تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 194 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ولوم 35 به بالا البته از طریق گیرنده کانال ها را میگیرم و ولوم گیرنده را تا اخر میذارم.تو کانال های صدا سیما خش خش بیشتره

داره خودمونی میشه hero2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    ضمن تسلیت و تعزیت به مناسبت ایام شهادت یگانه بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و التماس دعا در این ایام فراق:

در این مدل های جدید سری d>samsung وlv>lg و lw>lg کدامیک دارای کیفیتی در حد و بالاتر از لحاظ تصویر هستند نسبت به c6900 و lg le 8500
    البته 3بعدی نباشند.
    در سایت های lg , samsung هم در امارات و هم مالزی که tv ها از آنجا وارد می شوند همه مدل ها عرضه نشده.یکسری از مدل های جدید اومده.کدامیک رو پیشنهاد میکنید؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

3. این کاربر از hero2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ولوم 35 به بالا البته از طریق گیرنده کانال ها را میگیرم و ولوم گیرنده را تا اخر میذارم.تو کانال های صدا سیما خش خش بیشتره
    -يكمقدار با فانكشن هاي تنظيم صدا هم ور برين و اكولايزرها رو تنظيم كنيد مقداري بهتر خواهد شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    ایکونINTERNT TV SAMSUNG 6200 کجاست؟؟؟
    من INTERNET وCAMPUTER وصلم ولی کاری نمیتونم بکنم.
    کمکم کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    من چند روز پيش از سايت ميهن دانلود فیلم مستند خلبان جنگنده عملیات پرچم سرخ رو كه 1080P هسستش به حجم 3.18GB بعد از كلي وقت گذاشتن دانلود كردم.ولي متاسفانه وقتي فيلمو بردم كه از تلويزيونم(C7000) ببينم پيغام ميداد كه از CODEC صداش پشتيباني نمي كنه.
    وقتي فلشمو به دستگاه بلوري C6900 زدم بازم همين پيغامو ديدم.در هر دو حالت تصوير مياد.حالا به نظر اساتيد چه كاري بايد انجام بدم؟
    من به خاطر صداي اين فيلم بود كه اين همه وقت گذاشتم و دانلودش كردم.
    نميشه نرم افزار دستگاه C6900 رو UPDATE كنم؟MODEL CODE دستگاه،روش نوشته شده C6900/MEA.ولي من Firmware هاي C6900/XME ياC6900/XSS رو ديدم.اگه از اين Firmwareها استفاده كنم،مشكلي براي دستگاه پيش نمياد؟اصلا Firmware C6900/MEA رو كجا بايد پيدا كنم؟
    با تشكر
    در اين جور مواقع اگه مي خواييد كيفيت صدا و تصوير از بين نره ، بهترين كار اينه كه برحسب اينكه كدك صدا يا تصوير پشتيباني نشد از نرم افزارهاي ويژه فايلهي HD استفاده كرده و مجددا فيلم رو انكود كنيد .
    mkvmerge گزينه مناسبي است . ابتدا صدا و تصوير رو جدا مي كنيد (Demux) ، بعد هر كدام اشكال داشت تبديل به فرمت جديد مي كنيد( با نرم افزارهاي تبديل) و سپس مجدداً صدا و تصوير را روي هم مي گذاريد ( Mux) . با توجه به اينكه تماشاي فيلمهاي HD يكي از قابليتهاي مهم تلويزيونهاي جديده ، بهتره كار با نرم افزارهاي كدك و انكود فرمتهاي معروف HD رو تجربه كنيد (‌ خيلي سخت نيست )‌.

7. این کاربر از smohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    چه تلویزیونی بخرم؟
    led؟
    چه مارکی؟
    بهترین باشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

1

با سلام .
    من میخوام یک led 3d samsongبخرم
    سوال: 46c8880 بخرم با گارانتی یا46c8000 بدون گارانتی.؟
    لطفا تفاوت قیمت..\داشتن امکانات مثل.دیجیتال داخلی\ساپورت اینترنت تی وی\منوی فارسی\امکانات اضافی مثل..2عینک 3d.
    bluray.سینما خانگی...وچیزایی که من نمیدونم...را مد نظر قرار بدین..و به من بگید شما کدوم گزینه رو انتخاب میکنین..؟
    با تشکر قبلی از پاسخ شما
    به نظر من با گارانتی بخرید و اگر نخواستین بلوری و سینمای خانواده را بر ندارین تا قیمتش پایینتر در بیاد. با توجه به این موضوع تفاوت قیمتشون منطقیه چون سه بعدی ها خصوصا این مدل احتمال خرابیشون زیاده به ریسکش نمی ارزه که بدون گارانتی خرید. نمونه های زیادی هست که از این کار پشیمون شدن

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان
    ایکونINTERNT TV SAMSUNG 6200 کجاست؟؟؟
    من INTERNET وCAMPUTER وصلم ولی کاری نمیتونم بکنم.
    کمکم کنین
    دوست عزيز c6200 اين اپليكيشن رو منظورم internet tv هست رو نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان شاید سوال من تکراری باشه ولی ببخشید و اگر شد جواب بدید من ال ای دی سه بعدی 7000 دارم و با تغییرات در منوی مخفی هم منوی فارسی داره و هم تیونر دیجیتال ظاهر شده یعنی در موقع سرچ می پرسه کانالهای دیجیتال یا آنالوگ و یا هردو ولی بعداز سرچ چیزی پیدا نمی کنه و فقط کانال های آنالوگ را میاره آیا با ید کاری انجام بدم شبکه دیجیتال ساپورت می شه و همچنین این تلویزیون توانایی ضبط را داره یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان شاید سوال من تکراری باشه ولی ببخشید و اگر شد جواب بدید من ال ای دی سه بعدی 7000 دارم و با تغییرات در منوی مخفی هم منوی فارسی داره و هم تیونر دیجیتال ظاهر شده یعنی در موقع سرچ می پرسه کانالهای دیجیتال یا آنالوگ و یا هردو ولی بعداز سرچ چیزی پیدا نمی کنه و فقط کانال های آنالوگ را میاره آیا با ید کاری انجام بدم شبکه دیجیتال ساپورت می شه و همچنین این تلویزیون توانایی ضبط را داره یا نه ؟
    -بارها ذكر شده اين مدل تيونر ديجيتال نداره گويا
    در مورد pvr هم همينطور مدل هاو ريجن هاي اسيايي اين قابليت رو ندارند (حذف ميشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •