صحبت های شما رو قبول دارم .... اما ترجیح میدم کاری کنم که کوچکترین عوارضی نداشته باشه ... حتی 1%
صحبت های شما رو قبول دارم .... اما ترجیح میدم کاری کنم که کوچکترین عوارضی نداشته باشه ... حتی 1%
منم واقعا شما رو تحسین میکنم بابت اینکه به سلامتی اهمیت میدین و در درجه اول قرارش میدین..ولی اینو در نظر داشته باشید اکثر داروهایی که ما مصرف میکنیم ..
.
از سرما خوردگی گرفته تا غیره همشون ضررهایی دارن که ما با اینکه میدونیم مصرف میکنیم چون به فوایدش نیاز داریم...
.
در مورد مکملهای بدنسازی هم به همین شکله..این مکملها فقط برای عضلات خوب نیستن بلکه در سلامتی بدن نقش دارن..اکثر مکملهای پروتئین علاوه بر پروتئین
.
شامل کلسیم ، فسفر و ... میشن که همگی باعث بهبود سطح سلامت بدن میشن...
.
در کل پیشنهاد میکنم مقالات مختلف در مورد مکملها و فواید و مضراتش در سایتهای منبع و خارجی مطالعه کنید تا دید بازتری نسبت به مصرفشون داشته باشید.
.
جالبه بدونید من در ابتدا اصلا موافق مکملها نبودم ولی با اطلاعاتی که به دست اوردم نظرم عوض شد...انسان از هر چیزی که نشناسه میترسه و این کاملا طبیعیه..
ممنون از توجه شما ...... در مورد دارویی که فرمودین باید عرض کنم که وقتی مریض میشیم به اجبار اون داروها رو مصرف میکنیم اما در مورد بدنسازی فک نمیکنم مصرف این داروها و قرص ها آنچنان اجباری باشه .... ولی در مورد بیماری به دلیل اینکه میخوایم زودتر سلامتی مونو به دست بیاریم یه جورایی اجباری محسوب میشه ......
یک فرد ورزشکار چندین برابر یک فرد معمولی نیاز به پروتئین و انرژی داره.تقریبا دو برابر وزن به گرم بدن انسان نیاز به پروتئین داره که در افراد ورزشکار بیشتر باید باشه.بدن انسان از بدو تولد شروع به ذخیره انرژی جدای از انرژی که باید مصرف بشه میکنه.به قول معروف انرژی رو پس انداز میکنه برای روز مبادا که همون دوران کهن سالیه.وقتی شما موقع تمرین به عضلات فشار بیارین و عضلات منبعی برای تغذیه نداشته باشه مجبوره از ذخایر استفاده کنه انرژی هایی که بدن چندین سال اونارو ذخیره کرده.در نتیجه در دورانی که پا به سن میزارن بعضی افراد که ازین ذخایر استفاده کردن کلی هم انرژی کسب کنند بازم به کارشون نمیاد چون دیگه ذخیره ای نداره و از تولید به مصرف میشه و باید دائم انرژی بگیره.اینجاست که نیاز به مصرف مکملهای پروتئینی برای فرد ورزشکار ضروری میشه
نکاتی مهم برای مصرف پروتئین یکی اطمینان از اصل بودنش/زمان مصرف/و اینکه عادت به نوشیدن مایعات زیاد به ویژه اب بکنید تا کبد کاملا شسته بشه.
از دوستان کسی اینجا آرژنین مصرف کرده یا اطلاعی داره چطوریاس ؟
~~~
می خوام هفته ای 3 بار برم کوه ... به نظرتون بدن آدمو ضعیف نمیکنه ؟![]()
مرسی حامد جون از جوابت................
این مدت زیاد که میگی برای بارفیکس یعنی چقد؟!
اون مکمل که دوستتون مصرف کرده بود چی بود اسمش؟!
مشکلی وجود نداره اصلا،قدش خوبه،دوست داره درازتر بشه،همه دوست دارن..................
هرچی میتونی! پنجه هات که خسته شدن استراحت کن دوباره برواین مدت زیاد که میگی برای بارفیکس یعنی چقد؟!
همین آرژنین مصرف کرد دوستم
آرژنین خوبه ولی تاثیر ناگهانی و زیاد نداره مثل اون چیزایی که توی تبلیغات میگن!در دراز مدت خوبه تاثیر داره...البته باید زیاد مصرف کنیکوه هم اگه رفتی باید به اون اندازه ای که توی کوه انرژی مصرف میکنی دوباره غذا برسونی به بدن. اتفاقا چربی های اضافی رو از بین میبره به شرطی که زیاده روی نکنی در خوردن!
دوستان الان کراتین خوب چی تو بازاره ؟ دوره اش چجوری باید باشه واسه یه فیتنس کار ؟ مصرفش با کربوپروتئین مشکلی که نداره ؟
یه سایت معتبر واسه خرید بهم معرفی کنید
نه مشکلی نداره مصرف اینا با هم. حجم بهت میده.
شخصا کراتین مونوهیدرات کریستالی شرکت ساترن رو بهش مطمئن هستم (سه فیلتره ، پودری) بسته ی آبی رنگ ساندیسی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)