ولوم 35 به بالا البته از طریق گیرنده کانال ها را میگیرم و ولوم گیرنده را تا اخر میذارم.تو کانال های صدا سیما خش خش بیشتره
ولوم 35 به بالا البته از طریق گیرنده کانال ها را میگیرم و ولوم گیرنده را تا اخر میذارم.تو کانال های صدا سیما خش خش بیشتره
سلام دوستان.
ضمن تسلیت و تعزیت به مناسبت ایام شهادت یگانه بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و التماس دعا در این ایام فراق:
در این مدل های جدید سری d>samsung وlv>lg و lw>lg کدامیک دارای کیفیتی در حد و بالاتر از لحاظ تصویر هستند نسبت به c6900 و lg le 8500
البته 3بعدی نباشند.
در سایت های lg , samsung هم در امارات و هم مالزی که tv ها از آنجا وارد می شوند همه مدل ها عرضه نشده.یکسری از مدل های جدید اومده.کدامیک رو پیشنهاد میکنید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-يكمقدار با فانكشن هاي تنظيم صدا هم ور برين و اكولايزرها رو تنظيم كنيد مقداري بهتر خواهد شد
سلام دوستان
ایکونINTERNT TV SAMSUNG 6200 کجاست؟؟؟
من INTERNET وCAMPUTER وصلم ولی کاری نمیتونم بکنم.
کمکم کنین
در اين جور مواقع اگه مي خواييد كيفيت صدا و تصوير از بين نره ، بهترين كار اينه كه برحسب اينكه كدك صدا يا تصوير پشتيباني نشد از نرم افزارهاي ويژه فايلهي HD استفاده كرده و مجددا فيلم رو انكود كنيد .
mkvmerge گزينه مناسبي است . ابتدا صدا و تصوير رو جدا مي كنيد (Demux) ، بعد هر كدام اشكال داشت تبديل به فرمت جديد مي كنيد( با نرم افزارهاي تبديل) و سپس مجدداً صدا و تصوير را روي هم مي گذاريد ( Mux) . با توجه به اينكه تماشاي فيلمهاي HD يكي از قابليتهاي مهم تلويزيونهاي جديده ، بهتره كار با نرم افزارهاي كدك و انكود فرمتهاي معروف HD رو تجربه كنيد ( خيلي سخت نيست ).
سلام
چه تلویزیونی بخرم؟
led؟
چه مارکی؟
بهترین باشه...
به نظر من با گارانتی بخرید و اگر نخواستین بلوری و سینمای خانواده را بر ندارین تا قیمتش پایینتر در بیاد. با توجه به این موضوع تفاوت قیمتشون منطقیه چون سه بعدی ها خصوصا این مدل احتمال خرابیشون زیاده به ریسکش نمی ارزه که بدون گارانتی خرید. نمونه های زیادی هست که از این کار پشیمون شدن![]()
دوست عزيز c6200 اين اپليكيشن رو منظورم internet tv هست رو نداره
با سلام خدمت دوستان شاید سوال من تکراری باشه ولی ببخشید و اگر شد جواب بدید من ال ای دی سه بعدی 7000 دارم و با تغییرات در منوی مخفی هم منوی فارسی داره و هم تیونر دیجیتال ظاهر شده یعنی در موقع سرچ می پرسه کانالهای دیجیتال یا آنالوگ و یا هردو ولی بعداز سرچ چیزی پیدا نمی کنه و فقط کانال های آنالوگ را میاره آیا با ید کاری انجام بدم شبکه دیجیتال ساپورت می شه و همچنین این تلویزیون توانایی ضبط را داره یا نه ؟
-بارها ذكر شده اين مدل تيونر ديجيتال نداره گويا
در مورد pvr هم همينطور مدل هاو ريجن هاي اسيايي اين قابليت رو ندارند (حذف ميشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)