تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 258 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان من دوتا ایمیل یاهو دارم یکیش وارد میشه و لی اون یکی دیگه رو که می زنم میگه تو کانکشن اینترنت یه مشکلی براش پیش اومده .مگه میشه ؟! و ترابل شوتینگ می کنه وی پی ان و سرور و یه سری چیز دیگه رو چک می کنه ؟!!مشکل چطوری حل میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کنار امام رضا(ع)

پيش فرض

با درود وقتی میخوام وارد میل بشم با این سوال رو به رو میشم که جوابش هم خاطرم نیست چیکارش باید بکنم با سپاس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال MaMaD LooTi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان من دوتا ایمیل یاهو دارم یکیش وارد میشه و لی اون یکی دیگه رو که می زنم میگه تو کانکشن اینترنت یه مشکلی براش پیش اومده .مگه میشه ؟! و ترابل شوتینگ می کنه وی پی ان و سرور و یه سری چیز دیگه رو چک می کنه ؟!!مشکل چطوری حل میشه؟
    آیدی که مشکل داره رو از طریق لینک ریست پسورد چک کنید ببینید سالمه یا خیر.

پروفشنال MaMaD LooTi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با درود وقتی میخوام وارد میل بشم با این سوال رو به رو میشم که جوابش هم خاطرم نیست چیکارش باید بکنم با سپاس

بهترین روش این هست که از طریق نرم افزار یا همون چت کلاینت یاهو سوپرا آیدی رو باز کنید. اونجا فقط از شما کد امنیتی جهت آنلاک کردن آیدی میخواد. یاهو روی برخی آیدی ها اینجور عمل میکنه که گاهی ازشون جهت امنیت یکی از جواب های پرسش امنیتی رو میخواد. شما با Y!Supra جهت وارد شدن استفاده کنید. وقتی وارد شدید از طریق همون نرم افزار وارد ایمیل بشید یک بار و مشکلی نخواهید داشت

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این سوال قبلا بارها پرسیده شده

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

امتحان کردم بازم همون ارور رو میده.
    قابل توجه شما باید بگم که من قبلا یه ایمیل قدیمی داشتم که واسه خیلی وقت پیش بود سه ماه پیش همین طوری شده بود به هیچ عنوان واردش نمیشدو همش ازم میخواست که کد رو وارد کنم و بعدش ازم میخواست اسم اولمو بهش بگم و وقتی که میزدم مینوشت ایمیلت واسه چند ساعت یا چند دقیقه مسدود شده و نمیتونی ازش استفاده کنی. دیروز امتحان کردم دیگه ازم اسم اول رو نخواست و وارد ایمیلم شدم انگاری یه مدت این ایمیلم پریده بود دیروز به حالت اولش برگشت. الان با یه ایمیل یاهو به غیر از این دوتا هم نمتیونم واردش بشم
    اصلا نمیتونم ای دی یاهو بسازم
    به یکی از دوستان هم گفتم درست کنه نتونست.چه با ف ی ل ت ر ش کن چه بدون استفاده. به هیچ عنوان نمیشه ایمیل درست کرد.
    ببین از طریق مسنجرنمی تونی وارد شی؟
    راه حل سوم این لینکو امتحان کن

ببین ببخشیدا من به این جور سوال ها می گم سوال رو هوا
    لطفا عکسی چیزی بزاری ما ببینیم داره چی می شه که بتونیم ببینیم راه حلی به ذهنمون می رسه یا نه
    ممنون

آخر فروم باز manli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

معلوم نشد چرا یه دفعه سر این همه ایمیل و ایدی یاهو بلا اومد ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

معلوم نشد چرا یه دفعه سر این همه ایمیل و ایدی یاهو بلا اومد ؟
    بابا جونم همش که تقصیر یاهو نیست!!!!!!
    همه شرکت ها و سایت های اینترنتی به روز می شند و روز به روز سیاستشون تغسسر می کنه. اگه نکنه جای سوال پیش می اد. با این همه بدافزار جدیو مشکلات امنیتی خوب اینام باید یه فکری به حال سایت هاشون بکنند دیگه. باید به روز باشند دنیای تکنولوژی اونم از این دست روز به روز تغییر می کنه

تقصیر خود کاربرام هست دیگه. بیشتر مشکل های کاربرها اینه که جواب سوال امنیتی رو نمی دونند. خوب این سوالو گذوشتند برای همین مواقعی دیگه. مثل این می مونه که سویچ یدک ماشینتو گم کنی. باید سوالو درست جواب بدی که مشکل برنخوری. اون یکی می اد میگه من نه پس دارم نه جواب سوال بلدم نه میل آلترناتیو دارم حالا چی کار کنم. الان شمای صاحب میل با من که فقط آی دی تو بلدم چه فرقی دارم؟ یا مثلا یاهو خودش می زنه درو دیوار که میل آلترناتیو بدید شما چرا نمی دید خوب؟ من اولین میلمو که در دوران طفولیت باز کردم میل آلترنتیوشو میل یکی از اقوام دادم اون وقت شما میل آلترنتیو نمی دید؟ یا می اد یکی می گه من شماره موبالمو به یاهو نمیدم. حتما یاهو می آد مزاحم می شه!
    اون تیک اینکه قوانین یاهو رو قبول داریم همین جوری تیک می زنیم بعدش می گیم چه یاهوی بدی؟! آخه اومدم بی نهایت فضای خالی داده دستتون اونم مجانی چرا پشت سرش حرف می زنید این همه. بله ممکنه بدی هم داشته باشه ولی نه دیگه اینقدر.
    بعدم اینترنت مملکت ما...... است چه ربطی به اینا داره آحه اینم یه شرکته مثل هزاران تا دیگه.
    گفتم از یا هو حمایت کرده باشم. من از اول عمر اینترنت بازیم تا حالا غیر ایمیل دانشگاه که رسمیه و کاری جمیعا 2 تا میل یاهو داشتم 2 تا جی میل. هر کدومم برای منظوری باز شده بود. اولین میلمم که یکی از این یاهو ها بود همونی بود که ذکر کردم . بعدا که مبل دیگه ای باز کردم آلترنتیو میلمو تغییر دادم به میل خودم. تا حالا نه با جی میلم نه با یاهوم به مشکلی بر نخوردم و همیشه باهاشون راحت کار کردم. بنابراین همه چی به یاهو برنمی گرده ماهستیم که درست استفاده نمی کنیم. (البته قاونو کلی نیست ولی خوب با توجه به تجریبیات اکثرا اینجوریه)

9. 3 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آیدی که مشکل داره رو از طریق لینک ریست پسورد چک کنید ببینید سالمه یا خیر.
    ببخشید لینک رسیت پسورد کجاست؟ می شه بزارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بهترین روش این هست که از طریق نرم افزار یا همون چت کلاینت یاهو سوپرا آیدی رو باز کنید. اونجا فقط از شما کد امنیتی جهت آنلاک کردن آیدی میخواد. یاهو روی برخی آیدی ها اینجور عمل میکنه که گاهی ازشون جهت امنیت یکی از جواب های پرسش امنیتی رو میخواد. شما با Y!Supra جهت وارد شدن استفاده کنید. وقتی وارد شدید از طریق همون نرم افزار وارد ایمیل بشید یک بار و مشکلی نخواهید داشت
    منظور از چت کلاینت همون یاهو مسنجره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •