من به شما پیشنهاد می کنم یه روبیک Shengshou 3*3 از این سایت بخرید که ارزون هم هست و واسه شروع خوبه .
بعدا واسه حرفه ای شدن یه روبیک Type F تهیه کنید .
من به شما پیشنهاد می کنم یه روبیک Shengshou 3*3 از این سایت بخرید که ارزون هم هست و واسه شروع خوبه .
بعدا واسه حرفه ای شدن یه روبیک Type F تهیه کنید .
آقا جواب پست واجب
حالا حنما هوش ایرانی ام نباشه مهم نیست بگین از کجا بگیرم
سلام دوست من
من جواب شما رو به ایمیلتون ارسال کردم
3 روز پیش
رنگ برچسب های روبیک شما رفته ؟
شما اگه روبیک DIY Type FII رو از سایت هوش ایرانی خریدید شماره ی فاکتور خودتونو به من بدید و روبیک خودتونو به آدرس ما بفرسیتید . ما استیکر های روبیک شما رو رایگان عوض می کنیم ...
شما لازم نیست هیچ هزینه ی بپردازید
هزینه ی استیکر و هزینه ی پست برگشت هم باشه به عنوان گارانتی و خدمات پس از فروش
...
Last edited by Dr.mc; 27-11-2010 at 08:28.
ممنونم از اطلاعاتتون
مسابقات از طرف شرکت پرشان پارس مدیا بود دیگه یا همون کندوی عسل ؟؟
شهرداری هم همکاری داشت ؟؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم
چند روز پیش دوستان ما توی شیراز درخواست تایمر مخصوص مسابقات داشتن که به دلیل کمبود وقت نتونستن از ما بگیرن ...
می خواستم بدونم از چه نوع تایمری توی این مسابقات استفاده شد ؟؟
![]()
دمت گرم ولی هنوز نیومده
طول میکشه همون استیکر باشه کافیه، فقط مشکل اون قیمتشه وگرنه الان 100 باره گرفته بودم.
پ. ن: استیکر نصبش که نکته ی خاصی نداره؟ داره؟
نه کاره خیلی سختی نیست
قیمت استیکر ها هم همون قیمتی که توی فروشگاه هست
دوبله حساب نمیشه
همون قیمته با هزینه ی پست رایگان
خود سیستم هزینه ی پستی رو خودکار به فاکتور شما اضافه می کنه
شما لازم نیست پرداخت کنید
شرمنده
ولی فکر نمی کنم اینجا درست باشه که در باره ی خرید و فروش روبیک صحبت کنیم
شما اگه سوالی داشتید. توی پیغام خصوصی بپرسید ما در خدمتیم ...
![]()
یه خورده بیشتر تعریف کن ببینیم این مسابقاتی که 6 ماهه تبلیغ می کنن چطور بود .
همون طور که می دونی ما هم تو اصفهان قرار این مسابقات رو برگزار کنیم که متاسفانه یه مشکلاتی پیش اومده که امیدواریم هرچه زودتر حل بشه
باز هم سلام
در جواب dr.mc عزیز باید بگم که تایمراشون به نظر دست ساز میومد یه صفحه کلید ساخته بودت که به یه نرم افزار وصل بود که با فشار دادن دکمه روی صفحه تایمر شروع به کار میکرد
در جواب amir عزیز هم باید بگم که مسابقات خیلی خوب برگزار شد و نسبت به تبلیغاتشون تمام تلاششونو کرده بود
رکوردها به صورت رسمی ثبت میشد
اسکرامبلها (scrambel) همگی از سایت wca گرفته میشد
و داورها کاملا با قوانین بین المللی همراه بودن
در کل برای اولین دوره مسابقات رسمی ایران یه کار قابل قبول کرده بودن
اگه سوال دیگه ای دارین خوشحال میشم جواب بدم
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
اگه دوستان لطف کنن و برای ساخت لایه اول و دوم به صورت همزمان یه اموزش ساده بزارن ممنون میشم من با این مرحله خیلی مشکل دارم و اگه یه راه حل ساده بگین لطف کردین
سلام دوستان
من آموزش مقدماتی رو دانلود کردم ...حرکات R U F...رو هم یاد گرفتم ولی اون قسمتی که میگه باید صلیب درست کرد واقعا نمیتونم انجام بدم!!
لطفا راهنمایی کنید.
قسمت صلیب رو نمیشه با فرمول توضیح داد. یه کم دقت کن متوجه میشی.سلام دوستان
من آموزش مقدماتی رو دانلود کردم ...حرکات R U F...رو هم یاد گرفتم ولی اون قسمتی که میگه باید صلیب درست کرد واقعا نمیتونم انجام بدم!!
لطفا راهنمایی کنید.
سلاماگه دوستان لطف کنن و برای ساخت لایه اول و دوم به صورت همزمان یه اموزش ساده بزارن ممنون میشم من با این مرحله خیلی مشکل دارم و اگه یه راه حل ساده بگین لطف کردین
من یه روش دسته بندی شده ی توپ بلدم و دارم همین روش رو به یه مشت بچه سر کلاس آموزش میدم ولی واقعا توضیح دادنش به صورت نوشتاری صرف سخته. یه میتینگ جور کنی راحت میشه یاد داد.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)