پس کی میخواد درس شه . داره میره تو سه روز.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس کی میخواد درس شه . داره میره تو سه روز.![]()
اخرین خبر : ثبت نام اینترنت با نرخ تعرفه های کمپین (جشنواره) تنها تا روز پنج شنبه مورخه 10/7 امکان پذیره! (یعنی تا 2 روز دیگه)
افرادی که میخوان تعرفه هاشون رو با نرخ قدیم تغییر بدن بشتابند چون بعد از این تاریخ قطعآ قیمت ها تغییر خواهند کرد.
سلام بهاره جان خسته نباشید ، توصیه ای برای من ندارین ؟ برای خونمون یک مگ دارم اگه یادتون باشه ، نیازی هست کاری کنم ؟
قاعدتآ چون ما از طرح های کمپین استفاده می کنیم تا پایان قراردادمون نرخ اینترنتمون نباید تغییر کنه ولی مسئله که وجود داره هزینه نگهداری از خطوط اینترنته!
تو طرح قدیم هزینه ابونمان ماهیانه 1000 تومن بود ولی الان برحسب تعرفه ای که استفاده می کنیم نرخ های متفاوته ، فکر می کنم این بند هزینه ابونمان خارج از قرارداد باشه و مخابرات میتونه اون رو افزایش بده!
هزینه برقراری و نگهداری ماهیانه (ریال) نرخ بیت (کیلوبیت برثانیه)
20000 64 کیلوبیت بر ثانیه
22500 128 کیلوبیت بر ثانیه
30000 256 کیلوبیت بر ثانیه
45000 512 کیلوبیت بر ثانیه
75000 1024 کیلوبیت بر ثانیه
120000 2048 کیلوبیت بر ثانیه
شما که یه مگ داری باید ماهیانه 7500 فقط بابت هزینه نگهداری خط پرداخت کنی که هر دو ماه میشه 15 تومن.
البته هنوز اینو مطمعن نیستم!
الان کارکرد کلی درست میزنه حجم مصرفی رو یا ریزکارکرد!؟ یا هر دو اشتباست؟
افزایش قیمت اینترنت قطعیه؟
نه!!!! اگه اینطوری باشه که باید 256ش بکنیم!!!
-------
من اینطوری از متن خبر برداشت کردم که این هزینه ماهیانه این مقدار هست و هزینه ترافیک هم جدا البته متن به نظرم اصلا گویا نیست. ولی اون 25% اضافه تر هم خوبه اگه بدن!
------
پس کی می خواد این سرعتا درست بشه!!!!؟؟؟
Last edited by amin_g_p; 25-12-2012 at 14:42. دليل: پس از خواندن متن اصلی
بله هزینه ترافیک که جدا محاسبه خواهدشد!
نمیدونم از کجای خط میخوان نگهداری کنن که ماهی 7500 هزینه اش میشه!!!
پس کی میخواد این سرعتا درس شه![]()
به اینترنت ملی خوش امد بگید!!!
امروز به این کشف نائل شدم که از سایت هایی که تو ایران هاست شدند یعنی سرورهاشون داخل کشور قرار داره چه در وبگردی و چه دانلود هیچگونه افت سرعتی ندارند و میشه با نهایت سرعت اشتراکتون از این سایت ها دانلود کنید!!!
به عنوان مثال سایت هایی مثل aparat.com و tebyan.net سرورهاشون در داخل کشور قرار داره و من خودم در حال حاضر با 170 ک از این سایت ها دانلود دارم! (لطفآ بقیه هم یه تستی بزنند و نتیجه رو اینجا قرار بدن)
ظاهرآ کم کم بوی اینترنت ملی به مشام میرسه و استان مرکزی به عنوان بستر ازمایش از اولین مراکزی خواهد بود که به این طرح بزرگ می پیونده!!!!!
تایید میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)