قیمت 4 الان اصلا منطقی نیست صبر کن قیمتش بهتر بشه بعد بگیر اگه هم که عجله داری همون 3GS بگیر خوبه
قیمت 4 الان اصلا منطقی نیست صبر کن قیمتش بهتر بشه بعد بگیر اگه هم که عجله داری همون 3GS بگیر خوبه
دوستان یه راهنمایی میخوام
چند روزی میشه یه 3gs خریدم ولی باطریش اشکمو درآورده درصد کم شدنشو همینطور میبنم
نهایت نهایت 12 ساعت باطریش دووم داره البته زیاد اس ام اس میزنما
نور صفحه کم 3g خاموش
ایا طبیعیه؟ وایرلس دایم روشن باشه چقدر فرق میکنه؟
ممنون
بله که تأثیر داره....وایرلس رو خاموش کن...اگر اینترنت خط گوشیت هم وصل هست خاموشش کن...
برا من وقتی که وصل باشه 8 ساعته شارژ پر رو خالی می کنه بخصوص جایی که انتن کم باشه..
میبخشید ممکنه یه خورده بی ربط باشه سوال :
میخواستم بدونم ایا تنها تفاوت ایفون 3جی اس و مدل ایپادش قابلیت ارتباطیش هست؟
مرسی
Last edited by nathan mckane; 14-08-2010 at 13:26.
نه
1.قابلیت ارتباطیش(تماسgprs.3g
2.دارای gps
3.دوربین
اینارو من میدونم
+ دو برابر سریع تر بودنش.
ایفون سریعتره؟
من سوال رو درست نخوندم.
فک کردم دوستمون تفاوت 3جی اس نسبت به 3 جی رو پرسیده.نسبت به مدل آیپاد رو نمیدونم.
از این موضوع بگذریم یه خبری خوندم گفتم اینجا هم بزارم :
====================
هشدار آلمان به اپل درباره مشکلات امنیتی
گروه خبری GSM:دولتآلمان درباره مشکلات امنیتی دستگاههای آیفون، آیپد و آیپاد شکل رسمی به اپلهشدار داد.به گزارشموبنا به نقل از سلولارنیوز، اداره فدرال امنیت اطلاعات آلمان که چندیننسخه از آیفون، آیپد و آیپاد را مورد آزمایش داده به اپل اعلام کرد سیستمعامل iOS دارای دو نقطه ضعف امنیتی است.بر اساس این گزارش، باز کردن یک وبسایت یایک فایل PDF این امکان را برای هکرها فراهم میکند تا به رمز عبور، برنامه، تصاویر،پیام، ایمیل و حتی لیست تماسها دسترسی پیدا کنند.بر این اساس آژانس دولت آلمانبه کاربران اعلام کرده تا زمانی که اپل نرمافزار به روزی را برای این دستگاههایارایه نکرده فایلهای PDF بر روی دستگاهشان باز نکنند.این آژانس اعلام کردههنوز مشخص نیست که نسخه قدیمیتر سیستمعامل آیفون از این آسیبپذیری مصونباشد.
====================
البته میدونم همین حفره باعث شد که بشه این ورژن رو جیل کرد ولی دسترسی هکرها به اطلاعات شخصی چیزی نیست که بشه راحت ازش گذشت...
شما چقدر اینو تایید میکنید؟!
توی iOS 4.0.2 که این باگ ها برطرف شد... الان دیگه مشکلی وجود نداره و البته Jailbreakme هم دیگه کار نمی کنه.
آره میدونم ولی خیلیا هستن که الان از 4.0.1 استفاده میکنن...
یعنی همه این مشکلو دارن؟!
آخه آپدیت جدید بدون جیل چه فایده ای داره؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)