دوستان اهوازی اگه امکان داره آدرس یه کافی نت پر سرعت معرفی کنید میخوام با سرعت 512 کیلو بایت دانلود کنم .
دوستان اهوازی اگه امکان داره آدرس یه کافی نت پر سرعت معرفی کنید میخوام با سرعت 512 کیلو بایت دانلود کنم .
یکی از دوستان پی ام داده ادرس کامل شرکت لوتوس میخواسه. اینجا میذارم تا همه استفاده کنند.
lotus
شرکت مهندسی فناوری لوتوس آپادانا
ارایه خدمات وایرلس
کیانپارس خیابان 14غربی ساختمان برج طبقه ی 12 واحد 2
تلفن:3379000 (10 خط)
فکس:3378999
تست سرعت کانکشن صبانت در مرکز ولی عصر-ADSL 512
![]()
بعد یه هفته قطعی با یه تک زنگ به مخابرات مشکل حل شد الان دارم با سرعت 70k دانلود میکنم
این شرکت خانم دلفی به کجا رسید ؟
Last edited by moslem.b; 04-02-2010 at 15:56.
مسلم جان از کدوم شرکت اینترنت می گیری?
ممنون به خاطر اطلاع رسانیت
والا 2 هفته پیش بود رفتم نیماد از منشی پرسیدم گفتش امپراطور اونم فقط وایرلس
متوجه نشدم منظورش از امپراطور اسم شرکت دلفی یا ساختمان امپراطور یا رستوران امپراطوره!!
دوستان کسی میدونه که مخابرات خوزستان چه زمانیAdsl ارائه میده??![]()
سلام چرا سرعت شاتل از 6 0نرفت ه رو 10O آخه تهران دارن با 150 دانلود میکنن!؟ اهواز
منم تقریبا با 100 دان میکنم
شاتل سرویس آرت 1
سلام دوستان من می خواهم ispعوض کنم راهنماهی کنید ببینم کدام بهتره من می خواهم برم نیماد ایا کسی می دانه وایرلس نیماد چجوره سرعتش چه جوره در شب که دانلودرایگانه ایا سرعت ازاد میشه یانه با 256 دانلودش چقدر ممنون اگر راه نماهی کنید سوال صفه قبل باز زیر تکرار میکنم
سلام خسته نباشید من از راصد سرویس میگرم 256 بدون مهدودیت که تا یک ماه پیش که قیمت بالا بود رازی بودم اما ازاین یک ماه گذشته پول تماس های تلفنی بیش از شارز ماه یانم شد که به فکر عوض کردن isp افتادم من سرعت 30 به با لا می خواه و تا 65 می توانم پرداخت کنم الان مد نظرم نیماد که میگه 59 تومان درماه 9gb مجازید استفاده کنید اما شب فری سرعت بین 30تا 35 اما من تا الان بدون مهدودیت استفاده میکنم من اکثرا شبا تا روز دانلود میکنم و روزها فقط وب سایت هارا نگاه میکنم اونهم زیاد یعنی اگر توی خونه باشم توی اینترنت هستم ایا این 9gb کافی هست یانه من نیاز به pingبین 150 تا 180 دارم چون از شرنگ اینترنتی برای باز کردن کانال تلویزیون استفاده می کنم خواهشن دوستان راهنماهی کنید ممنون و سپاس گذارم اگر امکان دارد بگید الان نیماد وایرلس چطوره دانلودش؟
Last edited by mohsensamand; 04-02-2010 at 23:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)