تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 357 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام ...
    دوستان ببخشيد اين بازي مشكل كرك و اين چيزا نداره ؟؟
    بخرم ؟؟

داره خودمونی میشه Iron-Skull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مافیا2 در صدر جزیره
    قسمت دوم از مجموعه بازی‌های مافیا علیرغم تمام حرف و حدیث‌هایی که در خصوصش به وجود آمده در نخستین هفته عرضه توانست مقام نخست جدول هفتگی فروش بازی‌ها در کشور انگلستان را از آن خود کند. بر اساس اطلاعات ارایه شده مافیا2 توانسته است مقام بزرگ‌ترین عرضه عمومی بازی‌های رایانه‌ای پس از سرخپوست مرده: رستگاری در کشور انگلستان را به خود اختصاص دهد.

نسخه ایکس‌باکس360 مافیا2 با اختصاص 52 درصد از سهم فروش کل این بازی، بیشترین مخاطب را در بین بازی‌کننده‌ها داشته و پس از آن به ترتیب پلی‌استیشن3 با 41 درصد و رایانه‌های شخصی با 7 درصد در مقام‌های دوم و سوم قرار گرفته‌اند.
    کین و لینچ 2 نیز که هفته‌ی پیش در نخستین هفته‌ی عرضه توانسته بود جایگاه نخست جدول هفتگی فروش بازی‌های جزیره را از آن خود کند، این هفته با وجود افزایش فروش 33 درصدی به مقام دوم بسنده کرد.

سرخپوست مرده: رستگاری جایگاه چهارم را پس از داستان اسباب‌بازی 3 به خود اختصاص داده است. سوپر ماریو گالاکسی 2 نیز با یک پله صعود پنجم شد. نگران جنگاوری‌نوین2 نباشید، چراکه این عنوان هم‌چنان در بین ده بازی برتر جزیره حضور دارد!

بسته‌الحاقی انتقام جیمی برای مافیا2، هفتم سپتامبر
    شماهم از آن دسته بازی‌کننده‌هایی هستید که احساس می‌کنند خط داستانی مافیا2 خیلی کوتاه بود؟ حتا کوتاه‌تر از گیاهان در برابر زامبی‌ها؟!
    شاید کوتاه بودن بیش از حد خط داستانی مافیا2 به سیاست‌های مالی ناشر آن ارتباط داشته باشد. روز گذشته مسوولان شرکت 2K ضمن معرفی دومین بسته‌‌الحاقی قابل دانلود برای قسمت دوم از مجموعه بازی‌های مافیا، قیمت و تاریخ انتشار آن را نیز تعیین کردند.

اولین محتوای قابل‌دانلود مافیا2 تحت عنوان خیانت جیمی از روز نخست عرضه‌ی بازی بطور انحصاری و رایگان در اختیار بازی‌کننده‌های پلی‌استیشن3 قرار گرفت، بلکه گوشه‌ای از کم کاری‌های استودیو سازنده در سایر بخش‌ها را جبران کند.
    و اما بازی‌کننده‌ها با خرید و دانلود انتقام جیمی شاهد اضافه شدن 30 عملیات جدید به بخش داستانی مافیا2 خواهند بود.

بازی‌کننده‌ها در این قسمت در نقش جیمی، آدم‌کشی کارکشته به بازی ادامه خواهند داد که در شهر ایمپایر بی برای خود می‌گردد و افراد مختلف را به دلایل مختلف به قتل می‌رساند. برای استفاده از این محتوای قابل‌دانلود باید 800 امتیاز مایکروسافت، معادل 10 دلار پرداخت کنید. بر اساس اطلاعات منتشر شده دومین بسته‌الحاقی قابل‌دانلود مافیا2 از تاریخ هفتم سپتامبر سال جاری میلادی (16 شهریور 1389) در اختیار بازی‌کننده‌های ایکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 قرار خواهد گرفت.

منبع: Dbazinews.com

فقط این بسته الحاقی رو نمیدونم چرا واسه pc نمیدن نامردا

3. 2 کاربر از Iron-Skull بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تو حیاطه
    تو رو خدا یکی کمک کنه
    اعصابم رو خورد کرده

تو حیاط باید اون طرف تو رو حسابی بزنه ( البته تو اول قشنگ بزنش بعد بزار حریف تو رو بزنه ) بعدا پلیسا میانو میانجیگری میکنن

---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------

سلام ...
    بخرم ؟؟

والا هنوز برا بعضیها این مشکل وجود داره - بهتره شما بازی رو بخری ( 3 dvd ) بعد از کرکی که دوستان تو پستای قبلی گذاشتن و امتحان کردن استفاده کنی

5. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آهان پس یعنی نزنمش؟
    همینجور وایسم نگاه کنم؟
    چقدر باید صبر کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

تو حیاطه
    تو رو خدا یکی کمک کنه
    اعصابم رو خورد کرده
    لابد رمزم میزنی؟یا ترینر؟
    ببین اینجا داستان طوریه که شما حتما باید بخوری و جونت کم شه تا مامورین زندان بیاین سواتون کنن
    شما لابد رمز جون ردی و جونت کم نمیشه
    شایدم رمز نزدی ولی گارد گرفتی شما گاردت رو ول کن بزار بزندت تا بیفتی در حد مردن
    ببین تا یه زمانی کتک میخوره ظرف بعدش دیگه هر کاری کنی نمیخوره شما از اونجا به بعد از عمد کتک بخور
    رمزم اول کار غیر فعال کن یعنی نزن
    =================
    سلام ...
    بخرم ؟؟
    بازی اوایل مشکل کرک داشت و الان کرک سالم skidrow اومده و شما بدون هیچ مشکلی میتونی بازی کنی
    با خیال راحت برو بازی رو بخر (البته کرک سالم skidrow رو بریز که لینکش تو صفحات قبل هست)
    تفاوتی هم تو نسخه 2 دی وی دی با 3 دی وی دی وجود نداره
    تنها توفاوتش تو زبانه
    نسخه 2 دی وی دی فقط انگلیسی
    نسخه 3 دی وی دی آلمانی ، اسپانیایی و....

من خودم دو دی وی دی رو تا آخر رفتم هیچ مشکلی نداره
    Last edited by clickestan; 01-09-2010 at 18:40.

8. این کاربر از clickestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

باید بذاری کتک بخوری
    بعد خود معمورا از هم دیگه جداتون میکنن
    ----------------------

از داستان بازی خوشم میاد. معصوصا هرچی میره جلوتر.

دوستانی که از صدای بازی شاکی هستن یه مرتبه با هدفون یا هدست تست بگیرن بازی رو. معرکه هست!

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

اقا من بازی که میکنم تو بازی دیالوگ هایی که شخصیت ها توی دمو و فیلم ها میگن رو پخش نمیکنه ولی توی بازی نه مشکلی نداره فقط تو فیلم ها ولی صدای موزیک توی فیلم ها پخش میشه مشکل از چیه ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

خیلی ها مثل من مشکل کرک و اینا نداشتن
    من خریدم 2 دی وی دی
    درود بر England

محتوای مخفی: یعنی ای خاک خطر لو رفتن چپچر 14! 
    ای خاک
    تا اونجایی که یادم میاد اینا که الآن بازی رو گرافیکی کردن اون نسخه ی یک خونه ی تامی قشنگتر بود الآن گرافیکی شده ضایع تره
    تازه اون موقعی که میان میزننش هر دو پالتویی بودن و کلاه داشتن ولی این جو قزمیت که

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نسخه 2 دی وی دی فقط انگلیسی
    نسخه 3 دی وی دی آلمانی ، اسپانیایی و....
    تفاوت اساسی سه dvd با دو dvd فایل dlc هستش که همراه بازی نصب میشه ، مشکلی که این دو dvd داره تکراری بودن آدماییه که تو خیابونا هستن بیشتر از دو نوع لباس رو نمیبینی

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

لابد رمزم میزنی؟یا ترینر؟
    ببین اینجا داستان طوریه که شما حتما باید بخوری و جونت کم شه تا مامورین زندان بیاین سواتون کنن
    شما لابد رمز جون ردی و جونت کم نمیشه
    شایدم رمز نزدی ولی گارد گرفتی شما گاردت رو ول کن بزار بزندت تا بیفتی در حد مردن
    ببین تا یه زمانی کتک میخوره ظرف بعدش دیگه هر کاری کنی نمیخوره شما از اونجا به بعد از عمد کتک بخور
    رمزم اول کار غیر فعال کن یعنی نزن
    آره درسته ترینر استفاده میکنم
    بدون ترینر میرم ببینم چی میشه

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

باید بذاری کتک بخوری
    بعد خود معمورا از هم دیگه جداتون میکنن
    ----------------------

از داستان بازی خوشم میاد. معصوصا هرچی میره جلوتر.

دوستانی که از صدای بازی شاکی هستن یه مرتبه با هدفون یا هدست تست بگیرن بازی رو. معرکه هست!
    من با هدفون بازی میکنم
    واقعا صداش عالیه
    اصلا دلم نمیخواد از ماشین بیام بیرون دوست دارم بشینم رادیو گوش بدم
    من عاشق رانندگی هاشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •