ولي كلا كرايسيس از طرف Ea يه نو آوري بزرگي بود يعني كمتر كسي تصور مي كرد بتونه يه همچين بازي جنگي رو اينقدر واقعي و هيجان آنگيز بسازه
ولي كلا كرايسيس از طرف Ea يه نو آوري بزرگي بود يعني كمتر كسي تصور مي كرد بتونه يه همچين بازي جنگي رو اينقدر واقعي و هيجان آنگيز بسازه
سلام
من با این سیستم دارم بازی می کنم
cpu:2.4
ram:1gig
vga:8400gs
با حداقل تنظیمات گرافیکی روون اجرا میشه
الان به یه جایی رسیدم که باید از توی یه غار (cave) رد بشم ولی دهانه غار بسته است!!!
agha kob man chikar konam sistemam FARSI NADARE?????? lotfan age kasi midune rahnamaii kone ke chetor betunam farsi tipe konam........shift+alt hm migiram vali nemishe......... mamnun
duste aziz shoma bayad ba estefade az save in marhale ro rad koni...............khodam hamin moshkelo dashtam vali ba save bartaraf shod.........................moafagh bashid
رجوع شود به پست 1422
اتفاقا اون مرحله بی وزنی خیلی هم جالب بود ! و من خودم رد کردم خیلی بیشتر حال چیه از سیو استفاده کنی بری جلوتر که دیگه بازی حال نمیده ! در هر صورت صلاح کار خویش خسروان دانند !
yeki ham javabe maro bede.....................savab dare................chetory mitunam farsi tipe konam????????????????shift+alt ham migiram vali fayde nadare.......................mer30
تایید میشه
توی اون مرحله تمام موهای بدنم از هیجان و دلهره سیخ می شد.![]()
سوالتو اینجا مطرح کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز میشه بگی که اون اسلحه مخصوص کجا میشه پیدا کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)