تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 145 اولاول ... 4494134140141142143144145 آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

به نظر من همه این چیزایی که گفتم ایجاد شک و تردید در دین و تاریخ هست و دقیقا مصداق اسپم حساب

میشه .

اگه در مورد انتخاب بازیگران , نحوه بازی بازیگر , جلوه های ویژه , موسیقی , کارگردانی , طراحی صحنه و دکور

و لباس بازیگران و تمام چیزهایی که در مورد این سریال هست نظری دارید این تاپیک دقیقا جایی هست که

میتونید در موردش صحبت کنید و نظر بدید و انتقاد و پیشنهاد کنید ولی بقیه چیزهایی که در چند سطر اول گفتم

به این تاپیک مربوط نمیشه.
    نقل قول نوشته شده توسط essi4300;6107649[COLOR=Silver

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

[/COLOR]

احسنت به این همه بصیــــرت !!!!!

که انتقاد از محتوای این فیلم را مساوی میدانید با ایجاد شک و تردید در دین.

پس هر حرفی تو این سریال زده بشه حجت شرعیه و کسی نباید بگه چرا !!!!!!

به نظر من حجت شرعیه ولی نگفتم کسی نباید بگه چرا . شما میتونی هر چه قدر دوست داری چرا واسه

این قضایا بیاری و جواب طلب کنی ولی اینجا اونجایی که باید طلب کنی نیست عزیزم .

فقط در مورد نحوه بازی و بقیه چیزایی که بالا اشاره کردم میتونی پست بدی .

ایشالله اگه یه زمانی مدیران عزیز اجازه دادن تاپیکی در مورد خود دین و فاجعه روز عاشورا و اینجور مسائل

مذهبی و دینی ایجاد بشه اونجا همدیگرو میبینیم و مفصلا در موردشون بحث و گفتگو میکنیم .
    Last edited by scali; 18-05-2011 at 23:14.

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

خوب من مثل شماها نیستم که حرف مخالفم را گوش ندم و براش حکم محکومیت صادر کنم بدون شنیدن حرفهاش.

حتی اگر از سریال مختارنامه، نفرت هم داشته باشم این سریال را میشینم کامل نگاه میکنم تا بتونم درست قضاوت کنم.

اما آمپر تعصب در شما به حدی بالاست که کافیه کسی بگه بالای چشم سریال ها و اعتقاداتون ابرویی دلکش نهفته،فوری رگ گردنتون میزنه بیرون که ارزش های ما زیر سوال رفت.

موضع جدی در کار نیست،شما و رفقات زیادی متعصب تشریف دارین و تمامیت خواه هستید.

که فقط به خاطر یک انتقاد در بیرون زدن خون از سنگ اینقدر حمله میکنید.

این نشان دهنده اوج تمامیت خواهی شماها در زندگیتون است.

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

احسنت به این همه بصیــــرت !!!!!

که انتقاد از محتوای این فیلم را مساوی میدانید با ایجاد شک و تردید در دین.

پس هر حرفی تو این سریال زده بشه حجت شرعیه و کسی نباید بگه چرا !!!!!!

1:من حرف شمارو شنيدم بعد قضاوت كردم.

2:كسي كه از يه چيز بدش مياد نميره طرفش مگر اينكه يه تمايلي بهش داشته باشه.
    راجع به چي ميخواي قضاوت كني مگه شما منتقدي!؟؟؟

ميدوني چند بار گفتي شما تعصب دارين!!!!!!!

منتظر يه چيز جديد هستيم.

من درباره ارزش چيزي گفتم!!!!!!!!!!!!!شايد گفتم خودم نميدونم.

اصلن معلوم نيست موضع جدي در كار نيست.

شما چرا وسط تاپيك مختار نامه بحث خون و سنگ و مطرح ميكني؟؟؟؟؟؟

فقط ما تماميت خواهيم نه شما كه شدي يه طرف و بقيه يه طرف ديگه تاپيكم كه ميخواي قفل كني!!!!!!!!!!!

در ضمن پست من چيزاي ديگه هم داشت فكر كنم يادتون رفته جواب اونارو بدين!!!!

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خیلی جابه واقعا !!!!!!

به خاطر اینکه بنده
    از صحنه ای در فیلم مختارنامه که بیرون زدن خون از سنگ را نشان میداد،انتقاد کردم،مطلبم را پاک کرده اند و نوشته اند خلاف قوانین !!!!

بهتره اسم این تاپیک به
    مداحان مختارنامه تغییر نام پیدا کنه.

تا فقط کسیکه میخواهد به به و چه چه بگه وارد این تاپیک بشه.
    نوشتن فیلمانمه یک سریال "مذهبی" - بخوانید تاریخی - در ایران اونقدرها هم که بتصور شماست بی قاعده و هردمبیل نیست .

نویسنده های این سریالهای موظفند بنا بر قانون - نه دستور یا درخواست کسی و کارگردان و تهیه کننده و ... - حتما به مراجع مذهبی برای رفع شبهات احتمالی و استناد منابع ارجاع بشند . حالا اینکه بنظر شما غیر باور می رسه یا نه هم من کامنت شما رو حذف نکردم و واکنشیم به این بحثهای دنباله دار شما از تیم ما نبوده که بعد بخونیم :
    اگه انتقاد کردن از محتویات سریال مختارنامه = منحرف کردن بحث

به به و چه چه و گریه زاری = منطبق با بحث.

یک کم در عدالت خود تجدید نظر بفرمایید.
    روش بحثی که شما دارید چه موافق باشه یا مخالف نیاز به ادله داره و ادعاهایی مثل جمله زیر رو خود حضرت عالی باید اثبات کنید و گرنه خودش نوعی خرافه است .
    سریال مختارنامه کاملا در حال پاشیدن بذر خرافات در جامعه خرافات زده ایران است.
    خرافه صرفا عقیده ی عجیب و غریب نیست . بلکه بقدری به چشم انسان نزدیکه که اون رو نمی بینه

بنده کامنت نقل قول احتمالی شما رو نخواهم خواند ! فقط اگر چیزی تایپ کردید لطفا از فونت شتر و قرمز سیاه کمتر استفاده کنید .

ــــــــــــــ

یک نکته کلّی و دوستانه :

از کلیه کاربران محترم درخواست می شه که خودتون رو در مواجهه با کاربر دیگری بنا به استدلال "خاطی" یا "خلاف قوانین" قرار ندید چه حتی اگر نقض قانون خیلی مستقیم باشه مثل الفاظ نادرست یا لینک دانلود و ...
    به کاربری قوانین انجمن رو گوشزد نکنید . اینکارها فقط باعث کدورت و ادامه بحث باطل حتی برای چند صفحه می شه . از کلید "گزارش تخلف" یا امکانات خصوصی اطلاع مدیران استفاده کنید .

4. 7 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

امروز داشتم برنامه تقویم تاریخ نگاه میکردم( صبح یک ربع به هفت شبکه سه)
    گفت: امروز سالگرد قتل عبداله بن زبیره
    در ادامه توضیحاتش گفت: عبدالملک مروان به کوفه حمله میکنه و زمام کوفه رو به دست میگره
    بعدش حجاج بن یوسف ثقفی رو به مکه میفرسته تا با عبداله زبیر بجنگه
    حجاج بن یوسف ثقفی مکه رو محاصره میکنه و عبداله به کعبه پناه میبره اما حجاج دستور میده با سنگهایی که از منجنیق پرتاب میشه
    کعبه رو خراب میکنن و بعدش عبداله زبیر کشته میشه

6. 2 کاربر از firefox7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی نمیگه سریال باید همش واقعیت باشه،بنده یک سوال پرسیدم که بر چه اساسی میگن خون از سنگ بیرون زده !!

شرمنده از چند صفحه قبل نقل قول میگیرم
    بر همون اساس که به اذن خدا عصا تبدیل به مار میشه!
    بر همون اساس که دریا شکافته میشه!
    بر همون اساس که آتش تبدیل به گلستان مشه!
    و...
    وقتی این اتفاقا افتاده و همش تو قرآن ثبت شده شما چطور نمیتونین باور کنین که خون از سنگ بیرون بزنه؟؟!!

این که شما نمیتونین قبول کنین مشکل خودتونه نه اینکه هر کی مخالف نظر شما باشه رو خرافاتی بخونین!!!

8. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یک خواهش
    دوستان لطفا کاری نکنید که این فروم بسته شود
    تا بتوانیم با هم در مورد سریال مختار صحبت کنیم.

10. 2 کاربر از firefox7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

*تخريب دكورهاي «مختارنامه» و تجليل از سازندگان سريال*
    ميرباقري در دانشگاه تهران:
    مختار را بر اساس شخصيت «جمشيد هاشم‌پور» نوشتم

مراسم تقدير و تجليل از عوامل سريال «مختارنامه» با مشاركت دانشگاه علوم پزشكي تهران و فرهنگسراي رسانه عصر ـ 28 ارديبهشت ماه ـ در تالار دانشگاه علوم پزشكي تهران با حضور كارگردان و جمعي از بازيگران اين سريال برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين مراسم داوود ميرباقري (كارگردان) و ژاله علو، انوشيران ارجمند، فريبا كوثري، نسرين مقانلو، ماه‌چهره خليلي، محمد صادقي، حبيب دهقان نسب، محمد فيلي و رضا رويگري (بازيگران) حاضر بودند.

همچنين مصطفي محقق معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي تهران و امير خوراكيان رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران نيز در مراسم تقدير از عوامل سريال «مختارنامه» شركت داشتند كه به ايراد سخن پرداختند.

داوود ميرباقري نيز در اين مراسم از سختي‌هاي روايت در سريال‌هاي تاريخي و مذهبي سخن گفت و جاذبه‌هاي داستاني «مختارنامه» را عاملي دانست كه وي را به ساخت اين سريال تشويق كرده است.

كارگردان سريال «مختارنامه» همچنين با اشاره به مشكلاتي كه درباره‌ي نمايش چهره حضرت ابوالفضل(ع) در اين سريال به وجود آمد، توضيح داد: قصه حضرت ابوالفضل(ع) اوج داستان كربلاست. ما در اين زمينه به مشكلاتي برخورديم كه در زمان ساخت به من گفته نشد تا اين صحنه‌ها را طوري كه قابل نمايش باشد تصويربرداري كنيم. در حال حاضر نيز مذاكراتي داريم كه البته روند اين مذاكرات اميدواركننده نيست و اگر همين طور پيش برود بايد از نمايش چهره حضرت ابوالفضل(ع) قطع اميد كنم، زيرا در قسمت آخر سريال نيز بحث باز است و مي‌توانيم به كربلا گريزي داشته باشيم.

وي در بخش ديگري از سخنانش با مقايسه سريال «مختارنامه» با مجموعه‌ي داستاني «معصوميت از دست رفته» و مجموعه‌ي «گرگ‌ها» عنوان كرد: «مختارنامه» را بايد به شكلي بين‌المللي مي‌ساختيم. سكانس‌هايي در مختارنامه وجود دارد كه با پروژه‌هايي كه با امكانات زياد در هاليوود ساخته شده‌اند قابل مقايسه هستند.

ميرباقري همچنين درباره‌ي انتخاب «فريبرز عرب‌نيا» در نقش مختار گفت: او انتخاب سوم من براي مختار بود. زماني كه اين سناريو را مي‌نوشتم مختار را بر اساس شخصيت «جمشيد هاشم‌پور» نوشتم اما به دليل مشكلاتي كه پيش آمد و حجم سنگين كار هاشم‌پور اين نقش را قبول نكرد. در ابتدا نيز عرب‌نيا را به منظور ديگري كه خودش نمي‌دانست به مختارنامه دعوت كردم، اما به محض اين كه او را ديدم خواستم كه براي نقش مختار تست دهد.

وي در ادامه با انتقاد به شرايط تصويري كردن چهره‌ي معصومان در سريال‌هاي ايراني گفت: ما نمي‌توانيم به شخصيت‌هاي تراز اول اسلام نزديك شويم، چرا كه عمده‌ترين راه ارتباط با يك شخصيت و كاراكتر چهره اوست، ولي وقتي چهره ندارد 60، 70 درصد ارتباط از او گرفته مي‌شود. اما من معتقدم سينما قدرت اين را دارد كه وارد حوزه‌هاي قدسي شود. با اين حال اين يك بحث ديني و فقهي است كه علما بايد آن را حل كنند.

ميرباقري در بخش ديگري از سخنانش از آماده بودن فيلمنامه و متن سريال «سلمان فارسي» خبر داد و گفت: اگر توفيق و انرژي فراهم شود سلمان فارسي را كه تحقيقات آن به اتمام رسيده خواهيم ساخت.

به گزارش ايسنا، نسرين مقانلو، محمد صادقي، ژاله علو و رضا رويگري و انوشيران ارجمند از بازيگران سريال «مختارنامه» بودند كه گفت‌وگوي كوتاهي با جمعيت حاضر در تالار داشتند.

در بخش ديگري نيز رضا استادي مدير روابط عمومي سريال «مختارنامه» از خراب شدن ناگهاني دكورهاي اين سريال خبر داد و گفت: محمود فلاح تهيه‌كننده اين سريال هم‌اكنون براي مذاكراتي در احمدآباد مستوفي است تا شايد از سرنوشت غم‌انگيز اين دكورها يعني خراب شدن توسط بلدزر جلوگيري شود.

در پايان نيز از برخي بازيگران و عوامل سريال «مختارنامه» تقدير شد و فرزاد جمشيدي كه اجراي اين مراسم را بر عهده داشت، پيشنهاد كرد تا برخي از ديالوگ‌هاي مختارنامه وارد كتاب‌هاي درسي دوره مقطع متوسطه شود و بوستان يا پاركي به نام «مختار» نامگذاري و نمايشگاه دائمي در آن مكان برقرار شود.

12. 2 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فقط دو قسمتشو دیدم و خندم گرفت
    یکی اون قسمتی که نمیدونم غلام شمر رو گرفته بودن و میگفت شمر به خاطر اینکه اساطیر مارو مسخره بکنه اسم منو گذاشته رستم و اسم خرمو گذاشته رخش
    یکی هم قسمت قبل که اون یارو کیان میگفت من از نوادگان آرش کمانگیر هستم

یکی نیست به اینا بگه قبل دیالوگ نوشتن برن تحقیق بکنن
    شخصیتایی مثل رستم و رخش و آرش کمانگیر و سایر اساطیر ایرانی رو فردوسی توی قرن پنجم هجری قمری و چهارم شمسی اگه اشتباه نکنم مطرح کرد،در حالی که دیالوگای سریال مختار مال قرن اول هجری هستش
    خیلی جالبه که اینا اسم این اسطوره ها رو 400سال قبل مطرح شدنشون آوردن و همچین سوتی فجیعی دادن.
    اینا ناظر ندارن؟

14. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکی اون قسمتی که نمیدونم غلام شمر رو گرفته بودن و میگفت شمر به خاطر اینکه اساطیر مارو مسخره بکنه اسم منو گذاشته رستم و اسم خرمو گذاشته رخش

شخصیتایی مثل رستم و رخش و آرش کمانگیر و سایر اساطیر ایرانی رو فردوسی توی قرن پنجم هجری قمری و چهارم شمسی اگه اشتباه نکنم مطرح کرد،در حالی که دیالوگای سریال مختار مال قرن اول هجری هستش
    خیلی جالبه که اینا اسم این اسطوره ها رو 400سال قبل مطرح شدنشون آوردن و همچین سوتی فجیعی دادن.
    اینا ناظر ندارن؟
    قبلا روش بحث شده.

من هم خیلی سریع این قضیه رو متوجه شدم, یعنی میگی میرباقری که چند سال از عمرش رو در مورد سریال تحقیق کرده متوجه نشده؟ این غیر ممکنه.

تنها دلیلی که این قضیه رو تو فیلم آوردن اینه که: افسانه هایی مثل رستم و رخش و آرش و... از قبل در بین مردم به صورت اسطوره وجود داشته اما فردوسی اون رو مکتوب و ماندگارش کرده.

16. 8 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینا ناظر ندارن؟
    اسم این اساطیر ایرانی قبل از فردوسی بوده
    یعنی فردوسی اونا رو ایجاد نکرده و فقط ازشون در شعراش استفاده کرده.
    اینو معلم ادبیتاتمون می گفت.

18. 7 کاربر از firefox7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •