تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 1049 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مدل اسپیکر و امپ دنون مدل dht 390 دیدم به قیمت 540 هزار
    خواستم ببینم کسی از کیفیت این چیزی میدونه
    منظورتون این مدل هستش؟

من یه چندتا ریویو از این مدل تو سایت های خارجی خوندم.کسانی که از این مدل داشتن و استفاده کردن نظرشون این بود که با توجه به مبلغش خیلی به صرفه هست و همینطور می گفتن که بیشتر مناسب فضاهای کوچیک هستش و کیفیت صداش هم خوب و معمولی به همراه بیس محکم.
    نمیدونستم توی ایران هستش.کجا دیدی؟
    اگه آدرس بدی میرم و حتما یه تست صدا ازش می گیرم.

2. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منظورتون این مدل هستش؟

من یه چندتا ریویو از این مدل تو سایت های خارجی خوندم.کسانی که از این مدل داشتن و استفاده کردن نظرشون این بود که با توجه به مبلغش خیلی به صرفه هست و همینطور می گفتن که بیشتر مناسب فضاهای کوچیک هستش و کیفیت صداش هم خوب و معمولی به همراه بیس محکم.
    نمیدونستم توی ایران هستش.کجا دیدی؟
    اگه آدرس بدی میرم و حتما یه تست صدا ازش می گیرم.
    من تو خیابان جمهوری پاساژ شرکا انتهای پاساژ دست چپ نمایندگی دنون دیدم
    تنها اسپیکر تقریبا حرفه ای بود که با امپش قیمت 540 هزار داشت اگه رفتی تست کردی حتما به من یه اطلاعی بده خیلی تو نخشم که بگیرمش
    من خودم الان یه اسپیکر s730 از ادیفایر دارم میخواستم بدونم این دو تا نسبت به هم تو قدرت و کیفیت چه جورین؟

4. 3 کاربر از omidnejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من تو خیابان جمهوری پاساژ شرکا انتهای پاساژ دست چپ نمایندگی دنون دیدم
    تنها اسپیکر تقریبا حرفه ای بود که با امپش قیمت 540 هزار داشت اگه رفتی تست کردی حتما به من یه اطلاعی بده خیلی تو نخشم که بگیرمش
    من خودم الان یه اسپیکر s730 از ادیفایر دارم میخواستم بدونم این دو تا نسبت به هم تو قدرت و کیفیت چه جورین؟
    در اولین فرصت که وقت کردم حتما میرم و یه تست ازش می گیرم.
    Last edited by mr_rayan; 16-06-2010 at 17:45.

6. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در اولین فرصت که وقت کردم حتما میرم و یه تست ازش می گیرم.
    اگه رفتین تست کردین حتماً یه ریویو در موردش بدین من فکر می کنم خیلی مورد مناسبی برای گوش کردن موسیقی توی اتاق خواب باشه هم جمع و جوره هم قیمتش مناسبه هم اینکه از یه برند خیلی خوش نام مثل دنون انتظار زیادی میره

در ضمن فکر کنم خیلی از 787 بهتر باشه.
    Last edited by Pejman3; 16-06-2010 at 23:11.

8. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دیروز یه فیلم هندی دیدم تو خونه حدس می زنید چی داشت؟؟؟ سینما خانگی RS70 دقیقاً این طراحی به خونه های هندی میخوره نه ما ایرانی ها

10. این کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب omidnejat من به اون مغازه ای که آدرس داده بودین رفتم ولی همچین مدلی نداشت و به کل منکر این قضیه بود که اصلا شرکت دنون اسپیکر هم طراحی می کنه.حالا ما هرچی به این بنده خدا گفتیم که من خودم چند مدل از اسپیکرهاش رو دیدم طرف قبلو نکرد که نکرد،تازه بهش بر هم می خورد و می گفت من یه عمریه اینکاره ام و تا حالا اسپیکر از شرکت دنون ندیدم.
    یه چیز خیلی جالب بمن گفت،بهم گفت که حتما مارک رو اشتباهی دیدم و اسپیکرهایی که دیدم مدلش دنون نبوده،منم خندم گرفته بود که حالا باید به این بنده خدا آخه چه جوابی بدم که انقدر مردم رو بلانسبت خنگ فرض می کنه.
    ولی یه مدل اسپیکر از شرکت marantz داشت که ست 5.1 بود 950 تومن.فکر کنم مدل ls5000 یا ls6000 بود.دقیق یادم نمونده.
    عکسش اینه ولی مشکی بود.

به نسبت قیمتش من از این بیشتر ازش انتظار داشتم ولی در کل صداش خوب بود.مخصوصا زمانی که از فروشنده خواستم ساب رو هم روشن کنه دیدم صدای بیسش واقعا معرکه شد.

12. 7 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_voroojak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام دوستان من یه سیستم صوتی خوب میخوام که صداش خوب باشه چون زیاد فیلم میبینم قیمتشم تا 500 تومان باشه و یشه با کنترول lcd کنترولش کرد

ویه سوال به نظر شما بی سیم بگیرم یا باسیم ممنون

14. این کاربر از nima_voroojak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جناب omidnejat من به اون مغازه ای که آدرس داده بودین رفتم ولی همچین مدلی نداشت و به کل منکر این قضیه بود که اصلا شرکت دنون اسپیکر هم طراحی می کنه.حالا ما هرچی به این بنده خدا گفتیم که من خودم چند مدل از اسپیکرهاش رو دیدم طرف قبلو نکرد که نکرد،تازه بهش بر هم می خورد و می گفت من یه عمریه اینکاره ام و تا حالا اسپیکر از شرکت دنون ندیدم.
    یه چیز خیلی جالب بمن گفت،بهم گفت که حتما مارک رو اشتباهی دیدم و اسپیکرهایی که دیدم مدلش دنون نبوده،منم خندم گرفته بود که حالا باید به این بنده خدا آخه چه جوابی بدم که انقدر مردم رو بلانسبت خنگ فرض می کنه.
    ولی یه مدل اسپیکر از شرکت marantz داشت که ست 5.1 بود 950 تومن.فکر کنم مدل ls5000 یا ls6000 بود.دقیق یادم نمونده.
    عکسش اینه ولی مشکی بود.

به نسبت قیمتش من از این بیشتر ازش انتظار داشتم ولی در کل صداش خوب بود.مخصوصا زمانی که از فروشنده خواستم ساب رو هم روشن کنه دیدم صدای بیسش واقعا معرکه شد.
    دوست عزیز شاید مغازه رو اشتباه رفتید فروشنده یه ادم خوش برخود با سطح اطلاعات بالا بود که خودش مدل دنون بهم معرفی کرد تازه تست کرد ولی بدون ساب چون وصل نبود حالا شاید تموم کرده بهونه میاره

16. 2 کاربر از omidnejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان من یه سیستم صوتی خوب میخوام که صداش خوب باشه چون زیاد فیلم میبینم قیمتشم تا 500 تومان باشه و یشه با کنترول lcd کنترولش کرد

ویه سوال به نظر شما بی سیم بگیرم یا باسیم ممنون
    مدل 787 پایونیر
    مدل 3569 و 3378 و 3578 فیلیپس
    مدل D7 جی وی سی
    اگر با سیم گرفتن برات مشکلی نداره بیخودی پولبرای بی سیم نده چون هزینه اضافه میشه.
    این مدل ها امتحانهای خودشون رو پس دادن،شما خودت برو از نزدیک تست کن و ببین کدوم براتون مناسبتره.

دوست عزیز شاید مغازه رو اشتباه رفتید فروشنده یه ادم خوش برخود با سطح اطلاعات بالا بود که خودش مدل دنون بهم معرفی کرد تازه تست کرد ولی بدون ساب چون وصل نبود حالا شاید تموم کرده بهونه میاره
    نمیدونم.منکه مغازه های انتهای پاساژ سمت چپ رو نگاه کردم ولی چیزی ندیدم.

18. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mamadclub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Philippines

پيش فرض

سلام mr-rayan عزیز
    من یه سینمای پایونیر282 گرفتم.
    یه مشکلی که دارم روی کنترل دکمه ای برای جا به جا کردن فولدر نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •