تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 946 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام دوستان
    می خوستم ببینم این Win32/virut.NBP چه ویروسیه که نود32 هر چی فایل توی System32 و Program files بود پاکش کرد حدود نصف برنامه هام دیگه باز نمیشه چون تمام فایل های اجرایی برنامه ها و خود ویندوز رو پاک کرد:

اینم فایل نمونه:
    این فایل اجرایی Notepad هست که نود32 اون رو ویروس تشخیص میده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این ویروس کارهاش زیاده و بستگی به نوعش این کارها تقسیم میشه. اما مهترین کارهایی که انجام میده اینه که اول آنتی ویروس و یا فایل اجرایی آنتی ویروس رو سعی میکنه خراب کنه و بعد کدهای آلودۀ خودش رو به فایل های Exe تزریق میکنه تا اونها رو خراب کنه. معمولا آنتی ویروسهایی که قابلیت Disinfect را دارند میتونند تا حدودی کدهای آلوده رو از داخل فایل های EXE پاک کنند اما این کار همیشگی نیست. شما اگر یک جستجوی کم در اینترنت بکنید متوجه میشید که حتی آنتی ویروسهایی مانند Kaspersky یا نورتون هم همیشه در پاک کردن کدهای آلودۀ ویروس Virut موفق نبودند و در آخر تمام فایل های EXE خراب شدند و قابل اجرا شدن نبودند.

به هر حال سیستم شما الان آلوده شده و فایل هاتون هم خراب شدند. شما میتونید فایل های خراب شدۀ سیستم را با نصب دوبارۀ ویندوز بصورت Repair و نه فورمت درست کنید. اما فایل های برنامه ها اگر خراب شدند یا باید اونها رو دوباره نصب کنید و یا اینکه کلا قید همه چی رو بزنید و فورمت و نصب دوبارۀ برنامه ها رو از روی یک فایل Setup سالم (دقت کنید) ادامه بدید.

2. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

ببين اين برنامه بكارت مياد يا نه از شركت كسپر واسه خنثي سازي اين ويروس است وبعد از پاك كردن بيد يك ويندوز جديد بندازي.
    کد:

---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------

دوست من اين هم نتيجه اقا ويروسه از VIRSCAN.ORGاست برو حالش را ببر كه چه هيولايي گيرت افتاده خدا نصيب گرگ بيابان نكنه.
    کد:

4. 5 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

تست ویروس Virut بر روی Comodo Internet Security بدون آنتی ویروس.

اینم یک تست دیگه مثل همۀ تست هایی که روی کمود انجام شد. در این تست چون فایل Notepad.exe یک فایل شناخته شده است و جزو فایل های سیستمی است پس در صورت اجرا شدن باید کمودو بدون نظارت داشتن بر روش اجازۀ این کار رو بهش بده چون در لیست سفید کمودو Notepad.exe جزو فایل های قابل اعتماد شناخته شده.

اما برای کاربرانی که نمیدونند این نکته رو توضیح بدم که فایل Notepad.exe به شرطی بدون کنترل CIS قابلیت اجرا شدن رو داره که هش فایلش مشخصات زیر را در یک ویندوز 7 نسخۀ 64 بیتی داشته باشه. نسخۀ HP.

MD5: F2C7BB8ACC97F92E987A2D4087D021B1
    SHA-1: 7EB0139D2175739B3CCB0D1110067820BE6ABD29

چون آنتی ویروس کمودو این ویروس رو تشخیص میده من اومدم و اول آنتی ویروس کمودو را Disable یعنی غیر فعال کردم.

بعد از اینکار چون کمودو حتی از طریق اینترنت و قابلیت Cloud Scanning هم میتونه این ویروس رو تشخیص بده اومدم و اینترنت را هم کلا قطع کردم تا نتونه با اجرا شدن ویروس اون رو آلوده تشخیص بده و جلوشو بگیره.

بعد از قطع کردن اینترنت ویروس را اجرا کردم و Virut عزیز داخل سند باکس برای خودشون حال کردند.

و نتیجۀ کلی اینکه حتی با غیر فعال کردن آنتی ویروس کمودو و قطع ارتباط اینترنتی این ویروس نتونست هیچ کاری بکنه و برنده بصورت 100 درصد کمودو بود.

این تست فقط برای نشون دادن محافظتی که کمودو از یک سیستم میتونه انجام بده نبود. بلکه منظور دیگه ای در این تست هست و اگر کمی دقیق تر به مسئله نگاه کنید حتما متوجه اون خواهید شد. هر چند که خودم هم اشاره ای بهش کردم.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 26-10-2010 at 18:06.

6. 6 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببين اين برنامه بكارت مياد يا نه از شركت كسپر واسه خنثي سازي اين ويروس است وبعد از پاك كردن بيد يك ويندوز جديد بندازي.
    کد:

هر چی فایل داشتم با برنامه ی شما پاک شد:

نود هم همچنان داره زور میزنه:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوست من تنها راه استفاده از دیسک نجات است وبعد از پاک سازی عوض کردن ویندوز.چون ویروس جیفو هم همچین بلایی به سرم اورد که بادیسک نجات کسپر پاک سازی کردم دربوت وبعد نصب جدید ویندوز بود.درسته فایل شما برای این پاک شده چون ویروس خودش را به ان فایل اجرایی چسبانده است.چاکرشما

9. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست من تنها راه استفاده از دیسک نجات است وبعد از پاک سازی عوض کردن ویندوز.چون ویروس جیفو هم همچین بلایی به سرم اورد که بادیسک نجات کسپر پاک سازی کردم دربوت وبعد نصب جدید ویندوز بود.درسته فایل شما برای این پاک شده چون ویروس خودش را به ان فایل اجرایی چسبانده است.چاکرشما
    ممنون اون برنامه ی شما الان کارش تموم شد و فقط ویروس ها توی درایو C بودند و درایو های دیگه مشکلی نداشتند بعد از حذف فایل ها نود هم دیگه خفه شد و دیگه فایلی پاک نکرد خوشم اومد حالش گرفته شد
    الان مطمئن باشم ویروسی در کار نیست؟

11. 2 کاربر از aliupdate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما واسه مطمئن شدن یک دور کل سیستم اسکن بانود کافی است تا مطمئن شوید که ویروس ها پاک شدند

13. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

علی جان کارت ردیف شد یانه یاهنوز گیره ویروس هستی

15. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

ببخشید اینجا جاش نیست اما کسی لیسنس انتی ویروس اواست 5 رو نداره؟ جدید باشه ها قبلی ها همه شناسایی شدن .ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید اینجا جاش نیست اما کسی لیسنس انتی ویروس اواست 5 رو نداره؟ جدید باشه ها قبلی ها همه شناسایی شدن .ممنون
    دوست عزیز لایسنس ها همه توسط شرکت اواست بلوک میشن واگر لایسنسی بود دوستان توخود تایپیک اواست قرار میداندند.اگر خودت رامیخوای از شر پیدا کردن سریال راحت کنی .رو پیشنهاد من فکرکن.پیشنهاد من اواست ورژن رایگان به اضافه فقط فایروال کمودو ویا فایروال outpostکه فایروال کمودو قویتر است واگرخواستی انجامش بدی اواست فری را بافایروال کمودو حتما به تایپیک مخصوص کمودو یک سری بزن.چاکرشما

18. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •