اقا من به هزار زور وزحمت بازی رو اجرا کردم ولی بازم مشکل دارم!!!!!!!!
بازی سیو نمیشه مثلا 10 تا ماموریت رو میرم بعد که خارج میشم و میخوام دوباره بازی کنم باید از اول بازی برم
کسی نمیدونه دلیل سیو نشدن چیههههههههه؟
اقا من به هزار زور وزحمت بازی رو اجرا کردم ولی بازم مشکل دارم!!!!!!!!
بازی سیو نمیشه مثلا 10 تا ماموریت رو میرم بعد که خارج میشم و میخوام دوباره بازی کنم باید از اول بازی برم
کسی نمیدونه دلیل سیو نشدن چیههههههههه؟
اینم سیو تا سکانس 4:اگه بخواین هر سکانس یه سیو میزارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ببخشید.
باور کنید تمام نت رو گشتم برای خرید پستی بازی . اما هیچ جا نبود. اون هایی که محصول رو داشتند ، همه شون مشکل فنی داشتند.
لطفا یه جای مطمئن رو معرفی کنید.
دوستان عزیز من صفحه ها قبل لینک فایل ستاپ Game Launcher رو برای عزیزانی که بازیشون Game launcher نداره گذاشتم ولی دوستان نادیده گرفتن
پس حالا دقت کنید اگه بازیتون Game Launcher نداره از این پست دانلود کنید
اون لینکهایی هم که دوستان میزارن و میگن کپی کنید توی C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher به شرطی عمل میکنه که این فایلی که من گذاشتم و حجمش 4 مگابایته رو دانلود کنید پس اگه بازیتون کلا Game Launcher نداره اول از لینکی که من گذاشتم دانلودش کنید و بعد از نصب یا بزارید آپدیت بشه و یا این لینکهایی که بچه ها میزارن رو دانلود کنید و توی C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher کپی کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در هر صورت اگه Game Launcher ندارید دانلود کردن فایلی که من گذاشتم الزامیه
در ضمن از ایجاد کننده تاپیک خواهش میکنم این لینک Game Launcher که گذاشتم رو توی پست اول قرار بده چون بعضی نسخه کلا Game Launcher نداره تا دوستانی که مشکل دارن راحت بتونن با رجوع به پست اول مشکلشون رو حل کنند
[QUOTE=mhgh44;4837839]اقا من به هزار زور وزحمت بازی رو اجرا کردم ولی بازم مشکل دارم!!!!!!!!
کسی نمیدونه دلیل سیو نشدن چیههههههههه؟[/QUOT]
منم همین مشکلو داشتم باید ubisoft game luncher عوض کنی برای من اینجوری درست شد!
چرا خرید پستی ؟ فکر کنم دیگه الان تو کل ایران بشه بازی رو به صورت کامل و کرک شده پیدا کرد .
اگه خواستی پستی بخری از اینجا بخر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by black.assassin; 11-04-2010 at 21:55.
من بازی تو درایو d نصب میکنم و کرک تو درایوd ولی بازم اجرا نمیشه .چکار کنم
کسی جواب پست منو نداد!
کسی نمیدونه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه دوباره نصب کردم دوباره صحنه دیدم![]()
[QUOTE=kkain-blood;4837903]همیشه یادت باشه که با یک یوزر و پسورد بری بازی کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)