-2012 at 23:45.

13. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

ویرایش
    ---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------

کارهای که توی شماره قبل انجام دادی مهمه واسه اینجا.باید یه کارای میکردی توی شماره 2 تا اینجا بشه اشتیشون داد
    Last edited by 3taxxx; 20-03-2012 at 11:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •