ولی این Kog'maw Ad carry خوبی میشه میتونه AD و AP با هم وارد کنه ......
![]()
ولی این Kog'maw Ad carry خوبی میشه میتونه AD و AP با هم وارد کنه ......
![]()
آخ آخ اینو نگو که کابوسه واسم!
ultش از همه بدتره اصلا نمیبینی کی خوردی کجا خوردی!
اره خیلی خفنه . خوراکش هم فقط یک میلی مثل سیون هست .
چرا اینطوری شده ؟! من با پینگ 140 نمیتونم تکون بخورم تو بازی ! قدیم که لگ داشت بازی یهو فریز میشد بعد سریع میرفت جلو ! الان بازی ادامه پیدا میکنه ولی من نمیتونم تکون بخورم یا اسپل کست کنم ...
با v*pn رفتم پینگم شد 300 ولی لگ از بین رفت ! چه مسخره بازیه جدیدیه راه انداخته مخابرات !!!
اره واقعا این لگ دهنه مارو ..... کرده.فک میکنم بخاطر مسابقات باشه چون خارجی ها هم بعضی هاشون لگ دارن اما نه در حده ما
اره واقعا این لگ دهنه مارو ..... کرده.فک میکنم بخاطر مسابقات باشه چون خارجی ها هم بعضی هاشون لگ دارن اما نه در حده ما
علی خودتی دیگه ؟![]()
باوو مشکل مسابقات فکر نکنم باشه ! پس چرا فقط ایرانی ها اینطور میشن ؟
والله از وقتی این ساکس و اینا از کار افتادن اینم اینطور شده ... من که میگم مشکل از داخل ایرانه !
آمارشو در آوردم !
احمقها زدن دو سه تا پورت رو بستن از جمله https ! توی یه سری از بازیهای دیگه آنلاین هم همین مشکل بوجود اومده ! مثلا توی بازی وست صفحه بازی لود میشه با سرعت زیاد ولی صفحه نبرد باز نمیشه باید چیز پی ان بزنی !
leatrix letency fix ریختم دوباره یکمی بهتر شد
Last edited by avator20002000; 07-10-2012 at 02:45.
خوب مثل اینکه درست فکر میکردم .
همونطور که گفتم این honor ها تاثیرشون توی قسمت انتخاب چمپ هست . اگه یه مولفه تون زیاد باشه گوشه عکس هیروتون یه علامت میزنه راجع به صفتتون . مثلا اگه teamwork تون خوب باشه اون گوشه یه علامت سبز میاد و روش برین مینویسه که این اقا کار تیمیش خیلی خوبه . باید بگم عالیه .
اره دقیقا خودشه . معلوم نیست ایا به خاطر اینترنت ملی بستن یا کارای دیگه میکنن . به هر حال من پارسال که به خود ساپورت LOL ایمیل زدم بعد از کلی بحث و ... گفت که احتمالا پورتهای ما از طرف ISP شما مشکل داره .
دقیقا همچین اتفاقی پارسال افتاد که من به خاطرش LOL رو ترک کردم . اما امسال که باز خوب شده بود دوباره داره بازی در میاره . اگه یه وقت دسترسی ایرانی ها به هر شکلی به این بازی قطع بشه حالا من به کنار ولی اونوقت تکلیف کسایی که حتی پول واقعی پای این بازی دادن چی میشه . کی جواب میده ؟ واقعا ...ـه داریم ؟
با یکی از همین دوستان خارجی که توی بازی بودیم چت میکردیم وقتی بهش گفتم لگ من به خاطر کامپیوترم نیست و به خاطر ISP هست شاخ در اورد که ایا توی این دوره و زمونه همچین لگ و سرعتی هم پیدا میشه ؟
واقعا یه بازی چیه که بخوان پورت ها رو ببندن یا سایتش رو فی..ل..تر کنن . من حتی اکثر اوقات نمیتونم چمپی یا rune ای چیزی بخرم . اصلا باز نمیشه قسمت فروشگاه کلاینت . شانس بیارم بعضی مواقع باز شه . خدا عاقبتمون رو بخیر کنه با این اینترنت ملی اگه بیاد معلوم نیست چی بشه .
Last edited by Gregar; 07-10-2012 at 12:31.
په نه په اصغرم...
دیدی گفتم از مسابقاته...امروز به گفته این دوستمون با قند شکن رفتم تو بازی لگ نبود بعد قند شکنو dc کردم بازم لگ نبود.
درس از 4oct شروع شد لگ تا 6oct
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)