تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 634 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان عزیز
    من حدودا 10-12 روز پیش گوشی رو خریدم و به درخواست چنتا دوستان چنتا عکسم ازش گذاشتم
    خواستم یه توضیحی براتون بدم که حواستون باشه
    یکی از دوستان گفت تفاوت قیمت توی بازار خیلی زیاده
    باید خدمتتون عرض کنم من وقتی رفتم علائدین گوشی رو بخرم دقیقا با همین مشکل مواجه شدم
    یه مغازه میگفت 640 و مغازه بغلی میگفت 750 !!!
    من تصمیم گرفته بودم گوشی رو بخرم و عقلم میگفت که هر کجا ارزونتره رو انتخاب کنم
    رفتم داخل مغازه (همون 640 تومنه) و گفتم که برام گوشی رو آورد و حتی سیم کارتمم توش انداخت و فاکتورشم برام نوشت اما گوشی رو روشن نکرد و بهم گفت شما باید گوشیتو بدی برات یه باکس روش نصب کنیم که چند وقت دیگه به مشکل نخورید !!!
    من اولش گفتم عیب نداره اتفاقا میخام برام نرم افزارم بریزید
    اما ایشون گفت هزینه نصب باکس برای اینکه گوشیتون چند وقت دیگه مشکل نرم افزاری پیدا نکنه یا دوربینش نپره یا .. میشه 120 هزار تومن
    من یکم داغ کردم و به او آقا گفتم اگه نخام این باکس روش نصب بشه چی ؟
    ایشون گفتن که اگه نخاین اصلا گوشی فروخته نمیشه و همونجا سیم کارتمو در آورد و بهم داد!!!
    نکته جالب اینجاست که من 3 تا مغازه رفتم ( همه این 3 تا قیمتشون پایین تر از بقیه بود ) و هر سه همین رو گفتند
    ببینید دوستان برای من که آگاه بودم و میدونستم مشکلی پیش نیومد
    اما حواستون باشه قیمت گوشی حدودا 710 الی 730 هستش
    اون مغازه ای که میگه 610 یا کمتر در واقع قیمت رو زیر قیمت خرید خودش گفته فقط برای جذب مشتری و سود
    گوشی از همون باکس تامین میشه درصورتی که صلا باکسی در کار نیست !
    امتحانش مجانیه شما 1 بار برید توی یکی از اون مغازه هایی که قیمت خیلی پایین میدن مثلا 610 یا کمتر
    بعدش بگید که گوشی رو میخاید تا براتون بیاره بعد میبینید همین داستانی که من الان گفتم رو براتون میگن
    و 1 بار هم توی اون مغازه ای برید که قیمت رو 730 یا همین حدود میگه و میبینید که اون اصلا از باکس حرف نمیزنه و گوشی رو بهتون میده.
    کلا تو پاساژ علائدین این الان مد شده که سود گوشی رو توی همین باکسه تامین میشه
    البته نه همه گوشی ها بلکه فقط گوشی هایی که سیستم عامل دارن

منم خودم 705 تومن خریدم اما الان انگار یه 10 - 20 تومن گرون شده
    دوستان دقت کنید و هنگام خرید حواستون باشه توی بازار چنتا از این گوشی رو دیدم با گارانتیه ماکروتل !!
    در صورتی که گارانتی اصلی پارس مایکروتل هست

ممنون

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

اووون ارزون قیمت ها هم میخوان کلی پولی نرم افزار بگیرن
    بعضی هاشون میگن بدون نرم افزار نمیدیم!
    دزدی با روشهای مختلف
    دقیقا

حواستون باشه گول نخورید
    Last edited by MINOR; 22-08-2010 at 00:08.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

گارانتی اصلی پارس مایکروتل هست نه ماکروتل نه مایکروتل نه پارس ماکروتل نه هیچ اسمی با بیش از دو کلمه یا کمتر از دو کلمه
    کجا هستن این بازرسان پر مدعای وزارت ...؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. 5 کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام دوستان اين سايت گوش رو 630 زده با گارانتي پارسه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چه جورياست

5. 2 کاربر از mohsen121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز ، این تفاوت قیمت که ارتباطی به کیفیت ساخت و این چیزا نداره ؟
    نه عزیز اصلا ربطی به کیفیت ساخت نداره.
    باید خدمتتون عرض کنم من وقتی رفتم علائدین گوشی رو بخرم دقیقا با همین مشکل مواجه شدم
    یه مغازه میگفت 640 و مغازه بغلی میگفت 750 !!!
    ببین عزیز این اختلاف قیمت معمولا دو تا دلیل داره:
    1:چون گوشی جدید وارد شده و افت قیمت تو گوشیهای جدید همیشه زیاده و مغازه دارهایی که گوشی رو اوایل میخرن نسبتا بهشون گرون تموم میشه و مجبورا تا با قیمت گرون ردش کنن بره تا ضرر نکنن.
    2:بعضی مغازه دارها بعضا تو گوشیهای جدید به سود 500 درصد دارن فکر میکنن مثلا قیمت گوشی براشون 600 تومن تموم میشه ولی میخوان با 150 الی 200 تومن بسته به مشتری مورد نظر بندازن بهش.
    که مغازه دارها بخصوص دزدای علاءالدین بیشتر با دلیل دوم گوشی رو ردش میکنن میره.
    اما حواستون باشه قیمت گوشی حدودا 710 الی 730 هستش
    اون مغازه ای که میگه 610 یا کمتر در واقع قیمت رو زیر قیمت خرید خودش گفته فقط برای جذب مشتری و سود
    گوشی از همون باکس تامین میشه درصورتی که صلا باکسی در کار نیست !
    اتفاقا دوست عزیز من با نظر شما موافق نیستم.
    چون قیمت اصلی گوشی الان (البته نسخه 8 گیگ) تو اونور آب حدودای 580 الی 620 تومن که این اختلاف 40 یا 50 تومن هم بخاطر گارانتی های مختلف هستش.
    این بحث نرم افزار هم تو ایران نه تنها تو این گوشی بلکه تو همه گوشیهایی که جدید وارد میشه وجود داره و مغازه دارها سعی میکنن با این روش سودشون بجای 100 درصد 500 درصد بشه.
    حتی مغازه دارها بفهمن از گوشی سر در نمیاری گوشی که هیچ سیستم عاملی نداره رو هم سعی میکنن با این توجیهات و خرافات به مردم بندازن.
    در ضمن همین مغازه دارهای طبقه همکف گوشی رو از عمده فروشیهای طبقات بالا تهیه میکنن که اگه از طبقات بالا قیمت بگیری میبینی که بعضیهاشون گوشی رو با 200 تومن سود هم میفروشن.
    یادمه همین i9000 رو که 3 یا 4 هفته پیش تو طبقه 5 میگفتن 630 تومن تو طبقه همکف 800 تومن قیمت داشت که خود اون مغازه دار طبقه همکف از همون عمده فروش طبقه 5 گوشی رو تهیه کرده بود.(خودت نگاه کن دیگه 630 تومن کجا و 800 تومن کجا)

7. 9 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

البته منم از طبقه سوم خریدم (البته از دوستم)
    ولی اون موقع خبری از 630 تومن نبود
    البته این رو هم بگم طبقات بالا عمده فروش هستند
    نه اینکه تک نفروشند
    و من از همه سوال کردم
    ولی این گوشی هنوز هیچ کس عمده وارد نکرده
    تو هر مغازه ای برید تک و توک دارن و میفروشن
    وغالبا طبقات بالا نباید دنبال این گوشی گشت

ممنون
    Last edited by MINOR; 22-08-2010 at 08:33.

9. 2 کاربر از MINOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mc_pooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    paye takht

پيش فرض

نظرتون راجع به خرید اینترنتی این گوشی چیه؟! مثلا همین plaza.ir خب 630 داره می ده گوشی رو.... کسی تا به حال اینطوری خرید کرده؟ مشکلاتش چیه...؟!
    Last edited by mc_pooria; 22-08-2010 at 09:12.

11. این کاربر از mc_pooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

نظرتون راجع به خرید اینترنتی این گوشی چیه؟! مثلا همین plaza.ir خب 630 داره می ده گوشی رو.... کسی تا به حال اینطوری خرید کرده؟ مشکلاتش چیه...؟!
    خريد اينترنتي كه من يه بار يه لب تاب گرفتم و خيلي هم خوب بود؛بعيد به نظر مياد مشكلي پيش بياد چون اين جور سايتا معمولا نميان با آبروي خودشون بازي كنن.البته من اينو نميدونم؛منظورم يه سايت معتبر مثل ديجي كالا بود؛اما نكته اينجاست مطمئنا اين سايت هم تو اين گير و دار فقط يه چيزي نوشته يا اونم حتما بدون باكس نميده:دي
    امتحانش ضرر نداره يه زنگ به قسمت فروشش بزنيد ببينيد چه بهانه هاي بني اسرائيلي مياره.احتمال زياد بگه تموم شده.
    Last edited by ebi66_boukan; 22-08-2010 at 09:35.

13. 3 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

آقا من زنگ زدم گفتن نداريم،گفت پس فردا تو بار جديد شايد باشه،ديديد الكيه.

‏_‏_______________
    الان ساعت حدود2خودشون زنگ زدن گفتن اشتباه شده و گوشي موجوده با قيمت 630تومن.
    Last edited by ebi66_boukan; 22-08-2010 at 13:13.

15. 4 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

عرضه مجموعه کامل لوازم جانبی گوشی Galaxy S

سامسونگ برای گوشی Galaxy S خود مجموعه ای از لوازم جانبی ارائه کرده است. این مجموعه متشکل از این لوازم است: یک پایه رومیزی، یک عدد شارژر باتری همراه با باتری یدک، پایه مخصوص اتومبیل( با امکان شارژ بوسیله اتصال USB)، جعبه پخش ویدئویی، کیف های مخصوص حمل گوشی در جنس های متعدد(چرم/سیلیکون/ نئوپرین)
    پایه رومیزی همراه با نرم افزار Desktop Home App مورد استفاده قرار می گیرد. با این وسیله گوشی هوشمند شما به یک مدیاپلیر قابل حمل و با کاربرد آسان تبدیل می شود و می توانید مکالمات تلفنی را به صورت هندزفری انجام دهید.

شارژر همراه با یک باتری یدک 1500 میلی آمپری این مجموعه، این امکان را به کاربرGalaxy S می دهد که باتری را خارج از فضای گوشی شارژ کند.
    ابزار پخش ویدئویی WMG160 WiFi HD عضو دیگر این مجموعه است. با استفاده از این دستگاه، می توانید فیلم یا عکس های موجود در Galaxy S را روی هر دستگاه HDTV تماشا و حتی موسیقی گوش کنید. البته قیمت آن هنوز نامعلوم است.
    با اتصالWMG160 به ابزارهای HDTV از طریق یک کابل، این دستگاه از طریق WiFi(DLNA) فایل های ویدئویی Galaxy S را روی HDTV موردنظر به نمایش در می آورد.
    تمامی پایه ها همراه با کیف چرمی با قیمت 40 دلار آمریکا عرضه می شوند. شارژر باتری 50 دلار قیمت دارد.
    کیف سیلیکون و کیف نئوپرین هم به ترتیب با قیمت 30 و 20 دلار دسترس خریداران قرار دارند.

منبع:
    GSM.ir

17. 10 کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم یک راهنمائی به من بکنید. من واقعا بین انتخاب Galaxy S و Iphone4 دچار مشکل شدم. اگر ممکن است یک راهنمائی منصفانه و دقیق بفرمائید.

با سپاس

19. این کاربر از webcopernic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •