برا همین من یه با گفتم راضی ام یه بار بهشون فحش دادم
برا همین من یه با گفتم راضی ام یه بار بهشون فحش دادم
یعنی 1 مگ گرفتم سرعتم صبح تا حالا از 1.48 بیشتر نرفته سرعت 128 هم در همین حد بود.
از من سرعت خوبه اما نوسانات واقعا محسوس هست به صورت 10 ثانیه شاید هر دو ساعت یه وقفه بیوفته...
Last edited by roteal2007; 07-03-2011 at 18:20.
سرعت شبانه 200 کیلوبایت
می ترسم منم برم 1 مگ بگیرم با 128 فرقی نداشته باشه.
باید خودم یه سر حضوری برم ته و تو قضیه رو دربیارم..بهشون می گم باید بهم اطمینان بدید 1 مگ گرفتم سرعتش مثه 128 نباشه.
من فکر کنم این مشکلات تا 1 ماه ادامه داشته باشه ، چون هنوز خودشون هم سردرگم هستند.
---
سرعت من خیلی بهتر از قبل شده..اینم نتیجه تست..پینگ هم خوب شده
![]()
Last edited by yuzarsiff; 07-03-2011 at 18:40.
اطلاعیه جدید !
قابل توجه مشتركيني كه از تعرفه قديمي استفاده مي كنند و هنوز زمان سرويسشان به پايان نرسيده است:
با توجه به قيمتهاي جديد، امكان شارژ ترافيك با قيمت قبلي وجود ندارد. لطفا در صورت اتمام سرويس خود (چه از نظر حجمي و چه از نظر زماني) يكي از سرويسهاي 128 جديد را انتخاب و از گزينۀ پرداخت ($) شارژ نماييد.
ضمنا در صورت عدم اتمام ترافيك، امكان شارژ آنلاين فقط از 3 روز مانده به تاريخ انقضا تا 14 روز پس از آن ميسر مي باشد.
خوب من 3ماهه 128دارم، منتظرم ترافیکم تمام بشه، تا این سرویسها رو بگیرم، هنوزم این گزینه $ نیومدهاز گزينۀ پرداخت ($) شارژ نماييد.
برادرایی که این مشکل رو دارن به پشتیبانی زنگ بزنید و مشکل رو بگید واستون حل میکنن...سیستم آپدیت نیست دیگه
این هم سرعت 1 مگ من !!
یعنی با شما ها فرقی هم داره ؟
اسپید تست رو بنداز دور بگو با idm ماکس سرعتت به صورت ثابت پنده؟
البته باید بدونیم که سرعت 200آنقدرها هم الان زیاد نیستش، پارس آنلاین هم سرعت 200رو تضمینی روی 256میده، تازه اگه مخابرات پایین نیاره سرعتو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)