سلام .
یه چیزی که تو آنلاین بازی اذیت میکنه اینه که بخش Race بازی 3 سوت لول رو میبره بالا ( اگه اول تا سوم بشید ) به خاطر همین همه میرن Race که لول بالا بشن بعد میان Hot Pursuit که به نظرم نامردیه
مخلصیم .
سلام .
یه چیزی که تو آنلاین بازی اذیت میکنه اینه که بخش Race بازی 3 سوت لول رو میبره بالا ( اگه اول تا سوم بشید ) به خاطر همین همه میرن Race که لول بالا بشن بعد میان Hot Pursuit که به نظرم نامردیه
مخلصیم .
ببخشید میخواستم بدونم این بازی رو میشه دو نفره با دسته بازی کرد؟ اگه میشه چطوری؟( نسخه اورجینال نیست منظورم)
در غیر این صورت بهترین و جدیدترین بازی اتومبیل رانی که بشه دو نفره با دسته بازی کرد چیه؟
فدا سرت ، تو بیا racer شو من خودم hp میشم
دقت کردی توی هر دستی که بازی کردیم تا حالا تو یه تیم نبودیم ؟!![]()
کسی نبود ؟![]()
بر و بچ من یه مشکل جالب داره بازیم
وقتی میرم تو game play setting که دکمه های کیبوردو عوض کنم از بازی میاد بیرون
الان دکمه هایی که واسه بازی هست خیلی اذیت میکنه اصلا خوش دست نیستن با a و z میره جلو عقب بعد با دکمه های چپ و راست میره خیلی در هم بر همه:(
مشکل از چیه؟
ریس را که میزنیم نقشه میاد که روی بازی ها کلیک کنیم نمیشه فهمید کدوم مسابقه را انجام دادیم و کدوم را انجام ندادیم یه تعدادیش new کنارش هست ولی بعد از بازی کردن هماین new نمیره
کلا اونهایی که New میده یعنی یه مسابقه جدید باز شده و بعد از مسابقه دادن اون New میره . حالا اگه مدال طلا هم بگیرید رنگش کمرنگ میشه (البته اگه توی اون مپ مسابقه دیگه ای واسه طلا نمونده باشه ) و در کل نقشه ای که ایکونش کمرنگ نشده باشه یعنی حداقل یه مسابقه مونده که طلا بگیری .
اگه کسی بلده لطفا جواب بده
ببخشید میخواستم بدونم این بازی رو میشه دو نفره با دسته بازی کرد؟ اگه میشه چطوری؟( نسخه اورجینال نیست منظورم)
در غیر این صورت بهترین و جدیدترین بازی اتومبیل رانی که بشه دو نفره با دسته بازی کرد چیه؟نه نمیشه
blur و splitsecond که میشه 2 نفره (split screen ) بازی کرد که البته دسته xbox می خوان هر دوبازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)