دوستان برای بیشتر لذت بردن از گوشی Spb هارو هم نصب کنین ...
واقعا ظاهر گوشیرو زیبا میکنه و از کار کردن باهاش نهایت لذت رو میبرین![]()
دوستان برای بیشتر لذت بردن از گوشی Spb هارو هم نصب کنین ...
واقعا ظاهر گوشیرو زیبا میکنه و از کار کردن باهاش نهایت لذت رو میبرین![]()
سلام.
کسی یه نرم افزار تبدیل کننده flv به 3gp یا mp4 یا wmv که بتونه اندازه رو هم فیت رزولوشن گوشی 640 ×360
بکنه نداره؟
حجمشم مهم نیست فقط درست تبدیل کنه و پرش و افت کیفیت نداشته باشه.
با سلام دوست من اگه جواب تخصصی میخوای بیا پیام خصوصی بده اگه شک داری صفحات قبل رو بخون دکترای گوشی شناسی دارم ولی بر اثر مشکلاتی که با بعضی دوستان داشتم و تذکرات مدیریت سایت من دیگه فعالیتم رو تو سایت بویژه این تاپیک کم کردم موفق باشی
اول معایب پنهان گوشی رو بررسی کن که در جایی درج نشده و با آپدیت جدید هنوز حل نشده
میدونم دوستان الان به من حمله کنن ولی وظیفه ام بود به شما کمک کنم حتی اگه مورد اهانت دوستان عزیزم و استادان خوبم قرار بگیرم .بویژه NOKIA-N95 دشمن سرسخت من بخاطر اطلاعات بالا منو از تاپیک انداخت بیرون که مرد اول گوشی شناسی باشه
![]()
Last edited by t2download; 19-07-2010 at 12:20. دليل: uar
یه نرم افزاره دیگه ... دانلود کن بعد بریز تو گوشیت ... یه سری فایل دیگه هم باید جدا دان کنی میریزی تو فولدر مخصوصش بعد لذتشو میبری ...
من کاملشو از سایت M o b i l e s t a n دان کردم . واقعا برنامه خوبیه ...
با سلام دوست من اگه جواب تخصصی میخوای بیا پیام خصوصی بده اگه شک داری صفحات قبل رو بخون دکترای گوشی شناسی دارم ولی بر اثر مشکلاتی که با بعضی دوستان داشتم و تذکرات مدیریت سایت من دیگه فعالیتم رو تو سایت بویژه این تاپیک کم کردم موفق باشی
اول معایب پنهان گوشی رو بررسی کن که در جایی درج نشده و با آپدیت جدید هنوز حل نشده
میدونم دوستان الان به من حمله کنن ولی وظیفه ام بود به شما کمک کنم حتی اگه مورد اهانت دوستان عزیزم و استادان خوبم قرار بگیرم .بویژه NOKIA-N95 دشمن سرسخت من بخاطر اطلاعات بالا منو از تاپیک انداخت بیرون که مرد اول گوشی شناسی باشه
![]()
من خودم از این نرم افزار استفاده میکنم یه تست بکن ببین خوشت میاد یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان چند درصد از گوشی راضی هستین اگه نخریده بودید باز میگرفتین اینگوشی رو
و زئم کردن گوشی آزار دهنده نیست و صداش چطوره![]()
من اگه نخریده بودم بازم میخریدمش اولاش خیلی درده سر کشیدم سره gps اما الان دارم باهاش حال میکنم ...
صداش منو که خیلی آهنگ گوش میدم رو راضی کرده ...
صدای گوشی خوبه
بله اگه نخریده بودم دوباره می خریدمش و تنها مشکلی که باهاش دارم گالری عکسشه که نمی دونم چرا نمی شه چند تا فایل رو بدون این که برم تو منو و مارک کنم تو همون صفحه مارک کنم.
دوستان عزیز
کسی یه نرم افزار چراغ قوه تست شده و سالم واسه x6 داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)