تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 2199 اولاول ... 44941341401411421431441451461471481541942446441144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

reza-ps3 لطفا اين فرم پس دادن سرويس رو اينجا بزارين يا به دوستان توضيح بدين چطوريه كه هر چه سريعتر اقدام كنن به لغو سرويسشون

از اون منبع كت و كلفت بپرسين سرويس دهي اصليه شركت به مردم عادي هست يا شركتها ؟؟
    با لغو قرار داد 2 3 تا يا 200 تا كاربر ساده ، مبين آخ هم نميگه بعد بعضيا ميگن ...

باز هم اميدوارم رفع مشكل بشه ...

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام...
    من خونم زیتون کارمندیه.قطعی این چند روزه نداشت فقط چند ساعت جمعه قطع بود.فقط پینگش عصرها خیلی بالامیره.
    سلام دوست عزیز
    خدا را شکر شما راضی هستین
    لطفا میشه بگید از چه سرویسی استفاده می کنید و اینکه تو این چند روز هم که استفاده کردین راضی بودین یا نه؟
    در حال حاضر با چه سرعتی با IDM دانلود می کنین؟
    دانلود شبانه سرعتش چنده؟

راستش این خط تلفن ما هم pcm هست و قصد داشتم WIMAX بگیرم چون از لحاظ هجم دانلود و ترافیک رایگان شبانه و جمعه ها وضعیت مبین نت بهتر از ایرانسل قصد داشتم از مبین نت بگیرم (هر چند انگار کیفیت ایرانسل بهتره) تا اینکه یکی از شرکت های ADSL گفت می تونن خطم را از pcm در بیارن ولی الان 10 روزه منو معطل کردن و همش امروز فردا می کنن

اگه لطف کنی بگی تو اهواز منطقه زیتون کارمندی راضی هستی یا نه؟ که منم برم بگیرم و بیشتر معطل نشم

اگه بقیه دوستان اهوازی هم جواب بدن ممنون می شم

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

reza-ps3 لطفا اين فرم پس دادن سرويس رو اينجا بزارين يا به دوستان توضيح بدين چطوريه كه هر چه سريعتر اقدام كنن به لغو سرويسشون

از اون منبع كت و كلفت بپرسين سرويس دهي اصليه شركت به مردم عادي هست يا شركتها ؟؟
    با لغو قرار داد 2 3 تا يا 200 تا كاربر ساده ، مبين آخ هم نميگه بعد بعضيا ميگن ...

باز هم اميدوارم رفع مشكل بشه ...
    سوال اولتون رو متوجه نمیشم
    شما مطمئن باش همین روزهای به اخ گفتنش هم میرسه با این گندی که زده - حالا هی بیاید بگید اولش حل میشه و از این حرفها بابا مگه ایرانسل نبود از روز اول همین چیزی بود که در حاله حاضر هست
    Last edited by reza-ps3; 14-10-2010 at 12:41.

4. این کاربر از reza-ps3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

[/COLOR]
    منو راهنمایی کنید...
    الان وایمکسم قطع شده. یعنی وقتی تو تنظیمات میرم همه چیز رو زده 0 و نوشته:
    Current Frequency :
    DISCONNECT

ولی وقتی ping 192.168.0.10 میگیرم درست پیغام میده.
    درکل هیچ سایتی رو هم نمی تونم باز کنم

دوست عزیز عکس از قسمت WAN و WAIMAX بزار ببینیم ای پی داری یا نه - شاید هم CPE تون ریست شده باشه

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب خدا رو شکر بعد از نوسانات شدیدی که دیروز توی سرعت دانلود داشتم امروز مشکل برطرف شده و سرعت به حالت نرمال و ثبات عالی رسیده!

7. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maasen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

توسعه وايمکس مبين نت در شهرهاي بزرگ استان آذربايجان غربي
    به دليل استقبال گسترده شهروندان آذربايجان غربي از سرويس‌هاي وايمکس مبين نت توسعه شبکه در شهرهاي ديگر استان با سرعت بيشتري انجام مي‌شود.

وايمکس نيوز – محمد نوري، مدير منطقه‌اي شرکت ارتباطات مبين‌نت در استان آذربايجان غربي در گفت و گو با خبرنگار با بيان اين مطلب گفت: بسياري از مراکز توليدي، کارخانه‌ها و صاحبان مشاغل که به پهناي باند بالا نياز دارند، متقاضي وايمکس‌اند و از ارايه وايمکس در اروميه استقبال کرده‌اند.
    وي افزود: توسعه شبکه وايمکس در شهرهاي خوي، سلماس، مياندواب و مهاباد به عنوان شهرهاي بزرگ استان آذربايجان غربي و شهرهاي بازرگان، پيرانشهر، سردشت و ماکو به عنوان شهرهاي هم‌مرز با ترکيه و عراق که از لحاظ مراودات بازرگاني داراي اهميت هستند در اين فاز از توسعه قرار دارند.
    وي در پاسخ به اين سوال که آيا تجهيزات وايمکس زياني براي شهروندان دارد يا خير، گفت: تمامي تجهيزات وايمکس قبل از ترخيص از گمرک توسط سازمان‌هاي مسوول بررسي و در صورت تاييد از گمرک ترخيص مي‌شود.
    وي افزود: براساس بررسي‌هاي انجام شده توسط نهادهاي جهاني و داخلي تششعات آنتن‌هاي BTS هيچ‌گونه زياني براي شهروندان ندارد.
    مدير منطقه‌اي شرکت ارتباطات مبين‌نت در استان آذربايجان غربي گفت: متاسفانه برخي از شهروندان به دليل نداشتن اطلاعات کافي از زيان نداشتن اين تششعات در برخي از نقاط شهر از نصب آنتن‌ها جلوگيري مي‌کنند که اميدواريم اين موضوع توسط سازمان‌هاي دولتي مسوول فرهنگ سازي شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از maasen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

از دوستان کسی تو ارومیه سرویس داره ؟ برادر من داره و میگه مشکلی نداره ، اگر کسی مشکلی نداره منم برم بگیرم

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان قبلا شنیده بودم که مودمهای وایمکس ایرانسل را فقط برای ایرانسل می شه استفاده کرد و اگه مثلا بعد بخواهیم مبین نت بگیریم باید دوباره پول مودم داد و همین طور بالعکسش هم همینطوره و با مودم مبین نت نمیشه از سرویس های ایرانسل استفاده کرد

تا اینکه امروز رفتم تو سایت ایرانسل این صفحه:(سوالات متداول)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو قسمت تجهیزات سوال ششم اینه:
    6- من قبلا از یک شرکت دیگر خدمات وایمکس دریافت کرده ام و می خواهم از سرویس شما استفاده کنم، آیا برای من امکانپذیر می باشد از مودم قبلی استفاده کنم؟
    و جوابش این را نوشته:
    چنانچه مودم قبلی سازگار با شبکه وایمکس ایرانسل باشد، بله می توانید از مودم قبلی خود استفاده نمایید.

جالب بعدش تلفن را برداشتم زنگ زدم به این شماره ٠٩٣٧٧٠٧٠٠٠٠ که مرکز تماس وایمکس ایرانسل هست و بعد حدود 2 دقیقه به اپراتور محترم وصل شد و این سوال را ازش پرسیدم
    الکی گفتم مودم وایمکس مبین نت دارم و الان می خوام ایرانسل بگیرم که جواب داد بدلیل اینکه فرکانس شبکشون با مبین نت فرق می کنه و همچنین مودم های ایرانسل تو شبکه شون ثبت شدن نمیشه و حتما باید مودم ایرانسل بخرم این یعنی چی؟

یعنی چی مودم ها فرکانسشون فرق داره
    Last edited by yasaroj; 14-10-2010 at 15:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رنج فرکانسی مودم هر دو شرکت یکی هست و از فرکانس 3.38 تا 3.6 گیگا هرتز رو ساپورت میکنند و براحتی با فرکانس های هر دو شرکت کار میکنند. فقط باید مک آدرس مودم در شبکه ثبت بشه و فرکانسی هم که اون شرکت استفاده میکنه در مودم وارد بشه.
    ولی چون این ها سود کلانی در فروش مودم می برند, چنین کاری رو نمی کنند.

13. 4 کاربر از karbist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خدا را شکر شما راضی هستین
    لطفا میشه بگید از چه سرویسی استفاده می کنید و اینکه تو این چند روز هم که استفاده کردین راضی بودین یا نه؟
    در حال حاضر با چه سرعتی با IDM دانلود می کنین؟
    دانلود شبانه سرعتش چنده؟

راستش این خط تلفن ما هم pcm هست و قصد داشتم WIMAX بگیرم چون از لحاظ هجم دانلود و ترافیک رایگان شبانه و جمعه ها وضعیت مبین نت بهتر از ایرانسل قصد داشتم از مبین نت بگیرم (هر چند انگار کیفیت ایرانسل بهتره) تا اینکه یکی از شرکت های ADSL گفت می تونن خطم را از pcm در بیارن ولی الان 10 روزه منو معطل کردن و همش امروز فردا می کنن

اگه لطف کنی بگی تو اهواز منطقه زیتون کارمندی راضی هستی یا نه؟ که منم برم بگیرم و بیشتر معطل نشم

اگه بقیه دوستان اهوازی هم جواب بدن ممنون می شم
    ما که راضی نیستیم! پیشنهاد میکنم وایمکس مبین نت رو توی اولویت آخر قرار بدی یا صبر کنی ببینی وضعیت ما چی میشه، گرچه توی شهر ما از هر isp سرویس بگیری مشکل داره مگر از طریق ماهواره!

---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

رنج فرکانسی مودم هر دو شرکت یکی هست و از فرکانس 3.38 تا 3.6 گیگا هرتز رو ساپورت میکنند و براحتی با فرکانس های هر دو شرکت کار میکنند. فقط باید مک آدرس مودم در شبکه ثبت بشه و فرکانسی هم که اون شرکت استفاده میکنه در مودم وارد بشه.
    ولی چون این ها سود کلانی در فروش مودم می برند, چنین کاری رو نمی کنند.
    کاملا درسته- مخصوصاً خط آخرش!

15. 3 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •