من در همین لحظه یه سوالی برام پیش اومد
شما ادبیات رو چند درصد زدی ؟!
البته منظور املاست !![]()
من در همین لحظه یه سوالی برام پیش اومد
شما ادبیات رو چند درصد زدی ؟!
البته منظور املاست !![]()
بچه ها کسی در مورد دانشگاه مجازی چیزی میدونه ؟
بچه ها سلام، من رتبم 3650 منطقه 1 شده، رشته معماری یا شهر سازی کجا ها قبول می شم؟ کسی از حدود رتبه برای قبولی شهرسازی دانشگاه تهران خبر داره ؟ ... ممنون.
مهندسی شهرسازی دانشگاه تهران حدودا رتبه ای زیر 1900 میخواد. دانشگاه قزوین حدودا رتبه ای کمتر از 3600 میخواد که به احتمال زیاد قبولی.دانشگاه بجنورد و ارومیه رو هم 100% قبولی.اگه دانشگاه دیگه ای داره من خبر ندارم.
در مورد مهندسی معماری هم احتمال قبولیت توی قزوین کمه.ولی توی دانشگاههای کاشان, گیلان(رشت), بوعلی سینا همدان, بابلسر, شهید باهنر کرمان, هنر اسلامی تبریز, بوشهر و... 100% قبولی.
در ضمن این اطلاعات مال سال 86 هست.
دانشگاه امیرکبیر و تهران رتبه زیر 1000 میخواد.دانشگاه شهید بهشتی زیر 1200. علم و صنعت زیر 1800.
البته اینا رتبه های منطقه1 بود که گفتم و اطلاعاتم مال سال 86 هست که با توجه به افزایش ظرفیت ها با رتبه های بیشتر از اینم قبول میشن.
روزانه که نه ولی شبانه چرا قبولی.
من با 324 منطقه 2 دختر! كه بوم تهران نيستم داروي تهران يا بهشتي ميارم؟ زيرگروه 2 هم450
پارسال مکانیک زودتر از برق پر شد و آخرین رتبۀ قبولی برق روزانه هم 2600 بود....
اگه قبول بشی معلومه خیلی خوش شانسی!!
سلام دوستان و تبریک بابت رتبه ها.کسی میدونه تا رتبهچند منطقه 1 میشه پزشکی دانشگاه تهران قبول شد؟مثلا با 150 میتونم؟
من فکر کنم قطعا قبول میشی.من خیلی ها رو میشناسم که با رتبه های به مراتب افتضاح قبول شدن.در ضمن شما پزشکی و دندون نمی خوای و این خیلی به نفعته چون کلی از رتبه های جلوی شما این دو تا رو میزنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)