کاری رو به زور اجبار کردن
کاری رو به زور اجبار کردن
خوب چطور اين كار رو بكنم؟
با تشکر از جناب Дttractive ζ من در مورد الطائر و زمان زندگیش و اتفاقات اون زمان دوست دارم اطلاعاتتون رو بشنوم .
Last edited by mb_stfu; 16-04-2011 at 21:58.
اوه یا حضرت عباس!!!- حین بازی اشیایی از صندوقچه های گنج و بدن راهزن ها و دشمن ها و انجام تعدادی از ماموریتهای بخصوص آدمکشی در اروپا بدست میارین که وجود تعدادی از اونها, برای خریدن یه سری تجهیزات و اسلحه ها از مغازه های اطراف مخفیگاه اتزیو لازمه. (Shop Quest بعد از پایان سکانس چهارم باز میشه)
من هر چی پیدا کردم یا دزدیدم همرو فروختم که..!!!!
ای باوو..شانس ما رو
روی شورتکاتش راست کلیک کنید تب Compatibility رو انتخاب کن بعد تیک گزینه run in 640x480 screen resolution رو بزن
در مورد زندگی الطایر میخوای بدونی ؟
الطایر رو که تو چندین پست اخیر گفتم بیشتر از اون اطلاعاتی ازش نیست متاسفانه اما جایی سوالی برات پیش اومده بپرس تا جاییکه میدونم بهت میگم
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
خسته نباشی
من پدرم دراومد این shrunken head از کجا گیر میاد اخه یه دونه دیگه میخوام تا اون کوئست زره تموم بشه
الان هیچ راهی نیست برم به زور ازشون پس بگیرم!؟:نه دیگه خودم میدونم نیست..بدبخت شدیم رف!خسته نباشی
من پدرم دراومد این shrunken head از کجا گیر میاد اخه یه دونه دیگه میخوام تا اون کوئست زره تموم بشه
حالا بهترین زره و شمشیر هم داشته باشی می خوای باهاش چیکار کنی وقتی مآموریتی نیست ازش استفاده کنی!
پس بدین شکل ac:bh هم به آرشیو میپیوندد!
این Shrunken Head ها فقط دو جا موجوده; داخل یکی از صندوقچه های گنج تو منطقه Antico + داخل یه صندوقچه گنج دیگه تو مموری The Sixth Day (یکی از لوکیشن های مخفی)
بیشتر در مورد حال و هوای اون زمان و اینکه آیا به این راحتی میتونست به تمام مناطق نفوذ کنه و اصلا ثبات تاریخی داره ؟!
اونجایی که اتزیو
چزاره را تعقیب میکنه بعد از اینکه چزاره پاپ را میکشه و 4 دقیقه هم وقت دارین چکار باید کرد من به محلی که علامت زده میرسم ولی هر کار میکنم نمیتونم ناشناس بمونم یعنی از لحظه ای که 4 دقیقه شروع میشه این سربازها تعقیبم میکنن تا دم در اونجایی که باید برم
چاره چیه؟
خود ربکا اینو میگه اما ما دقت نکرده بودیم . من فکر میکردم باگ Animus بود . نگو اولش میگه Mario Auditore Led Me here آخرش میگه apple led me here . این دو تا رو ربط بدیم میشه همونی که شما گفتی .
حالا با کی ازدواج میکنه ؟ آشناس؟
از رو پشت بوما بریداونجایی که اتزیو
چزاره را تعقیب میکنه بعد از اینکه چزاره پاپ را میکشه و 4 دقیقه هم وقت دارین چکار باید کرد من به محلی که علامت زده میرسم ولی هر کار میکنم نمیتونم ناشناس بمونم یعنی از لحظه ای که 4 دقیقه شروع میشه این سربازها تعقیبم میکنن تا دم در اونجایی که باید برم
چاره چیه؟
----------
خفن ترین زره که همون زره گرگی هستش ولی من ازش خوشم نمیاد . خیلی بی ریخته
و خفن ترین شمشیر یه Heavy Weapon هست به نام stolo یا همچین چیزی . اگه از Heavy ها خوشتون نمیاد برید assassins Challenge رو تموم کنید و شمشیر الطائر رو بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)