تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 416 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    24.12.2010

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Afellay’s first day in Barcelona

کد:
    Picture of the Day: Afellay has arrived

کد:
    The Front: Sport
    23.12.2010

کد:
    Alleke’s Dream

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آفلای رسما به بارسا پیوست: بارسا بهترین تیم دنیاست

ستاره هلندی جدیدترین خرید کاتالونیایی ها خواهد بود.

سایت گل- ایبراهیم آفلای، صبح روز پنجشنبه وارد بارسلونا شد و در مجموعه ورزشی باشگاه کاتالان و در کنار دفتر این باشگاه، عکسی را به یادگار گرفت.

آفلای در صحبتهایی گفت:« واقعا خوشحالم که اینجا هستم.پیوستن به تیمی که بهترین بازی دنیا را ارائه می دهد و بهترین تیم دنیاست، حس بسیار ویژه ای است.»

این ستاره هلندی عصر روز پنجشنبه تستهای پزشکی را پشت سر گذاشت و قراردادی به مدت 5 سال را با بارسا به امضا خواهد رساند:« اندکی عصبی و نگران بودم ولی این کاملا طبیعی است، چون در باشگاهی فوق العاده هستم. باید از این لحظات نهایت لذت را ببرم.»

آفلای ادامه داد:« این رویای خیلی بزرگی است. تمام بازیکنان رویای بازی کردن در بارسا را در سر می پرورانند. چون اینجا جایی است که بهترین فوتبال دنیا ارائه می شود.»

ستاره سابق پی اس وی آیندهوون بعدازظهر روز جمعه قراردادش را به امضا خواهد رساند و از روز بیست و نهم دسامبر و پس از سپری کردن چند روز تعطیل،تمریناتش را با تیم جدیدش آغاز خواهد کرد.

کد:
    2010/12/24

فلورنتینو پرس، عضو جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا

آنخل ماریا ویار، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا روز گذشته با اهدا نشان طلا و الماس به پرس این موضوع را اعلام کرد.

سایت گل- فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، به عنوان عضو جدید هیئت مدیره فدراسیون فوتبال اسپانیا انتخاب شد.

آنخل ماریا ویار، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا روز گذشته با اهدا نشان طلا و الماس به پرس این موضوع را اعلام کرد.

در بیانیه ای که در سایت اختصاصی باشگاه رئال منتشر شد، آمده است:" در آخرین جلسه هیئت مدیره فدراسیون فوتبال در سال 2010، آنخل ماریا ویار، رئیس فدراسیون فوتبال به فلورنتینو پرس نشان طلا و الماس را اهدا کرد و به این ترتیب او به یکی از اعضای هیئت مدیره انتخاب شد.

فدراسیون سلطنتی فوتبال اسپانیا زمام امور فوتبال در کشور اسپانیا را بر عهده دارد و در شهر فوتبالی لاس روساس، شهرکی نزدیک به مادرید قرار دارد.

کد:
    2010/12/24

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

ژاوی، بهترین بازیکن جهان به انتخاب نشریه ورلد ساکر

سایت گل- ژاوی ارناندس، ستاره بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، از سوی نشریه " ورلد ساکر" به عنوان بهترین بازیکن سال 2010 جهان انتخاب شد. 25.8 درصد از خوانندگان این نشریه انگلیسی این بازیکن را به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب کردند. در این نظر سنجی مسی، هم تیمی ژاوی با اختلاف اندکی در جای دوم قرار گرفت. این ستاره آرژانتینی که سال گذشته این عنوان را به دست آورده بود، در این نظرسنجی 24.1 درصد آرا را به دست آورد.

آندرس اینیستا، هافبک بارسا، در این نظرسنجی پنجم شد و داوید ویا در جای هفتم قرار گرفت.

تیم بارسلونا نیز بعد از تیم ملی اسپانیا که قهرمان جهان شد و اینتر که قهرمانی چمپیونز لیگ و جام باشگاه های جهان را به دست آورد، سومین تیم برتر جهان نام گرفت.

کد:
    مصاحبه نکونام با روزنامه اسپانیایی: شاید بازی با ساراگوسا،آخرین بازی ام با پیراهن اوساسونا باشد

سایت گل- روزنامه ناواررا، یکی از روزنامه های محلی پامپلونا در گفت و گویی اختصاصی با جواد نکونام به بررسی شرایط کنونی او در رختکن اوساسونا پرداخته است.متن این گزارش و گفت و گو را با هم می خوانیم:

*آخرین دیدار اوساسونا در سال 2010 مقابل ساراگوسا بود.آیا ممکن است این بازی،آخرین بازی ات با پیراهن اوساسونا بوده باشد؟
    - بازی مقابل ساراگوسا ممکن است آخرین بازی من با پیراهن اوساسونا بوده باشد. همه چیز به پیشنهاداتی که از تیمهای دیگر دریافت می کنم و اینکه آیا سران اوساسونا بخواهند من به حضورم در تیم ادامه بدهم بستگی دارد.اگر باشگاه مرا نخواهد، من گزینه هایی برای جدایی از تیم در بازار نقل و انتقالات زمستانی پیش رو دارم.در هرصورت باید روشن و شفاف بگویم که ادامه حضور در اوساسونا، اولویت اول من بوده و هست.چون من اینجا شرایط خوبی دارم

* ولی سران اوساسونا برای تمدید قراردادت تلاش کردند
    - سران اوساسونا با مدیربرنامه های من برای تمدید 2 ساله قرارداد صحبت کردند ولی من خیلی خوب نمی دانم؛ چون هنوز زمان لازم برای فکر کردن در این مورد را دارم و هنوز نیم فصل دیگر برای فکر کردن زمان دارم.

* پس برای چه گفتید که بازی مقابل ساراگوسا، ممکن است آخرین بازی شما با پیراهن اوساسونا بوده باشد؟
    - اگر پیشنهاد خوبی برسد و از فروش من پولی عاید اوساسونا شده و به نظر پیشنهاد خوبی باشد، خب بهتر است بروم

* و الان این پیشنهاد موجود است؟
    - بله.این پیشنهاد الان وجود دارد.

* چندی پیش در مورد تیمهای مختلفی از آلمان، ترکیه و قطر صحبت بود!
    - من پیشنهاداتی از امارات، قطر، دوبی، ترکیه، آلمان و یونان دارم، مثل قبل. نمی دانم چه خواهد شد.ممکن است هر اتفاقی رخ دهد و به همین خاطر باید صبر کرد
    * بند ذکر شده در قرارداد شما برای جدایی زودهنگام 2.5 میلیون یورو است و سران اوساسونا اجازه نمی دهند که به آسانی از این تیم جدا شوید
    - من هم همیشه به اوساسونا فکر می کنم.4 سال است که اینجا هستم و این به نظرم منطقی و عادلانه است که اوساسونا بخواهد با فروش من پولی به دست آورد. من آدم خودخواهی نیستم و نمی خواهم به نحوی از باشگاه جدا شوم که پولی به اوساسونا نرسد. نمی دانم که باشگاه هایی که به دنبال من هستند، حاضرند چقدر برای خریداری من بپردازند و این موضوع در دستان مدیربرنامه هایم است.آنها باید با مدیربرنامه هایم صحبت کنند. مدیربرنامه هایم با من به رقابتهای جام ملتهای آسیا خواهد آمد. ما با هم صحبت خواهیم کرد و خواهیم دید که صلاح در چیست. مهمترین کار برای من ادامه حضور در اوساسوناست ولی اگر پیشنهاد خوبی داشته باشم، جداشدن بهتر از ماندن است. نمی خواهم که در پایان فصل به عنوان بازیکن آزاد تیم را ترک کنم؛ چون در این صورت هیچ پولی عاید اوساسونا نخواهد شد ولی اگر در بازار زمستانی بروم، پولی به اوساسونا خواهد رسید. من در اوساسونا شرایط خوبی دارم و اینجا مثل خانه ام است و بهترینها را برای این تیم می خواهم.

* در ژانویه می خواهی کجا بروی؟
    - در حال حاضر به جام ملتهای آسیا می روم .بعد از آن با مدیربرنامه هایم صحبت می کنم تا ببینم چه می توان کرد.

* می گوئی که می خواهی آینده ات را تا پیش از اتمام ژانویه مشخص کنی
    - خب بله.من بیشتر دوست دارم در اوساسونا بمانم؛ چون اینجا مثل خانه ام است، احساس آرامش می کنم و اینجا را دوست دارم و ماندن در اینجا را به عوض کردن تیم ترجیح می دهم ولی در صورتی که این طور نشود و تیمی به دنبالم باشد که به نفع من و اوساسونا باشد، همه ما راضی خواهیم بود. هرچند هنوزیک نیم فصل دیگر باقی است ولی دوست دارم تکلیف آینده ام را روشن کنم. تا اواخر ژانویه صبر خواهم کرد و تا آن زمان می خواهم بدانم که می مانم یا می روم.

* آیا تاخیری که در ابتدای فصل در پیوستنتان به اردوی اوساسونا ایجاد شد، در این ماجرا تاثیرگذار بوده یا اینکه همه چیز فراموش شده است؟
    - الان دیگر نمی خواهم راجع به این مسائل صحبت کنم. به خاطر تمام آنچه درمورد ما چاپ شد، خیلی ناراحتم. ما نه برعلیه اوساسونا و نه برعلیه هیچ کس دیگری نبودیم. ما هم انسان هستیم و همه ما خانواده، آینده و اطرافیان خودمان را داریم. زمانی که مسائلی عجیب و غریب رخ می دهد، بهتر است که در مورد آن صحبت کنی.نام ما در صفحه اول روزنامه ها و حتی اخبار تلویزیون بود، چرا که دیر رسیدیم و تمام بدی های اوساسونا برگردن ما انداخته شد ولی ما هیچ گاهبرعلیه باشگاه نبوده ایم.این مرا خیلی ناراحت کرد. اگر تیم نمی تواند به پیروزی برسد، تقصیر ماست؟ این را درک نمی کنم.اگر خوب بازی کنیم، همهچیز خوب پیش می رود و به گل می رسیم، این مرا خیلی ناراحت می کند.الان همه چیز آرام تر است و خوب بازی می کنیم.هواداران، بازیکنان و سران باشگاه پشت ما هستند و مربیان تیم هم همین طور.همه چیز خیلی بهتر شده است. الان برروی رقابتهای جام ملتهای آسیا تمرکز کرده ایم و بعد بایدببینیم که چه خواهد شد. در نهایت اگر اوساسونا مرا می خواهد، دراین تیم خواهم ماند و درغیراین صورت به دنبال راه خروجی خواهم بود.

* جام ملتهای آسیا را چطور می بینی؟
    - رقابت خیلی مهمی برای ماست.بیش از 30 سال است که در این رقابتها به قهرمانی نرسیده ایم و الان زمان قهرمانی است. برای من افتخار بزرگی است که آنجا باشم و از شانس خوبی برای قهرمانی برخورداریم. کلید موفقیت در دو دیدار ابتدایی مقابل عراق و کره شمالی نهفه است، دو حریف سرسخت!

* حضور مسعود همیشه به منزله حمایت خوبی برای تو است.نه؟
    - قطعا

* در جریان جام ملتهای آسیا، اوساسونا را فراموش خواهی کرد؟
    - نه .نتایج بازیهای تیم را دنبال می کنم و سعی خواهم کرد بازیهای اوساسونا را تماشا کنم.به علاوه با هم تیمی هایم در تماس خواهم بود. اوساسونا باید در بازیهایش به پیروزی برسد و مثل بازی مقابل ساراگوسا که نتوانستیم به گل برسیم، نباشد.

* برای بازی سویا به رختکن اوساسونا برمی گردید؟
    * در طول روزهای آتی با سرمربی تیم ملی ایران صحبت می کنیم و باید ببینیم که اوبه ما چه می گوید

* اردویتان چه زمانی شروع می شود؟
    - اردو روز 24 دسامبر شروع می شود.در طول اردو دو دیدار دوستانه برگزار می کنیم که اولین دیدار مقابل قطر است که روز بیست و هشت دسامبر برگزار می شود.

* این که اوساسونا برای سه تا پنج بازی، دو بازیکن فیکسش را در اختیار ندارد یک مشکل تلقی می شود
    - اوساسونا رختکن بزرگی دارد.ما کارمان را به خوبی انجام می دهیم ولی زمانی که نیستیم، هم تیمی های دیگری هستند که به زمین بروند وبه خوبی از عهده کار برمی آیند.آنها انگیزه های زیادی برای بازی کردن و پیروزی با تیم دارند و به همین خاطر هیچ مشکلی وجود ندارد

کد:

زیدان: امیدوارم در سال 2011 به جام دست پیدا کنیم

سایت گل- زین الدین زیدان و امیلیانو بوتراگنیو، مدیران باشگاه رئال اطمینان دارند که این باشگاه می تواند در سال 2011 به جام دست پیدا کند.

مادریدی ها از شانس زیادی برای قهرمانی در لالیگا، کوپا دل ری و چمپیونز لیگ برخوردارند و این دو معتقدند که تیم شان می تواند یکی از این جام ها را فتح کند.

زیدان در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" می خواهیم در سال 2011 به جام دست پیدا کنیم. همچنین در سال جدید آرزوی سلامتی وشادی می کنم.
    مادرید شهری ویژه برای من است. من همیشه محبت هواداران را به یاد دارم. "

بوتراگنیو نیز گفت:" امیدوارم در سال جدید همگی به تیم مان افتخار کنیم. امسال من به تیم بیشتر افتخار می کنم زیرا نسبت به سال گذشته تیم بهتر و یک مربی فوق العاده داریم."

کد:

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من تو اسپانیا به رئال علاقه دارم...ولی رئال قهرمانی دیگه به دردش نمیخوره...با اون نتیجه ای که مقابل بارسا گرفت...اگه هم قهرمان بشن ارزش نداره...بد باخت....عشق است یونایتد

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

رونالدو: سال بعد بهتر از سال 2010 خواهد بود

سایت گل- بازیکنان باشگاه رئال مادرید با ضبط ویدئوی کوتاهی که در وب سایت رسمی باشگاه رئال قرار گرفته، سال نوی میلادی را به هواداران این تیم تبریک گفتند.

در این ویدئو که فلورنتینو پرس نیز برای لحظاتی در آن حاضر است، کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید با بیان آرزوهایش در آستانه سال نو گفت:« می خواهم سال نوی خوبی را برای تمام مادریدی ها آرزو کنم.امیدوارم که در سال 2011 به موفقیتهای زیادی برسیم و سال بعد، بهتر از امسال باشد.»

کاکا و مارسلو،ستاره های برزیلی رئال نیز در صحبتهای کوتاهی به تبریک سال نوی میلادی پرداختند.کاکا گفت:« برای شما خوشبختی و جشنهای خوبی آرزو می کنم.» و مارسلو گفت:« امیدوارم که سال 2011 بهتر از 2010 باشد.»

ایگواین و اسکیل گارای، ستاره های آرژانتینی رئال نیز با هم مقابل دوربین قرار گرفتند. ایگواین گفت:« میهمانی های شاد و سال نو فوق العاده ای را برایتان آرزو می کنم و امیدوارم که سال 2011 بهتر از سال 2010 باشد.» گارای هم گفت:« آرزوی میهمانیها و جشنهای شادی را برای شما درجمع خانواده داریم. سال نو مبارک .»

ژابی آلونسو، آربلوا و آلبیول،ستاره های تیم قهرمان دنیا هم سال نو میلادی را تبریک گفتند:« امیدواریم که میهمانی های شاد و خوبی داشته باشید و به همه خوش بگذرد.»

در بخش پایانی این ویدئو نیز خدیرا، اوزیل و کاروالیو سال نوعی میلادی را با زبان اسپانیایی روان به هواداران تبریک گفتند.

کد:

گزارش روز:زلاتان پیش از جدایی از بارسا ، گواردیولا را تهدید کرد

سایت گل- طبق گزارش روز پنجشنبه «اونا اف ام»، زلاتان ایبراهیموویچ زمانی که با مسئولان باشگاه بارسلونا مشغول انجام مذاکرات برای پایان دادن حضورش در نوکمپ بود، پیغامی تهدید آمیز برای آنها داشت. در حالی که پرونده انتقال زلاتان به میلان روی میز قرارداشت و همه منتظر امضای ایبرا برای نهایی شدن این انتقال بودند، ستاره سوئدی گفت:« من امضا نمی کنم.» او در حالی این جمله را برزبان آورد که مسئولان و مدیربرنامه هایش با چهره ای متعجب به او می نگریستند و زلاتان ادامه داد:«تنها به شرطی این را امضا می کنم که چیزی به گواردیولا بگوئید.»

مسئولان باشگاه های بارسلونا و میلان آنچه را که شنیدند باور نکردند و از زلاتان پرسیدند که باید به گواردیولا (که در سالن حاضر نبود) چه بگویند.

پاسخ زلاتان باعث شد تا همه با تعجب بیشتری به اطراف نگاه کنند:«آنچه من می خواهم به او گفته شود این است که اگر در کاتالونیا که نه ، نمی توانم ولی اگر در جای دیگری در اروپا او را ببینم، او را «ناک اوت» می کنم.»

کد:
    گزارش تصویری: تبریک سال نوی میلادی از ورزشگاه برنابئو

سایت گل- رئیس، مربی و کاپیتان های باشگاه رئال مادرید در اقدامی نمادین و در آستانه کریسمس، تصاویری را برای تبریک سال نوی میلاد به یادگار گرفتند و رسانه های خبری اسپانیا نیز این تصاویر را همراه با صحبتهای آنها بازتاب دادند. فلورنتینو پرس، ژوزه مورینیو، ایکر کاسیاس و سرخیو راموس را در این تصاویر مشاهده می کنید:

کد:

اینیستا می خواهد جانشین پپ شود

سایت گل- آندرس اینیستا، ستاره باشگاه بارسلونا روز جمعه در یکی از برنامه های بارسا تی وی به بررسی سال رویایی باشگاهش پرداخت. او در این گزارش به این نکته اعتراف کرد که زمانی که از زمین چمن خداحافظی می کند،:« می خواهم به فوتبال وابسته باشم. فوتبال زندگی من است. می خواهم در بارسا بمانم و بتوانم در این تیم و یا تیمهای پایه ای مربی گری کنم و یا حتی مربی بدنساز تیم باشم.من خودم را در تیم دیگری نمی بینم.»

اینیستا دلنشین ترین لحظه کارنامه ورزشی اش را گلزنی به چلسی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در سال 2009 می داند:« جذاب ترین لحظه زندگی ام، گلی بود که وارد دروازه چلسی کردم و این عملا گام رسیدن به فینال رم در سال 2009 بود.»

کد:

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

امیدوارم این فصل هم برای بارسلون رویایی تمام بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

من تو اسپانیا به رئال علاقه دارم...ولی رئال قهرمانی دیگه به دردش نمیخوره...با اون نتیجه ای که مقابل بارسا گرفت...اگه هم قهرمان بشن ارزش نداره...بد باخت....عشق است یونایتد
    رئال به هوادارانی چون شما نیازی نداره!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اتفاقا من بر عکس فکر می کنم...اگه رئال این فصل قهرمان بشه-کاری که خیلی دشواره- ارزشش بیشتر از همیشه هست...چون در رقابت با بارسلونا قهرمان شده و حتی باخت بدی هم که داد رو تونست جبران کنه و این کار کمی نخواهد بود.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11

گفت و گوي مفصل با ژوزه مورينيو:

بهتراست يک بار پنج برصفر ببازيم تا اينکه پنج بار يک برصفر شکست بخوريم

/در سال جام جهاني هيچ افتخار ديگري در فوتبال ارزش ندارد

سايت گل
    - با اينکه ژوزه مورينيو، دوست صميمي رافا بنيتس نبوده و نيست ولي حتي مربي سابق اينترهم تصورنمي کرد که اين تيم با گذشت تنها چندماه بعد از جدايي مرد پرتغالي، اسيربحراني طولاني شود. خبرنگار نشريه گاتزتادلوسپرت که گفت وگويي اختصاصي با مربي رئال مادريد در محل تمرين اين تيم در پايتخت اسپانيا انجام داد مورينيو را يک ربع پيش از شروع تمرين رئال ملاقات کرده و مرد پرتغالي به او گفته که بعد از پايان تمرين براي گفت وگو با وي آماده خواهد بود. مصاحبه اين دو بعد از تمرين رئال، اينگونه شروع شده است.

*مي دانيد که ممکن است حتي قبل از چاپ شدن اين مصاحبه، بنيتس از ايتاليا برود؟

نمي دانم و نمي خواهم بدانم. براي من اينتر، موراتي، بازيکنان و هواداراني که دو سال به من لطف داشتند، اهميت دارند. دلم مي خواهد آنها همه جامها به غير از ليگ قهرمانان را که رئال در آن حضور دارد فتح کنند.

*ضمنا اينتر قهرمان جهان هم شده است.

اين اتفاق يک شادي بي پايان است. درست مثل موسيقي سرودمان. مربي اين تيم و اين بازيکنان (که 99 % آنها همان هايي هستند که راه رسيدن به اين قهرماني را با من شروع کردند) بودن، افتخاري غيرقابل توصيف است.

*ولي با اظهارات رافا بنيتس همه چيز در اينتر به هم خورد و کمتر کسي به خاطر قهرماني شادي کرد.

آنچه او گفته، نيازمند توضيح نيست. من انتظارداشتم او حداقل يک تشکر ساده از اين قهرماني که به او هديه کردم، بکند. از هواداران اينتر بپرسيد که راجع به او و من چگونه فکر مي کنند.

*به نظر شما، مربي اينتر شدن بعد از مانچيني سخت تر است يا بعد از مورينيو؟

مربي اينتر شدن بعد از روبرتو هم کارساده اي نبود. به خصوص درايتاليا که او سه اسکودتو فتح کرده بود. دراين شرايط بايد بدون هيچ وسوسه و انگيزه اي براي از بين بردن آنچه نفر قبلي در اين تيم ساخته، کارکرد. حتي نبايد براي مشکلات کنوني، دنبال توجيهاتي مربوط به گذشته بود.

*به نظراين بحث شخصي است.

من هيچوقت نگران اينکه او چطور تيم را تمرين مي داده، چطور فکر مي کرده و يا فوتبال بازي مي کرده، نشدم. با اينکه وقتي به آپيانوجنتيله مي رسيدم، عکس او را در سمت راست در اتاق کارم مي ديدم. حتي وقتي به سمت پارکينگ مي رفتيم، يک عکس بزرگ از صفحات گاتزتادلوسپرت بود که مانچيني را با جام اولي که فتح کرده بود، نشان مي داد. اين موضوع براي من اصلا مهم نبود. من اينتر خودم را بدون اينکه به گذشته فکر کنم ساختم. اين فقط براي اينتر ارزش ندارد. تاريخ گذشته نبايد عاملي براي فشارتلقي شود. بايد با احترام فکر کرد.

*ولي بنيتس...

او در ايده آل ترين شرايط قرار داشت. مي توانست با چهار بازي سه جام فتح کند( دو سوپر جام و جام باشگاههاي جهان)همه مربيان جهان اين شرايط را مي خواهند. ولي از دور که نگاه مي کنيد، به نظرمي رسد که اين اينتر واقعا با يک دوره مشکل ساز روبروست. اميدوارم از فردا اينتر همان تيم سال قبل شود و بدون فشار کارش را دنبال کند. من قبل از رفتن به رئال هم براي اين تيم آرزوي خوشبختي، شادي و اعتماد کرده بودم.

*اين همان چيزي است که موراتي هم دوست دارد.

موراتي يک پديده است. من هر روز بيشتر از قبل از او خوشم مي آيد. يادگرفتم با او زندگي کنم و او هم يادگرفت مربي من باشد و بدانيد که اين کار راحتي نبود. من در کنار او مربي بهتري شدم و او رئيس بهتري شد. ما در کنار هم رشد کرديم.

*باهم مرتب درتماس هستيد؟

او بعد از پيروزيهاي بزرگ رئال به من زنگ مي زند و من هم متقابلا همين کار را انجام مي دهم. قبل از پايان فينال اينتر- مازمبه برايش پيام فرستادم و اين قهرماني را تبريک گفتم.

*واژه بازگشت در لغتنامه شما وجود ندارد؟

دردوران مربيگري من هرگز رخ نداده است. هميشه درهاي ديگري براي گشودن وجود داشتند و تجربيات تازه اي پيش رويم بودند. ولي اگربخواهيم، الان مي توانم دوباره شروع کنم. درکارنامه مربيگري ام، يک تجربه ملي کم است.

*منظورتان تيم ملي پرتغال است؟

بله، اين تجربه اي است که بيشتر ازحرفه اي بودن، هيجان انگيز است. به نظرم مربي تيم ملي بودن اما براي من ساخته نشده است. نمي توان ده بازي انجام داد و در طول سال فقط بيست تمرين داشت. اين کار براي من نيست. مثل اين است که شما يک ماشين رالي را به آلونسو بدهيد تا آن را براند.

من يک مربي باشگاهي هستم. هرروز و يازده، دوازده ماه سال کار مي کنم. سه بازي در هفته دارم. اگر حتي يک چهارشنبه آزاد داشته باشم، ناراحتم.

*اما فکر مي کنيد مورينيو مربي تيم ملي مي شود؟

شايد يک روز اين اتفاق بيفتد. من هنوز اين رضايت را در زندگي تجربه نکرده ام و مي خواهم اين کار را براي خودم انجام دهم. ولي قبل از آن، باشگاهها هستند و وقت کافي براي بازگشت به ايتاليا وانگليس دارم.

*کي؟

عجله اي ندارم. قراردادم با رئال چهار ساله است ومي خواهم مدت زماني طولاني اين جا بمانم. دررئال کارهاي زيادي دارم و فقط نبايد روي زمين کارکنيم.

*شما از نقشي که فرگوسن دارد، خيلي خوشتان مي آيد؟

من دقيقا دنبال همان نقش نيستم. ساختار اقتصادي و سازماندهي رئال مادريد خيلي از منچستريونايتد بالاتر است. ولي دررئال خيلي بيشتر از اينتر کار مي کنم و در بخشهاي ديگر ورزشي تيم هم دخالت دارم.

*فکرمي کنيد دوباره در اينتر وچلسي مربيگري کنيد؟

نمي توانم بگويم که هرگزبرنمي گردم. ولي نمي توانم هم بگويم که هرگز به تيم ديگري نمي روم. من يک مربي حرفه اي هستم. اما فقط يک چيز: اينترهميشه تقدم دارد اما..

*اما چي؟

اميدوارم که اينتر به من احتياج نداشته باشد. اگر اينگونه باشد بدين معناست که آنها راه اشتباهي را درپيش گرفته اند.

*فکرمي کنيد بازي اينتر- بايرن بعد از فينال شما در مادريد ، اين بار چگونه خواهد بود؟

دوست دارم آن مسابقه را از نزديک ببينم. وقتي بازيهاي چلسي را در تلويزيون مي بينم، ديگرمي توانم بعد از سه سال احساسم را کنترل کنم. بااينکه همان بازيکنان و همان افرادي که در زمان من در اين تيم بودند، هنوز آنجا هستند. با اينتر هنوز نمي توانم احساسم را کنترل کنم. خيلي زود است.

*به نظرشما چه تيمي برنده اين نبرد است؟

اين بازي ديگر به تاريخ پيوسته و اميدوارم که اينتر تيم بزرگي باشد و اميدوارم روبن بالاخره بتواند براي بايرن بازي کند. اميدوارم فوتبالي نمايشي ببينيم. هيچکدام از دو تيم زياد تغيير نکرده و تقريبا مثل همان فينال سال گذشته است. اميدوارم اينتر پيروزشود.

*کارکردن در رئال سخت تراست يا دراينتر؟

نمي دانم. من هيچوقت مشکلي ندارم. شايد براي اينکه خودم مي توانم با مردم و بازيکنان رابطه خوبي برقرارکنم. وقتي به اينتر رفتم، همه خوشحال بودند و مي خنديدند و مثل همه خانواده ها مشکلات کوچکي هم وجود داشت. درنهايت من مي بايست کاري کنم که بازيکنان انگيزه قهرماني دوباره درايتاليا را داشته باشند.

*چطوراين کار راانجام مي دهيد؟

توضيح مي دهم که پنج اسکودتو از چهارتا بهتر است و يا شش تا از پنج تا بهتر است. کاري مي کنم که باور کنند که هنوز چنين چيزي ممکن است.

*ليگ قهرمانان براي اينتر، هواداران و رئيس اين تيم يک وسوسه واقعي بود.

من نمي توانم روز اول کارم را ازياد ببرم. مردم فرياد مي زدند که چمپيونزليگ را مي خواهند. اين جام هدف اصلي نسل مانچيني هم بود. همه چيز خوب پيش رفت براي اينکه رئيس هم از تيم حمايت کرد.

*همان چيزي که در روزهاي اخير در مادريد به دليل فقدان آن باعث نارضايتي وسرزنش شما شده است...

من فقط گفتم از اينکه هميشه ليستي از اشتباهات بزرگ داوران به دستم برسد و از من بخواهند که درمورد آن حرف بزنم و انتقاد کنم، خسته ام. همه باشگاه بايد از تيم حمايت کند و نبايد کسي خودش را پشت مربي پنهان کند.

*براي قهرمان شدن دراروپا دراينتر، زمان زيادي لازم بود.

يک سال و حذف برابر منچستريونايتد. آن شب خيليها مي خواستند بابت آن اتفاق يک درام بسازند و ديگران مي خواستند خون به پا کنند و يک سري ديگر خود را پنهان کردند.

من يک دقيقه بعد از رختکن بيرون آمدم تا بگويم که نتيجه بازي، عواقب مسايل منطقي بوده و ما نمي توانستيم پيروز شويم و بايد به موراتي مي گفتم چه چيزي کم است. و يک سال بعد...

*اما درهيچ تيمي مثل رئال تا اين اندازه بازيکن مستعد نداشته ايد.

مادريد کيفيت تيمي خوبي دارد، خوب بازي مي کند و در ليگ قهرمانان 16 امتياز کسب کرده است. اما پورتو هم به نوبه خود خوب بازي مي کرد. چلسي براي ليگ برترعالي بود. اينتر هم ويژگيهاي جنگندگي وشجاعت خود را داشت. رئال بازي هجومي زيبايي دارد که با رونالدو، اوزيل ودي ماريا آن را اجرا مي کند و درخط مياني با ژابي آلونسو سازمان دهي پيدا مي کند. اما قدرت اصلي آن چيز ديگري است.

*منظورتان چيست؟

اين تيم آينده دار است. ريکاردوکارواليو پيرترين بازيکن تيم 32 سال دارد. بعد از او پپه و کاسياس 29 ساله هستند.آلونسو هم 27 سال دارد. بقيه بازيکنان زير 25 سال هستند. همه آنها جوان هستند و آينده اي عالي دارند. تيمهاي ديگر محدوديتهاي زيادي داشتند ولي رئال مي تواند نسلهاي آينده خود را هم با اين جوانان تضمين کند.

*اما اين تيم از خيلي وقت پيش تاکنون نتوانسته عنواني فتح کند.

