همیشه برای بقیه دعا کن به جای اینکه برای خودت دعا کنی، باور کنید دعاتون زودتر برآورده میشه
همیشه برای بقیه دعا کن به جای اینکه برای خودت دعا کنی، باور کنید دعاتون زودتر برآورده میشه
وقتی وارد یه جمعی میشید یا یه جایی، چون تازه وارد هستید، هستند کسانی که بخوان راجع به اعضا یا افراد داخل اون جمع یا مجموعه حرفی بزنن! یا نصیحتی بکنن!
خوبه که همیشه این حرفها رو بشنویم و یادمون بمونه اما خودمون بدون پیش داوری با دیگران باهاش ارتباط برقرار کنیم! در نتیجه یا حرف اونا درست درمیاد یا نه مهمل بوده یا دشمنی و کینه توزی
در ضمن
اگه بعدا با اون افراد دوست از آب دراومدیم کار درستی نیست اگر که بهشون بگیم پشت سرشون چه رفتاری می کنن
پ.ن: " این روش من توی برقراری ارتباطاتم توی جامعه است"
خدمت سربازی فقط تلف کردن عمره دوستان به خدا هیچی نداره
قدر دوران مدرسه و مخصوصا دبیرستان رو بدونید...
الان که تازه تموم شده میفهمم چقدر شیرین بود چه راحت از دستش دادم...
حتی تلخی هاش هم الان شیرین به نظر میرسه...
هرجا دلت شکست خودت شکسته هارو جمع کن...
نذار هر ناکسی منت دست زخمیشو سرت بذاره...
اگه یه زمانی احساس تنهایی کردی برای درد و دل هر کسی لایق شنیدنش نیست.معمولا تا انسانها به یه مشکلی میخورند و یا اینکه تنها و بی کس میشن تمتام مشکلات و گرفتاریاشون رو پیش همه باز گئ میکنند.
دوستان هیچ وقتِ هیچ وقت سیستمتون رو بدون فایروال و انتی ویروس کار نندازید!
یه نصف روز انتی ویروس نداشتم تا نسخه جدیدش رو بگیرم رفتم یه زیرنویس دانلود کردم شانس بد ما ویروسی بوده الان 7 ساعته دارم با سیستم کلنجار میرم تا درستش کنم...
سلام
.من يه تجربه گرفتم و بهش کاملا ايمان پيدا کردم: به کسي اعتماد کن که بهش ايمان داري نه احساس
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
کاملا درسته ,من خيلي اين اشتباه رو مرتکب شدم و دست خودم نبوده و خيلي پشيمونم که " چرا حرف زدم؟"
Last edited by lukylouk; 15-12-2011 at 08:34.
تجریه ثابت کرده که انجام ورزش باعث میشه که ذهن انسان بهتر عمل کرده و سطخ یادگیری رو بالا ببره.پس اگه اهل ورزش هستین توی این ایام مونده به امتحانات ورزش و درس رو با هم داشته باشید و از نتایج خیلی خوب اون برخوردار بشید
درضمن یادتون باشه وقتی دارید واسه امتحان میخونید چیزای بی اهمیت (البته از نظر خودتون) رو حذف نکنید..من خودم امتحان اندازه گیری الکتریکی داشتم همه چیزو خونده بودم از شکل تا تعریف و تحلیل شبکه ها اخر سر 2تا سوال مزخرف که هیچ کس فکر نمیکرد داد و ما هم دست از پا درازتر امدیم از جلسه بیرون![]()
Last edited by t.sunami; 15-12-2011 at 11:05.
هیچ وقت برای خنده و شوخی دیگران رو نترسونید.
من یه گربه داشتم که زمانی که خیلی کوچیک بود باهاش دختر عموی کوچیکمو ترسوندم.یعنی وقتی که حواسش نبود گربه رو از پشت بهش نزدیک کردم.حالا بنده خدا هم از من میترسه و هم وقتی از 100 کیلومتری گربه میبینه جیغ میزنه
اگه جایی درگیری و دعوا پیش اومد هیچ وقت برای جدا کردنشون اقدام نکنید.تا دلتون بخواد دیدم و شنیدم کسی که خواسته جدا کنه بیشتر از همه ضرر کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)