دیگه 2 هسته ای از مد افتاد!!!
ضرر میکنین اگه 2 هسته ای بخرین!
فقط 4 هسته ای ISeven
دیگه 2 هسته ای از مد افتاد!!!
ضرر میکنین اگه 2 هسته ای بخرین!
فقط 4 هسته ای ISeven
تمامی پردازنده ها در این محدوده قیمت دو هسته ای هستند.
پردازنده های core i 5 و core i 3 هم دو هسته ای هستند.
من اگه 1464 گرفتم ،بگم xp نصب کنه یا سون 32 بیتی؟
با توجه به نرم افزار های موجود میگم و اینکه سی پی یو core i3 هستش!
یه سوال دیگه: شرکت همراه لپ تاپ چه چیزائی تحویل میده؟
سی دی درایورها،...!
یه لپ تاپ خوب تا 800 تومن که xp هم ساپورت کنه برای من بگید لطفاًسلام
من می خوام یه لپ تاپ تا حداکثر 800 تومان بگیرم.کارم هم بیشتر برنامه نویسی و نرم افزارهای مهندسی اولویت اولم هم اینکه خرکار باشه چون من زیاد کار می کنم ولی خوب اگه گرافیک خوبی هم داشته باشه که چه بهتر. خودم نظرم رو 1564 دل بود که با توجه به اینکه XP ساپورت نمی کنه و ویندوز سون هم 64 بیتی هست و اینکه دوستان مشکل باهاش زیاد دارن تقریباً پشیمون شدم. حالا به نظر شما با این شرایط چه لپ تاپ دیگه ای رو می تونم انتخاب کنم؟
لطفاً زودتر راهنماییی کنید چون باید سریع بخرم
ممنون
اینکه همراه لپ تاپ چیا هستش بر میگرده به شرکت سازنده،اما تو سایت سازنده لپ تاپ همه درایورهای به روز شده وجود داره. در ضمن شما 7 نصب کن.همه رو به پیشرفتن داداشی، XP مرد دیگه
اینکه همراه لپ تاپ چیا هستش بر میگرده به شرکت سازنده،اما تو سایت سازنده لپ تاپ همه درایورهای به روز شده وجود داره. در ضمن شما 7 نصب کن.همه رو به پیشرفتن داداشی، XP مرد دیگه
سلام
بچه ها تو لپ تاپ هاي تا 1 تومن،درايو بلو ري داره+خروجي HDMI?
ميشه معايب اين مدل رو بگي؟ چون من ميخوام تا يه هفته ديگه اونو بخرم. راستي كيفيت صفحه نمايشش چجوريه؟
یه مدل سونی CW بود الان کم هست
البته یه 13.3 اینچی هم اچ پی داره مشابه سونیه که هم بلوری داره و هم HDMI : DV3 2165
بچه ها یه لپ تاپ 13 یا 14 اینج زیر یک میلیون چی سراغ دارید مشخصات خوبی هم داشته باشه
به نظر شما دل 1464 خوب هستش من بگیرمش اگر پیشنهادی دارید بگید لطفعا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)