تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 182 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1816

نام تاپيک: اینترنت استان کرمان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeedifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

من از یه شرکتی به اسم داده رسان میخوام اشتراک بگیرم 1024 با ترافیک 8 خوبه؟
    نه برادر نگیر اینا همون نماینده دیگر دیده بان نت هستن که چون نصف بیشتر کرمون از اینا گرفتن بخاطر همین سرعتشون نوسانش زیاده ...

2. این کاربر از Saeedifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

دنیا رو آب ببره بازم ما کرمونیا خوابیم
    چند روز پیش دیدم به حسابم 2گیگ اضافه شده خوشحال شدم گفتم حتما مخابرات اشتب کرده ما هم دمشو زدیم تو تا اینکه فهمیدیم جریانش اینه
    با توجه به اختلال به وجود آمده در شبکه ADSL ، از مورخ 92/06/31 لغایت 92/07/09 میزان G2 ترافیک و 10 روز اعتبار زمانی به حساب کلیه مشترکین ADSL منظور گردید

واقعا عجیبه یعنی مخابرات فقط 10روز مختل بوده؟ اینا روزی چند بار قطی دارن بر پدر و مادر مخابرات لعنت آدم دگ باید بخنده چون دگ اشکی نداریم که گریه کنیم
    بعد از اون قطعی ها دیگه مخابرات گند شده هم پینگش هم سرعت دانلودش تو روز و شب و هم شرکتی هست که ساکس در اینترنتش کندتریت سرعت رو داره ... من که میخام 8 گیگ باقیموندم رو تموم کنم و برم یه شرکت دیکه چون واقعا زجر آوره بخایم 4 ماه دیگه صبر کنم

4. این کاربر از Saeedifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان

کسی اینترنت مخابرات با سرعت های 512 یا 1m یا 2m نامحدود در کرمان داره ؟ سرعت دانلود شما چنده؟

من دیدبان 512 نامحدود دارم خیلی افتضاح هست سرعت دانلودش بیشتر 30 کیلوبایت نمیشه لطفا دوستان راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان

کسی اینترنت مخابرات با سرعت های 512 یا 1m یا 2m نامحدود در کرمان داره ؟ سرعت دانلود شما چنده؟

من دیدبان 512 نامحدود دارم خیلی افتضاح هست سرعت دانلودش بیشتر 30 کیلوبایت نمیشه لطفا دوستان راهنمایی کنید
    سوال منم همینه
    سرعت + اینکه کلا نامحدوده یا نه

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

رفسنجان اوای جوان ( نماینده پیشگامان ) فیمت هاشو 2 برابر کرد. 512 نامحدود رو از 29 تومان به 50 تومان تغییر داد.سرعت دانلود هم همیشه 64 بود. محدودیت دانلود هم نداشتم. اما به خاطر افزایش قیمت به پارش انلاین مهاجرت کردم. فعلا که 3 روزه دارم استفاده میکنم. خیلی خوبه. 128 نامحدود سرعت دانلود 120 هست . البته طبق شزایط پارس انلاین برای 128 نامحدود تا سقف دانلود 20 گیگا بایت با سرعت 120 دانلود میکنیم. بعد از اون تا اخر ماه باید با سرعت 30 دانلود کنیم. من هنوز 2 گیگ هم دانلود نکردم. تا الان که پارس انلاین خوب بوده و راضی هستم

8. 2 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

رفسنجان اوای جوان ( نماینده پیشگامان ) فیمت هاشو 2 برابر کرد. 512 نامحدود رو از 29 تومان به 50 تومان تغییر داد.سرعت دانلود هم همیشه 64 بود. محدودیت دانلود هم نداشتم. اما به خاطر افزایش قیمت به پارش انلاین مهاجرت کردم. فعلا که 3 روزه دارم استفاده میکنم. خیلی خوبه. 128 نامحدود سرعت دانلود 120 هست . البته طبق شزایط پارس انلاین برای 128 نامحدود تا سقف دانلود 20 گیگا بایت با سرعت 120 دانلود میکنیم. بعد از اون تا اخر ماه باید با سرعت 30 دانلود کنیم. من هنوز 2 گیگ هم دانلود نکردم. تا الان که پارس انلاین خوب بوده و راضی هستم
    خیلی خوبه
    شما پسته دارا خوب نتی دارید .
    هزینه اش چقدره ؟

10. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

هزینه ها رو داخل سایت پارس انلاین زده که. کل ایران قیمتاش برابره. 128 نامحدود ماهی 27 هزار تومان
    کرمان هم باید این اپشن ها باشه ( 20 گیگ جایزه مصرف منصفانه )

12. این کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام می خوام اشتراک اینترنت در کرمان بگیرم از کدوم شرکت اشتراک بگیرم تلفنم مرکز مخابراتی صدوقی جاده تهران از دیده بان نت و مخابرات قبلا داشتم اصلا راضی نبودم شنیدم آسیا تک خوبه اما مطمئن نیستم چون به نظر دفتر دستک درست حسابی ندارند لطفا راهنمایی کنید؟

14. این کاربر از 3dmaxacad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

آقا یعنی تو کرمان به این بزرگی کسی نیست اینترنت 2 مگ پارس آفلاین داشته باشه ما بدونیم سرعتش شب و روز چطوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آسیا تک نیا که پشیمون میشی از ما گفتن بود همه دارن در میرن از این شرکت دزد شما می خوای بیای تازه ؟

17. این کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •