سلام ...
دوستان ببخشيد اين بازي مشكل كرك و اين چيزا نداره ؟؟
بخرم ؟؟
سلام ...
بخرم ؟؟
مافیا2 در صدر جزیره
قسمت دوم از مجموعه بازیهای مافیا علیرغم تمام حرف و حدیثهایی که در خصوصش به وجود آمده در نخستین هفته عرضه توانست مقام نخست جدول هفتگی فروش بازیها در کشور انگلستان را از آن خود کند. بر اساس اطلاعات ارایه شده مافیا2 توانسته است مقام بزرگترین عرضه عمومی بازیهای رایانهای پس از سرخپوست مرده: رستگاری در کشور انگلستان را به خود اختصاص دهد.
نسخه ایکسباکس360 مافیا2 با اختصاص 52 درصد از سهم فروش کل این بازی، بیشترین مخاطب را در بین بازیکنندهها داشته و پس از آن به ترتیب پلیاستیشن3 با 41 درصد و رایانههای شخصی با 7 درصد در مقامهای دوم و سوم قرار گرفتهاند.
کین و لینچ 2 نیز که هفتهی پیش در نخستین هفتهی عرضه توانسته بود جایگاه نخست جدول هفتگی فروش بازیهای جزیره را از آن خود کند، این هفته با وجود افزایش فروش 33 درصدی به مقام دوم بسنده کرد.
سرخپوست مرده: رستگاری جایگاه چهارم را پس از داستان اسباببازی 3 به خود اختصاص داده است. سوپر ماریو گالاکسی 2 نیز با یک پله صعود پنجم شد. نگران جنگاورینوین2 نباشید، چراکه این عنوان همچنان در بین ده بازی برتر جزیره حضور دارد!
بستهالحاقی انتقام جیمی برای مافیا2، هفتم سپتامبر
شماهم از آن دسته بازیکنندههایی هستید که احساس میکنند خط داستانی مافیا2 خیلی کوتاه بود؟ حتا کوتاهتر از گیاهان در برابر زامبیها؟!
شاید کوتاه بودن بیش از حد خط داستانی مافیا2 به سیاستهای مالی ناشر آن ارتباط داشته باشد. روز گذشته مسوولان شرکت 2K ضمن معرفی دومین بستهالحاقی قابل دانلود برای قسمت دوم از مجموعه بازیهای مافیا، قیمت و تاریخ انتشار آن را نیز تعیین کردند.
اولین محتوای قابلدانلود مافیا2 تحت عنوان خیانت جیمی از روز نخست عرضهی بازی بطور انحصاری و رایگان در اختیار بازیکنندههای پلیاستیشن3 قرار گرفت، بلکه گوشهای از کم کاریهای استودیو سازنده در سایر بخشها را جبران کند.
و اما بازیکنندهها با خرید و دانلود انتقام جیمی شاهد اضافه شدن 30 عملیات جدید به بخش داستانی مافیا2 خواهند بود.
بازیکنندهها در این قسمت در نقش جیمی، آدمکشی کارکشته به بازی ادامه خواهند داد که در شهر ایمپایر بی برای خود میگردد و افراد مختلف را به دلایل مختلف به قتل میرساند. برای استفاده از این محتوای قابلدانلود باید 800 امتیاز مایکروسافت، معادل 10 دلار پرداخت کنید. بر اساس اطلاعات منتشر شده دومین بستهالحاقی قابلدانلود مافیا2 از تاریخ هفتم سپتامبر سال جاری میلادی (16 شهریور 1389) در اختیار بازیکنندههای ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 قرار خواهد گرفت.
منبع: Dbazinews.com
فقط این بسته الحاقی رو نمیدونم چرا واسه pc نمیدن نامردا
تو حیاط باید اون طرف تو رو حسابی بزنه ( البته تو اول قشنگ بزنش بعد بزار حریف تو رو بزنه ) بعدا پلیسا میانو میانجیگری میکنن
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
والا هنوز برا بعضیها این مشکل وجود داره - بهتره شما بازی رو بخری ( 3 dvd ) بعد از کرکی که دوستان تو پستای قبلی گذاشتن و امتحان کردن استفاده کنی
آهان پس یعنی نزنمش؟
همینجور وایسم نگاه کنم؟
چقدر باید صبر کنم؟
لابد رمزم میزنی؟یا ترینر؟تو حیاطه
تو رو خدا یکی کمک کنه
اعصابم رو خورد کرده
ببین اینجا داستان طوریه که شما حتما باید بخوری و جونت کم شه تا مامورین زندان بیاین سواتون کنن
شما لابد رمز جون ردی و جونت کم نمیشه
شایدم رمز نزدی ولی گارد گرفتی شما گاردت رو ول کن بزار بزندت تا بیفتی در حد مردن
ببین تا یه زمانی کتک میخوره ظرف بعدش دیگه هر کاری کنی نمیخوره شما از اونجا به بعد از عمد کتک بخور
رمزم اول کار غیر فعال کن یعنی نزن
=================
بازی اوایل مشکل کرک داشت و الان کرک سالم skidrow اومده و شما بدون هیچ مشکلی میتونی بازی کنیسلام ...
بخرم ؟؟
با خیال راحت برو بازی رو بخر (البته کرک سالم skidrow رو بریز که لینکش تو صفحات قبل هست)
تفاوتی هم تو نسخه 2 دی وی دی با 3 دی وی دی وجود نداره
تنها توفاوتش تو زبانه
نسخه 2 دی وی دی فقط انگلیسی
نسخه 3 دی وی دی آلمانی ، اسپانیایی و....
من خودم دو دی وی دی رو تا آخر رفتم هیچ مشکلی نداره
Last edited by clickestan; 01-09-2010 at 18:40.
باید بذاری کتک بخوری
بعد خود معمورا از هم دیگه جداتون میکنن
----------------------
از داستان بازی خوشم میاد. معصوصا هرچی میره جلوتر.
دوستانی که از صدای بازی شاکی هستن یه مرتبه با هدفون یا هدست تست بگیرن بازی رو. معرکه هست!
اقا من بازی که میکنم تو بازی دیالوگ هایی که شخصیت ها توی دمو و فیلم ها میگن رو پخش نمیکنه ولی توی بازی نه مشکلی نداره فقط تو فیلم ها ولی صدای موزیک توی فیلم ها پخش میشه مشکل از چیه ؟؟؟
خیلی ها مثل من مشکل کرک و اینا نداشتن
من خریدم 2 دی وی دی
درود بر England
محتوای مخفی: یعنی ای خاک خطر لو رفتن چپچر 14!
تفاوت اساسی سه dvd با دو dvd فایل dlc هستش که همراه بازی نصب میشه ، مشکلی که این دو dvd داره تکراری بودن آدماییه که تو خیابونا هستن بیشتر از دو نوع لباس رو نمیبینی![]()
آره درسته ترینر استفاده میکنم
بدون ترینر میرم ببینم چی میشه
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
من با هدفون بازی میکنم
واقعا صداش عالیه
اصلا دلم نمیخواد از ماشین بیام بیرون دوست دارم بشینم رادیو گوش بدم
من عاشق رانندگی هاشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)