چرا اشلی تو واسه من نیس ؟
آخه بعضیا میگن تو همون اول بازی پیداش میشه ...
چرا اشلی تو واسه من نیس ؟
آخه بعضیا میگن تو همون اول بازی پیداش میشه ...
بستگی داره...تو نسخه 1 یه جا یا اشلی به انتخاب تو میمیره یا کایدن ...که اگه با اون تصمیم سیو رو تو 2 و از 2 به 3 انتقال داده باشی اینجا نتیجشو میبینی...
اگر بدون ایمپرت سیو بری اولش ازت میپرسه که کدموشونو از دست دادی...هر کدومو بزنی اونیکی زنده میمونه..
اگرم فقط 2 رو بازی کنی خودش پیش فرض اشلی رو زنده نگه میداره
Last edited by Steps-Rap; 19-03-2012 at 19:58.
کاملا درست میگی دوست من...جز گرافیک چهره ها کل گرافیک و تکستچر ها نسبت به نسخه های قبلیش کاملا افت کرده....کاش با همون موتور قبلی میساختن نه با موتوره به اصطلاح جدیدشون![]()
من از همه بیشتر از نور چراغ ها (کلا نور) بدم میومد
از وقتی بتلفیلد 3 اومده مد شده همه نور چراغ هارو کشیده درست کنند![]()
Last edited by ALI&SOAP; 19-03-2012 at 21:55.
آقا یکی لطفا بهم بگه چرا میگن پایان بازی بد بودش؟ واسه من که فوق العاده بود؟ واسه شما چی بود که ناراحتین؟ البطه منظوری ندارم فقط میخوام بدونم![]()
من که هر دو گروه رو نگه داشتم فقط
محتوای مخفی:
میمیره
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
به بایوور زیاد دوست ندارن گیر بدن ، یقه ی EA رو چسبیدن ؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تو پست اخرم (# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در مورد بازی صحبت کردم و با این پست هم تمومش میکنم...
کیفیت ماموریت های فرعی... برعکس بازی قبلی که ماموریت های فرعی باکیفیتی رو به نمایش گذاشت, اینجا حدودا 15 ماموریت فرعی داریم که همگی روشی یکسان دارن. اینکه منتظر باشیم تا یه منظومه باز بشه تا بریم توش و یه سیاره رو اسکن کنیم و آرتیفکت مربوطه رو برداریم و برسونیم به صاحبش... کم کاری شده تو این قسمت.
پایان بازی... وای چه پایانی!
اصلا فکرشو نمی کردم پایان این حماسه اینقدر به کام طرفدرارن این سری - یکیش خودم - بازی تلخ بشه ولی شد... این بازی متاسفانه تصمیمات بازیکن, تصمیماتی که قرار بود پایان بازی رو بسازن, رو به کنار زد. من حدودا 100 و خورده ایی ساعت برای این سه گانه وقت گذاشتم... چی شد این تصمیماتی که گرفتیم در طول این سه گانه... آدم رغبت نمیکنه این بازی رو از نو بره. پایانها تماما نا امید کننده و غیر منطقی هستن. این همه مدت که گیم زدم همچین پایانی رو ندیده بودم.
نمره من به بازی اول این سری بود 9.0 از 10.محتوای مخفی: پایان داستان
نمره بازی دوم هم بود 9.5.
اما نمره من به این بازی شد: 8.5
Last edited by Steps-Rap; 19-03-2012 at 23:45.
ویرایش
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
کارهای که توی شماره قبل انجام دادی مهمه واسه اینجا.باید یه کارای میکردی توی شماره 2 تا اینجا بشه اشتیشون داد
Last edited by 3taxxx; 20-03-2012 at 11:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)