من مثلثات انتشارات مدرسه رو گرفتم گفتم شاید خوب باشه ولی واقعاً همه چیش خشک و بی روح و در عین حال پر از مطالب غیر نیاز بودش حالا نمیدونم بقیه هم اینجوری هستن یا نه ؟ همه چیش عین کتاب درسی بود !!!![]()
من مثلثات انتشارات مدرسه رو گرفتم گفتم شاید خوب باشه ولی واقعاً همه چیش خشک و بی روح و در عین حال پر از مطالب غیر نیاز بودش حالا نمیدونم بقیه هم اینجوری هستن یا نه ؟ همه چیش عین کتاب درسی بود !!!![]()
يكي از كتابهاش بود كه اسمش تربيع دايره و تثليث زاويه ( شادم برعكس ) بود هيچي نفهميدم ازشالبته اون موقع سوم راهنمايي بودم
كلا بايد آدم كتابهاي رو مطالعه كنه كه با روش هاي علمي آموزش دادن رياضيات رو ( كتابهاي مبتكران و نشر الگو ... )
من با همتون مخالفم.
اون نیست که میگین.دوست صمیمی خودم بود.
ریاضیات ذاتیه.
ریاضیات به همون اندازه که ذاتی هست غیر ذاتیه.( بدان که اگر در هر کاری 90 درصد شکست میخوری 90 درصد
احتمال پیروزی داری)
سعی کنیم خوب و بد رو با هم ببینیم.
Last edited by aristocrat; 19-10-2010 at 16:42.
سلام بچه کنکوری ها.من فقط اومدم یه کم تجربه و روحیه بدم بهتون.
یادش بخیر . سال کنکور مثل برق گذشت. باورتون نمیشه پارسال هر روز میومدم توی سایت p30world و توی تاپیک کنکور 89 می دیدیم بچه ها نظر دادن در مورد سوالات آزمون های مختلف ، کارنامه گذاشتن و ...... ما هم که کارنامه ها رو می دیدیم مینشستیم محکم درس می خوندیم واسه آزمون بعدی تا بیایم کارنامه بذاریم بگیم ما هم هستیم. ولی نمی شد.
بچه کنکوری ها زیاد خودتونو اذیت نکنید . فشار بیش از حد به خودتون نیارید . باور کنید بیایید دانشگاه پشیمون می شیدا....
توی شهر ما یه نفر بود بسیار درس خون و هم رشته ی خودم . توی کانون ترازش 7100 بود معمولا. من هم حدود 5900 بودم. وقتی دیدم که کانون داره از دنیا نا امیدم میکنه رفتم تو گزینه جوان ثبت نام کردم . نمره هام : 7100 - 7560 -7400 - 7890 -8230 - 7200 -8500 - 8950 - 9100 -9360 - 9645 (تقریبی) . توی کنکور رتبه من در منطقه 3:499 و دوست 7100 کانون : 1400 !!!!!!!!
دیدید چی شد ؟ 180 درجه چیزی که کانون می گفت با واقعیت تفاوت داشت.!!!!
نمی خوام گزینه 2 رو تعریف کنم ولی واقعا بهم چیزایی یاد داد که تا ابد فراموش نمی کنم.
حالا هم در دانشگاه فردوسی مشهد رشته مهندسی نرم افزار تحصیل می کنم و وقتی به غصه ها و استرس هایی که در سال کنکور داشتم نگاه می کنم احساس شرم دارم.
پیشنهاد من :
1-ایمان به خداتونو قوی کنید(خیلی مهمه)
2-اصلا به کار بقیه کار نداشته باشید
3-هر جوری که خودتون فکر می کنید درسته درس بخونید
4-برید گزینه 2 ثبت نام کنید(ضرر نداره)
5-تا می تونید کانون نرید
Last edited by m.a_935267; 19-10-2010 at 16:56.
دوستان سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه
یه خبر خوب
سایت انتشارات دریافت این امکان رو فراهم کرده که بتونیم سوالاتی رو که داریم در مورد درس های کنکور و.. در این سایت مطرح کنیم که این سوالات توسط مولفان و استادان صاحب نظری چون دکتر شهاب اناری. دکتر هامون سبطی دکتر بابایی و...پاسخ داده میشه .
سمت راست صفحه ی اصلی سایت یه پنجره ای هست به نام حرف های شما روش کلیک کنید بعد روی دیدگاه و پرسش های شما کلیک کنید و سوالتون رو بپرسین اگر مثلا سوال شما در مورد درس زبان هست اول سوال ذکر کنید که در مورد زبان هست و یا دکتر اناری.
سمت راست صفحه اصلی سایت یه پنجره ای داره به نام پاسخ پرسش های شما اینجا میتونید پاسخ سوالاتتون رو ببینید.
مطالب اموزشی مشاوره ای خوبی هم در این سایت هستش مثلا در مورد زبان انگلیسی دکتر اناری مطلبی مشاوره ای رو گذاشتن و... راستی مطالب مشاوره ای برای بچه های کنکور هنر هم گذاشته شده مثل خلاقیت تصویریو...
ادرس سایت نشر دریافت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این امکان رو چند ماهی میشه گذاشته اما گفتم دوستانی که اطلاع نداشتن باخبر بشن.
موفق باشید.![]()
Last edited by lmohsen; 19-10-2010 at 16:59.
دوستان سلام
یه سوال داشتم واسه قبولی دندون پزشکی دانشگاه شهید بهشتی سهمیه منطقه 2 حدود رتبه باید چند باشه؟
فکر کنم باید زیر 300 باشه . آقا سینا بهتر می دونن ...
والله من با همون کتابهای مزخرف اتشارات مدرسه پارسال ریاضی 57 % زدم
البته ناگفته نماند که اونا رو به هیچ کدوم از بچه های اینجا توصیه نمی کنم.
Last edited by bida; 19-10-2010 at 20:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)