همين وسوسه شديد براي قهرماني نتوانسته به تيم براي تغيير کمک کند. بارسلونا تيمي کامل است ولي رئال نه. به جاي اين وسوسه به کار و زمان نياز است. من از شش ماه پيش اينجا هستم و خيلي زياد مي دانم ولي هنوز همه چيز را نشناخته ام. غيرممکن است. ابعاد اين باشگاه با هيچ تيم ديگري دردنيا قابل قياس نيست.

*شکست 5 - 0 برابر بارسا هنوز دردآور است؟

نه، بهتراست يک بار پنج برصفر ببازيم تا اينکه پنج بار يک برصفر شکست بخوريم. آن بازي عجيب بود و ما دو گل روي دو حرکت خورديم و بعد يک پنالتي با اخراج والدس هم بود. در اين صورت قصه ديگري رقم مي خورد. ولي اينگونه نشد. اما دنبال بهانه نيستم. اگر يک ربع ديگر بازي مي کرديم، ممکن بود بازي 8 - 0 شود. ولي از عملکرد تيم بعد از آن راضي هستم.

*از چه نظر؟

خيليها فکر مي کردند که اين شروع، پايان تيم ما خواهد بود. ولي بازيکنان خيلي زود واکنش نشان دادند. به هر حال بعد از 16 بازي در ليگ و 6 بازي در اروپا و سه بازي در جام حذفي، يک شکست عادي است.

*رئال از سال 2005 نتوانسته در ليگ قهرمانان از يک هشتم نهايي فراتر رود. الان ---- حريف شماست که معمولا شوخي هاي بدي با رئال داشته است.

بازي خيلي سختي خواهد بود. ولي رئال من فکر مي کند که مي تواند از اين مرحله عبورکند.

*بعد از تخفيفي که يوفا قائل شده، شما در بازي رفت روي نيمکت تيم حضور داريد. به خاطر تصميم يوفا بابت اخطارهايي که بازيکنان شما عمدا گرفتند، عصباني هستيد؟ پلاتيني هم گفته همه اين کار را انجام مي دهند.

اين حکم تاريخي بود. ساليان سال همه اين کار را کردند ولي من اولين نفري هستم که محروم مي شوم. اگرنفر اول باشم و آخري نباشم خوب است ولي فکرکنم که من اولين و آخرين نفر بودم که اين حکم را دريافت کردم.

*ليگ قهرمانان را مي خواهيد يا لاليگا؟

نمي توان بين دو عنوان بزرگ انتخاب کرد. چمپيونز بهترين تورنمنتي است که وجود دارد و از جام جهاني هم که ابعادي سياسي، اجتماعي دارد کيفيت بالاتري دارد. ولي در ليگ داخلي هميشه بهترين تيم قهرمان مي شود. اگرهر دو جام را فتح کنيم عالي مي شود.

*شايد هم وقت آن رسيده که شما چند جايزه فردي بگيريد.از اخباري که در مورد انتخاب دل بوسکه به عنوان مربي سال منتشر مي شوند، ناراحتيد؟

من کارم را انجام دادم. يازده ماه کار کردم و 57 بازي انجام دادم و 3 جام قهرماني که مهمترين جام هم بين آنها بود فتح کردم. همه افتخارات را بدست آوردم و بيشتراز اين ديگر ممکن نيست. درمورد بازيکنان هم همين موضوع صدق مي کند.

منظورتان اسنايدراست، درسته؟

بله، اسنايدر. اگر توپ طلايي را اينيستا ببرد که به خاطرمصدوميت پنج ماه اول فصل 2010 را بازي نکرده و بعد شش بازي کرده و يک گل در آفريقاي جنوبي زده، پس يعني در سال جام جهاني هيچ افتخار ديگري در فوتبال ارزش ندارد. چه چيزي مي توانم بگويم؟ ترجيح مي دهم بازي يکشنبه را ببرم تا اينکه توپ طلايي را فتح کنم..

*ميلان شانس قهرماني درايتالياست؟

امروز اگر ميلان قهرمان نشود، براي اين است که به تيمهاي ديگر آن را هديه کرده است. اما با توجه به شرايط حاکم در ايتاليا، شانس زيادي دارد.

* و اينتر؟
    اميدوارم به روزهاي خوبش بازگردد و بتواند ميلان را تحت فشاربگذارد.

*يووه هم بهتراز گذشته شده است.

آنها هم واقعا رشد کرده اند. آکوئيلاني خيلي خوب است و کراسيچ جزو بهترينهاست. او فوق العاده کار مي کند. يووه هم مي تواند قهرمان شود. چراکه نه..

محتوای مخفی: منبع 
    بخش فارسی سایت گل

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مصاحبه محشر و خاصی بود سروش! به خصوص حرفاش راجع به اینتر و اسنایدر...
    Last edited by pcforlife; 25-12-2010 at 21:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •