سلام
من هرجا میرم وایرلس وصل شم با گوشی ارور invalid server name میده مشکلش چیه ؟
سلام
برا من هم همین مشکل پیش اومد!سلام
البته فقط با لپ تاپم اینجور شد.جا های دیگه امتحان نکردم.
برا حلش من اینکارو کردم.
کانکشنی که اینترنت رو به لپتاپ می رسوند رو با کنکشن وایرلس بریج کردم.
والا من اطلاعاتم تو گوشی نوکیا در حد شلغمه
میشه یه راه اسو ن بی دردسر بگی اون کار رو بکنم
دو تا راه بیشتر نداری !
راه اول :فیرم ور گوشی فارسی رو خودت دانلود کنی که 8 تا فایل هست حجم کل هم حدود 150 مگ میشه
بعد با فونیکس گوشیت رو آپدیت کنی
راه دوم : با یه نرم افزار به اسم NSS پرداکت کد گوشیت رو عوض کنی به پرداکت کد خاورمیانه تا بتونی با نرم افزار nokia software updater بدون دردسر گوشیت رو آپدیت کنی
من خودم راه دوم رو پیشنهاد میکنم
حالا خودت ببین کدوم راه بهتره تا من اطلاعات لازم رو بهت بدم
------------------
این فیلم رو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی راه حل دیگه ای نداره ؟
نمیدونم والا!یعنی راه حل دیگه ای نداره ؟
من که به وایرلس لپتاپ داداشم می خواستم وصل شم همین مشکلو داشتم و با بریج کردن دوتا کانکشن مشکل حل شد.تو اینترنت که گشتم خیلیا به این مشکل برخورده بودن.هر کسی هم یه چیزی میگفت ولی در کل نتیجه ای نگرفتم و خیلی اتفاقی بریج که کردم یه دفعه دیدم کانکت شد!
یه بار هم اون اولا به دانشگاهمون وصل شدم مشکلی نداشت!
بچه ها بد بخت شدم .. گوشیم داغون شد .... پریروز گوشی از دستم افتاده تو خیابون نفهمیدم ... بعد یه خانومه پیدا کرده بود گوشیمو .... وقتی از کیف درش آوردم دیدم قاب پشتش غر شده ... کیفشم حسابی کثیف شده بود ... احساس کردم ماشین از روش رد شده ... حالا گوشیم دو تا ایراد پیدا کرده:
1-اینکه بلوتوثم فعال نمیشه ... هرچی می زنم روشن بشه ارور میده که نمی تونه روشن کنه ....
2-چراغ دکمه های آن و آف گوشیم با اون چراغ وسطیه همش روشنه ... خاموش نمیشه اصلا ...
3-وقتی همه جا تاریک باشه و یه تصویر مشکی رو گوشی بزاری ( مثل یه عکس مشکی) یه هاله آبی رنگ ( کم رنگ) مثل C افتاده رو صفحه گوشی ...
حالا چی کار کنم ... به نظرتون مشکلش چیه و چقدر خرجشه؟ .. اصلا ارزش داره خرجش کنم و بدم گوشی رو باز کنن؟
اگه وضع مالیت خوبه به فکر تعمیرش نباش!فکر یه نو باش!بچه ها بد بخت شدم .. گوشیم داغون شد .... پریروز گوشی از دستم افتاده تو خیابون نفهمیدم ... بعد یه خانومه پیدا کرده بود گوشیمو .... وقتی از کیف درش آوردم دیدم قاب پشتش غر شده ... کیفشم حسابی کثیف شده بود ... احساس کردم ماشین از روش رد شده ... حالا گوشیم دو تا ایراد پیدا کرده:
1-اینکه بلوتوثم فعال نمیشه ... هرچی می زنم روشن بشه ارور میده که نمی تونه روشن کنه ....
2-چراغ دکمه های آن و آف گوشیم با اون چراغ وسطیه همش روشنه ... خاموش نمیشه اصلا ...
3-وقتی همه جا تاریک باشه و یه تصویر مشکی رو گوشی بزاری ( مثل یه عکس مشکی) یه هاله آبی رنگ ( کم رنگ) مثل C افتاده رو صفحه گوشی ...
حالا چی کار کنم ... به نظرتون مشکلش چیه و چقدر خرجشه؟ .. اصلا ارزش داره خرجش کنم و بدم گوشی رو باز کنن؟
می دونی ... آخه حقیقت بحث وضع خوب یا بد نیست .... یه وقت می بینی با یه مبلغ جزئی میشه ردیفش کرد ... چون از لحاظ نرم افزاری و دوربین و اینا درسته و مشکلی نداره .... آدم خوب نباید پول بی خود خرج کنه که برادر من!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)