تفارق این دو مدل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تفارق این دو مدل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه.من اولین بار بود که بلوتوث رو امتحان کردم و دیدم اینجوریه.ویندوزم هم 7 32 بیتی مال شرکت گردو هستش که فروشنده برام ریخت.ممکنه از درایورش باشه؟
احتمالا درایور اشتباهی ریخته!! چون دوتا درایور برای بلوتوث در سایت دل قرار گرفته که نمی دونم چرا !! ولی یکیش سالمه و کار میده!! تو بخش درایورهای این تاپیک هست!! ( صفحه اول ) می تونی مراجعه و دانلود کنی
سلام .
یکی از دوستان توی همین تاپیک اگه اشتباه نکنم مدل i5 رو خریده بود 940 ، الان داشتم لیست قیمت زیگورات رو نگاه میکردم
همین i5 رو با همین مشخصات زده یک ملیون .تازه گرافیکش 550v هستش
3M 2.5~2.8 4GB 500++ 15.6 WXGA 2.5 - ATI Radeon 550V 1 GB Dos CPU (i5-460M) / TL / WB / ( Black )
مدل i3 رو هم زده 860 تومن
4GB 320+ 15.6 WXGA 2.5 - ATI Radeon 5470 1 GB Dos CPU (i3-370M) / TL / WB / ( Black )
یعنی تو این سه چهار ماهه گرون شده ؟!
امکان داره قیمتا بیاد پایین ؟!
+++++++++++
یه سوال دیگه ، تا جایی که من سرچ کردم دو تا نمایندگی معتبر زیگورات و دل ایران واسه این لپ تاپ هست و اینکه اگه مدت گارانتی دستگاه تموم بشه ، این شرکتها خدمات پس از فروش هم ارائه میدن ؟
Last edited by "R E Z A"; 01-11-2010 at 09:27.
بله گرون شده ،کانفیگ i3-350 m قبلا 830 بود
درمورد پایین اومدن قیمت و خدمات پس از فروش اطلاعی ندارم (با گارانتی تماس بگیر)![]()
Last edited by sheytoon001; 01-11-2010 at 15:11.
به نظر من کلا میانگین قیمتها رفته بالا، 2-3 ماه پیش هم که میخواستم نوت بوکمو بخرم فروشنده بهم هشدار داد که تا گرون نشده بگیر. دلایلشم تحریم و دلاره. بنده خدا میگفت همه جنسا توی گمرک گیر کرده، همه جای ایرانم وضعیت همینه. بنابراین اگه قرار باشه توصیه ای به اونایی که قصد خرید نوت بوک دارن بکنم یه چیزه، و اونم اینکه تا گرون تر نشده خریدتونو انجام بدید!
سلااام. بچه ها؟ زيگورات يه كانفينگ جديد از 5010 گذاشته عجيب تركونده، ميخوام نظرتون رو راجع به كارت گرافيكش بدونم؟؟؟؟
cpu: (core i 7-740 QM 1.73-2.93 6M CASH
ram: 6 g DDR3
HDD: 500
VGA: QUAD CORE ATI -1G
راجع به گرافيكش ميخوام بدونم.
بلاخره 5010 با کانفیگ i7 هم به بازار اومد؟
دیدن لپ تاپش خوب درومده همینطور دارن سخت افزارشو ارتقا میدن
cpuش که بالاتر از قبلیاست اما گرافیکش رو من نفهمیدم دقیقا چیه، با چنین اسمی گرافیک پیدا نکردم ، البته یه مدلهایی quadro.. هستن ، اما زیگورات مشخص نکرده کدومه![]()
امروز سر راه رفتم نمایندگی دل ایران
میگفت موس و کیف و مودم اکسترنال دیال آپ و نصب ویندوز و درایورها رو موقع خریداری میدن و میگفت به خاطر اینا + کارت گرافیک 5470 پنجاه تومن گرونتر از زیگورات یعنی یک و پنجاه میفروشن چون زیگورات کانفیگ I5 رو با کارت گرافیک 550 V یه تومن میفروشه
و گفت که 5470 بهتر از 550V هست . و یه چیز دیگه اینکه گفت همه ی service tag های لپتاپهامون Valid هست و تو سایتش بدون معطلی میتونی چک کنی
بعدا هم میخوام از زیگورات سوال کنم که چه چیزایی میدن و ارزش اینکه پنجاه تومن بیشتر بدم و از دل ایران بخرم رو داره یا نه .
یه سر هم بازار بودم کانفیگ I5 رو همشون بیشتر از 930 نگفتن با گارانتی های متفرقه و .....
نظر خودم اینه که یا از زیگورات یا از دل ایران بگیرم چون اعتماد نمیشه کرد به جنس های بازار (از لحاظ ریفر و ... )
ایول مهندسای زیگورات
اولین باره که اصطلاح quad core رو برای گرافیک میشنومبه احتمال زیاد منظورشون quadro بوده. quad core با quadro از زمین تا آسمون فرق داره معماری کارت گرافیک با cpu فرق داره و اصطلاح quad core برای گرافیک به کل اشتباه است.
در ضمن اسم کارتهای رندرینگ انویدیا quadro هست و اسم کارت های رندرینگ ای تی ای firepro هست حالا اینا نوشتن QUAD CORE ATI که هیچ کدوم از کلمه ها به هم ربطی ندارند
برای کارای معمولی و بازی همین 4 گیگ رم هم زیادی هست چه برسه به 6 گیگ.
کارت های گرافیک quadro برای رندرینگ طراحی شدند و برای بازی زیاد مناسب نیستند!!!
اگه به فرض منظورشون quadro بوده قیمت این گرافیک های زیاده و قیمت لپتاپ فضایی میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)