نه برادر نگیر اینا همون نماینده دیگر دیده بان نت هستن که چون نصف بیشتر کرمون از اینا گرفتن بخاطر همین سرعتشون نوسانش زیاده ...![]()
نه برادر نگیر اینا همون نماینده دیگر دیده بان نت هستن که چون نصف بیشتر کرمون از اینا گرفتن بخاطر همین سرعتشون نوسانش زیاده ...![]()
بعد از اون قطعی ها دیگه مخابرات گند شده هم پینگش هم سرعت دانلودش تو روز و شب و هم شرکتی هست که ساکس در اینترنتش کندتریت سرعت رو داره ... من که میخام 8 گیگ باقیموندم رو تموم کنم و برم یه شرکت دیکه چون واقعا زجر آوره بخایم 4 ماه دیگه صبر کنم![]()
سلام دوستان
کسی اینترنت مخابرات با سرعت های 512 یا 1m یا 2m نامحدود در کرمان داره ؟ سرعت دانلود شما چنده؟
من دیدبان 512 نامحدود دارم خیلی افتضاح هست سرعت دانلودش بیشتر 30 کیلوبایت نمیشه لطفا دوستان راهنمایی کنید
سوال منم همینه
سرعت + اینکه کلا نامحدوده یا نه
رفسنجان اوای جوان ( نماینده پیشگامان ) فیمت هاشو 2 برابر کرد. 512 نامحدود رو از 29 تومان به 50 تومان تغییر داد.سرعت دانلود هم همیشه 64 بود. محدودیت دانلود هم نداشتم. اما به خاطر افزایش قیمت به پارش انلاین مهاجرت کردم. فعلا که 3 روزه دارم استفاده میکنم. خیلی خوبه. 128 نامحدود سرعت دانلود 120 هست . البته طبق شزایط پارس انلاین برای 128 نامحدود تا سقف دانلود 20 گیگا بایت با سرعت 120 دانلود میکنیم. بعد از اون تا اخر ماه باید با سرعت 30 دانلود کنیم. من هنوز 2 گیگ هم دانلود نکردم. تا الان که پارس انلاین خوب بوده و راضی هستم
خیلی خوبه
شما پسته دارا خوب نتی دارید .
هزینه اش چقدره ؟
هزینه ها رو داخل سایت پارس انلاین زده که. کل ایران قیمتاش برابره. 128 نامحدود ماهی 27 هزار تومان
کرمان هم باید این اپشن ها باشه ( 20 گیگ جایزه مصرف منصفانه )
سلام می خوام اشتراک اینترنت در کرمان بگیرم از کدوم شرکت اشتراک بگیرم تلفنم مرکز مخابراتی صدوقی جاده تهران از دیده بان نت و مخابرات قبلا داشتم اصلا راضی نبودم شنیدم آسیا تک خوبه اما مطمئن نیستم چون به نظر دفتر دستک درست حسابی ندارند لطفا راهنمایی کنید؟
آقا یعنی تو کرمان به این بزرگی کسی نیست اینترنت 2 مگ پارس آفلاین داشته باشه ما بدونیم سرعتش شب و روز چطوره ؟![]()
آسیا تک نیا که پشیمون میشی از ما گفتن بود همه دارن در میرن از این شرکت دزد شما می خوای بیای تازه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)