کی این اخبارها را پخش میکنه ؟! همه الان از ناسا توقع دارن تا بیاد و این قضایا را تموم کنه ولی هیچکاری نمیکنه
من چندروزی این اخبار را دنبال نکردم و الان نمیدونم ساعت 14:41 قراره تاریک بشه یا نابود ؟!
کی این اخبارها را پخش میکنه ؟! همه الان از ناسا توقع دارن تا بیاد و این قضایا را تموم کنه ولی هیچکاری نمیکنه
من چندروزی این اخبار را دنبال نکردم و الان نمیدونم ساعت 14:41 قراره تاریک بشه یا نابود ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (28 کاربر عضو شده و 0 مهمان)
شما مثه اینکه شایعه رو یه جورایی باور کردی. ناسا گفته این واقعه رخ نخواهد داد. تکذیبش کرده. اما یه عده بیکار خبر ناسا رو وارونه ترجمه کردن.
چرا پست من حذف شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
مثلا سوال پرسیدم ها !!!!! گفتم ساعت 14:41 نابود میشه یا تاریک ؟!
نه ناظر عزیز من باور نکردم و نمیکنم و نخواهم کرد چون مطمئنم هیچکدوم از اینها اتفاق نخواهد افتاد
فقط منتظرم ببینم آخرش چی میشه ؟! انقدر خودشونو کشتن و ج.... دادن که چی ؟!
مفهوم واژه مردم همیشه در صحنه رو میشه به وضوح اینجا دید![]()
تصاوير مربوط به تاريخ 17 تا 21 دسامبر از همون ماهواره اي كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن!
محتوای مخفی: تصاوير
كسي مي تونه توضيحي درموردشون بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا 38 دقیقه دیگه هم پای همین لینک میشینم و بعد میرم بیرون ببینم واقعا چی میشه
دوستان لینک را باز کنید و مثل من منتظر بشینید تا آخرش !
واقعاً چه IQ ای داشتن اینایی که از این سایت های روزشمار 21 دسامبر زدن ! کاش ما هم یه شعبه وطنی از این سایت ها میزدیم و ملت همین طور میریختن نگاه میکردن و تبلیغات میگرفتیم و ...
تاریکی به زمین هجوم آورده؟!
تلسکوپ مورد اشاره، از تلسکوپ های Heliospheric Imager از مجموعه مورد استفاده در مأموریت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن که اهداف کلیشون، تصویربرداری از جو خورشید و ناحیه بین سطح خورشید تا مدار زمین، به صورت سه بعدی هستش (جلو و عقب در نام هاشون به خاطر موقعیتشون نسبت به خورشیده برای ثبت تصاویر سه بعدی)
تصاویر مورد نظر شما، در طول موج فرابنفش گرفته شده و قسمت سیاه، یک تاج خورشیدی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. در تصاویر 21ـم دیگر اثری ازش نیست.
این سری تلسکوپ ها، در نقاطی در مدار خورشید قرار دارند نه در پشت و جلوی زمین...!
قبل از اشاعه افکار و شایعات و خزعبلات، از مغز خود بهره ببرید و تحقیق کنید.
اگر چنانچه اطلاعاتی در زمینه "علم" ندارید، پس اصولاً از مغز خود بهره نبرده و چیزی هم نگید...
Last edited by Zeitgeist; 21-12-2012 at 14:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)