آهان!
برای یه مودم کمی بالاست! اما با توجه به کانفیگ بسیار بسیار قوی اون، میشه گفت یک کالای کاملا لوکس هستش!!!
آهان!
برای یه مودم کمی بالاست! اما با توجه به کانفیگ بسیار بسیار قوی اون، میشه گفت یک کالای کاملا لوکس هستش!!!
سلام.
مساحت کاری؟؟؟
دوست عزیز مساحت رو دقیق نمی دونم چون چند جا کار می کنم(تعمیر کار موبایلم)اما خونه فعلی ما با حیاط 375 متر میشه.
ولی برای من مارک خوب میان این سه مدل گفتم هم خیلی مهمه(گفتم از چه نظر خوب باشه)
مدلی پیشنهاد کنید تقریبا با حدود بودجه ام که کارش عالی باشه.خواهشا مدلی به روز و تقریبا از هر نظر خوب باشه و آی پی گم نکنه و... برد هم برام مهمه
تشکر دوست عزیز
Last edited by mzc1; 06-07-2012 at 16:54.
سلام دوست عزیز بودجه من حدود 50-60 هست اگر بیشتر نیاز هست میذارم و چیز خیلی خوبی هست میگیرم اگر نه زیاد فرقی ندارند مناسب با بودجه من بهم مدل رو پیشنهاد بدید
ممنونم
پس صبر كنم تا ٤٠٠٠ بياد ديگه؟
واقعا جا داره از زحمات شما و بقيه ي دوستان تشكر كنم استاد حامد ...
واقعا تفاوت p30world با جا هاي ديگه وجود اساتيدي مثل شماست ...
با سلام به دوستان
من الان مودم D-link 2730U رو دارم که همین طور که اطلاع دارین 150 N هست.
ولی باز با برد این مودم در کل خونه مشکل دارم. (نزدیک به ۳۵۰ متر و ۲ طبقه)
اگه امکانش هست یک مودم 300 N یا 450 N که دارای پورت USB هم باشه معرفی کنید.
سقف قیمت هم ۱۵۰ هزار تومن باشه ممنون!
لطفا مودمی رو بگین که تو تبریز بتونم پیدا کنم
با تشکر
TP-LINK TD-W8951ND...64.000
سلام.
در قسمت زیر طرح موضوع کنید تا اگر مشکل مرتفع نشد، مبادرت به خرید مدل جدید بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این مودم آخرین استاندارد رو یعنی IEEE802.11n رو نداره.به نظر شما این مودم خوبیه چون یکی از همکارها داره خیلی راضی نیست.
نظرتون در مورد Asus یا Cnet و یا حتی مودمی که خیلی تعریفش رو می کنند یعنی Zyxel چیه(منظورم اینه که آیا مودم Zyxel بهتر از TP-Link نیست؟)؟اگر مدل مناسبی توی اینها هست یک پیشنهاد بدید.
تشکر دوست عزیز
با تشکر من از خیر پورت USB گذشتم به نظر شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناسبه؟
یا اگه گزینه بهتری هست اون رو معرفی کنین با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)