تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 233 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

من هم این مشکلو دارم یکی دیگه از کاربرا هم توی چند پست قبل هم این مشکل رو داشت کسی نمیتونه این مشکل رو حل کنه (با عوض کردن فریمور هم درست نشد)!!!
    نه.........................................

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دوستان من فریمور جدید یعنی S800MDXJC1 رو ریختم تو گوشیم, ولی مشکلم حل نشد.. مشکلم اینه که تاچ گوشیم خراب شده, هرجا روی صفحه لمس میکنم 2 سانتیمتر بالاترش رو میزنه.. من اصلا نمیتونم توی منو و فون بوک یا مسیج برم.. کالیبره هم نمیتونم بکنم چون وقتی میرم کالیبره کنم هرچقدر جای نقطه رو میزنم رنگ قرمز میزنه و باید دوباره 2 سانتیمتر پایینترو بزنم تا آبی بشه و قبول کنه..
    فکر میکردم با عوض کردن فریمور درست بشه ولی نشد... یعنی سخت افزاریه؟
    مشکل شما فکر کنم سخت افزاری باشه.مگه خود گوشی کلا چند سانته که 2 سانت بالاتر بزنه.

بهتره ببرین گارانتی.پیشنهاد هم میکنم که قبل از بردن فیرم ویر فارسی روش بزنین که نگن خودت گوشی رو فلش کردی خراب شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام بچه ها یه سوال فوق آماتوری بپرسم!!!!
    من دیروز این jet8003 رو خریدم 290 تومن که خیلی حال می ده ولی این گدجت ها رو که باز می کنی حالا باید چجوری ببندیشون چون باتری رو هم که درمی یارم بازم توی صفحه باز می مونن خلاصه اعصابم رو خورد کردن مثلا رادیو رو روشن می کنم ولی هرکاری می کنم که بسته بشه دکمه ای پیدا نمی کنم
    می دونم هنوز خیلی باید باهاش کار کنم تا دستم بیاد ولی این مورد رو کمک کنید

داره خودمونی میشه bahar5358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام بچه ها یه سوال فوق آماتوری بپرسم!!!!
    من دیروز این jet8003 رو خریدم 290 تومن که خیلی حال می ده ولی این گدجت ها رو که باز می کنی حالا باید چجوری ببندیشون چون باتری رو هم که درمی یارم بازم توی صفحه باز می مونن خلاصه اعصابم رو خورد کردن مثلا رادیو رو روشن می کنم ولی هرکاری می کنم که بسته بشه دکمه ای پیدا نمی کنم
    می دونم هنوز خیلی باید باهاش کار کنم تا دستم بیاد ولی این مورد رو کمک کنید
    سلام بايد با دست بكشيشيون و بندازي توي همون نوار كناري همين

5. این کاربر از bahar5358 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_nz87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

2- فرض كنيد داريد گالري تصاوير رو به صورت ليست ميبيند. به يه عكس ميرسيد. عكس رو باز ميكنيد. بعد از ديدن عكس ميخواين برگردين و ادامه تصاوير رو ببينين. ولي نميتونيد چون با زدن دكمه Back ، گالري دوباره از اول شروع ميشه نه از اون جايي كه شما آخرين عكس رو باز كرده بوديد !

آقا چرا الکی اطلاعات غلط میدی؟ دوستان همگی خودشون جت دارن و میتونن امتحان کنن. اصلا همچین چیزی که ایشون میگن نیست.هر عکسی رو که میخواین باز کنین و وقتی برگردین درست روی همونی هستین که بازش کرده بودین
    . چه توی گالری عکس و چه توی موزیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان-من رفتم تو ماه 4 جت داشتن-واقعا راضی هستم-1ماه پیش رفتم مایکروتل تهران فلش کردم-ازون موقع گوشی قاطی کرد-دیروز رفتم مایکرمتل رشت فلش کرد jpjb2 تازه اومده-گوشی نرمال شده -فعلان فرقی با jp1 ندیدم ولی شارژ خیلی بهتر نگه میداره

8. 2 کاربر از ashkan_naji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان-من رفتم تو ماه 4 جت داشتن-واقعا راضی هستم-1ماه پیش رفتم مایکروتل تهران فلش کردم-ازون موقع گوشی قاطی کرد-دیروز رفتم مایکرمتل رشت فلش کرد jpjb2 تازه اومده-گوشی نرمال شده -فعلان فرقی با jp1 ندیدم ولی شارژ خیلی بهتر نگه میداره
    منم واقعا از خریدم راضی هستم
    من jpil1 دارم و ازش خیلی راضی هستم فریم ویر باحالیه فقط اول که گرفتم باتری سریع خالی میکرد بعد از مدتی آب بندی الان خیلی بهتر شده حدود 2.5 روز شارژ نگه میداره ( با استفاده معمولی یعنی اس ام اس و صحبت و استفاده کمی از wifi دیدن فیلم و .....) برای آب بندی هم جند بار گذاشتم خالی کنه بعد شارژ فولش کردم و تو سری بعذی میرسید به 3 پله میزدم به شارژ تا حسابی باز پر بشه این کار خیلی تاثیر داشت.
    حالا شما میگید شارژ بهتر نگه میداره می خوام بدونم چند درصد بالاتره؟
    اگه فرقی هم تو فریم ویر جدید با فبلی دیدید ممنون میشم بگید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان؟ من یه مشکلی دارم . این قسمت search هست که توی phonebook هست . وقتی اسامی از روی نام فامیل مرتب شده باشند برای من کار نمیکنه و اگه مثلا حرف k رو بزنم یه contact واسه من میاره که اصلا توش k نداره!
    اما وقتی از روی اسم کوچک مرتبش میکنم به درستی کار میکنه . کسی میدونه مشکل کجاست؟!
    اسامی هم تماما به انگلیسی نوشته شده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا نمایندگی پارس ماکروتل جواب تلقن رو نمیده کسی میدونه کجاست میخوام برم ورژن جدید رو فلش کنم در ضمن اونایی که jpjb2 رو دارن بگن چه فرقی با jpl4 میکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا چرا الکی اطلاعات غلط میدی؟ دوستان همگی خودشون جت دارن و میتونن امتحان کنن. اصلا همچین چیزی که ایشون میگن نیست.هر عکسی رو که میخواین باز کنین و وقتی برگردین درست روی همونی هستین که بازش کرده بودین . چه توی گالری عکس و چه توی موزیک
    حق با دوستمونه وقتی تو قسمت موزیک پلیر بری که یه اهنگی در حال پخشه برمیگردی عقب از اول لیست آهنگها نشون داده میشه شاید این مشکل مربوط به فریم ویر بشه.مال من jpih1 هست.یکیم اینکه چرا هر کی قیمت این گوشی رو میده بالا است من این گوشیرو 5 ماه پیش خریدم 315.گارنتی پارس ماکروتل !!!

یه مورد دیگه اینکه من قبلا نوکیا n 73 داشتم درمورد قسمت موزیک پلیرش باید بگم که واقعا ازش خوشم میومد که این کاملا یه چیز سلیقه ایه اما خواب دسترسی راحتو همه میپسندن.
    من همین جا از همه دوستانی که لطف میکنند و ایرادات این گوشی رو میگیرند ممنونم و از بقیه هم میخوام کمی واقع بینانه تر باشن و مشکلات این گوشی رو قبول کنند.من خودم جت دارم و صراحتا بگم این یه مشکله!

13. این کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •