تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 309 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

مي بخشيد اين سوال رو اينجا ميپرسم چون ديفاي دارها اينجا جضور دارن زودتر به نتيجه ميرسم...

لازمه كه براي گوشي برچسب زد خش بگيرم؟؟؟و اگر جواب مثبته ماله كدوم گوشي بهش ميخوره؟چون هر جا گفتم ديفاي گفتن نداريم
    ممنون

2. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

اره بگیر هرچند قبلنم گفتم بعضی دوستان گفتن ضد خشه و اینا ولی واسه احتیاط بگیر من نگرفتم الان دو سه تا خط ریز رو ال سی دی افتاده
    واسه اندازه هم گوشی باهات هست دیگه اندازش بگیر فک کنم اینی که گرفتم مال n97 بود ولی زود خش خشی شد خاستی بگیری جنس خوب بگیر اینجا که بقول خودشون زد خش چهار پنج نومن میفروشن

4. 2 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

دوستان من مموری جدید بخرم اطلاعات و برنامه های رم قبلیمو چطوری منتقل کنم تو این جدیده؟
    خیلی راحت! گوشی رو به کامپیوتر وصل کن و تو قسمت notification گوشی memory usage یا یه همیچین چیزی رو انتخاب کن و بعد برو تو my computer اونجا عین یه درایو فلش مموری ظاهر میشه برو داخلش و کل اطلاعات رو کپی کن رو هارد کامپیوتر بعد مموری کارت جدیدت رو بنداز رو گوشی و اطلاعاتی که کپی کرده بودی رو هارد کلا کپی کن به مموری جدید! به همین سادگی!
    در ضمن مموری که میخرید حداقل کلاس 4 باشه! (روی خود مموری توی دایره نوشته 4 ) کلاس 2 سرعتش خیلی پایینه.

6. 3 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

راستش قبلا تاپيكش رو خونده بودم كه چند نفر از بچه ها بعد از نصب فونت فارسي گوشيشون بالا نيومد و مجبور شدن رام عوض كنند كه ميترسم ريسك كنم...در ضمن ميرسال رو گوشيم نصب بود و مشكلي تو مسيج ندارم فقط فرومهاي فارسي رو نميتونم استفاده كنم..
    2.51 رو مطمئن نیستم ولی 2.59 بدون مشکل با همون روش فارسی شد. اگه تردید داری 2.59 مربوط به آسیا رو روش فلش کن و بعد . . .

برای فرومهای فارسی از اپرا استفاده کن. یه فایلی هم هست که خود بروزر گوشی رو فارسی میکنه من لینکشو تو سایت موبایلستان دیدم.اگه لازم داری بگو پیداش میکنم میگذارمش.

8. 2 کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mforce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من گوشیو با super oneclicke 1.7 روت کردم اخرش نوشت root succes بعد پرسید میخواید donate کنم من زدم نه
    الان گوشیم برنامه recovery رو اجرا نمیکنه یعنی recovery install میکنه ولی recovery boot نمیکنه میزنه force close کنید
    root explorer هم اجرا نمیکنه یه ایرادی در مورد super user میگیره امکان داره اصلا روت نشده باشه ؟

10. 2 کاربر از mforce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

2.51 رو مطمئن نیستم ولی 2.59 بدون مشکل با همون روش فارسی شد. اگه تردید داری 2.59 مربوط به آسیا رو روش فلش کن و بعد . . .

برای فرومهای فارسی از اپرا استفاده کن. یه فایلی هم هست که خود بروزر گوشی رو فارسی میکنه من لینکشو تو سایت موبایلستان دیدم.اگه لازم داری بگو پیداش میکنم میگذارمش.
    اتفاقا ورژن گوشي من هم 2.59 هند (JRDNEM_U3_2.59.0)ميباشد...پس اگر فونتها رو بريزم مشكل پيش نمياد؟؟اگر اون فايل رو هم برام يدا كني كه ديگه محشره و شايد ديگه لازم نباشه ريسك كنم..ممنون
    Last edited by vafa1353; 09-05-2011 at 21:45.

12. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من گوشیو با super oneclicke 1.7 روت کردم اخرش نوشت root succes بعد پرسید میخواید donate کنم من زدم نه
    الان گوشیم برنامه recovery رو اجرا نمیکنه یعنی recovery install میکنه ولی recovery boot نمیکنه میزنه force close کنید
    root explorer هم اجرا نمیکنه یه ایرادی در مورد super user میگیره امکان داره اصلا روت نشده باشه ؟
    بعد از روت یکبار ریستارت کردی؟ اگه اره ورژن جدید تر super one click رو استفاده کن

اتفاقا ورژن گوشي من هم 2.59 هند (JRDNEM_U3_2.59.0)ميباشد...پس اگر فونتها رو بريزم مشكل پيش نمياد؟؟اگر اون فايل رو هم برام يدا كني كه ديگه محشره و شايد ديگه لازم نباشه ريسك كنم..ممنون
    من که ریختم بدون مشکل.
    دوباره که چک کردم متاسفانه اون برنامه روی فرویو 2.2 قابل نصبه اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اپرا رو هم یه امتحان بکن

14. 3 کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ipejh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان!
    اميدوارم همه ديفاي دار ها خوب باشند!دوستان من گوشيم 2.54 هست و تو ي زبان هاش فارسي رو داره!
    ولي دوربينش وارونه نشون ميده،ولي عكس ها رو ميشه بعد ا" rotate كرد!و همون 2.1 ارجينال روشه!ميخوام با يكي كه واسش فارسي اولويت داره عوض كنم!ولي گوشي مطمئن باشه!به نظر دوستان فكر خوبي هستش يا نه؟و احتمال اينكه با آپديت يا رام درست بشه چقدره؟

داره خودمونی میشه mforce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دیروز باسه مموری رفتم علاالدین تقریبا تمامه مموریا کلاس 2 و 4 بودن با مارکای مختلف منم اخر توشیبا گرفتم که سرعتش خوبه بنظرم

17. این کاربر از mforce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان!
    اميدوارم همه ديفاي دار ها خوب باشند!دوستان من گوشيم 2.54 هست و تو ي زبان هاش فارسي رو داره!
    ولي دوربينش وارونه نشون ميده،ولي عكس ها رو ميشه بعد ا" rotate كرد!و همون 2.1 ارجينال روشه!ميخوام با يكي كه واسش فارسي اولويت داره عوض كنم!ولي گوشي مطمئن باشه!به نظر دوستان فكر خوبي هستش يا نه؟و احتمال اينكه با آپديت يا رام درست بشه چقدره؟
    دوست عزیز شما گوشیتو روت کن و از طریق nand backup بکاپ رام 2.54 رو روش ریستور کن مشکلت حل میشه البته اگر نمیخوای روت کنی بحثش جداست

19. این کاربر از Arash0065 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •