ولی نیاز نبوده 4تا بسازی! مشکلت فقط سقف خرید بوده.
امروز هم فکر کنم سیستم بانکیشون مشکل داره چند ساعته!
درضمن تقاضا واسه اردیبهشت هم کمه، چون کسی خرید نمیکنه!
ولی نیاز نبوده 4تا بسازی! مشکلت فقط سقف خرید بوده.
امروز هم فکر کنم سیستم بانکیشون مشکل داره چند ساعته!
درضمن تقاضا واسه اردیبهشت هم کمه، چون کسی خرید نمیکنه!
چرا؟ (درد و دل تندری من) حتما بخونید
چرا باید ما این ماشین رو به این سختی از کمپانیش بخریم ؟ با این مدت طولانی اردیبهشت یعنی 8 ماهه دیگه؟ واقعا چرا؟ به خاطر همین موضوع هم دلال ها میاند میکشن رو قیمت ماشین اونم نه 200-300 تومتن 2 ملیون؟ چرا؟ من خودم ثبت نام این ماشین رو انجام دادم و همین ماه شهریور تحویلمه ... ثبت نام من اوایل اردیبهشت بود 5 ماهی که گذشته که خیلی برام سخت بوده!!! همش نگاه میکردم به ماشین های توی خیابون مخصوصا تندر ها و به خودم میگفتم منم یه روز به تندر ثبت نامی خودم میرسم و همیشه اخبارهای تندری رو هم تو نت دنبال میکردم... الان میبینم که خیلی ها مثل روز اول ثبت نامی من خوشحال میشن که شنبه و امروز تونستن ثبت نام کنن که چی 8 ماهه دیگه به ماشینشون برسن؟؟؟.... هی... واقعا نارحتم به حال خودمون . اول از همه خودم که باید حسرت سوار شدن ماشین خوب رو تو ایران که اگه تندر رو خوب بدونیم بکشیم و 8 ماه یا مثل من 5 ماه به ماشین های دیگه تو خیابون نگاه کنیم.... به خدا این جایگاه ما نیست ... ما لیاقت بهتر از اینا رو داریم .... کمی فکر کنید؟؟؟
حالا اونا که تازه ثبت نام کردن مثل روزای اول من داغن متوجه حرفام نمیشن همینکه چند ماه بگذره خوب به حرف های من میرسن...
Last edited by armfootball; 23-08-2010 at 20:45.
من از صبح دارم جون میکنم هنوز ثبت نام نکردم(صفحه پرداخت اینترنتیش باز نمیشه!)
ولی واسه اردیبهشت راضی هستم چون تا اردیبهشت سال بعد به ماشین نیاز ندارم.
فقط دعا کنین تا فردا صبح که میرم نمایندگی ظرفیتش پر نشه![]()
سلام دوست عزیز
من پولم برا خرید از بازار جور نبود. می دونید چقدر؟ 2 میلیون کم داشتم. یعنی همون مقداری که بین بازار و کارخانه اختلاف قیمت است. رفتم یه جا با چک بخرم، یارو گفت 50 تومن به ازای هر یک میلیون در ماه ازت نزول می گیرم و ماشین می دم بهت. دو نمایشگاهی دیگه گفتند که فقط نقد! چاره ای نداشتم! علی رقم احتیاج فوق العاده ام به ماشین، 7، 8 ماهی خوابیدیم تو نوبت!
حالا بعد ثبت نام، خبر هایی داره به گوش می رسه که خودرو ساز ها، با نامردی هر چه تمام می خواهند 1 تومن بکشن رو قیمت ماشین. یه 600 تومن هم شما حساب کن به خاطر افت مدل (تحویل بهمن و اسفند). نزولی که راضی نشدیم بدیم به نمایشگاهی، داریم اینجا با خوشحالی هر چه تمام به خودرو ساز ها تقدیم می کنیم. حالا فقط دعا کنید که خودروسازها گرون نکنندش!
التماس دعا
Last edited by fishdilo; 24-08-2010 at 04:10.
نگران نباش معمولاً اسفند و اواخر بهمن مدل ماشین ها رو کارخونه به سال بعد می زنه و ان شاالله ماشینتون میشه تندر 90 مدل 90![]()
این صفحه ی پرداخت بانکیش هم بعد 24 ساعت تلاش باز نشد و ظرفیت تکمیل شد...................![]()
قسمت نبود دیگه!
لینک زیر رو همیشه سر بزن. منم اگه خبری شد می گم.
راستی از چه مرورگر اینترنتی استفاده می کردی؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
enternet explorer
فکر کنم تا آخر ماه رمضون ادامه داره چون فروشه ویژه این ماهه.
هر چی فکر میکنم خودرو خوبه دیگه ای پیدا نمیکنم...!
تاريخ : سه شنبه 2 شهريور 1389
تولید فیس لیفت تندر از نیمه دوم سال
خبرگزاری فارس- قائم مقام مدیرعامل سایپا از احتمال تولید فیس لیفت (تغییر شکل یافته) تندر90 از نیمه دوم امسال در صورت موافقت شرکت رنو خبر داد.
سعید فلاحی با اشاره به رونمایی فیس لیفت تندر90 توسط شرکت سایپا، گفت: هماهنگی های لازم برای دریافت مجوز تولید این خودرو از شرکت رنو در حال انجام است و امیدواریم با صدور مجوز، امکان تولید بدنه اصلاح شده تندر90 از نیمه دوم امسال فراهم شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر در زمینه محصولات دیگر از خانواده تندر90 پروژه نزدیک به تولید نداریم.
فیس لیفت تندر90 سایپا در 11 آذر ماه 87 رونمایی و در آن زمان اعلام شد با رونمایی از نمونه تغییر شکل یافته تندر 90 توسط شرکت سایپا، این خودرو از نیمه اول سال 88 با چهره ای جدید تولید و به بازار عرضه خواهد شد.
منبع : دنیای اقتصاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)