تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 252 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

حالا خوبه اصلا خود پنالتی هم درست نبود وگرنه دیگه چیکار میکردن مسی ها!
    انصافا پنالتی درست بود ! تعجبم کارشناس اون شب چرا اینقدر اشتباه نظر می داد ... به نظر من هر 3 پنالتی پرسپولیس می تونست پنالتی باشه . علی عسکر بزرگنمایی کرد ولی حداقل کارت نداشت ، به هر حال . جالبتر اون بود که کمک داور می گفت من به داور گفتم باید تکرار بشه ولی داور تکرار نکرده ! اینجا بخاطر کوچکترین اتفاق همه بیانیه میدن ! چرا ؟ چون تصمیمات اینقدر قاطعانه و منطبق بر قانون گرفته نمیشه که همه سعی می کنن با جو سازی نتیجه رو به نفع خودشون برگردونن ... کلا اوضاعی داره این فوتبال ما پژمان جان !

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حالا خوبه اصلا خود پنالتی هم درست نبود وگرنه دیگه چیکار میکردن مسی ها!
    به خاطر اينه كه ذوب آهن وجهه پيدا كرده!!

نرود ميخ آهني بر سنگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

رفیق من پرسپولیسی هستم البته عین شما زیاد از اطلاعات فوتبالی سردر نمیارم.دو تا سوال در زمینه صحبتهای شما برام پیش اومده:
    1-واعظ چه کار کرد که الآن کسی نمی تونه جبران کارهای اون را بکنه؟
    2-اگه شیث و صادقی و طالب لو کاپیتان نباشن پس کی باشه؟
    سوالهام فقط جنبه آگاهی داشت و اصلاً انتقادی نیست.
    متشکر
    واعظ آشتیانی از عید به بعد رفتنش قطعی شده بود ولی به دلایل سیاسی کش پیدا کرده بود ،کلا از خیلی وقت پیشش با سعید لو رابطه اش شکرآب شده بود ومی دونست که رفتنی و در حال رایزنی برای پیدا کردن شغل دیگه بود . خیلی راحت آخر فصل می رفت تا هرکسی که جای اون می یاد زمان داشته باشه تیم رو جمع کنه ولی اونقدر کشش داد که خیلی از بازیکن ها با تیم های دیگه قرارداد ببندن و خیلی های دیگه هم کاراشونو با تیم جدید تموم کرده بودن و.... خیلی ها اگر می خواستند بیان استقلال وضعیت تیم رو میدیدن پشیمون می شدن . به جرات می تونم بگم اگه فتح الله زاده یکماه زودتر اومده بود جان واریو ، کاظمی ، اکبرپور به هیج وجه از استقلال نمی رفتن و................. (خیلی سربسته گفتم بحث پیچیده ایه)
    از دست دادن سه بازیکن کلیدی به یکباره هر تیمی رو فلج می کنه (کاظمی ، حیدری ، جان واریو)

2. به نظر شما فرق بین باقری ، عابدزاده ، زرینچه ، منصوریان ، فکری ،افشین پیروانی، مجیدی نکونام و این بازیکن ها چیه؟ آخه کدوم تیم بی درپیکری بازیکن 22 ساله (حقیقی) میشه کاپیتانش که پرسپولیس اینکارو کرده؟
    غیرت ، شهامت ، صداقت ، تعصب ، مردانگی از صفات یک کاپیتانه آخه طالب لویی که وقتی به حق نیمکت نشین میشه کل تیم رو به هم میزنه چطور میتونه بزرگ تیم باشه بقیه بازیکن ها ازش حساب ببرن؟ شیث رضایی بی شک بی شخصیت ترین فوتبالیس ایران، چطور میشه کاپیتان پرطرفدار ترین تیم ایران؟

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

انصافا پنالتی درست بود ! تعجبم کارشناس اون شب چرا اینقدر اشتباه نظر می داد ... به نظر من هر 3 پنالتی پرسپولیس می تونست پنالتی باشه . علی عسکر بزرگنمایی کرد ولی حداقل کارت نداشت ، به هر حال . جالبتر اون بود که کمک داور می گفت من به داور گفتم باید تکرار بشه ولی داور تکرار نکرده ! اینجا بخاطر کوچکترین اتفاق همه بیانیه میدن ! چرا ؟ چون تصمیمات اینقدر قاطعانه و منطبق بر قانون گرفته نمیشه که همه سعی می کنن با جو سازی نتیجه رو به نفع خودشون برگردونن ... کلا اوضاعی داره این فوتبال ما پژمان جان !
    محمد جان من خود بازی رو که دیدم همون لحظه که پنالتی گرفت گفتم توپ رو زد و داور اشتباه کرد قبل از همه این ماجراها

کلا خیلی تابلو بود که توپ رو میزنه و بعد بازیکن باهاش برخورد میکنه

ولی در کل قبول دارم حرفت رو

ایرانه دیگه

من خودم وقتی دیدم ضربه آزاد اعلام شد کف بر شدم

خداییش هم ذوب خیلی بد بازی میکرد

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

محمد جان من خود بازی رو که دیدم همون لحظه که پنالتی گرفت گفتم توپ رو زد و داور اشتباه کرد قبل از همه این ماجراها

ایرانه دیگه

مثل همون صحنه اي كه دو تا توپ تو زمين بود و بازي ادامه پيدا كرد و .... ايرانه ديگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

لول چه گولی خورد

اس اس 1 ذوب 0

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    /هفته بيستم ليگ برتر فوتبال/
    سرانجام پرسپوليس برد
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس بعد از 5 شكست متوالي با برتري برابر سايپا از بحران خارج شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار اين دو تيم از ساعت 14:15 در ورزشگاه تختي تهران و در حضور حدود 15 هزار تماشاگر برگزار شد و با برتري يك بر صفر پرسپوليس خاتمه يافت.
    آرفي در دقيقه 82 براي پرسپوليس گلزني كرد تا سرخپوشان تهراني با اين يك گل پس از 5 باخت متوالي به برد برسند و از بحران خارج شوند.
    با اين برد پرسپوليس 30 امتيازي شد و سايپا 20 امتيازي باقي ماند.
    عليرضا فغاني داور مسابقه به مجيد ايوبي از سايپا و غلامرضا رضايي از پرسپوليس كارت زرد نشان داد.

تركيب پرسپوليس:
    رحمان احمدي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، ابراهيم شكوري، عليرضا محمد، مازيار زارع، محمد نوري، مهدي شيري( از دقيقه 72 تياگو فراگو)، محمد منصورِي( از دقيقه 71 اشپيتيم آرفي)، هادي نوروزي و غلامرضا رضايي
    سرمربي: علي دايي

تركيب سايپا:
    وحيد شيخ ويسي، مجيد ايوبي، مهدي خيري( از دقيقه 88 سجاد شهباز‌زاده)، علي لطيفي، عباس محمدرضايي( از دقيقه 78 جواد آشتياني)، ابراهيم صادقي، سعيد يوسف زاده، امين منوچهري ( از دقيقه 67 مجيد غلام‌نژاد)، جابر انصاري، وحيد يوسف‌زاده و كريم انصاري فرد
    سرمربي: محمد مايلي‌ كهن

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

اشتباهات حيرت‌انگيز گزارشگر، بازيكنان بي‌غيرت و نصب بنر انگليسي
    خبرگزاري فارس: ليدرهاي پرسپوليس به زبان انگليسي بنري در ورزشگاه نصب كرده بودند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ليدرهاي پرسپوليس در جريان ديدار با سايپا يك بنر انگليسي با اين عنوان در ورزشگاه نصب كرده‌ بودند " قلب ما فقط براي تيم ما مي‌تپد، پرسپوليس. "

*علي دايي و محمد مايلي‌كهن دو مرتبه پيش از شروع مسابقه با همديگر روبوسي كردند. يكبار پيش از حضور در كنار زمين چمن و هنگام مواجه شدن با يكديگر و بار ديگر پيش از آغاز مسابقه كه دايي براي مايلي‌كهن دسته گل برد.

* برخي از بازيكنان سايپا مانند كريم انصاري فرد و داريوش يزداني نيز به سمت دايي رفتند و با سرمربي پرسپوليس روبوسي كردند.

*جواد خياباني گزارشگر مسابقه در ابتداي مسابقه به شدت از جايگاهي كه برايش در ورزشگاه تختي در نظر گرفته شده بود انتقاد كرد و از اينكه مجبور بود در بين تماشاگران بنشيند و گزارش كند ابراز نارضايتي مي‌كرد.
    وي در جريان بازي اشتباهات حيرت انگيزي در گزارش خود داشت كه هيچ ارتباطي به وضعيت نامطلوب صندلي‌اش در ورزشگاه تختي نداشت. او در برخي مواقع صحبت‌هايي مي‌كرد كه باعث مي‌شد تصور كنيم ابتدايي‌ترين علائم داوري را هم نمي‌شناسد به طور مثال زماني كه داور با دست خطاي بازيكنان پرسپوليس را اعلام كرد و مشخص شد گل اين تيم در نيمه اول پذيرفته نشده او گفت داور گل اين تيم را تاييد كرده است.
    در صحنه‌اي ديگر داور در محوطه جريمه سايپا يك ضربه خطاي دو ضرب به سود پرسپوليس اعلام كرد و دستش را بالا برد اما در حالي كه دست داور بالا بود خياباني اعلام كرد داور پنالتي گرفته است.
    وي اسامي بازيكنان دو تيم را هم اشتباه اعلام مي‌كرد مثلا غلامرضا رضايي مهاجم پرسپوليس را بارها و بارها "غلامرضايي " ناميد.

*حبيب كاشاني و آرش كوشا سرپرست و مديرعامل باشگاه‌هاي پرسپوليس و سايپا در جايگاه حضور داشتند.

* برخي از تماشاگران با ديدن گزارشگر تلويزيون به سمت او مي‌آيند و احوالپرسي مي‌‌كردند حتي وسط گزارش بازي.

*بنري در ورزشگاه با اين نوشته ديده شد " سلطان شهر اردبيل، دايي سر طلايي، هنوز اميد مايي، تو اسطوره جهاني "

*تماشاگران پرسپوليس به شدت دايي را تشويق كردند اما برخي از ليدرها با اين مسئله موافق نبودند.

*ترافيك سنگيني در اطراف خيابان‌هاي ورزشگاه ايجاد شده و خبرنگاران و عكاسان و تصويربردارن براي حضور در ورزشگاه با مشكلات فراواني روبه رو بودند.

* عليرضا حقيقي كه در ديدار گذشته برابر صبا حضور داشت و چهار گل خورد نيمكت نشين بود. شيث رضايي كاپيتان هم در فهرست 18 نفره حضور نداشت و سپهر حيدري كاپيتان تيم بود.

* از دقيقه 75 تماشاگران شعارهايشان را شروع كردند و هواداران پرسپوليس شعار مي‌دادند " در زمين بميرد و سه امتياز را بگيريد " ، " پرسپوليس غيرتتو نشون بده "

* در دقيقه 78 تماشاگران عليه بازيكنان شعارهاي تندي سر دادند و آنها را به بي غيرتي متهم كردند. بعد از گلزني دايي تشويق و عليه ليدرها شعار سر داده شد. تماشاگران مي‌گفتند "ليدر بي‌تعصب نمي‌خواهيم. " بدين ترتيب دو دستگي ميان هواداران پرسپوليس ديده مي‌شد.
    Last edited by satttanism; 23-12-2010 at 17:01. دليل: استفاده از الفاظ نا مناسب

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دايي:دستيار ايويچ به کادر فني پرسپوليس اضافه مي‌شود
    علی دایی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیروزی یک بر صفر عصر امروز پنجشنبه تیمش برابر سایپا البرز ضمن اعلام این خبر گفت: در تعطیلات نیم فصل " ژلکو میاچ" دستیار تومیسلاو ایویچ در تیم ملی فوتبال ایران در راه مسابقات جام جهانی 1998 به کادر فنی پرسپولیس اضافه خواهد شد.
    علی دایی همچنین تاکید کرد: قصد داریم در بین تعطیلاتی که در پیش داریم یک مربی ایرانی دیگر نیز به کادر فنی پرسپولیس اضافه کنیم که نام او را بعدا اعلام خواهیم کرد.

http://www.football3.ir/news.do?itemid=33614

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

داور گيج تو بازي سپاهان 5 دقيقه وقت اضافه تموم شده . لب به سوت نمي زنه مردك . تو وقت هاي اضافي هم اصلا هيچ وقت تلف شده اي هم نبود . ايراني جماعت نادان

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ایرانه دیگه

به نظر من هم پنالتي مس كاملا درست بود
    صرف اينكه توپ رو بزنه (كه فكر ميكنم اول مهاجم مس يه نيش به توپ زد) نميتونه توجيهي براي خطا نگرفتن باشه
    بعد هم دروازبان دقيقا با كف پا اومد و نوع تكلش خطا بود
    خود فردوسي پور هم از اينكه كارشناس گفت خطا نيست جا خورده بود
    آخرشم گفت كه به نظرش پنالتي بود
    در كل من دو سه بار گفتم
    ذوب آهن تيم سالهاي گذشته كه قهرمان واقعي ليگ بود نيست
    اميدوارم امسال اگر ميخواد قهرمان بشه با كمك خودش بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •