دوستان عزیز
من حدودا 10-12 روز پیش گوشی رو خریدم و به درخواست چنتا دوستان چنتا عکسم ازش گذاشتم
خواستم یه توضیحی براتون بدم که حواستون باشه
یکی از دوستان گفت تفاوت قیمت توی بازار خیلی زیاده
باید خدمتتون عرض کنم من وقتی رفتم علائدین گوشی رو بخرم دقیقا با همین مشکل مواجه شدم
یه مغازه میگفت 640 و مغازه بغلی میگفت 750 !!!
من تصمیم گرفته بودم گوشی رو بخرم و عقلم میگفت که هر کجا ارزونتره رو انتخاب کنم
رفتم داخل مغازه (همون 640 تومنه) و گفتم که برام گوشی رو آورد و حتی سیم کارتمم توش انداخت و فاکتورشم برام نوشت اما گوشی رو روشن نکرد و بهم گفت شما باید گوشیتو بدی برات یه باکس روش نصب کنیم که چند وقت دیگه به مشکل نخورید !!!
من اولش گفتم عیب نداره اتفاقا میخام برام نرم افزارم بریزید
اما ایشون گفت هزینه نصب باکس برای اینکه گوشیتون چند وقت دیگه مشکل نرم افزاری پیدا نکنه یا دوربینش نپرهیا .. میشه 120 هزار تومن
من یکم داغ کردم و به او آقا گفتم اگه نخام این باکس روش نصب بشه چی ؟
ایشون گفتن که اگه نخاین اصلا گوشی فروخته نمیشه و همونجا سیم کارتمو در آورد و بهم داد!!!
نکته جالب اینجاست که من 3 تا مغازه رفتم ( همه این 3 تا قیمتشون پایین تر از بقیه بود ) و هر سه همین رو گفتند
ببینید دوستان برای من که آگاه بودم و میدونستم مشکلی پیش نیومد
اما حواستون باشه قیمت گوشی حدودا 710 الی 730 هستش
اون مغازه ای که میگه 610 یا کمتر در واقع قیمت رو زیر قیمت خرید خودش گفته فقط برای جذب مشتری و سود
گوشی از همون باکس تامین میشه درصورتی که صلا باکسی در کار نیست !
امتحانش مجانیه شما 1 بار برید توی یکی از اون مغازه هایی که قیمت خیلی پایین میدن مثلا 610 یا کمتر
بعدش بگید که گوشی رو میخاید تا براتون بیاره بعد میبینید همین داستانی که من الان گفتم رو براتون میگن
و 1 بار هم توی اون مغازه ای برید که قیمت رو 730 یا همین حدود میگه و میبینید که اون اصلا از باکس حرف نمیزنه و گوشی رو بهتون میده.
کلا تو پاساژ علائدین این الان مد شده که سود گوشی رو توی همین باکسه تامین میشه
البته نه همه گوشی ها بلکه فقط گوشی هایی که سیستم عامل دارن
منم خودم 705 تومن خریدم اما الان انگار یه 10 - 20 تومن گرون شده
دوستان دقت کنید و هنگام خرید حواستون باشه توی بازار چنتا از این گوشی رو دیدم با گارانتیه ماکروتل !!
در صورتی که گارانتی اصلی پارس مایکروتل هست
ممنون
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
دقیقا
حواستون باشه گول نخورید![]()