تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 639 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز secretman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من امروزه دیگه به دلیل گسترش خدمات الکترونیکی و امکان جابجا کردن پول از طریق اینترنت و ATM دیگه خیلی نیازی به مراجعه حضوری به بانک برای انجام خدمات بانکی نیست. شما میتوانید فقط یکبار برای افتتاح به رامسر مراجعه کنید و با دریافت کارت نقدی بصورت فوری ، کلیه خدمات خودتون را بصورت الکترونیکی انجام بدید. فقط تنها ایراد بانک تات که به نظر من خیلی هم مهم است خدمات اینترنت بانک اون هست که شبیه بانک صادرات است و باید دستگاه otp رو به قیمت 20 هزار تومان دریافت کنید که خیلی دست و پا گیره و آماده شدن اون چند روز طول میکشه. :( . در کل من اگر بخواهم بگم از این بانک فقط به خاطر سود بالا و اطمینان از بانک بودنش استفاده میکنم در غیر اینصورت من هیچ بانکی رو به بانک پاسارگاد با خدمات الکترونیکی بینظیرش ترجیج نمیدم. البته که بانک ملت هم خدمات الکترونیکیش خوبه ولی پاسارگاد یک چیز دیگس.

پ . ن : چقدر از این بانکها من تعریف کردم. فکر نکنید سهام داری یا کارمند هستم
    بانک تات رو کلا بیخیال شو فدات شم از ساری تا رامسر 200km فاصلست ، خرجی که باید بکنم که برم و بیام هزینه 2 ماه سود بانک میشه برادر

2. 3 کاربر از secretman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بانک تات رو کلا بیخیال شو فدات شم از ساری تا رامسر 200km فاصلست ، خرجی که باید بکنم که برم و بیام هزینه 2 ماه سود بانک میشه برادر
    با این حساب می تونید به موسسه مالی اعتباری مهر فکر کنید که تو ساری هم شعبه داره و حساب رویان داره که با توجه به میزان سپرده سودش فرق میکنه : زیر 10 میلیون 17 درصد سود میده بالای 10 میلیون 18 درصد. فقط بدیش اینه که عضو شتاب نیست. البته با بانک ملت سازگاری داره و میتونید از pos بانک ملت و ATM بانک ملت با کارتش خرید کنید. آدرس سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

4. 4 کاربر از dietman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

میگم اگه کسی حساب روزشمار باز کنه فقط خودش میتونه افزایش موجودی بده یا هر کس دیگه ای میتونه به اون موسسه مراجعه کنه و به حسابش پول واریز کنه.
    ببخشید که خیلی ابتدایی بود.

راستی کسی اطلاع نداره بلاخره بانک آینده کارتاش به شتاب متصل شده یا نه؟
    آخه یکی از دوستام که یک ماه پیش رفته بود حساب باز کنه بهش دفنرچه موسسه صالحینو داده بودن
    یا حق

6. این کاربر از jafari_123456789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من یک حساب روزشمار تو موسسه مهر باز کردم اما چون عضو شتاب نیست ازش ناامید شدم . یک موسسه قابل اعتماد با سود روز شمار بالا که عضو شتاب باشه و باهاش بشه خرید اینترنتی انجام داد و از مغازه ها هم به خرید کرد وجود داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یک حساب روزشمار تو موسسه مهر باز کردم اما چون عضو شتاب نیست ازش ناامید شدم . یک موسسه قابل اعتماد با سود روز شمار بالا که عضو شتاب باشه و باهاش بشه خرید اینترنتی انجام داد و از مغازه ها هم به خرید کرد وجود داره؟
    بانک تات و بانک شهر سود روز شمار 17 تا 19 درصد دارند و هر دو عضو شتاب هستند البته کارتهای موسسه مهر هم قابل برداشت از عابر بانکهای ملت رو دارند.

9. 3 کاربر از aliiiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بانک تات و بانک شهر سود روز شمار 17 تا 19 درصد دارند و هر دو عضو شتاب هستند البته کارتهای موسسه مهر هم قابل برداشت از عابر بانکهای ملت رو دارند.
    منظور حساب کوتاه مدت هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منظور حساب کوتاه مدت هست؟

بله.روز شمار

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ببخشید غیر از این دو موسسه موسسه دیگه ای رو می شناسید . من الان تو سایت تات رو دیدم برای روز شما نوشته 7 درصد بانک شهرم درصداشو ننوشته بود. برای من هم عضو شتاب بودن مهمه هم سود بالای روزشمار. ممنون

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام.موسسه کو ثر روزشمارش 20% هست.خودش هم خودپرداز داره تا سقف 400 تومن در روز .از بانکهای سپه و ملت هم میشه تا 200 تومن در روز برداشت کرد یا خرید کرد .اگر هم از این مبلغ بیشتر نیاز داشتین بريد یه حساب تو سپه یا ملت باز کنین با حداقل موجودی که فکر کنم پنج هزار تومن باشه بعدش هر جا پول بیشتر نیاز داشتین یا نزدیک شعبه کو ثر نبودین خیلی راحت از خودپرداز سپه یا ملت تا سه میلیون تومن از حسابِ کو ثر میریزین تو کارت سپه یا ملت و بعد برداشت میکنید .دیگه گمان نکنم فعلاً بهتر از این باشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-11-2012 at 04:34. دليل: سطربندی

14. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید غیر از این دو موسسه موسسه دیگه ای رو می شناسید . من الان تو سایت تات رو دیدم برای روز شما نوشته 7 درصد بانک شهرم درصداشو ننوشته بود. برای من هم عضو شتاب بودن مهمه هم سود بالای روزشمار. ممنون

نه متاسفانه. بانک تات 19 درصده بانک شهر 17 درصده دقیقا نمیدونم سایتهای این بانکها ملاک نیستن باید حضورا سوال کنید.

16. 3 کاربر از aliiiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •